Amazon PS5 restock was een complete puinhoop - en Sony Direct was nog erger

(Afbeelding tegoed: Shutterstock)

Deze week hield Amazon zijn tweede PS5 bijvullen van de maand, en het ging niet goed. Een redelijk handjevol klanten slaagde erin om weg te komen met een PS5, maar de meerderheid van het winkelend publiek kwam met lege handen weg.

Je hoeft niet ver te zoeken op sociale media om een ​​vloedgolf van geïrriteerde berichten te vinden - waarvan er vele te vol zijn met krachttermen om te delen. Het gemeenschappelijke thema is een gevoel van frustratie dat opnieuw veel mensen hun ochtend hebben verspild met het proberen en falen om een ​​PS5 te kopen.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Er werd aangenomen dat deze Amazon-aanvulling een beetje soepeler zou verlopen, omdat het de eerste Amazon-drop in de VS was die exclusief toegankelijk was voor Prime-leden. Maar nogmaals, klanten die een console probeerden te kopen, werden begroet met foutmeldingen, website-crashes en de maar al te bekende faalde om dit item toe te voegen aan de pop-up van het winkelwagentje. Het geheel was een complete puinhoop.

oculus quest 2 64 gb

Om niet achter te blijven, hield Sony Direct stand PS5 bijvullen later diezelfde dag, wat op de een of andere manier meer een fiasco werd. De drop werd oorspronkelijk gepromoot als alleen-uitnodiging, maar nadat het e-mailuitnodigingssysteem leek te falen, werd de wachtrij voor bestellingen geopend voor het grote publiek. Nadat mensen zonder uitnodigingen de site begonnen te overspoelen, schakelde de wachtrij terug naar alleen open voor mensen met een uitnodiging.

Dit zorgde natuurlijk voor een enorme hoeveelheid verwarring en leidde tot nog meer geluchte frustratie op sociale media. Het hielp niet dat Sony Direct klanten die een uitnodiging hadden ontvangen ook vertelde dat ze geen uitnodiging hadden gekregen wanneer ze probeerden af ​​te rekenen. Als de Amazon PS5-restock slecht was geweest, was deze nog erger.

PS5 wordt aangevuld: het hoeft toch niet zo te zijn?

De eerste golf van PS5-voorbestellingen is iets meer dan een jaar geleden geopend. Dat betekent dat de console op dit moment al twaalf hele maanden te koop is, en toch zijn PS5-aanvullingen nog steeds een complete nachtmerrie om te navigeren.

In alle eerlijkheid tegenover Sony, Amazon en andere grote retailers, zullen er altijd problemen zijn als de vraag het aanbod overtreft en het is gewoon niet mogelijk om iedereen tevreden te stellen. Maar na een heel jaar van herbevoorrading begint dat excuus minder water vast te houden.

signaalversterker voor mobiele telefoon

Retailers hebben nu tijd gehad om betrouwbare systemen te gebruiken waarmee mensen een PS5 kunnen kopen wanneer de voorraad beschikbaar is, zonder door zoveel hoepels te hoeven springen. We hebben retailers in het VK gezien, zoals: Currys PC World gebruikt een loterijsysteem .

Deze brengen een zekere mate van geluk met zich mee, maar als je wordt gekozen, kun je in ieder geval zonder gedoe of de noodzaak om een ​​winkelvermelding honderden keren van tevoren te vernieuwen, uitchecken. Een van onze stafschrijvers slaagde er zelfs in om op deze manier zijn PS5 te kopen.

Op dit moment heeft elke winkelier die zijn PS5-aanvullingen nog steeds toestaat om in complete puinhopen te vervallen, echt geen excuus. Helaas, naarmate de feestdagen naderen, zal het kopen van een PS5 alleen maar moeilijker worden, dus verwacht dat deze problemen nog een tijdje zullen aanhouden.

Als je nog steeds bereid bent om de PS5-restockgame te spelen, zorg er dan voor dat je een bladwijzer maakt PS5 bijvullen middelpunt. We kunnen niet garanderen dat je een console krijgt, maar het zal de taak van het beveiligen van een PS5 zeker een beetje gemakkelijker maken.

lichten die werken met nest
    Meer:PS5-aanvullingen hoeven geen ramp te zijn - hier is hoe je ze kunt oplossen

Tracker voor het aanvullen van de PS5 - winkels om te controleren

Koop onmisbare PS5-accessoire deals Verlaagde prijs Playstation Media-afstandsbediening Sony PS5 Media-afstandsbediening Amazone $ 29,99 $ 22,95 Visie Bekijk alle prijzen PS5 DualSense™ Middernachtzwart... Sony PlayStation 5 DualSense draadloos Walmart $ 69 Visie Bekijk alle prijzen Sony DualSense 2-Bay Oplaadstation... Sony PlayStation 5 DualSense opladen Adorama $ 29,99 Visie Bekijk alle prijzen Sony - PlayStation 5 - HD... Sony PlayStation 5 HD-camera Beste koop $ 59,99 Visie Bekijk alle prijzen WD 5TB My Passport USB 3.2... WD 5TB MyPassport draagbaar BHPhoto $ 99,99 Visie Bekijk alle prijzen Sony PULSE 3D draadloze hoofdtelefoon Sony PlayStation Pulse 3D draadloos Amazone $ 99 Visie Bekijk alle prijzenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen