15 essentiële apps voor vrouwen

(Afbeelding tegoed: Shutterstock)

Wat zijn de beste apps voor vrouwen om op hun smartphone te hebben? Eerlijk gezegd is de lijst vrijwel hetzelfde als degene die we zouden aanbevelen voor alle mensen, ongeacht hun geslacht. Maar aangezien maart Women's History Month is, wilden we apps onder de aandacht brengen die vrouwen vandaag de dag bijzonder nuttig kunnen vinden bij het beheren van hun drukke leven.

De meest essentiële mobiele apps voor vrouwen lopen uiteen: van het organiseren van schema's en financiën, het bijhouden van gezondheids- en welzijnsgegevens tot het bieden van fysieke en digitale veiligheid en het bieden van rust en ontspanning.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Hier zijn 15 apps die we aanbevelen voor elke vrouw (of persoon) om naar hun telefoon te downloaden.

Als

(Afbeelding tegoed: mint)

Beschikbaar op ios en Android
Laten we allemaal onze vuisten blijven schudden over het feit dat scholen kinderen geen persoonlijke financiën leren. In de tussentijd is Mint een van de beste budgetterings-apps om al uw uitgaven bij te houden. Bekijk hoeveel u maandelijks aan boodschappen, benzine of streamingdiensten verliest. Als u een freelancer bent, is de mogelijkheid om uw aankopen te categoriseren essentieel voor belastingtijd. En u kunt financiële doelen stellen, zoals sparen voor een reis naar Griekenland of een aanbetaling voor een appartement.

Todoist

(Afbeelding tegoed: Doist)

Beschikbaar op ios en Android
Todoist bestaat al jaren en blijft functies toevoegen aan de basistakenlijstfunctionaliteit. Vorig jaar heeft de app borden toegevoegd (die Trello nabootsen) als een nieuwe manier om projecten te organiseren en te visualiseren. Nu, het is gemakkelijk om niet alleen bijhouden van wat je vandaag en morgen aan het doen zijn, maar om vorm verlanglijsten en idee logboeken - denk boards voor maaltijd planning, vakantie geschenken of bucket list reizen.

LastPass

Krediet: Sharaf Maksumov/Shutterstock

Beschikbaar op ios en Android
Een wachtwoordbeheerder is voor vrijwel iedereen een app die je moet hebben. Waarschijnlijk heb je een lading wachtwoorden voor online bankrekeningen, digitale retailers, abonnementsdiensten, enz. die allemaal gevoelige en privégegevens bevatten. LastPass biedt een gratis laag (hoewel met enkele beperkingen) en werkt op alle belangrijke platforms en services. Het is extreem veilig en daarom staat het bovenaan onze lijst met de beste wachtwoordmanagers.

Buffer

(Afbeelding tegoed: buffer)

Beschikbaar op ios en Android
Tegenwoordig is sociale media zoveel meer dan het plaatsen van een nieuwe selfie op de 'Gram. De meeste mensen hebben meerdere accounts op hun naam staan ​​(Facebook, Twitter, zelfs Linkedin) en Buffer maakt het gemakkelijk om al hun berichten te beheren. Buffer biedt verschillende prijsopties, te beginnen met een gratis laag voor een individuele gebruiker met drie sociale kanalen. Influencers zijn niet de enigen die de controle over hun online aanwezigheid moeten overnemen.

beste slimme digitale fotolijst

Diaro

(Afbeelding tegoed: Diaro)

Beschikbaar op ios en Android
Uw agenda is niet langer beperkt tot één notitieboekje (of zelfs app). Diaro synchroniseert op verschillende platforms, zodat je vanaf je telefoon, tablet of computer toegang hebt tot je dagboek wanneer de inspiratie toeslaat. Het beste van Diaro is de mogelijkheid om afbeeldingen aan inzendingen toe te voegen. De app beschikt ook over een krachtige zoekfunctie, waarmee je notities kunt vinden op trefwoord, datum, tags of locatie.

Zak

(Afbeelding tegoed: zak)

Beschikbaar op ios en Android
Ben jij een van die mensen die tientallen browservensters en -tabbladen heeft geopend met artikelen die jij hebt? helemaal zin om later te lezen? Ja hetzelfde. Met Pocket is het gemakkelijk om al die artikelen (en video's) overal mee naartoe te nemen. Sla de pagina op in de app en haal de trein in, wachtend in de rij, voordat je naar bed gaat of met je ochtendkoffie. Je overbelaste browser zal je dankbaar zijn.

Gesplitst

(Afbeelding tegoed: Splitwise)

Beschikbaar op ios en Android
Tot ziens, langdurige discussies na het eten over wie wat schuldig is. Vaarwel, verwarring over het verdelen van huishoudelijke rekeningen. Hallo, Splitwise. De app doet wat de naam al aangeeft: rekeningen splitsen die door een groep mensen zijn gemaakt. Dat kan een diner of een reis zijn, of lopende uitgaven (zoals huisgenoten die huur en nutsvoorzieningen verdelen). Hoewel het de daadwerkelijke betalingen niet vergemakkelijkt - daarvoor heb je Venmo, PayPal, enz. nodig - verlicht Splitwise de behoefte aan lastige IOU-gesprekken.

Nike Trainingsclub

(Afbeelding tegoed: Nike)

Beschikbaar op ios en Android
Net als zijn zuster-app, de Nike Run Club, is Training Club volledig gratis - een budgetalternatief voor Peloton en andere betaalde workout-apps. NTC biedt plaats aan meer dan 185 on-demand workouts onder leiding van Nike's Master Trainers en beroemde atleten, waaronder Serena Williams. Trainingen omvatten alles van cardio, HIIT, krachttraining en yoga. Sorteer door beginners- tot gevorderdensessies die variëren van 15-90 minuten. Je kunt ook aangeven welke apparatuur je hebt, hoewel er voor veel opties niets is vereist.

Bumble

(Afbeelding tegoed: Bumble)

Beschikbaar op ios en Android
Van de overvloed aan dating-apps die er zijn, valt Bumble op omdat het vrouwen de overhand geeft. Net als Tinder kun je naar rechts vegen op mensen waarin je geïnteresseerd bent. Maar daarna is het aan de vrouw om het gesprek te beginnen (bij matches van hetzelfde geslacht kan elke persoon het eerste bericht verzenden). En Bumble is ook niet alleen voor daten. Maak vrienden via Bumble BFF of ga professioneel netwerken op Bumble Bizz.

Slaapscore

Krediet: SleepScore Labs

Beschikbaar op ios en Android
Een goede gezondheid begint met een goede nachtrust en een app voor het bijhouden van slaap kan je helpen om goede Zzzz's te krijgen. SleepScore vereist geen wearables; in plaats daarvan gebruikt het de microfoon en luidsprekers van je telefoon om je slaapbewegingen op te nemen. Stel een slaapdoel in en de app geeft tips om dit te bereiken. De gratis versie van de app registreert slaapgegevens gedurende zeven dagen, terwijl de premium-laag deze voor de lange termijn bijhoudt.

hoofdruimte

Krediet: Headspace

Beschikbaar op ios en Android
Meditatie is op dit moment een rage (wat een beetje raar is om te zeggen), vooral voor het omgaan met door pandemie veroorzaakte angst. Headspace kost wel geld ($ 13 per maand of $ 70 per jaar), maar het is de moeite waard voor de toegang tot een diepe bibliotheek van geleide meditatie cursussen en eenmalige segmenten gericht op specifieke situaties, zoals stress of woede. De opties variëren in lengte, van segmenten van drie tot tien minuten. De app heeft een prachtig, op kleur afgestemd ontwerp dat het gemakkelijk maakt om te navigeren.

Noonlight

(Afbeelding tegoed: middaglicht)

Beschikbaar op ios en Android
Veel vrouwen komen situaties tegen waarin ze zich niet veilig voelen, zoals alleen in het donker naar huis lopen. Helaas hebben we allemaal te veel tragische koppen gelezen waarin het gevaar maar al te reëel bleek. Noonlight probeert een beetje gemoedsrust te bieden door gebruikers de mogelijkheid te bieden om hulp in te roepen. Open de app en druk op de knop totdat je veilig bent. Als je loslaat, wordt je gevraagd een code in te voeren - en als er geen code wordt ingevoerd, worden hulpdiensten opgeroepen naar de GPS-locatie van de telefoon.

Aanwijzing

(Afbeelding tegoed: aanwijzing)

Beschikbaar op ios en Android
Als u ongesteld wordt, zult u misschien elke maand verrast worden door de komst ervan (ongeacht uw leeftijd). Clue wordt door veel OB-GYN's aanbevolen om je menstruatie- en ovulatiecyclus bij te houden. Dat is niet alles: de app houdt ook andere gegevens bij over krampen, huid, haar en slaap. De geavanceerde software analyseert die patronen om je inzicht te geven in je lichaam. En hopelijk betekent dat minder verrassingen onderweg.

Zoeken door iNaturalist

(Afbeelding tegoed: iNaturalist)

Beschikbaar op ios en Android
Ga je de laatste tijd meer buiten wandelen? Dan is Seek by iNaturalist de perfecte metgezel. De natuur-app kan alle planten, insecten, vogels of dieren die je tegenkomt identificeren. Maak gewoon een foto, upload deze en bekijk de voorgestelde resultaten. iNaturalist is echter meer dan alleen een database; het is een quasi-sociaal netwerk aangedreven door een gemeenschap van natuurliefhebbers over de hele wereld.

Schaken

(Afbeelding tegoed: Chess.com)

Beschikbaar op ios en Android
De populaire Netflix-show Queen's Gambit maakte schaken cool en spannend, en een golf van interesse in het spel volgde. Chess.com's app is de koning, geweldig voor zowel beginners als meer ervaren spelers. Speel onbeperkt gratis games tegen bots of 40 miljoen gebruikers over de hele wereld, neem lessen van een meester en verbeter tactieken met puzzels. Je kunt zelfs meedoen aan toernooien en kijken of je je een weg naar de top kunt banen zoals Beth Harmon.

De beste Apple iPhone 12 Pro Max-deals van vandaagPlannen ontgrendeldOntvang een virtuele cadeaubon van $ 100 + GRATIS Beat Studio Buds - zwart wanneer je overschakelt en activeert naar Zichtbaar Geen contract Apple iPhone 12 Pro Max (Afbetalingen) Apple iPhone 12 Pro Max (Afbetalingen) Vrij vooraf $ 81/mnd Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten Onbeperkt gegevens Gegevens:(downloadsnelheden van 5-12 Mbps, uploadsnelheden van 2-5 Mbps) Geen contract Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten Onbeperkt gegevens Gegevens:(downloadsnelheden van 5-12 Mbps, uploadsnelheden van 2-5 Mbps) Bekijk Deal Bij Vrij vooraf $ 81/mnd Bekijk Deal Bij Ontvang een virtuele cadeaubon van $ 100 + GRATIS Beat Studio Buds - zwart wanneer je overschakelt en activeert naar Zichtbaar Geen contract Apple iPhone 12 Pro Max (Afbetalingen) Apple iPhone 12 Pro Max (Afbetalingen) Vrij vooraf $ 85/mnd Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten Onbeperkt gegevens Gegevens:(downloadsnelheden van 5-12 Mbps, uploadsnelheden van 2-5 Mbps) Geen contract Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten Onbeperkt gegevens Gegevens:(downloadsnelheden van 5-12 Mbps, uploadsnelheden van 2-5 Mbps) Bekijk Deal Bij Vrij vooraf $ 85/mnd Bekijk Deal Bij Ontvang een virtuele cadeaubon van $ 100 + GRATIS Beat Studio Buds - zwart wanneer je overschakelt en activeert naar Zichtbaar Geen contract Apple iPhone 12 Pro Max (Afbetalingen) Apple iPhone 12 Pro Max (Afbetalingen) Vrij vooraf $ 94/mnd Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten Onbeperkt gegevens Gegevens:(downloadsnelheden van 5-12 Mbps, uploadsnelheden van 2-5 Mbps) Geen contract Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten Onbeperkt gegevens Gegevens:(downloadsnelheden van 5-12 Mbps, uploadsnelheden van 2-5 Mbps) Bekijk Deal Bij Vrij vooraf $ 94/mnd Bekijk Deal Bij We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen