35 beste Nintendo Switch-games in 2021

(Afbeelding tegoed: Shutterstock)

Het kan moeilijk zijn om uit deze lijst met de beste Nintendo Switch-spellen te kiezen, maar welke optie je ook kiest, je bent er zeker van dat je er veel plezier aan zult beleven.

Van first-party nietjes zoals Mario en Zelda tot essentiële multiplayer-games tot boeiende AAA- en indie-gerechten, we hebben het harde werk gedaan door heel veel videogames te spelen om je te helpen het allerbeste te kiezen dat de Nintendo-schakelaar , Nintendo Switch OLED en Nintendo Switch Lite te bieden hebben.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Als je je hardware moet updaten voordat je in een heleboel nieuwe games duikt, bekijk dan zeker onze beste Nintendo Switch-deals en onze beste Nintendo Switch Cyber ​​Monday-deals om een ​​goede prijs te krijgen voor een nieuwe Switch.

Anders zijn hier de beste Switch-spellen om nu te spelen.

Wat zijn de beste Nintendo Switch-spellen?

De nieuwste grote Nintendo Switch-game is The Legend of Zelda: Skyward Sword HD. Dit is geen nieuw spel, aangezien het werd gelanceerd voor de Nintendo Wii, maar het is teruggekeerd in een nieuwe geremasterde vorm. Met nieuwe graphics en bijgewerkte besturing is het nu een veel betere game, en zeker de moeite waard als je op zoek bent naar avontuur en puzzels en monsters.

Als je een multiplayer-game wilt die niet lijkt op alles wat je eerder hebt gespeeld, kijk dan eens naar Knockout City. Het is vergelijkbaar met trefbal, in die zin dat je moet voorkomen dat je geraakt wordt, behalve dat je in plaats van in je schoolgymnastiek, op straat op zoek bent naar stiekeme hoeken door en over gebouwen van waaruit je kunt aanvallen. En dan hebben we het nog niet eens over de power-ups die je kunt gebruiken.

Voor platformactie moet je Super Mario 3D World + Bowser's Fury proberen. Het grootste deel van de game is een geremasterde versie van de toch al uitstekende 3D World, maar de nieuwe uitbreiding is een onverwachte traktatie en biedt een geheel nieuwe manier om de klassieke Nintendo-platformformule te ervaren.

Over Nintendo-klassiekers gesproken, The Legend of Zelda: Breath of the Wild staat ook op onze lijst, omdat het gewoon een ongelooflijke game is die een enorme wereld biedt om te verkennen, met name door alles te beklimmen, evenals een enorme hoeveelheid vijanden om te verslaan en puzzels om op te lossen.

Als je iets meer ontspannends wilt, is Animal Crossing: New Horizons misschien wel een van de beste manieren om de blues van je af te schudden. New Horizons geeft je in feite een heel eiland om aan te passen en het past perfect bij de Switch als een game waar je gewoon in en uit kunt duiken, of urenlang tegelijk kunt ploegen.

De beste Nintendo Switch-spellen om nu te spelen

(Afbeelding tegoed: Nintendo)

1. Mario Party-supersterren

Herbeleef de geneugten en frustraties van Mario Parties uit het verleden met dit nieuwe deel in Mario's partygamebibliotheek. Net als de All-Star-remasters van de 2D- en 3D-Mario-platformgames, bevat deze game minigames uit alle eerdere Mario Party-titels, plus spelborden uit de originele drie Mario Party-games op Nintendo 64, om een ​​mix te creëren van de beste series uit de serie. stukjes door de jaren heen.

Zoals altijd beweeg je je over een spelbord via dobbelstenen, probeer je munten en sterren te verdienen om te winnen, en hoop je gevaren en power-ups van tegenstanders te vermijden die je hiervan zullen beroven. Die tegenstanders kunnen naast je spelen op hetzelfde systeem, via lokale draadloze multiplayer of online, wat betekent dat je altijd iemand kunt vinden om mee te feesten.

Mario Party Superstars Amazone $ 54 Visie We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen