AirPods Pro 2 fitness-trackingfuncties geplaagd door Apple-exec

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Geruchten over beide AirPods 3 en AirPods Pro 2 zijn de laatste tijd stil geworden, maar Apple heeft zelf laten doorschemeren dat er nieuwe mogelijkheden voor het volgen van fitness in de draadloze oordopjesfamilie zouden kunnen komen.

In een TechCrunch In een interview zei Kevin Lynch, vice-president van technologie van Apple dat er 'potentieel' was voor de AirPods om sensorfusie te verkennen: het proces van het combineren van sensorgegevens van meerdere apparaten, zoals de iPhone 12 en Apple Watch , om nauwkeurigere fitness- en gezondheidsgegevens te verstrekken.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Op de vraag of AirPods ook in dit systeem kunnen worden opgenomen, zei Lynch: We doen tegenwoordig al sensorfusie op sommige apparaten en ik denk dat hier allerlei mogelijkheden zijn.

Hoewel gezondheidsmonitoring aan boord deel zou kunnen uitmaken van de AirPods 3, is het nog waarschijnlijker dat sensorfusie een integraal onderdeel van de AirPods Pro 2 zou kunnen zijn. AirPods Pro oordopjes zijn al uitgerust met bewegingsgevoelige versnellingsmeters en gyroscopen - net als de AirPods Max. Bloomberg heeft ook gemeld dat de AirPods Pro 2 zal verbeterde sensoren bevatten en een hernieuwde focus op fitness-tracking .

Sensorfusie-ondersteuning voor de AirPods Pro 2, of eigenlijk alle AirPods, zou netjes aansluiten bij de nieuwe gezondheidsfuncties in iOS 15 . Deze omvatten de mogelijkheid om de stabiliteit van het lopen te controleren, waarbij uw geregistreerde loopgegevens uw arts zogenaamd kunnen helpen bepalen of u het risico loopt te vallen.

Met de Beats Studio Buds met actieve ruisonderdrukking voor minder dan het goedkoopste AirPods-model, is Apple misschien ook op zoek naar nieuwe manieren om zijn 'Pro'-oordopjes een voorsprong te geven. Fitness-trackingtools kunnen een manier zijn om consumenten te verleiden tot de meer premium AirPods, in plaats van te vertrouwen op puur op audio gerichte functies zoals actieve ruisonderdrukking.

Toch wordt verwacht dat de AirPods Pro 2 pas in 2022 wordt gelanceerd, dus Apple zou het concept nog steeds kunnen verkennen. De AirPods 3 ziet er veel dreigender uit, ook al is het een minder geavanceerde set knoppen.

De beste Apple Watch Series 6-deals van vandaag Verlaagde prijs Apple Watch Series 6 (GPS,... Amazone Prime $ 399 $ 299 Visie Apple Watch Series 6 GPS,... Walmart $ 329 Visie Apple Watch-serie 6 appel $ 399 Visie Toon meer aanbiedingenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen