24 grootste geannuleerde tv-programma's of series die eindigen in 2021

(Afbeelding tegoed: Netflix)

Het is de cirkel van het leven: nieuwe tv-programma's maken ons blij en geannuleerde tv-programma's zorgen ervoor dat fans boze brieven aan netwerken schrijven (sommigen vertrekken voor hun tijd of sluiten op een natuurlijk einde). Dit jaar lijkt er meer te zijn dan gebruikelijk in het aantal annuleringen van grote tv-series, met aankondigingen van langlopende favorieten zoals Brooklyn Nine-Nine, Black-ish en De levende doden het bereiken van hun laatste seizoenen. De bijl blijft ook vallen - NBC heeft zojuist Manifest en Zoey's Extraordinary Playlist geannuleerd.

Het zijn niet alleen primetime-shows die eindigen. Conan hangt zijn late night hat op na meer dan 10 jaar op TBS. Ellen DeGeneres sluit haar talkshow overdag af na een laatste 19e seizoen, dat later dit jaar van start gaat. En streaming is niet immuun; een stelletje Netflix-shows worden geannuleerd of eindigen dit jaar.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

De pandemie kan de schuld zijn van sommige annuleringen, maar andere shows eindigen omdat hun makers het op deze manier hebben gepland. Issa Rae zal Insecure begeleiden naar een ongetwijfeld bevredigende seriefinale, terwijl Liz Feldman een pagina uit het boek van Phoebe Waller-Bridge nam om Dead to Me af te sluiten. En Ozark seizoen 4 wil op een hoogtepunt uitgaan met een knaller van een einde.

Hier zijn de grootste geannuleerde tv-programma's en series die eindigen in 2021 - plus 9 andere shows waarvan we wachten om te leren wanneer ze precies eindigen. Sommige zullen waarschijnlijk in 2022 worden afgerond, en sommige kunnen eerder worden beëindigd.

Goede meiden (NBC)

(Afbeelding tegoed: NBC)

Seizoenen: 4 | Eindigt: 8 juli 2021
Soms krijgen goede meisjes niet wat ze verdienen. Op 25 juni kwam het nieuws over het einde van de weg voor de NBC-dramaserie onder leiding van Christina Hendricks (Mad Men), Retta (Parks & Recreation) en Mae Whitman (Arrested Development). Op NBC was Good Girls geen hit, maar de zaken verbeterden zodra het op Netflix arriveerde. Pogingen om Good Girls naar Netflix te halen mislukten. Via Instagram zei Whitman dat ze zich 'te verdrietig en verward' voelde om naar haar telefoon te kijken, terwijl ze foto's deelde van 'enkele van de beste tijden met' haar 'meisjes'.

Manifest (NBC)

(Afbeelding tegoed: NBC)

Seizoenen: 3 | Beëindigd: 10 juni 2021
Het bovennatuurlijke drama was de laatste poging om de magie van Lost te heroveren, met een grote cast en mystery box-verhaallijnen. Er was zelfs een vliegtuig bij betrokken! Manifest volgde de passagiers en bemanning van een vlucht die plotseling weer opduiken nadat ze meer dan vijf jaar dood werden verondersteld. Maker Jeff Rake heeft eerder verklaard dat hij een zes-seizoenenplan voor de show had, dat fans niet zullen zien spelen tenzij een ander netwerk of streamer het oppikt.

Zoey's buitengewone afspeellijst (NBC)

(Afbeelding tegoed: NBC)

Seizoenen: 2 | Beëindigd: 16 mei 2021
De laatste noot is gezongen in het muzikale dramedy, dat programmeur Zoey (Jane Levy) volgde nadat ze op mysterieuze wijze het vermogen kreeg om de diepste gedachten van haar vrienden, familie en collega's te horen in de vorm van populaire liedjes. Muzikale nummers omvatten onder meer Taylor Swift's 'Shake It Off', REM's 'Everybody Hurts' en The Beatles' 'Help'. Seizoen 2 eindigde met een grote cliffhanger, die zou kunnen worden opgelost als een ander verkooppunt de show oppikt (het zal echter geen Peacock zijn, aangezien ze zijn geslaagd).

De erfenis van Jupiter

(Afbeelding tegoed: Netflix)

Seizoenen: 1 | Beëindigd: 7 mei 2021
Netflix lanceerde het eerste project van de acquisitie van de stripafdruk tot sombere recensies en schijnbaar lage kijkcijfers, omdat het superheldenepos met een groot budget over disfunctionele aangedreven gezinnen niet zal doorgaan - althans in die incarnatie (een anime-spin-off komt eraan) . Het bezitten van IP betekent niet dat je een franchise in handen hebt.

Atypisch (Netflix)

(Afbeelding tegoed: Netflix)

Seizoenen: 4 | Eindigt: 9 juli 2021
Netflix heeft de ongelukkige gewoonte ontwikkeld om shows na drie of vier seizoenen te beëindigen, hoe goed ze ook zijn, en Atypical is een goed voorbeeld. De Peabody-winnende dramedy presenteerde een genuanceerde, humoristische kijk op een jonge man met autisme die zich een weg door de wereld baant - niet het gebruikelijke verhaal voor een tv-show. Zoals maker Robia Rashid in een verklaring zei: 'Ik hoop dat de erfenis van Atypical is dat er meer ongehoorde stemmen blijven worden gehoord.'

Het vetgedrukte type (vrije vorm)

(Afbeelding tegoed: vrije vorm)

Seizoenen: 5 | Eindigt: 30 juni 2021
Net als veel andere shows moest The Bold Type vorig jaar zijn seizoen inkorten toen de pandemie de productie dwong. Freeform brengt het terug voor een vijfde en laatste editie, die nogal wat hangende draden zal moeten afronden - zoals Jane die een verhaal opneemt dat de carrière van Scarlet-hoofdredacteur Jacqueline zou kunnen schaden, de implosie van Suttons huwelijk en de betrokkenheid van Kat met een fervent conservatief - plus een seriefinale die fans tevreden stelt.

Brooklyn Nine-Nine (NBC)

Krediet: NBCUniversal Television

Seizoenen: 8 | Eindigt: 16 september 2021
NBC heeft aangekondigd dat het het boek sluit over de politiekomedie, met in de hoofdrollen Andy Samberg, Andre Braugher, Melissa Fumero, Terry Crews en meer als detectives in het 99th Precinct in Brooklyn. NBC zendt de laatste 10 afleveringen uit in doubleheaders vanaf augustus tijdens de Olympische Spelen in Tokio. Laten we hopen dat er tijd is voor nog een Halloween Heist!

Castlevania (Netflix)

(Afbeelding tegoed: Netflix)

Seizoenen: 4 | Beëindigd: 13 mei 2021
Netflix' anime-serie loopt ten einde, met Castlevania seizoen 4 het einde van de saga van de Belmont-clan die probeert Dracula voorgoed uit te roeien. Maar fans moeten moed vatten: Netflix maakt een vervolgreeks die zich afspeelt in het Castlevania-universum en focust op Richter Belmont, een afstammeling van Trevor en Sypha, en Maria Renard tijdens de Franse Revolutie.

Conan (TBS)

(Afbeelding tegoed: TBS)

Seizoenen: 10 | Beëindigd: 24 juni 2021
Na 28 jaar 's avonds laat op televisie te hebben gewerkt, tekent Conan O'Brien af, hoewel hij niet helemaal verdwijnt. O'Brien's TBS-talkshow wordt aan het einde van het 10e seizoen afgesloten, maar hij zal nog steeds Conan Without Borders-reisspecials voor TBS presenteren en een nieuwe, wekelijkse variétéserie lanceren op HBO Max. 'In 1993 gaf Johnny Carson me het beste advies uit mijn carrière: 'Ga zo snel mogelijk naar een streamingplatform'', grapte O'Brien in een verklaring.

Onzeker (HBO)

(Afbeelding tegoed: HBO)

Seizoenen: 5 | Eindigt: 2021
Issa Rae begon haar HBO-komedie op haar eigen voorwaarden, en ze beëindigt het ook op die manier. We waren altijd van plan om dit verhaal vijf seizoenen te vertellen, zei Rae toen HBO aankondigde dat de show zou eindigen. Het laatste uitje voor Issa, Molly, Lawrence en crew zal ergens eind 2021 worden uitgezonden.

De Onregelmatigen (Netflix)

(Afbeelding tegoed: Netflix)

Seizoenen: 1 | Beëindigd: 26 maart 2021
The Irregulars leek voorbestemd om een ​​langdurig onderdeel te worden van Netflix' ontluikende Sherlock Holmes-couplet, dat aanvankelijk succes had met Enola Holmes. De zaak is echter gesloten over het fantasiedrama met de Baker Street-egels die voor Dr. Watson werken. Het hunne is een mysterie dat onopgelost zal blijven. recentelijk

Rechter Judy (syndicaat)

(Afbeelding tegoed: CBS)

Seizoenen: 25 | Eindigt: 23 juli 2021
De rechtszaal wordt binnenkort geschorst, wanneer Judge Judy ergens in 2021 nog een laatste keer met de hamer op haar gesyndiceerde serie slaat. Maar maak je geen zorgen dat je haar keiharde, no-nonsense advies mist, want herhalingen zullen blijven worden uitgezonden. Bovendien zal Judy Sheindlin schitteren in een nieuwe show, Judy Justice, die in 2022 wordt uitgezonden.

Op de hoogte blijven van de Kardashians (E!)

(Afbeelding tegoed: E!)

Seizoenen: 20 | Beëindigd: 10 juni 2021
e! heeft de capriolen van Klan Kardashian uitgezonden sinds 2007 (!), inclusief al hun broers en zussen, romantische achtbaanrelaties en de introductie van de volgende generatie. Nu brengen Kim, Khloe, Kourtney, Kris, Kyle en Kendall (en uh, Rob) hun zaken naar Hulu, ongetwijfeld voor een enorm salaris. De Kardashians zijn veel dingen, maar ze weten hoe ze hun merk moeten verkopen.

Last Man Standing (vos)

(Afbeelding tegoed: Vos)

Seizoenen: 9 | Beëindigd: 20 mei
Last Man Standing zal niet de laatste show zijn die overeind blijft. Star Tim Allen en de rest van de cast nemen afscheid van de kijkers wanneer het negende en laatste seizoen op 20 mei eindigt. De serie (die begon op ABC, de overstap naar Fox) draaide om het uitgangspunt van Allens klassieke sitcom Home Improvement hem de vader van drie dochters. De seriefinale verwelkomde Kaitlyn Dever (Booksmart) als een van die dochters die thuiskwam voor een bezoek.

MacGyver (CBS)

Krediet: CBS/Paramount via Twitter

Seizoenen: 5 | Beëindigd: 30 april
CBS annuleert meer shows dan ooit, waaronder Mom (zie hieronder) en de MacGyver-reboot met in de hoofdrol Lucas Till. Dit laatste werd vorig jaar het onderwerp van controverse toen het netwerk uitvoerend producent Peter Lenkov ontsloeg vanwege het creëren van een giftige werkomgeving; Tot hij in het openbaar sprak over het verdragen van verbaal geweld, pesten en body-shaming op de set. Het lijkt erop dat geen enkele MacGyver-ing die problemen kan oplossen en de show eindigde met zijn vijfde seizoen.

moeder (CBS)

(Afbeelding tegoed: CBS)

Seizoenen: 8 | Beëindigd: 13 mei 2021
Het schrijven was aan de muur toen Anna Faris vorig jaar de sitcom verliet, maar CBS maakte de annulering van mama in februari officieel. Toch zei Emmy-winnaar Allison Janney tegen James Corden dat ze wenste dat de schrijvers meer tijd hadden om naar het einde te gaan. Comedy-impresario Chuck Lorre schreef zelf de seriefinale.

NCIS: New Orleans (CBS)

(Afbeelding tegoed: CBS)

Seizoenen: 7 | Beëindigd: 23 mei 2021
Hoewel het voelt alsof alle NCIS-shows voor altijd kunnen doorgaan, zijn ze zelfs niet onsterfelijk. Na afnemende kijkcijfers besloot CBS de buitenpost van New Orleans te sluiten (en verder te gaan naar een meer tropische locatie met NCIS: Hawaii). Scott Bakula en team namen afscheid en lieten de goede tijden op 23 mei nog een laatste keer rollen.

Poseren (FX)

(Afbeelding tegoed: FX)

Seizoenen: 3 | Beëindigd: 6 juni 2021
Laat ze altijd meer willen, toch? De geschiedenis makende LGBTQ+-serie eindigt eerder dan iemand misschien had gedacht, gezien de vele lofbetuigingen (met name voor ster Billy Porter). Maar mede-bedenker Ryan Murphy zei: 'We moeten het exacte verhaal vertellen dat we wilden, zoals we het wilden vertellen.' Het verkorte laatste seizoen sprong vooruit naar 1994, toen aids de belangrijkste doodsoorzaak wordt voor jongere Amerikanen.

Schaamteloos (Showtime)

(Afbeelding tegoed: Showtime)

Seizoenen: 11 | Beëindigd: 11 april 2021
Tot ziens, Gallaghers, je hebt een geweldige run gehad. Het leven gaat door voor Frank, Lip, Ian, Debbie, Carl, enz. Maar het edgy, grofgebekte familiedrama sloot de gordijnen voor de kijkers. We zullen William H. Macy missen die de dronken maar erudiete monologen van Frank pontificeert, de vele schrammen van Carl en Debbie en de poging van Lip om een ​​beter leven voor zijn zoon op te bouwen.

Schril (Hulu)

(Afbeelding tegoed: Hulu)

Seizoenen: 3 | Beëindigd: 7 mei 2021
Aidy Bryant heeft dubbel werk verricht tijdens de pandemie en verscheen een paar keer op Saturday Night Live tijdens het filmen van het laatste seizoen van haar Hulu-komedie. Ze kan nu uitrusten van al het jet-setting, aangezien 'Annie's reis tot een mooi einde komt', zei Bryant over de finale. Het spijt ons te zien dat Shrill vertrekt, maar we kunnen niet wachten om meer van een van SNL's beste spelers te zien.

Superwinkel (NBC)

(Afbeelding tegoed: NBC)

Seizoenen: 6| Beëindigd: 25 maart 2021
De ondergewaardeerde werkplekkomedie, die zich afspeelt in een grote winkel, was net zo grappig en oplettend als iconische NBC-shows zoals The Office en Parks and Recreation. De benadering van de schrijvers om de pandemie van het coronavirus op te nemen, was echt geniaal. De seriefinale, die op 25 maart werd uitgezonden, bracht America Ferrera terug voor een laatste boog die zoet en bevredigend was.

Wynonna Earp (Syfy)

(Afbeelding tegoed: Syfy)

Seizoenen: 4 | Beëindigd: 9 april 2021
De bewapende achter-achterkleindochter van Wyatt Earp gaat in stijl op pad. De seriefinale, die op 9 april werd uitgezonden, was van begin tot eind de meest hartverwarmende aflevering die ik ooit heb gezien, vertelde ster Melanie Scrofano TV-insider . Dat omvatte een langverwachte bruiloft, enkele heksachtige shenanigans en een mogelijke reünie tussen het titulaire personage en vampier-niet-meer Doc Holliday.

Jonger (Paramount Plus)

Krediet: TV Land

Seizoenen: 7 | Beëindigd: 10 juni
De komedie heeft zijn thuis, TV Land, verlaten voor de nieuwe omgeving van Paramount Plus. Maar de capriolen - en kleding - zijn net zo gek als altijd. Liza Miller (Sutton Foster) pretendeert niet meer een millennial te zijn, maar haar werk en liefdesleven zijn even ingewikkeld als altijd. In het laatste seizoen kwam Liza tot haar recht als redacteur en nam ze een moeilijke beslissing over haar romantische relaties.

Shows worden geannuleerd na 2021

Sommige van deze shows zouden zelfs in 2021 kunnen eindigen, maar het ontbreken van aangekondigde releasedatums maakt die finales onduidelijk. We werken deze lijst bij als we meer weten.

Dood voor mij (Netflix)

(Afbeelding tegoed: Netflix)

Seizoenen: 3 | Einde: TBA
De beslissing van maker Liz Feldman om haar Netflix-show na drie seizoenen te beëindigen, werd geïnspireerd door de korte oplage van Phoebe Waller-Bridge's Fleabag. Het voelde als de juiste hoeveelheid, vertelde ze Deadline . Sterren Christina Applegate en Linda Cardellini keren terug om het verhaal af te ronden van twee vrienden die door moord bij elkaar zijn gebracht.

Beste blanke mensen (Netflix)

(Afbeelding tegoed: Netflix)

Seizoenen: 4 | Einde: TBA
De dramedy over zwarte studenten die door cultuur en rassenrelaties navigeren op een fictief Ivy League-college heeft lovende kritieken opgeleverd, ook al werd het nooit een volledige sensatie. Maker Justin Simien zal nog 10 afleveringen droppen voordat hij vertrekt voor meer spraakmakende projecten; hij is naar verluidt gehecht aan een Lando Star Wars-serie en maakt een Haunted Mansion-remake voor Disney.

De Ellen DeGeneres Show (gesyndiceerd)

Krediet: Warner Bros.

Seizoenen: 19 | Einde: TBA
De dansende koningin van de dag geeft haar kroon op. Ellen DeGeneres kiest ervoor om haar show na bijna twee decennia te beëindigen, veelzeggend: The Hollywood Reporter , 'Als je een creatief persoon bent, moet je constant worden uitgedaagd - en hoe geweldig deze show ook is, en hoe leuk het ook is, het is gewoon geen uitdaging meer.' Het einde van de talkshow komt nadat deze werd achtervolgd door beschuldigingen van een giftige werkcultuur. Dit najaar gaat het laatste seizoen van start.

Zwartachtig (ABC)

(Afbeelding tegoed: ABC)

Seizoenen: 8 | Einde: TBA
Black-ish sluit misschien na acht seizoenen de deuren, maar er gaan meerdere ramen open. De ABC-familiekomedie heeft al twee spin-offs gelanceerd (Groen-achtig en Gemengd-achtig) en bereidt een andere voor (Oud-achtig). Maar het is nog steeds bitterzoet om de laatste aflevering van het vlaggenschip af te wachten, in navolging van de capriolen van Anthony Anderson en Tracee Ellis Ross als hoofden van de Johnson-familie.

Lucifer (Netflix)

(Afbeelding tegoed: Netflix)

Seizoenen: 6 | Einde: TBA
Lucifer is zo vaak teruggekomen uit de dood, het is gemakkelijk om niet te geloven dat het zesde seizoen het einde is. De show werd geannuleerd door Fox, gered door Netflix, geannuleerd door Netflix na seizoen 5 en vervolgens geannuleerd voor nog een keer hoera. Maar deze keer, iedereen zweert dit is het LAATSTE laatste seizoen. Nu het filmen al is voltooid, kunnen fans eind 2021 hun laatste duivelse genot beleven.

Ozark (Netflix)

(Afbeelding tegoed: Netflix)

Seizoenen: 4 | Einde: TBA
Het bekroonde misdaaddrama wordt afgesloten met een supergroot seizoen, wat volgens ster Jason Bateman supergrote problemen betekent voor de Byrdes. Ozark seizoen 4 zal 14 afleveringen hebben die in twee helften zijn verdeeld; de eerste batch is al klaar met filmen en zou eind 2021 op Netflix kunnen verschijnen.

Supergirl (The CW)

(Afbeelding tegoed: The CW)

Seizoenen: 6 | Einde: TBA
Supergirl maakt haar laatste vlucht op The CW. De show met Melissa Benoist als Kara Zor-El pakt de cape in na zes seizoenen (waarvan één uitgezonden op CBS). Benoist heeft beloofd dat fans een geweldig einde zullen krijgen, terwijl co-showrunner Jessica Queller zegt dat het emotioneel zal zijn en veel bekende gezichten zal bevatten.

Dit zijn wij (NBC)

(Afbeelding tegoed: NBC)

Seizoenen: 6 | Eindigt: begin 2022
Sla weefsels in, want de Pearsons nemen binnenkort afscheid - en je weet gewoon dat de tranen zullen vloeien. Het NBC-drama eindigt in 2022 na zes seizoenen, wat al die tijd het plan van maker Dan Fogelman was. Op weg naar het laatste hoofdstuk verwachten we veel emotie van Sterling K. Brown, Mandy Moore, Milo Ventimiglia en de rest van de cast.

De wandelende doden (AMC)

(Afbeelding tegoed: AMC)

Seizoenen: 11 | Einde: TBA
Wie dacht nog meer dat het drama van AMC, net als de zombies die het bevolken, nooit zou uitsterven? Tot zijn middenjaren was The Walking Dead een enorme hit die twee spin-offs en mogelijk meer voortbracht. Maar steeds meer castleden zijn vertrokken (inclusief ster Andrew Lincoln) en de kijkcijfers zijn gedaald. Voor alles is er een laatste seizoen en de tijd is gekomen voor deze eenmalige kolos, met The Walking Dead seizoen 11 zijn laatste run zijn.

beste prijs op Apple iPad
De beste Roku Streaming Stick Plus-deals van vandaag 88 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt over02dagen06uur58minuten51droogKorting Roku-première | HD/4K/HDR... Amazone Prime $ 39,99 $ 19,99 Visie Roku Streaming Stick + BHPhoto $ 29,99 Visie Van het jaar van première | 4K / HDR ... Walmart $ 34,86 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen