9 coolste dingen die de Amazon Echo Show kan doen

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Amazon heeft vier slimme schermen met Alexa, van de Echo Show 5 tot de Echo Show 10 (3e generatie) , waarvan de laatste kan draaien om je in het frame te houden. Deze schermen hebben functies die niet beschikbaar zijn op andere Amazon-apparaten met Alexa.

Van het voeren van videogesprekken en het controleren van uw beveiligingscamerafeed tot het meezingen met songteksten en het verbeteren van uw winkelen, hier zijn enkele van de coolste dingen die u kunt doen met de Echo Show. Beter nog, veel van deze functies werken ook op Fire TV-apparaten.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Bekijk zeker onze complete gids over het gebruik van Alexa voor meer tips, trucs en how-tos.

1. Voer videogesprekken

(Afbeelding tegoed: Amazon)

Je kunt de camera van de Echo Show gebruiken om videogesprekken te voeren met andere Echo Show-bezitters of met iedereen met de Alexa-app op hun smartphone. De persoon die u wilt bellen, moet echter in uw contactenlijst staan. Je kunt zelfs langskomen bij andere Echo Show-eigenaren, maar sommigen vinden dat misschien eng. Het nieuwste apparaat, de 3e generatie Echo Show 10, heeft face-tracking-technologie en zal daadwerkelijk op de basis draaien om je door de kamer te volgen. Momenteel kun je spraak- en videogesprekken voeren met Alexa en Skype, maar Amazon voegt ook ondersteuning toe voor Zoom.

2. Films kijken

(Afbeelding tegoed: Amazon)

Je kunt ervoor zorgen dat je Echo Show films, trailers en video's begint af te spelen door Alexa te vragen. Je kunt bijvoorbeeld Alexa zeggen, speel de Justice League-trailer. Om uw zoekopdracht te verfijnen, presenteert Alexa verschillende opties op het scherm, die u vervolgens met uw stem kunt selecteren of door op het scherm te tikken.

Videostreamingservices die beschikbaar zijn op de Echo Show zijn onder meer Netflix, Prime Video , Hulu , NBC, CBS All Access, HBO en Starz. Daarnaast zijn er Alexa-skills voor andere kanalen zoals Bloomberg, het Food Network en FX.

3. Bekijk je beveiligingscamera en videodeurbel

(Afbeelding tegoed: Amazon)

Een geweldige functie van enkele van de beste videodeurbellen en de beste beveiligingscamera's voor thuis is dat je kunt zien wat ze zien op een Echo Show. Bovendien kunt u ook de microfoon en luidsprekers van de Echo Show gebruiken om de persoon aan de andere kant te horen en met hem te praten. Het is vooral handig als iemand aanbelt, maar je niet op tijd kunt komen. Deze vaardigheid werkt met videodeurbellen en beveiligingscamera's van Arlo, Blink, Ring, Nest en meer.

4. Zing mee met songteksten

(Afbeelding tegoed: Amazon)

De Echo Show kan uw persoonlijke karaoke-machine zijn. Vraag Alexa om een ​​nummer af te spelen, en terwijl het deuntje uit de stereoluidsprekers van de Show klinkt, wordt de songtekst op het scherm weergegeven. Het werkt ook bij het afspelen van audioboeken.

  • Hoe Amazon Music te spelen met Alexa
  • Hoe Apple Music op Alexa te spelen
  • Hoe Spotify op Alexa te spelen

5. Gebruik het als een digitale fotolijst

(Afbeelding tegoed: Amazon)

Standaard geeft de Echo Show willekeurige achtergrondfoto's weer. In het instellingenmenu kun je de achtergrondfoto's echter wijzigen in degene die je hebt geüpload naar Prime Photos of via de Alexa-app op je smartphone. Als je een Amazon Prime-account hebt, is Prime Photos een van de beste sites voor het opslaan en delen van foto's, omdat je een onbeperkt aantal foto's op volledige resolutie kunt opslaan.

6. Zoek recepten op

(Afbeelding tegoed: toekomst)

De Echo Show kan je souschef in de keuken zijn. Vraag het om een ​​recept en het zal een heleboel opties opleveren voor wat je ook probeert te koken. Het geeft u dan een lijst met ingrediënten en stapsgewijze aanwijzingen, die u met uw stem kunt navigeren, zodat u niet met uw plakkerige vingers over het display hoeft te komen.

Beste Recept-apps - Ontdek, volg en organiseer maaltijden

7. Zoek een restaurant

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Geen zin om te koken? De Echo Show kan een lijst met restaurants presenteren op basis van je Alexa-query, samen met beoordelingen van Yelp. Als u een van de opties selecteert, krijgt u het adres, het telefoonnummer en de openingstijden van het restaurant.

8. Bekijk en bewerk je agenda

(Afbeelding tegoed: Amazon)

Als je Alexa zegt, laat mijn agenda zien, zal een scrollbare dagelijkse planner verschijnen, die je evenementen voor elke dag weergeeft. Met uw stem kunt u ook gebeurtenissen aan uw agenda toevoegen door de datum, tijd en de naam van de gebeurtenis op te geven. Het toont u ook het huidige weer voor de dag en de week wanneer daarom wordt gevraagd.

beste programma's om nu te kijken

Hoe u uw agenda koppelt met Alexa

9. Gebruik hem als babyfoon

(Afbeelding tegoed: Amazon)

Met de Drop-In-functie van Alexa kun je direct beginnen met het bekijken van een live feed van een andere Echo Show. Door het in de kamer van uw kind te plaatsen, kunt u virtueel binnenlopen om te controleren of alles in orde is. Zorg ervoor dat de Echo Show van het kind zo is ingesteld dat alleen jij Drop In kunt gebruiken. U kunt feeds van de Arlo-babyfoon en andere ook bekijken op het display van de Echo Show.

  • De enige Alexa-functie waarvan ik niet wist dat ik die nodig had - je kunt het nu proberen
De beste deals voor Amazon Echo Show 10 en Echo Show 8 van vandaagBlack Friday Sale eindigt over02dagen04uur52minuten49droogKorting Echoshow 10 (3e generatie) |... Amazone Prime $ 284,98 $ 259,99 Visie Korting Echoshow 10 (3e generatie) |... Amazone Prime $ 284,98 $ 259,99 Visie Geheel nieuwe Echo Show 10 (3e... Amazone Prime $ 264,98 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen