AirPods Max-condensatie treft meer gebruikers - Apple moet nog reageren

Krediet: Donald Filimon/Twitter

AirPods Max-bezitters blijven condensvorming in hun koptelefoon van $ 549 ontdekken, weken nadat het probleem voor het eerst werd ontdekt.

hoeveel voor een ps5

Rapporten over de opbouw van vocht in de loop van de tijd verschenen voor het eerst kort nadat de AirPods Max in december werd uitgebracht, en gebruikers op de Macrumors-forums heb ook condensatie gevonden in nieuwere units. Apple heeft nog niet gereageerd, ook al één gebruiker meldt dat het vocht de actieve ruisonderdrukking van de hoofdtelefoon verstoort.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Alle hoofdtelefoons worden blootgesteld aan de vochtige omgeving van het menselijk oor, maar de AirPods Pro kunnen bijzonder gevoelig zijn omdat ze zijn gemaakt van aluminium, dat beter warmtegeleidend is dan plastic. Omdat de AirPods Max dicht bij het oor zitten, slechts gescheiden door luchtkussens van $ 69, kan op een koude dag door de buurt lopen gemakkelijk condensatie opbouwen.

Bekijk meer

In de meeste gevallen kan een extra luchtstroom dit verhelpen. Maar in het geval van hoofdtelefoons, vooral die met ruisonderdrukking, moet er een goede afdichting rond het oor worden gemaakt. De combinatie van koud aluminium, lichaamswarmte en een afgesloten ruimte is de perfecte omgeving voor vochtophoping.

Gebruikers op Twitter hebben hun best gedaan om te bewijzen dat ze zich in relatief koude omgevingen bevinden en niet in het midden van het Amazone-regenwoud.

Bekijk meer

Apple begon op 15 december vorig jaar met de verkoop van de AirPods Max. YouTuber Techkhamun Geplaatst op Twitter zes uur na het krijgen van zijn condensatie.

beste oculus quest 2-games

TemplateStudio nam contact op met Apple toen het condensatieprobleem voor het eerst wijdverbreid werd, en we hebben nog geen antwoord ontvangen. We zullen dit artikel bijwerken als Apple de gebruikersrapporten op enigerlei wijze aanpakt.

De beste Apple AirPods Pro-deals van vandaag 6770 Walmart-klantenrecensies Black Friday Sale eindigt over01dagen17uur36minuten58droogKorting Apple AirPods Pro Walmart $ 249 $ 197 Visie Apple AirPods Pro met... krukveld $ 249 Visie Apple AirPods Pro Amazone Prime $ 299,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen