$ 1.400 stimuluscontroles - hier is wie in aanmerking kan komen voor de derde stimuluscontrole

(Afbeelding tegoed: Getty Images)

Het stimuleringsvoorstel van president Joe Biden van $ 1,9 biljoen - inclusief het sturen van $ 1.400 hulpcheques naar de meeste Amerikanen - is stuit nog steeds op weerstand van gematigden in de Senaat , waaronder enkele democraten, waardoor de details van wie in aanmerking komen voor toekomstige rechtstreekse betalingen (en wanneer) in de lucht blijven.

Het oorspronkelijke plan van het Witte Huis zou $ 1.400 stimuleringscheques verstrekken aan dezelfde Amerikanen met een laag en gemiddeld inkomen die elk tot $ 600 ontvingen van het hulppakket dat eind vorig jaar werd aangenomen. Maar als gevolg van een tweeledige pushback op de totale kosten van de rekening, kan de administratie overwegen om de subsidiabiliteit te beperken.Apple Watch Series 5 recensie
  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

'Zeker, als er manieren zijn om die voorziening, en andere voorzieningen, effectiever te maken, daar staan ​​we voor open, waar we gesprekken over zullen hebben', directeur van de National Economic Council, Brian Deese zei dinsdag (26 jan.).

Biden zelf zei maandag (25 januari) dat hij ' open om over die dingen te onderhandelen ' als er een kans was op een breder draagvlak.

Krijg ik een derde stimuluscontrole?

Een mogelijkheid is dat de overheid het toelaatbaarheidsplafond voor stimuleringscontroles verlaagt. Sommige individuen en gezinnen die afgelopen maart, en dan weer in de afgelopen weken, noodfondsen hebben ontvangen op grond van de CARES-wet, komen mogelijk niet in aanmerking voor meer geld.

iphone 11 pro aanbiedingen verizon

De rekening van $ 900 miljard die in december in het Congres werd aangenomen, bood $ 600 stimuleringscheques aan degenen die tot $ 75.000 verdienden, met pro rata bedragen voor iedereen die tot $ 87.000 verdiende. (Koppels die gezamenlijk een aanvraag indienden, ontvingen respectievelijk $ 150.000 en $ 174.000.)

Recente gegevens van de Opportunity Insights Economic Tracker, een onderzoeksgroep zonder winstoogmerk, laat zien dat huishoudens die meer dan $ 78.000 verdienen, hun stimuleringsgeld sparen in plaats van het uit te geven. Dit suggereert dat gezinnen met een lager inkomen het geld nodig hebben om hun rekeningen te betalen, terwijl degenen die meer verdienen niet.

De analyse ook gevonden dat het 200 miljard dollar zou kosten om nog een ronde cheques te sturen naar individuen die meer dan 50.000 dollar verdienen en naar stellen die meer dan 75.000 dollar binnenbrengen, maar dat de ontvangers van die cheques slechts 7% van dat bedrag, of 15 miljard dollar, zouden uitgeven.

Hoewel er geen formele voorstellen zijn om het in aanmerking komen voor stimuleringsmaatregelen te beperken, kan dit een optie zijn om kosten te besparen. Als uw individuele inkomen de laatste keer dat u belasting heeft ingediend meer dan $ 50.000 was, is het mogelijk dat u niet in aanmerking komt voor de volgende ronde.

Een kans op maandelijkse betalingen

Ondertussen willen sommige progressieve wetgevers dat de regering-Biden overweegt om stimuleringsbetalingen uit te delen in maandelijkse cheques in plaats van als een enkel vast bedrag.

Drieënvijftig Huisdemocraten, waaronder afgevaardigden Ilhan Omar (D-Minnesota) en Alexandria Ocasio-Cortez (D-New York), een brief naar het Witte Huis gestuurd deze week ter ondersteuning van terugkerende betalingen. De brief specificeerde geen bedrag, maar sommige van dezelfde wetgevers hebben eerder opgeroepen tot een nieuwe ronde van stimuleringscheques van $ 2.000.

Black Friday-deals voor cameralenzen

Nogmaals, de geschiktheidsvereisten zijn niet gedefinieerd. Wel stelde de groep voor om 'alle gastarbeiders, vluchtelingen en hun gezinnen' op te nemen. Personen die niet wettelijk bevoegd zijn om in de VS te werken, kwamen niet in aanmerking voor eerdere stimuluscontroles.

De beste lampendeals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over02dagen01uur58minuten59droog LEPOWER Metalen Bureaulamp,... Amazone Prime $ 17,48 Visie LEPOWER Metalen Bureaulamp,... Amazone $ 19,99 Visie Korting Eenvoudige ontwerpen Bronson... Beste koop $ 49,99 $ 34,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen