AirPods Max kan nieuwe kleuropties krijgen, maar er is geen teken van een volledige vernieuwing

(Afbeelding tegoed: toekomst)

De Apple AirPods Max zou een kleine opfrisbeurt kunnen krijgen onder het mom van frisse kleuropties, maar verwacht niet snel een model van de tweede generatie.

Bloomberg meldde dat Apple nieuwe kleuropties voor zijn over-ear-koptelefoons gaat uitbrengen, maar gaf niet aan wanneer deze beschikbaar zouden kunnen zijn. Aangezien Cupertino nog maar net de grote vraag naar de AirPods Max heeft ingehaald, lijkt een goede opfrissing van de hoofdtelefoon niet in de maak. Maar Bloomberg herhaalde dat de... AirPods 3 worden dit jaar verwacht, met de AirPods Pro 2 getipt voor 2022.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

De Apple AirPods Max is enorm populair gebleken onder zijn gebruikers en functies in onze selectie van de beste over-ear hoofdtelefoon .

beste plek om iphone te kopen

Hierdoor is het voor Apple waarschijnlijk niet meer nodig om dit jaar een volledige AirPods Max-ontwerpvernieuwing aan te bieden, waarbij de nieuwe kleur een gelukkige middenweg biedt en een volledige vernieuwing nog een tijdje uithoudt. Dit zou ongetwijfeld goed nieuws zijn voor iedereen die nog niet zo lang geleden $ 549 op een over-ear-koptelefoon van Apple heeft laten vallen.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

draadloze koptelefoon beter dan airpods

Zoals het er nu uitziet, biedt Apple de AirPods Max aan in vijf kleuren: Space Gray, Green, Pink, Sky Blue en Silver. Maar het zou ons niet verbazen als er een paarse versie wordt aangeboden, gezien Apple heeft een paarse iPhone 12 .

Bloomberg merkte op dat Apple 'heeft besproken om in de toekomst extra kleurvariaties te lanceren'. Er is op dit moment geen verdere informatie over wat dit zou kunnen zijn. Maar het zou leuk zijn om de mogelijkheid te zien om de verschillende onderdelen van de AirPods Max te mixen en matchen, inclusief de mogelijkheid om de kussens aan te passen aan je favoriete kleur.

Dergelijke opties voor het knutselen aan kleuren voelen goed aan als het gaat om Apple, vooral gezien het feit dat de optie om aan te passen naar verluidt iets was dat het merk afwoog voordat het voor het eerst de AirPods Max uitbracht.

Dat kan natuurlijk al koop vervangende kussens in verschillende kleuren , maar het zou fijn zijn om de optie te hebben om je AirPods Max vanaf de offset op het moment van aankoop aan te passen. Voorlopig moeten we afwachten wat Apple gaat doen.

Meer : iPhone 13 lek — alle modellen krijgen deze geweldige camera-upgrade

De beste Apple AirPods Pro-deals van vandaag 6770 Walmart-klantenrecensies Black Friday Sale eindigt over12uur55minuten04droogKorting Apple AirPods Pro Walmart $ 249 $ 197 Weergave Apple AirPods Pro met... krukveld $ 249 Weergave Apple AirPods Pro Amazone Prime $ 299,99 Weergave Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen