De AirPods Pro is geweldig, maar dit accessoire van $ 25 maakt het perfect

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

De AirPods Pro is al een uitstekend paar draadloze oordopjes. Maar toen ik een probleem vond dat het niet kon oplossen, was het een oordopje van $ 25 dat ervoor zorgde dat het niet nutteloos werd.

Ik was te laat op het AirPods Pro-feest en kocht de mijne vorig jaar alleen tijdens Black Friday. Toch werd ik al snel verliefd. De geluidskwaliteit is precies goed uitgebalanceerd, dus het werkt voor alles waar je naar wilt luisteren; ze zijn gemakkelijk te gebruiken; en de actieve ruisonderdrukking (ANC) is verrassend krachtig voor een paar oordopjes.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Omdat ik de afgelopen maanden veel meer thuis heb gewerkt, heb ik mijn AirPods Pro vaak gedragen terwijl ik aan een bureau zat te schrijven. Hier werkt het briljant, het zorgt voor onopvallende muziek en houdt tegelijkertijd het lawaai van huisgenoten en buren buiten. Wat ik me toen niet realiseerde, was hoe beperkt de effectiviteit van de toppen kon zijn.

Het probleem kwam toen ik weer begon met hardlopen, na een onderbreking vanwege, nou ja, luiheid. Zoals met alle relaties, bracht een verandering in routine een nieuwe bron van stress met zich mee, omdat ik ontdekte dat hardlopen met mijn AirPods Pro elke stap een potentiële ramp maakte.

Een goedkope maar enorme AirPods Pro-upgrade

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Hoewel de pasvorm van de middelgrote gel-oordopjes in de doos van de AirPods Pro goed was om in huis te zitten, werkten ze gemakkelijk los. Er was nooit veel tijd tussen de momenten dat ik in mijn oren moest prikken om er zeker van te zijn dat ze er nog goed in zaten, waardoor de AirPods Pro zijn eigen vorm van intervaltraining is.

Omdat ik de AirPods Pro niet wilde kwijtraken, maar ook niet wilde stoppen met hardlopen, begon ik onderzoek te doen naar op maat gemaakte oordopjes. En ik belandde uiteindelijk op de Voldoen aan AirPods Pro 2.0-oordopjes .

Dit accessoire kost $ 25 voor een pakket van drie. Je kunt drie paar van dezelfde maat kopen - klein, middelgroot of groot - maar met slechts één paar AirPods Pro, ging ik in plaats daarvan voor het variëteitspakket, dat een paar van elke maat stuurt om uit te proberen.

Het installeren van de tips was verrassend eenvoudig. De AirPods Pro heeft een gepatenteerd clipmechanisme om de oordopjes te passen, in echte Apple-mode, maar de Comply-tips klikten net zo gemakkelijk aan en uit als de originelen.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Een betere pasvorm voor hardlopen (met enkele compromissen)

Toen ik de oordopjes weer droeg, was het geluid net als de AirPods Pro die ik al kende en waar ik van hield. Nu zorgden de schuimtips er echter voor dat de oordopjes stevig in mijn oor bleven zitten, wat betekent dat ik me nu kon concentreren op het verbeteren van mijn hardlooptechniek en snelheid in plaats van ervoor te zorgen dat ik geen AirPod Pro kwijtraakte aan een nabijgelegen afvoer.

Het verwisselen van de standaard oordopjes brengt wel wat kleine kosten met zich mee. Ze zijn minder handig om in je oren te stoppen, omdat je het schuim tussen je vingertoppen moet pletten om ze erin te passen. Het kleurenschema verandert ook, omdat de Comply-tips veel meer zwart toevoegen aan de bijna puur witte basis AirPods Pro . Deze zijn echter vrij gemakkelijk te vergeven.

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Apple heeft een aantal van de beste industriële ontwerpers in de branche, maar geen enkele ontwerper kan een product maken dat bij iedereen past. Trouwens, Apple heeft een beetje een reputatie voor het nastreven van zijn bedrijfsdoelen, of dat zijn producten nu bruikbaarder maakt of niet. Ja, we kijken naar jou, Lightning-poort.

Gelukkig zorgt het enorme ecosysteem rond Apple ervoor dat meer mensen ten volle kunnen genieten van zijn producten. Bij het verwisselen van onderdelen moet u natuurlijk voorzichtig zijn, anders beschadigt u iets wat u niet zelf kunt repareren. Als het echter goed gaat, kan het voorkomen dat een paar AirPods Pro van $ 249 een dure verspilling wordt.

    Meer:Bekijk onze lijst met de beste koptelefoons in het algemeen
De beste Comply Foam Apple AirPods Pro 2.0 Earbud Tips-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over01dagen16uur14minuten41droogKorting COMPLY Schuim Apple AirPods Pro... Amazone Prime $ 25 $ 19,99 Visie Korting COMPLY Schuim Apple AirPods Pro... Amazone Prime $ 24,99 $ 19,99 Visie Comply Foam Apple AirPods Pro... Amazone $ 24,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen