AirPods Pro 2 kan fitnesstrackers in je oren stoppen - zo doe je dat

Krediet: Regan Coule / TemplateStudio

De Apple AirPods Pro 2, de geruchten opvolger van de noise-cancelling AirPods Pro , zal naar verluidt in 2022 worden gelanceerd en exclusieve functies voor het volgen van fitness ondersteunen.

waarom worden matrassen geel?

Volgens Bloomberg , zal de release van AirPods Pro van de tweede generatie 'de eerste verandering' aanbrengen in een van de beste draadloze oordopjes sinds het paar knoppen dat in oktober 2019 werd uitgebracht.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Terwijl het gerucht gaat dat de komende AirPods 3 elementen van het originele AirPods Pro-ontwerp zullen lenen, namelijk de verkorte stelen, zal de nieuwe Pro-versie bepaalde functies bieden die hem onderscheiden van de instap-oordopjes van Apple.

De AirPods Pro‌ 2 zal bijgewerkte bewegingssensoren hebben en een algemene focus op fitness-tracking. Hoewel de AirPods Pro al een plek heeft op onze lijst met de beste trainingskoptelefoon , met een zweetbestendige constructie, actieve ruisonderdrukking en handsfree Siri-bediening, zou een nieuw model de inzet kunnen verhogen met het volgen van activiteiten vanuit je oren.

Maar het zou geen nieuw concept zijn. Er zijn al koptelefoon die je hartslag kan lezen , Terwijl de Amazon Echo Buds 2 is in staat om stappen, afstand, duur, calorieën en tempo vast te leggen in de 'Workout'-modus.

De AirPods Pro 2 zou vergelijkbare tools kunnen krijgen, hoewel alle statistieken die via bewegingssensoren of andere interne onderdelen worden verzameld, waarschijnlijk een aanvulling zouden zijn op de mogelijkheden voor het volgen van de gezondheid van de AirPods Pro 2 Apple Watch . Het is moeilijk voor te stellen dat Apple een product uitbrengt dat zijn toonaangevende wearable volledig zou kunnen vervangen.

Afgezien van de geruchten over upgrades, verwachten we dat de AirPods Pro 2 opnieuw actieve ruisonderdrukking en transparantie-modi zal hebben, evenals ondersteuning voor ruimtelijke audio . We hebben nog niets gehoord over de batterijduur van de AirPods Pro 2, dus we zijn geneigd te geloven dat er niet veel zal veranderen aan de 4,5 uur speeltijd (met in totaal 24 uur via het opladen van de case).

    Volgende:iPhone 13 lekt — alle modellen krijgen deze geweldige camera-upgrade
De beste Apple AirPods Pro-deals van vandaag 6770 Walmart-klantenrecensies Korting AirPods Pro Walmart $ 249 $ 159 Visie Korting Apple AirPods Pro Amazone Prime $ 249 $ 219 Visie Apple AirPods Pro met... krukveld $ 249 Visie Toon meer aanbiedingenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen