Vermeend Apple Watch 8-ontwerplek ziet er goed uit, maar het is de binnenkant die telt

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Hoewel de Apple-Horloge 8 zal waarschijnlijk pas eind volgend jaar aankomen, een nieuwe onofficiële render biedt een glimp van hoe de smartwatch van de volgende generatie eruit zou kunnen zien. Zoals we verwachten, onthult de render een ontwerp dat behoorlijk lijkt op de Apple-Horloge 7 .

boodschappen bezorgservice bij mij in de buurt

Apple vat ontwerpwijzigingen niet licht op. In het verleden hebben we aanzienlijke wijzigingen in het uiterlijk gezien gedurende ten minste een paar jaarlijkse vernieuwingen van de vlaggenschepen van het bedrijf. Daarom is het geen verrassing dat de nieuwe Apple Watch 7-formaten en grotere schermen worden voortgezet in een vermeende Apple Watch-weergave van @LeaksApplePro .Bekijk meer
  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

LeaksApplePro beweert dat een iets ander luidsprekerrooster (een reeks parallelle openingen in plaats van slechts één) de 'enige merkbare verandering in ontwerp' is die bij de Apple Watch 8 arriveert. Het is iets dat je zou kunnen missen, tenzij je de twee naast elkaar had , Hoewel.

Het volledige Apple Watch 8-gerucht van de leaker op iDropNieuws maakt ook melding van een lichtgroene kleuroptie die in prototypevorm is gespot, vergelijkbaar met de iPad Air.

Apple Watch 8: het gaat om de binnenkant

Het goede nieuws is dat met zulke marginale veranderingen aan de buitenkant, Apple zich zou kunnen concentreren op serieuze verbeteringen aan de binnenkant van Apple Watch 8. Of zoals LeaksApplePro het uitdrukt: dit zal Apple dwingen om geweldige nieuwe functies op te nemen in dit volgende apparaat.

Helaas heeft de leaker in dit vroege stadium geen inzicht in wat deze nieuwe functies zouden kunnen zijn. Maar het slimme geld zou op gezondheidssensoren zitten, en veel van hen.

In mei onthulden SEC-documenten dat: Apple was de grootste klant van een bedrijf genaamd Rockley Photonics , dat gespecialiseerd is in sensoren voor medische apparatuur, ontworpen om een ​​hele reeks meetwaarden te meten, waaronder lactaat, alcohol, lichaamstemperatuur, koolmonoxide, bloedzuurstof, bloeddruk en bloedglucose. Destijds verklaarde CEO Andrew Rickman dat hij verwachtte dat de technologie van het bedrijf in 2022 in consumentenproducten zal zijn.

Terwijl LeaksApplePro gelooft dat 2022 te vroeg kan zijn voor de lange geruchten bloedsuikermeting , zou het niet zo verwonderlijk zijn als een of meer van de andere sensoren hun debuut maken in de Apple Watch 8. En dat, samen met mogelijke upgrades van prestaties en batterijduur, een game-wisselaar zou kunnen zijn.

pixel 4 xl batterijproblemen
De beste Apple Watch Series 7-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over00uur00minuten00droogKorting Apple Watch Series 7 GPS,... Amazone Prime $ 399 $ 379,99 Visie Apple Watch Series 7 (GPS)... Beste koop $ 399 Voorafgaande bestelling Apple Watch Series 7 GPS,... Walmart $ 429 Voorafgaande bestelling Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen