4 geweldige nieuwe films om dit weekend te kijken op Hulu, Apple TV Plus en meer

Krediet: Apple; Netflix; Hulu; IFC Midnight)

Zomer streamin', een knaller. Natuurlijk zijn bioscopen nog steeds gesloten, maar dankzij streamingdiensten krijgen we nog steeds onze filmfix. En dit weekend, 10-12 juli, brengt vier geweldige nieuwe films om thuis te kijken, of het nu vanaf je bank is of een mooie buitentheateropstelling.

De vier nieuwe films hebben voor elk wat wils: romcom-liefhebbers vallen voor Palm Springs op Hulu; liefhebbers van oorlogsfilms en vaders overal kunnen Tom Hanks groeten in Greyhound op Apple TV Plus; actiefans moeten een kick krijgen van Charlize Theron in The Old Guard op Netflix; en de horrorfilm Relic bezorgt je koude rillingen via video on demand.  • Films van juli 2020 in de bioscoop, streaming en on demand
  • Al de nieuwe tv-programma's deze maand uitgezonden
  • De beste streamingdiensten om je favorieten te bekijken
  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Totdat bioscoopketens zoals AMC en Regal weer opengaan, is streaming waar het om draait. Vorige week bracht ons Hamilton op Disney Plus (die je dit weekend ook voor de tweede of 200e keer kunt bekijken). Dit is wat u moet weten over de vier grote films die vandaag debuteerden.

Palm Springs (Hulu)

(Afbeelding tegoed: Hulu)

Het is net Groundhog's Day ... maar beide kanten van het paar hebben een déja vu. Dat is in wezen Palm Springs in een heel kleine notendop. Deze rom-com geeft het ouderwetse, terugspoelen-de-dag uitgangspunt een frisse en grappige update die griezelig actueel aanvoelt. Nyles (Andy Samberg) en Sarah (Cristin Milioti) worden gedwongen om de trouwdag van hun vrienden keer op keer opnieuw te beleven. Terwijl ze vooruit en achteruit gaan in deze oneindige tijdlus, beginnen ze wilder, gekker en soms dodelijker gedrag te vertonen - gewoon uit pure verveling en nieuwsgierigheid.

beste vpn voor iphone gratis

Palm Springs is dus echt de film die deze pandemische tijden inkapselt. Nyles en Sarah zijn wij allemaal, leven op dezelfde dag met dezelfde mensen op dezelfde plek, keer op keer met schijnbaar geen einde in zicht. Toch is er hoop! Als deze twee gekke kinderen een echte relatie kunnen opbouwen, kunnen ze misschien ontsnappen. Misschien kunnen wij dat ooit ook (draag tot die tijd een masker).

Hoe Palm Springs op Hulu . te bekijken

De beste Hulu-deals van vandaag Ontvang de eerste maand gratis Hulu Hulu $ 6,99/mnd Visie Ontvang de eerste maand gratis Hulu Hulu (geen advertenties) $ 12,99/mnd Visie

Windhond (Apple TV Plus)

(Afbeelding tegoed: Apple)

Bel je vader op Zoom zodat je samen naar Greyhound kunt kijken, want als er ooit een vaderfilm was, dan is het deze wel. Tom Hanks als marinecommandant uit de Tweede Wereldoorlog in een verhaal dat is gebaseerd op echte gebeurtenissen? Je vader, mijn vader, alle vaders gaan eten … het … omhoog. Hanks schreef zelf het scenario, gebaseerd op de roman The Good Shepherd van C.S. Forester. En natuurlijk schittert hij er ook in als commandant Ernest Krause, die eindelijk zijn eerste commando krijgt over de torpedobootjager USS Keeling (roepnaam: Greyhound).

Greyhound heeft alle kenmerken van de typische oorlogsfilm: schrijnende gevechtsscènes, spannende momenten van besluitvorming, reflectieve overpeinzingen van zelftwijfel en inspirerende toespraken voor de troepen. Nee, Greyhound breekt de mal niet en introduceert geen nieuwe stilistische flair, maar het is solide, goed gemaakt en goed uitgevoerd. Zoals we al zeiden, totale vaderfilm.

Greyhound kijken op Apple TV Plus

De beste Apple TV plus-deals van vandaag Apple TV+ Apple TV+ - maandelijks $ 4.99/mnd Visie

De oude garde (Netflix)

(Afbeelding tegoed: Netflix)

Charlize Theron kan een serieuze kont schoppen, zoals ze vele malen heeft bewezen in haar carrière en het meest spectaculair in Mad Max: Fury Road (de beste film van 2015, fight me). Ze brengt die specifieke vaardigheden naar The Old Guard als Andy, een krijger die een team van onsterfelijke huursoldaten leidt. Ze hebben eeuwenlang samengewerkt om het kwaad van de wereld te bestrijden, zoals nieuwe rekruut Nile (KiKi Layne) leert wanneer ze aan boord wordt gehaald. Wanneer hun capaciteiten worden onthuld, vechten Andy en Nile tegen een hebzuchtige onderneming die hen wil bewapenen en geld wil verdienen voor hun eigen snode doeleinden.

The Old Guard zit boordevol actie, maar regisseur Gina Prince-Bythewood en scenarioschrijver Greg Rucka (die de graphic novels schreef) brengen veel menselijkheid en kwetsbaarheid naar de personages. Je kunt zien hoeveel geschiedenis er tussen hen allemaal ligt. Dat, en de op missie gebaseerde aard van hun superheldenwerk, maakt een verleidelijk vooruitzicht voor een franchise. Oude Garde, verzamel u.

Zo kijk je The Old Guard op Netflix

De beste Netflix-deals van vandaag Netflix Netflix-standaard $ 13,99/mnd Visie

Relikwie (video op aanvraag)

Krediet: IFC Middernacht

In Relic dient een spookhuis als metafoor voor de angstaanjagende effecten van dementie; het is een horrorfilm over de verschrikkingen van de ziekte van Alzheimer. De altijd fantastische Emily Mortimer speelt Kay, een vrouw wiens moeder Edna (Robyn Nevin) vermist wordt. Kay en haar dochter Sam (Bella Heathcote) reizen naar hun ouderlijk huis om haar te vinden. Daar ontdekken ze het huis in wanorde, met overal zwarte schimmel.

Als Edna een paar dagen later opduikt, kan ze niet zeggen waar ze heen is gegaan. Haar dementie is verergerd. In navolging van haar toestand krijgt het huis een kwaadaardige, sinistere persoonlijkheid die op Kay en Sam jaagt. Wat doe je als het spookhuis in iemands hoofd zit? Zoals Relic laat zien, zijn er geen goede antwoorden.

Hoe Relic op video on demand te bekijken

  • De beste streaming-apparaten
De beste Roku Streaming Stick Plus-deals van vandaag 88 Amazon-klantrecensies Cyber ​​Monday Sale eindigt over01dagen17uur51minuten28droogKorting Roku-première | HD/4K/HDR... Amazone Prime $ 39,99 $ 24,99 Visie Roku 4K-streamingapparaat met... Lowe's $ 29,99 Visie Van het jaar van première | 4K / HDR ... Walmart $ 33,85 Visie Bekijk meer Cyber ​​Monday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen