19 beste Snapchat-filters

Krediet: Zyabich / Shutterstock.com

De filters van Snapchat kunnen erg leuk zijn, dus we hebben de beste Snapchat-filters voor je - een gezichtsmodifier voor elke gelegenheid.

Ja, terwijl Instagram's Story-berichten een van de grootste sociale-mediaplatforms zijn geworden, heeft Snapchat zijn dagelijkse actieve gebruikers wereldwijd verhoogd tot 293 miljoen tegen eind juni 2021 op basis van te doen waar het goed in is. En wat het het beste doet, is je er raar, cool of gewoon een hint leuker uit laten zien. (We denken dat je geweldig bent zoals je bent.)  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Om je te helpen experimenteren heb ik links voor elk Snapchat-filter toegevoegd, zodat je ze zelf kunt uitproberen. Open gewoon de link op je telefoon en hij springt open in Snapchat!

De beste Snapchat-filters van dit moment

Vogue Noir van Tyler Allen

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Voor dat moment waarop jullie er allebei uitzien als een covermodel (of helemaal niet en het is om dezelfde reden grappig), laat Tyler Allen je Vogue uit de handen van Anna Wintour nemen en de cover als de jouwe claimen. Het maakt niet uit wanneer je de foto maakt, deze snapshot wordt jouw septembernummer.

Probeer Vogue Noir van Tyler Allen zelf uit

Brand zonnebril van Snapchat

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Voor die momenten waarop je dacht 'dit is prima' en het helemaal niet meende -- maar wel tijd had om de dichtstbijzijnde kleuren te vinden. Ja, in deze moderne tijd van rampspoed, waarin elke dag een ander nieuw hoofdpersonage (op de verkeerde manier, met te veel drama) online is, rust Snapchat's Fire Sunglasses uit om te pronken met je totale onthechting van het vuilnisvuur om je heen. Als Snapchat maar met s'mores kwam.

Brand zonnebril van Snapchat

Cartoon 3D-stijl door Snapchat

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Cartoon 3D-stijl is een van de populairste filters van Snapchat, en met een goede reden: je ziet eruit alsof je net uit de nieuwste Disney-film bent gestapt. Of je nu stiekem een ​​prinses in hart en nieren bent of een lieve dwaas als Kristoff (laten we eerlijk zijn, de meesten van ons zijn Kristoff), het is altijd leuk om je voor te stellen hoe het leven zou zijn naast je favoriete Disney-personages.

Probeer Cartoon 3D Style van Snapchat zelf uit

Polaroid-frame van saman hasan

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Uw kilometerstand kan variëren, maar soms zijn eenvoudige en lichte filters, met een beetje elegantie, de beste. Gebruiker saman hasans 'Polaroid Frame'-filter, hier te zien, verhelderde en verzachtte mijn gezicht met een paar zachte aanpassingen en voegde een prachtige bloemenrand toe. De kers op de taart? De datum van de dag wordt onderaan geplaatst, in een persoonlijk handgetekend lettertype.

Probeer Polaroid Frame van saman hasan zelf uit

Leeuw door Snapchat

rtx 3080 niet op voorraad

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Terwijl veel filters hun afbeelding recht boven op je slaan, geeft Lion by Snapchat je de snapper eigenlijk een beetje controle. Zoals je hier ziet, heeft mijn collega Adam laten zien dat hij half leeuw en half mens is, een volkomen herkenbaar gevoel in 2020. Sleep met behulp van het filter de rand van het leeuwenfilter naar links of rechts, op basis van wat er goed uitziet , of hoe dierlijk je je die dag voelt.

Probeer Lion by Snapchat zelf uit

Lippensproeten door Snapchat

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Als je wilt laten zien hoe geliefd je bent, heeft Snapchat het exacte filter voor jou: Lips Freckles. Het doet precies wat het zegt: het aanbrengen van een laag lippenstift-printontwerpen rond je ogen en wangen, precies waar sproeten zouden kunnen zijn. Deze momenten zijn gemaakt om vast te leggen en te delen, vooral wanneer je de goede vibes uitstraalt naar iemand die je niet in de buurt kunt hebben.

Probeer Lips Freckles van Snapchat zelf uit

Dansen Turkije door Snapchat

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Soms moet je gewoon gek worden. Dansen Turkije door Snapchat helpt je door het Turkije-kostuum te leveren dat je niet wilt huren, uitpakken en erin passen. Dit filter deed me een tijdje hardop lachen tijdens een bijzonder moeilijke dag, dus ik kan het serieus aanbevelen aan alle Snapchat-gebruikers die op een langzame dag lichtzinnigheid proberen te vinden.

Probeer Dansen Turkije door Snapchat zelf

Eng masker van Snapchat

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Laten we eerlijk zijn - gezichtsmaskers zijn er waarschijnlijk voor de nabije toekomst, maar dat betekent niet dat je er niet cool uit kunt zien als je er een draagt. Het Scary Mask-filter van Snapchat geeft een horror-draai aan ons moderne gezichtsmaskerfenomeen. Het is een leuke kleine optie, waarschijnlijk iets om te gebruiken wanneer je mensen probeert te overtuigen om gezichtsmaskers te dragen in het openbaar. Extra punten voor de gebleekte ogen.

Probeer Scary Mask van Snapchat zelf

Oud door Snapchat

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Heeft u de afgelopen maanden het gevoel gehad dat u veel ouder bent geworden? Welnu, het oude filter van Snapchat doet zijn naam eer aan. Zoals je hier ziet, kleurde het mijn bruine haar tot een angstaanjagend zilver/grijs, hoewel mijn donkerdere wortels nog steeds zichtbaar zijn, en het verwoestte mijn gezicht. Het is precies het tegenovergestelde van wat gezichtsverfraaiende filters lijken te bereiken, maar het is een hilarische manier om je innerlijke gek uit te drukken.

Probeer Old by Snapchat zelf uit

Pecannoot van Luckee Bains

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Kun je niet meer naar een zonnestudio? Pecan van gebruiker Luckee Bains geeft je een sterke kleur (zonder te ver te gaan) en past een gestructureerd filter toe. Je kunt tikken om het graan te verwijderen, maar ik geef er de voorkeur aan met de toegevoegde korreligheid. Deze heeft een sterk zomergevoel en is een stuk veiliger en minder rommelig dan het proberen om bronzer te gebruiken.

Probeer Pecan van Luckee Bains zelf

Mijn tweeling van Snapchat

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Geslachtswisselingen zijn niet alleen voor opnieuw opgestarte films en stripboeken. Het My Twin-filter van Snapchat liet me zien hoe het zou zijn als ik een vrouwelijke tweeling had, of goed was in slepen. Er is een beetje blos, golvend lang haar dat in feite mijn eigen lokken verlengt en dat wazige verzachtende filter op mijn huid. Op zijn minst leuk om te lachen.

Probeer My Twin van Snapchat zelf uit

Regenboogbril van Zara Shapiro

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Wil je een uit de hand gelopen front presenteren zonder te suggereren dat je daadwerkelijk iets illegaals hebt gedaan? Gebruiker Zara Shapiro's Rainbow Glasses-filter slaat op een paar wilde tinten op je gezicht, met veelkleurige eigen lenzen die suggereren dat je op zoek bent naar een beetje loopier dan normaal. Als je in staat bent om naar het strand te gaan, passen deze goed bij een badpak.

Probeer Rainbow Glasses van Zara Shapiro zelf uit

Snorren door Snapchat

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Als je altijd al een gigantische snor wilde hebben, is Snapchat's Moustaches-filter perfect voor die make-over. Je kunt het zelfs gebruiken met huisdieren, om te zien hoe je kat of hond eruit zou zien als ze spontaan wat extra bovenliphaar zouden krijgen. Het is absoluut een van de goofier-opties op deze lijst met beste Snapchat-filters, maar verdient nog steeds een applaus.

Probeer Moustaches van Snapchat zelf

Neonhoorns van Snapchat

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Sommige van de beste Snapchat-filters maken het grootste deel van de afbeelding zwart-wit, maar voegen er vervolgens wat kleurelementen aan toe om ze een sterke nadruk te geven. Dat is wat we hier hebben, waar je een van de vele neonkleurige hoornparen kunt selecteren. Ik heb voor Pink gekozen omdat ze een mooi elektrisch tintje hebben. Andere andere kleuropties zijn wit, limoengroen, magenta, oranje en lichtblauw.

Probeer Neon Horns van Snapchat zelf uit

Anime-stijl door Snapchat

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Anime Style by Snapchat haalt zijn inspiratie uit de animatiestijl die uit het oosten is ontstaan. Het filter heeft een mooie zachte schaduwstijl die verrassend artistiek is en er bijna uitziet alsof het met de hand is getekend. Het is ook leuk om verschillende uitdrukkingen te proberen, omdat ze de neiging hebben om je nieuwe anime-zelf volledig te transformeren - alsof je van genres bent gesprongen van een jonge vrouwelijke hoofdrolspeler in een Ghibli-film naar Eren Jaeger, die op het punt staat een of vijf titanen te verslaan.

Probeer Anime Style van Snapchat zelf uit

Vervorming door Snapchat

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Velen gebruiken Snapchat om te laten zien hoe uitputtend het leven op dit moment is, en Snapchat's Distortion is een van de beste Snapchat-filters voor deze gelegenheid. Het smolt praktisch mijn gezicht tegen de hoeken van het scherm, alsof ik Slimer was van Ghostbusters, of gewoon een slachtoffer van tragische zomervochtigheid. De toegevoegde monochromatische tweaks geven het een rotoscoped kwaliteit die doet denken aan Waking Life.

Probeer Distortion van Snapchat zelf

Mode zonnebril van Snapchat

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Hoe graag ik ook zou willen dat ik deze baard kon laten groeien, ik denk dat dit verdomd goede filter het beste is voor diegenen die hun innerlijke motorbendelid willen omarmen. En als er ZZ Top-fans zijn die Snapchat gebruiken (er moet er een zijn, toch?) is dit filter voor hen. Kijk ook eens met je ogen dicht om de reflecties te zien van wat een openluchtrestaurant lijkt te zijn in de lenzen van deze 'fashion-zonnebril'.

Probeer Fashion Sunglasses van Snapchat zelf

Rock Hipster van Snapchat

(Afbeelding tegoed: toekomst)

De definitie van een hipster verschilt van persoon tot persoon, en vooral van generatie op generatie, maar dit Snapchat-filter viel bij mij in de smaak vanwege zijn zeshoekige zonnebril, indrukwekkend getextureerde gele toque-hoed en het lef om te gaan met de septum-piercing, die wat terrein heeft gewonnen als een modieuze tweak, maar is nog steeds niet echt mainstream. Ook de glans op het leren jack wordt gewaardeerd.

Probeer Rock Hipster van Snapchat zelf uit

Bear in Love door Snapchat

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Afronding van onze blik op de beste Snapchat-filters Bear In Love. Dit filter is pure, tandrottende zoetheid. Je krijgt heldere sprankelende ogen, roze wangen en een gigantische teddybeer op je schouder die je een dikke knuffel geeft. Wat kun je nog meer vragen?

Probeer Bear in Love van Snapchat zelf uit

De beste Apple iPhone SE (2020) deals van vandaagPlannen ontgrendeldOntvang een nieuwe iPhone SE + Premium Wireless vanaf slechts $ 30 per maand Mint Mobiel VS Geen contract Apple iPhone SE (2020) (Afbetalingen Apple iPhone SE (2020) (Afbetalingen Vrij vooraf $ 31,62/mnd Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 4GB gegevens oproepen:Oproepen naar MX & CA inbegrepenteksten:Berichten naar MX & CA inbegrepenGegevens:(verlaagd tot 128 kbps snelheden) Mint Mobiel VS Geen contract Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 4GB gegevens oproepen:Oproepen naar MX & CA inbegrepenteksten:Berichten naar MX & CA inbegrepenGegevens:(verlaagd tot 128 kbps snelheden) Bekijk Deal Bij Mint mobiel Vrij vooraf $ 31,62/mnd Bekijk Deal Bij Mint mobiel Ontvang een virtuele cadeaubon van $ 100 + GRATIS Beat Studio Buds - zwart wanneer je overschakelt en activeert naar Zichtbaar Geen contract Apple iPhone SE (2020) (Afbetalingen Apple iPhone SE (2020) (Afbetalingen Vrij vooraf $ 56/mnd Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten Onbeperkt gegevens Gegevens:(downloadsnelheden van 5-12 Mbps, uploadsnelheden van 2-5 Mbps) Geen contract Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten Onbeperkt gegevens Gegevens:(downloadsnelheden van 5-12 Mbps, uploadsnelheden van 2-5 Mbps) Bekijk Deal Bij Vrij vooraf $ 56/mnd Bekijk Deal Bij Black Friday: ontvang $ 80 korting op deze telefoon + 50% korting voor abonnementen van meer dan $ 10 voor de eerste maand van service Tello VS Geen contract Apple iPhone SE (2020) (64GB) Apple iPhone SE (2020) (64GB) $ 319 vooraf $ 39/mnd Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten Onbeperkt gegevens oproepen:Oproepen naar 60+ landen zijn inbegrepenGegevens:Onbeperkt 2G na 25 GB 4G LTE/5G-gegevensgebruik Tello VS Geen contract Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten Onbeperkt gegevens oproepen:Oproepen naar 60+ landen zijn inbegrepenGegevens:Onbeperkt 2G na 25 GB 4G LTE/5G-gegevensgebruik Bekijk Deal Bij Tello $ 319 vooraf $ 39/mnd Bekijk Deal Bij Tello We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen