Vermeende iPhone 13 Pro-hoes heeft zojuist een grote verrassing onthuld

Krediet: UnclePanPan | Weibo

Een afbeelding die naar verluidt een iPhone 13 Pro Max circuleert op de Chinese sociale-mediawebsite Weibo en suggereert dat het aankomende vlaggenschip van Apple een aanzienlijk grotere cameramodule zal hebben dan het model van vorig jaar.

Zoals gemeld door MacRumors , de gelekte afbeelding is gedeeld door de gebruiker OomPan , die beweert dat het een iPhone 13 Pro Max-hoesje op een iPhone 12 Pro Max weergeeft. Door de huidige 12 Pro Max in de vermeende 13 Pro Max-behuizing te bevestigen, kunnen we een idee krijgen van hoeveel groter de cameramodule op de nieuwe iPhone zou kunnen zijn.meest populaire xbox-games 2021

Er is tegenstrijdige informatie over wat er op de afbeelding wordt weergegeven. De geruchten over ontwerpwijzigingen van Apple waren eerder gebaseerd op de dikte van de camerahobbels (niet op modules). Hoe dan ook, het lijkt erop dat de iPhone 13 Pro een nieuwe camera-indeling zou kunnen hebben.

Krediet: UnclePanPan | Weibo

ipad air versus macbook air

Het beeld dat UnclePan deelde ziet er zeker overtuigend uit, hoewel sommigen online twijfelen aan de geldigheid ervan. DuanRui legde op Twitter bijvoorbeeld uit dat de beschrijving die UnclePan gaf niet klopte. De afbeelding toont vermoedelijk een iPhone 12 Pro in een iPhone 13 Pro-hoesje, geen Pro Max-hoesje. Hoewel deze bewering niet noodzakelijk het idee ontkracht dat de nieuwe iPhone een grotere camera zal hebben, zou de verschillende informatie de consument eraan moeten herinneren dat dit allemaal geruchten zijn.

  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Afgezien van de geruchten over de grootte van de nieuwe cameramodule, zijn er andere stukjes informatie over de iPhone 13 op het internet terechtgekomen. De meest besproken lekkernij is de schijnbare afname van de inkeping van de telefoon.

Naast de inkepingsreductie wijzen andere geruchten erop dat de iPhone 13 Pro een betere ultrabrede camera met autofocus , evenals de mogelijkheid om te schieten video in portretmodus en leg de nachtelijke hemel vast met nieuwe astrofotografiefuncties. Voeg een gerucht toe 120Hz ProMotion-display voor zowel iPhone 13 Pro-modellen als het vlaggenschip van Apple zou behoorlijk formidabel moeten zijn wanneer het wordt gelanceerd, waarschijnlijk in september.

De beste Apple AirPods Pro-deals van vandaag 6770 Walmart-klantenrecensies Black Friday Sale eindigt over22uurVier vijfminuten26droogKorting Apple AirPods Pro Walmart $ 249 $ 197 Visie Apple AirPods Pro met... krukveld $ 249 Visie Apple AirPods Pro Amazone Prime $ 299,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen