AirPods Max drie maanden later - is het echt $ 549 waard?

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Galaxy Note 10 telefoonhoesje

De Apple AirPods Max is ongeveer drie maanden geleden gelanceerd. Misschien heb je deze koptelefoon besteld op de dag dat hij debuteerde, of misschien heb je wat langer gewacht om de jouwe te krijgen, omdat het een tijdje niet eenvoudig was om het op voorraad te vinden.

Misschien heb je nog steeds wat vragen over hoe de AirPods Max het in de loop van de tijd volhoudt voordat je de aankoop van $ 549 doet. Als dat het geval is, kan ik hopelijk wat antwoorden voor je geven.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Ik gebruik de AirPods Max sinds de lancering bijna elke dag, en hoewel dat zou moeten zeggen dat ik er genoeg van geniet, heeft Apple niet de beste koptelefoon gemaakt die er te koop is. Mijn gevoelens voor de AirPods Max zijn veranderd nu we de mist van eerste indrukken achter ons hebben gelaten, dus dit is wat ik wel en niet leuk vind aan Apple AirPods Max na drie maanden.

AirPods Max-ruisonderdrukking is van het volgende niveau

Toen ik de AirPods Max voor het eerst beoordeelde, kon ik de actieve ruisonderdrukking (ANC) -functie niet volledig ervaren. Een combinatie van winterweer en de pandemie hield me binnen in mijn redelijk rustige appartement. Ik nam mijn toevlucht tot het spelen van een nep stadsgeluid dat door mijn luidsprekers liep om te testen hoe goed de koptelefoon het autoverkeer en passerende voetgangers wegfilterde.

Maar een paar weken geleden vloog ik eindelijk in een vliegtuig, waar de AirPods Max erin slaagde de luidruchtige motoren en praatgrage passagiers van de jet te overstemmen. Ik denk dat ik misschien zelfs een paar minuten slaap heb gehad. Mijn AirPods Pro zou kunnen nooit help me de rust te vinden die ik nodig heb om halverwege de vlucht een zzz te vangen. Hoewel ik nog steeds zou willen dat de AirPods Max verschillende niveaus van ruisonderdrukking bood, zoals de Bose 700 , de enige instelling is net zo effectief als de beste hoofdtelefoon met ruisonderdrukking.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

De microfoonkwaliteit is de beste van elk AirPods-model

Ik heb door de jaren heen veel draadloze hoofdtelefoons gehad en mijn constante klacht is de microfoonkwaliteit. Hoe duur de oordopjes of headsets ook zijn, ik ben bang dat degene met wie ik spreek me aan de andere kant niet duidelijk kan horen. Ik hou ook niet van hoe ik klink als ik de meeste draadloze hoofdtelefoons draag om audio of video op te nemen.

Dat is niet langer het geval, dankzij de AirPods Max. Of ik nu een voice-over moet verzamelen voor een project, inspringen tijdens een teamvergadering of gewoon een vriendelijk telefoontje moet plegen, de microfoonkwaliteit maakt altijd indruk.

De kopjes vallen te gemakkelijk uit

Verwisselbare, magnetische oorschelpen zijn een bepalend esthetisch kenmerk van AirPods Max. De ovale kussens van traagschuim zijn niet zo vlezig als die van de Sony WH-1000XM4, maar ze creëren een sponsachtige afsluiting rond mijn oren. Dat wil zeggen, als ze blijven zitten.

Op mijn AirPods Max-eenheid hebben de oorschelpen de neiging om los te laten wanneer de headset wordt verdrongen. Ik heb dit probleem niet als ze in hun koffer zijn opgeborgen (wat trouwens nog steeds lelijk is), maar zelfs als ik ze te krachtig op mijn bureau leg, vallen de pads eruit. Ik bedoel, het is niet alsof ik Hulk ze van mijn hoofd sla - de manier waarop de oorschelpen worden uitgeworpen, is een beetje dramatisch naar mijn smaak.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

AirPods Max zou geen $ 549 moeten kosten

De magnetische effectiviteit van de oorschelpen is een van de vele redenen waarom AirPods Max geen $ 549 zou moeten kosten. Als je me vraagt ​​​​wat mijn favoriete stukje technologie is, is het mijn $ 399 Apple Watch-serie 6 . Voor $ 150 minder dan AirPods Max is mijn Apple Watch een geavanceerd gezondheidsapparaat, communicatiecentrum en meer. Het lijkt oplichterij om meer te betalen voor een apparaat met slechts één hoofdfunctie.

$ 549 is veel geld voor een koptelefoon, zelfs een van Apple. Het is niet gemakkelijk om voorbij te kijken, gezien de meeste beste AirPods Max-alternatieven kost nu een paar honderd dollar minder. Ik wou dat Apple een manier vond om zijn eerste over-ear-koptelefoon van het merk AirPods aan te bieden tegen een minder controversiële prijs.

Als je het geld te besteden hebt, is de AirPods Max een enkeltje naar luisterluxe. Maar bekijk zeker onze gids voor de beste hoofdtelefoondeals om te besparen op allerlei soorten headsets en oordopjes - ja, inclusief de zeldzame AirPods Max-uitverkoop.

De beste Apple Airpods Max-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over17uur24minutenVier vijfdroog Apple AirPods Max over het oor... krukveld $ 429 Visie Korting Apple AirPods Max - Hemelsblauw Amazone Prime $ 549 $ 429 Visie Korting Apple AirPods Max - Roze Walmart $ 549 $ 478,33 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen