De 30 beste Alexa-vaardigheden in 2021

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

De beste Alexa-vaardigheden helpen je om het meeste uit Amazon's persoonlijke stemassistent te halen, die is geïnstalleerd in Amazon Echo slimme luidsprekers en de beste Alexa-luidsprekers , evenals een aantal andere slimme apparaten voor thuisgebruik. Je kunt Alexa zelfs handsfree oproepen op je smartphone wanneer de onlangs opnieuw ontworpen Alexa-app is geopend.

Amazon heeft tal van functies aan Alexa toegevoegd, maar de echte sleutel om de slimme assistent aan je behoeften te laten voldoen, is door de beste Alexa-vaardigheden. Momenteel zijn er meer dan 100.000 Alexa-vaardigheden beschikbaar, waarmee je de beste slimme apparaten voor thuisgebruik kunt bedienen, pizza's kunt bestellen, trivia-games kunt spelen, naar het nieuws en het weer kunt luisteren, online kunt winkelen en zelfs je auto kunt starten.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Na honderden aanbiedingen van verschillende merken en ontwikkelaars te hebben doorzocht, is hier een uitgebreide lijst met de beste Alexa-vaardigheden waarmee je het meeste uit de assistent van Amazon kunt halen. Plus enkele van de meest recente toevoegingen aan de vaardighedenbibliotheek, zoals Daily Music Pick.

Bekijk onze handleiding over het gebruik van Alexa voor meer tips en trucs.

Wat zijn de beste Alexa-vaardigheden?

Het is moeilijk om de beste Alexa-vaardigheden te rangschikken, omdat ieders behoeften en routines uniek zijn voor hen. Sommige vallen echter op als we denken dat ze nuttig zijn voor de meeste Alexa-gebruikers. Op dit moment zijn we grote fans van Alexa Guard, die gebruikmaakt van de microfoons van je Echo-luidsprekers om je te laten weten wanneer een alarmerend geluid (zoals brekend glas) in je huis optreedt.

Een andere van onze favoriete vaardigheden is Send a Hug. Het is een gemakkelijke manier om uw dierbaren te laten weten dat u aan hen denkt, zelfs als u ver van elkaar verwijderd bent.

Een van de beste Alexa-vaardigheden op dit moment om iets terug te geven, is Alexa-donaties. Je kunt Alexa vragen om geld te doneren aan non-profitorganisaties zoals het Children's Miracle Network, Artsen zonder Grenzen, Feeding America of een ander goed doel dat belangrijk voor je is. Teruggeven was nog nooit zo eenvoudig.

coole instellingen voor het startscherm van de iphone

Enkele van de beste Alexa-vaardigheden kunnen je ook helpen bij gezondheidsproblemen. Hoewel Alexa geen 911 kan bellen, kun je de Ask My Buddy-vaardigheid gebruiken om meldingen te sturen naar een contactpersoon voor 'in geval van nood' wanneer je hulp nodig hebt. Op dezelfde manier kun je de MyPetDoc-vaardigheid gebruiken om ondersteuning te krijgen voor je harige vrienden die zich niet goed voelen. Alexa kan advies geven en u verwijzen naar een dierenarts in de buurt als uw kat of hond een persoonlijk bezoek nodig heeft.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

1. Alexa-bewaker

Alexa Guard verandert uw Echo slimme luidsprekers in beveiligingsapparaten, luisterend naar tekenen van problemen zoals brekend glas of het afgaan van uw rookmelder. Je Alexa-app zal je dan op de hoogte stellen wanneer hij iets verdachts hoort, wat misschien sneller is als je het huis uit bent.

Misschien ben je ook geïnteresseerd in Alexa Guard Plus, wat in wezen een stevigere versie van de Alexa Guard is. Alexa zal je niet alleen waarschuwen wanneer het een probleem detecteert, het zal ook voor jou contact opnemen met de autoriteiten. Voor $ 50 per jaar is het de goedkoopste professionele monitoringservice die er is.

2. Stuur een knuffel

Je dierbaren missen? Laat je vrienden en familie binnen enkele seconden weten dat je aan ze denkt door een knuffel te sturen via Alexa. Zeg gewoon, Alexa, stuur een knuffel om een ​​virtuele knuffel te geven met een van je Alexa-contacten.

Het is belangrijk om in contact te blijven met mensen om wie je geeft. Ons Amazon Echo Show 8 (2e generatie) recensie beschrijft hoe hartverwarmend het is om videochats te voeren, maar weet jij ook hoe je een spraak- of videogesprek voert met Alexa? Je kunt iemand bellen met je Echo, Echo Dot of Echo Show, wanneer je maar wilt.

3. Ontvang exclusieve Amazon-deals

Als je vraagt ​​'Alexa, wat zijn je deals?' je hoort een reeks exclusieve deals voor Amazon Prime-leden waarvan je een Alexa-apparaat nodig hebt om van te profiteren. Nadat je een aankoop hebt gedaan, kun je Alexa om updates over je bezorgstatus vragen en een nieuwe bestelling plaatsen. Bezoek Amazon's Spraakboodschappen pagina om de zinnen te krijgen die je moet zeggen om een ​​van de beste Alexa-vaardigheden te activeren die nu beschikbaar zijn.

4. Ontvang een weerbericht

Hoewel Alexa ingebouwde ondersteuning voor prognoses heeft, Grote lucht is een van de beste Alexa-vaardigheden om u nauwkeurige, actuele weersinformatie te geven. Dat komt omdat het hyperlokale voorspellingen biedt op basis van uw adres. De dienst maakt gebruik van informatie van Dark Sky en kan gegevens leveren zoals windsnelheid en luchtvochtigheid.

5. Krijg voedingstips

Probeer je wat gezonde aanpassingen aan je dieet aan te brengen? Je kunt Alexa om snelle voedingstips vragen als je een plek nodig hebt om te beginnen. Hoewel u een gecertificeerde voedingsdeskundige moet zoeken voor aanhoudende zorgen over uw dieet, kan uw stemassistent generiek advies geven op basis van onderwerpen over een gezonde levensstijl die afkomstig zijn van de Mayo Clinic. Zeg gewoon, Alexa, geef me een voedingstip.'

6. Praat met Alexa in verschillende talen

Niet elk huishouden spreekt dezelfde taal. Als je ergens woont waar leden van het gezin vloeiend meer dan één taal spreken, heeft Alexa een modus speciaal voor jou gebouwd. De meertalige modus is een van de beste Alexa-vaardigheden omdat je in twee verschillende talen kunt praten en Alexa beide dialecten begrijpt. De service is beschikbaar in de VS (met ondersteuning voor Engels en Spaans), India (waar het Indiaas Engels en Hindi zal ondersteunen) en Canada (waar Alexa zowel Engels als Canadees Frans zal begrijpen).

7. Doe een donatie

Via Alexa kun je doneren aan een goed doel of organisatie. Zeg gewoon 'Alexa, doneer $ 20 aan de American Cancer Society', of nog eenvoudiger, 'Alexa, doneer een donatie' en dan wordt u gevraagd een organisatie en een bedrag in dollars te kiezen. Momenteel zijn er meer dan 270 goede doelen waarmee deze functie werkt, waaronder de American Heart Association, ASPCA, Artsen zonder Grenzen, One Laptop Per Child, St. Jude Children's Research Hospital en de Wikimedia Foundation. Hier is een volledige lijst van organisaties die stemdonaties accepteren via Alexa .

Krediet: Nenetus/Shutterstock.com

8. Krijg hulp voor uw huisdier

Als uw huisdier ziek is of zich vreemd gedraagt, MijnPetDoc is een van de beste Alexa-vaardigheden om u te helpen diagnosticeren wat er mis is. Beschrijf de symptomen van Fido en Alexa zal vervolgvragen stellen en advies geven. Als Alexa niet weet wat er aan de hand is, stuurt ze je gesprek en telefoonnummer door naar een dierenarts, die je binnen enkele minuten belt. (Onthoud dat hoewel Alexa je wat begeleiding kan geven, het geen vervanging is voor een officieel bezoek aan een dierenarts).

9. Krijg receptideeën

Het is moeilijk om slechts een van de beste Alexa-vaardigheden voor koken te kiezen, omdat er zoveel zijn die aan verschillende behoeften voldoen. Enkele van onze favoriete vaardigheden zijn: Ideeën voor eenvoudige maaltijden voor snelle en gemakkelijke receptaanbevelingen, America's Test Kitchen Dagelijkse kookvragen en antwoorden , van de redactie van Cook's Illustrated, die nieuwe recepten, tips en technieken plaatst in de wekelijkse Q&A. Morton's Salting Sous Chef kan je precies vertellen hoe je alles wat je kookt moet zouten, en geeft ook algemene tips voor het zouten. Als je een Echo Show 8 of Echo Show, zeg gewoon 'Alexa, laat me recepten zien' en selecteer je favoriet, en Alexa zal je door de stappen leiden.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

10. Luister naar audioboeken

Als u van lezen houdt, houdt u misschien ook van audioboeken, omdat u daarmee een boek kunt 'lezen' terwijl u andere dingen doet. Van alle beste Alexa-vaardigheden voor audioboeken, is Audible de beste keuze. Hoorbaar , een mobiele audioboekservice, laat je je huidige leestekst afspelen via je Alexa-luidspreker en deze bedienen met je stem. Als alternatief kun je naar bepaalde Amazon Kindle-boeken luisteren via een Alexa-luidspreker, zelfs als je niet een van de beste Kindles hebt.

11. Bel een ander Alexa-apparaat

Met Amazon kun je spraak- of videogesprekken voeren van en naar andere apparaten met Alexa, zoals de Echo , Echo Dot , Echo Show en de Alexa-app op je smartphone. Alexa kijkt door het adresboek van je telefoon om contacten te vinden die de Alexa-app of een Echo-apparaat hebben, en geeft je vervolgens de mogelijkheid om ze te bellen. Hier leest u hoe u Alexa's Drop-in kunt gebruiken voor meer informatie.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

12. Muziek afspelen

Je kunt met Alexa muziek streamen vanaf verschillende diensten (Spotify, Amazon Music, Apple Music, Sirius XM, iHeartRadio, Deezer, Tidal, Gimme, Inschakelen , Pandora , Pandora Premium en Vevo), en binnen elk kunt u nummers omhoog of omlaag stemmen en geselecteerde afspeellijsten afspelen. Met de muziekbibliotheek van Amazon kun je ook afspeellijsten starten op basis van specifieke activiteiten, tijdperken, artiesten en zelfs je humeur. Je kunt ook categorieën combineren, zoals muziek uit de jaren 80 voor hardlopen, of, als je je dartel voelt, je Alexa zelfs vragen om hook-up-muziek te spelen. Wist je dat je Amazon Music ook gratis kunt krijgen op je Echo?

13. Gebruik Alexa als persoonlijke trainer

Alexa kan je achterste in vorm brengen met de 7 minuten training vaardigheid . Als je zegt: 'Alexa, start een training van 7 minuten', zal de virtuele assistent naar verluidt geteste oefeningen voorstellen die je metabolisme zullen verhogen, je energie zullen verbeteren en vet zullen verwijderen. Het beste deel: je kunt pauzes nemen wanneer je ze nodig hebt. Dit zijn de beste Alexa-vaardigheden voor gezondheid en fitness.

telefoon met 6 inch scherm

Sommige van de beste fitnesstrackers hebben ook Alexa ingebouwd. Zoals opgemerkt in onze Wyze Band review en Fitbit Versa 2 recensie , Alexa kan vanaf je pols fungeren als je trainingscoach.

Krediet: fizkes/Shutterstock

14. Controleer uw creditcardsaldo

American Express-kaarthouders kunnen hun rekeningen beheren met de Amex Alexa-vaardigheid . Als u 'Alexa, open Amex' zegt, kunt u uw account koppelen. Vervolgens kunt u uw rekeningsaldo controleren, een betaling uitvoeren, kosten bekijken, uw beschikbare tegoed controleren en meer. Dit is een van de beste Alexa-vaardigheden om je financiën op orde te houden.

15. Vind je favoriete restaurants

Op zoek naar een eetgelegenheid? Alexa heeft alle informatie die u nodig heeft over de bedrijven om u heen. Vraag gewoon 'Alexa, hoe laat gaat Taco Bell open?' of 'Alexa, wat is het adres van Wendy's?' Het kan u de openingstijden, locatie, telefoonnummer, adres en meer van een restaurant vertellen.

beste Alexa-vaardigheden(Afbeelding tegoed: toekomst)

16. Maak je appartement schoon

Enkele van de beste Alexa-vaardigheden zijn die waarmee je vervelende klusjes kunt automatiseren. Een aantal van de beste robotstofzuigers, waaronder de Haai Ion R85 en de Roomba i7+ kan worden opgedragen om met Alexa te beginnen en te stoppen met schoonmaken. Stofzuigen was nog nooit zo eenvoudig!

17. Spelletjes spelen

Alexa kan ook voor het plezier zorgen. Er zijn een heleboel verschillende trivia-gerelateerde vaardigheden, maar enkele van de beste Alexa-vaardigheden als het op games aankomt, zijn: Steen, papier, schaar, hagedis, Spock ; 20 vragen ; bingo ; Gevaar ; boter kaas en eieren . Er komen er steeds meer bij, dus bekijk de Games, Trivia & Accessories-sectie van de Alexa-app om de game te vinden die je wilt spelen.

18. Plan een vergadering

Op voorwaarde dat je toegang hebt tot hun agenda's, kun je vergaderingen plannen met je contacten met behulp van Alexa. De assistent van Amazon zal vergadertijden voorstellen op basis van uw beide schema's. Als er een conflict ontstaat nadat je een vergadering hebt gepland, kun je Alexa vragen om de afspraak naar een ander tijdstip te verplaatsen. Ondersteunde agenda's zijn onder meer iCloud, Gmail, G Suite, Microsoft Office 365, Microsoft Outlook en Microsoft Exchange (alleen via Alexa for Business).

Krediet: TemplateStudio | Toekomst

19. TV kijken

Er zijn verschillende manieren om je tv te bedienen met Alexa. Als u een Logitech Harmony-afstandsbediening heeft, kunt u de Harmonie vaardigheid om de afstandsbediening aan Alexa te koppelen. Het is onlangs geüpgraded, dus je hoeft alleen maar 'Alexa, zet mijn tv aan' of 'Alexa, pauze' te zeggen en de opdracht wordt automatisch verzonden. Hier leest u hoe u Alexa verbindt met uw Harmony-afstandsbediening.

Eigenaars van Tivo Bolt, Roamio en Premiere kunnen hun DVR's ook bedienen met Alexa, net als Dish-, Fios- en Frontier-klanten. Hier leest u hoe u Dish en Alexa kunt verbinden.

20. Leer Alexa wat je weet

Alexa Antwoorden is de crowd-sourced vaardigheid van de stemassistent. Het moedigt Amazon aan om gebruikers hun informatie over hun favoriete onderwerpen te delen met de Alexa-gemeenschap door te reageren op vragen waar Alexa het antwoord nog niet op weet. Nadat je een antwoord hebt ingediend, kun je badges verdienen op basis van het aantal vragen dat je hebt beantwoord, hoe vaak je antwoord is gedeeld met Alexa-klanten en meer.

21. Krijg zwangerschapstips en advies

Doctor's Ask Wat te verwachten is de beste Alexa-vaardigheid voor aanstaande ouders. Het biedt dagelijkse en wekelijkse tips, handleidingen en advies en is aangepast aan uw uitgerekende datum. De vaardigheid geeft ook advies voor het eerste jaar van het leven van uw pasgeborene.

22. Krijg eerste hulp

De Mayo Clinic vaardigheid biedt elementaire EHBO-antwoorden, voor alles van kleine krasjes tot reanimatie-instructies. Deze vaardigheid is echter alleen bedoeld voor educatieve doeleinden; als u zich in een levensbedreigende of noodsituatie bevindt, bel dan om hulp.

23. Krijg hulp in noodgevallen

De Vraag het aan mijn vriend skill stuurt een melding (sms, sms of telefoontje) naar een vooraf geselecteerd contact wanneer u zich in een noodgeval bevindt en uw telefoon niet kunt bereiken. Hoewel deze functie geen vervanging is voor 911, kunt u uw dierbaren vertellen dat u hulp nodig heeft.

24. Vraag Alexa om zichzelf uit te leggen

Deze vaardigheid is ontworpen om het gedrag van je stemassistent minder cryptisch te maken. Als je vraagt ​​'Alexa, waarom heb je dat gedaan?' je hoort een verklaring waarom Alexa zo reageerde op je laatste spraakopdracht. Vermoedelijk zal de functie in de toekomst leiden tot een betere communicatie tussen jou en je stemassistent.

beste routers voor gigabit internet

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

25. Maak verbinding met je Fitbit

Wilt u weten hoe dicht u bij het bereiken van uw dagelijkse stappendoel bent? De Fitbit-vaardigheid laat je Alexa vragen hoeveel stappen je hebt gezet, hoe goed je hebt geslapen en hoe je het hebt gedaan met andere statistieken die zijn vastgelegd door je Fitbit-activiteitstracker. Bekijk onze beoordelingen van de beste Fitbit-apparaten om de juiste voor u te kiezen.

26. Ontvang het laatste nieuws

De Samenvatting van het NPR-nieuws per uur skill is een briefing van 5 minuten van de krantenkoppen van de dag, die elk uur wordt bijgewerkt. Als je je kennis van het nieuws wilt testen, probeer dan NPR's Wacht Wacht Quiz gebaseerd op de comedyshow 'Wait Wait...Don't Tell Me'. U krijgt invulvragen over het nieuws van de week. Als je vijf goed beantwoordt, maak je kans om je naam te laten vermelden in de volgende aflevering van de show

27. Start je auto

Wilt u uw auto starten en opwarmen voordat u wegrijdt? Een aantal automerken heeft vaardigheden waarmee u uw voertuig op afstand kunt starten, deuren kunt vergrendelen en ontgrendelen, de binnentemperatuur kunt wijzigen, de lichten kunt inschakelen en meer. Deze omvatten Hyundai blauwe link , MijnFord Mobiel en EV auto voor Tesla's.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

28. Zet je lichten aan of uit

Waarom zou je naar je telefoon of een lichtschakelaar grijpen als je Alexa eenvoudig kunt vertellen om je aangesloten lichten uit te doen? Je hebt een slimme stekker of een slim licht nodig om deze vaardigheid te laten werken, maar het is best handig. Er zijn vaardigheden beschikbaar voor een aantal smart-home-platforms, waaronder: Lutron en Controle4 . Zo sluit je Alexa aan op je Philips Hue-lampen.

29. Volg je favoriete teams

Alexa wil je helpen op de hoogte te blijven van je favoriete sporten en teams. Tik in de Alexa-app in het menu op Instellingen. Zoek in Sports Update naar je favoriete teams en sla ze op. De digitale assistent kan u details geven zoals scores en geplande schema's voor NFL, NBA, MLS, MLB, NHL, WNBA, NCAA en andere Amerikaanse sporten. Zodra je je team hebt ingevoerd, zeg je gewoon 'Alexa, geef me mijn sportupdate'.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

30. Bedien je thermostaat

Meerdere slimme thermostaten, waaronder de Nest Learning Thermostat, Honeywell RTH8580WF, Honeywell Lyric, Honeywell Lyric T5 en Bosch BCC100 kunnen op Alexa worden aangesloten, zodat je door te spreken de temperatuur kunt wijzigen. Nog een keer beter, de Ecobee 5e generatie - onze favoriete slimme thermostaat - heeft zelfs Alexa ingebouwd, dus je hoeft niet met een Echo of Echo Dot te praten.

tv met bluetooth audio-uitgang

Hoe u de beste Alexa-vaardigheden voor u kiest

Het kiezen van de beste Alexa-vaardigheden voor jou is subjectief. Hoewel bijna iedereen kan profiteren van weer-, verkeers-, muziek- en nieuwsvaardigheden, moet je nadenken over andere manieren waarop Alexa je kan helpen of vermaken. Het is tenslotte je persoonlijke assistent.

Als u een willekeurig aantal slimme apparaten voor thuisgebruik bezit, zijn de beste Alexa-vaardigheden voor u de vaardigheden die verband houden met de IoT-merken die u gebruikt. Of je nu Philips Hue, C by GE of Lifx slimme lampen gebruikt, er is een Alexa-vaardigheid om handsfree bediening tot stand te brengen. Hetzelfde geldt voor de makers van de beste slimme stekkers, beste slimme sloten en meer.

Bepaalde draagbare apparaten bieden ook Alexa-vaardigheden. Probeer de Fitbit-vaardigheid te gebruiken om de voortgang van je fitnessdoel en gezondheidsstatistieken te zien, en de Bose-vaardigheid om de muziek van je slimme luidspreker of hoofdtelefoon te veranderen.

We raden aan om ook noodvaardigheden in te schakelen voor het geval dat. Je hoopt de Ask My Buddy-vaardigheid niet te gebruiken, maar je zult blij zijn dat je een ICE-contact hebt ingesteld als er problemen optreden.

Hoe we de beste Alexa-vaardigheden testen

We besteden veel tijd aan het verkennen van de Alexa-app om de beste Alexa-vaardigheden voor onze lezers te vinden, en we vragen Alexa zelf ook om suggesties. Waar je ook een Alexa-speaker bewaart, we overwegen wat voor soort vragen je zou kunnen hebben terwijl je in die ruimte bent. We testen ook een verscheidenheid aan vaardigheden die helpen bij klusjes, boodschappen, planning, communicatie en meer.

Voor bepaalde Alexa-vaardigheidscategorieën, zoals 'Start Your Day', 'Get Exercise' en 'Music & Audio', testen we het beste aanbod en kijken we naar gebruikersbeoordelingen om zelfverzekerde aanbevelingen te doen. Soms zijn vaardigheden niet zo slim als ze worden geadverteerd, dus we hebben de bovenstaande doorgelicht om er zeker van te zijn dat ze werken en van Alexa de handigste persoonlijke assistent te maken die het kan zijn.

De beste Amazon Echo Dot, Amazon Echo Dot met klok, Amazon Echo en Amazon Echo Show deals van vandaag Verlaagde prijs Echo Dot (3e generatie, 2018 ... Amazon Echo Dot (3e generatie) Amazone $ 39,99 $ 19,99 Visie Bekijk alle prijzenKorting Echo Dot (4e generatie) | Slim... Amazon Echo Dot met klok Amazone $ 59,99 $ 34,99 Visie Bekijk alle prijzenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen