Na de kerstdeal slaat meer dan $ 100 korting op Peloton-fietsrivaal

Krediet: Echelon Connect

Krijg een vliegende start met uw fitnessdoelen voor januari met een van deze geweldige after-kerstdeals met dank aan Walmart.

Samsung Galaxy versus Google Pixel

Walmart heeft de Echelon Connect-fiets voor $ 497 . Dat is $ 102 korting en dezelfde deal die we voor deze fiets zagen op Black Friday. Bovendien wordt de aankoop geleverd met een gratis lidmaatschap van zes maanden voor de Echelon Fit-app , die wordt gewaardeerd op $ 120 en honderden live en on-demand lessen biedt. Dit is een van de beste after-kerstverkopen die we vandaag hebben gezien.Echelon Connect Hometrainer: was $ 599 nu $ 497 @ Walmart
Het magnetische vliegwiel van de Echelon Connect biedt 32 weerstandsniveaus. Deze deal wordt ook geleverd met een gratis lidmaatschap van zes maanden op de Echelon Fit-app (ter waarde van $ 120), die toegang biedt tot 1600 fietslessen van alle fitnessniveaus.

Echelon Connect Hometrainer: was $ 599 nu $ 497 @ Walmart

Echelon Connect Hometrainer: was $ 599 nu $ 497 @ Walmart
Het magnetische vliegwiel van de Echelon Connect biedt 32 weerstandsniveaus. Deze deal wordt ook geleverd met een gratis lidmaatschap van zes maanden op de Echelon Fit-app (ter waarde van $ 120), die toegang biedt tot 1600 fietslessen van alle fitnessniveaus.

herman miller belichamen vs aeron
Bekijk Deal
  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Met zoveel mensen die tijdens de pandemie meer thuis trainen, is het hebben van een van de beste hometrainers is de sleutel om fit en gezond te blijven. De Echelon Connect Bike is exclusief voor Walmart en is een aantrekkelijk, betaalbaarder alternatief voor Peloton.

Het magnetische vliegwiel biedt 32 weerstandsniveaus en de volledig verstelbare teenkooien op de pedalen zorgen voor een veilige pasvorm. Het extra grote, gedempte zadel en het gevoerde stuur van de Connect Bike zorgen voor een comfortabele rit.

gratis tv-zenders op roku

Zoals we hebben geschetst in onze Face-off Peloton vs Echelon , de Echelon-fiets wordt niet geleverd met een groot HD-scherm zoals de Peloton, maar hij is gemakkelijk te koppelen met de smartphone of tablet die je al hebt.

Deze after Christmas-deal wordt geleverd met een gratis lidmaatschap van zes maanden voor de Echelon Fit-app, die meer dan 1600 live en on-demand lessen bevat die worden gegeven door professionele instructeurs. Je kunt lessen filteren op instructeur, lengte, muziek, taal en meer. Maak ritten voor beginners of meer uitdagende duurtests. En er is een bibliotheek met off-bike-workouts, waaronder yoga, barre, pilates, krachttraining en Zumba.

Als het betalen van een paar duizend dollar voor een Peloton buiten je budget valt, dan is deze Echelon Connect-deal een geweldige optie voor iedereen die zijn huis uitrust met de beste fitnessapparatuur voor thuis .

De beste hometrainer-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over01dagentwintiguur58minuten07droogLage voorraad Verlaagde prijs Exerpeutic Opvouwbare Magnetische... Amazone Prime $ 199,99 $ 125,50 Visie Korting XTERRA Fitness FB150 Opvouwbare... Walmart $ 179 $ 129,99 Visie Marcy Ligfiets Hometrainer DICK'S Sportartikelen $ 249,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen