Amazon Prime Video komt naar Sky Q — zo krijg je het

(Afbeelding tegoed: Hemel)

samsung galaxy s20 vs fe

Amazon Prime Video is een van de beste streamingdiensten die er zijn, maar voor Sky Q- en Now TV-klanten ontbrak het op Now TV-sticks en de stevigere Sky Q-box. Maar niet langer.

Vandaag (14 december) hebben Amazon en Sky aangekondigd dat Prime Video zich bij Netflix en Disney Plus voegt op Sky Q-boxen en de streamingsticks van Now TV. Bovendien komt Now TV ook naar Fire TV-apparaten.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Dit is een grote overwinning voor klanten van Sky en Now TV, omdat het betekent dat ze nu toegang hebben tot Amazon Prime Video zonder een apart apparaat te hoeven gebruiken. HDMI-poorten zijn immers een handelsartikel, en met poorten over, wilt u niet de afstandsbediening van uw tv hoeven te lokaliseren om van ingang te veranderen.

Het is veel gemakkelijker om de afstandsbediening van Sky of Now TV voor alles te gebruiken en je er geen zorgen over te maken.

Evenzo is het hebben van Now TV op je Fire TV-apparaten veel van hetzelfde, en betekent dat je toegang hebt tot het beste van wat Now TV te bieden heeft op je Fire TV Stick. Helaas is de uitrol niet universeel, aangezien alleen de 2e en 3e generatie Fire TV Sticks, Fire TV Stick Lite en Fire TV Stick 4K Now TV meteen zullen krijgen.

Iedereen met een van de andere apparaten, inclusief de Vuur TV Kubus , zal moeten wachten tot begin 2021.

Sky Q-klanten kunnen Prime Video vinden in het gedeelte Apps of door tegen de spraakafstandsbediening te zeggen dat ze 'Prime Video starten'. Nu kunnen TV- en Fire TV-gebruikers zoals gewoonlijk gewoon naar hun respectievelijke app-winkels gaan.

woonkamer 70 inch tv
De beste Amazon Fire TV Stick 4K-deals van vandaag 130 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt over06uur26minuten43droogKorting Fire TV Stick 4K met Alexa... Amazone Prime £ 49,99 £ 24,99 Visie Korting Amazon Fire Tv-stick 4K Max... zeer.co.uk £ 54,99 £ 36,99 Visie Korting AMAZON Fire TV-stick 4K Max... Curry's £ 54,99 £ 36,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone John Lewis Curry's zeer.co.uk We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen