American Horror Story seizoen 10, dubbele functie: releasedatum, cast, teaser-trailer en meer

(Afbeelding tegoed: FX)

Maak je klaar voor de zomerangsten, want American Horror Story seizoen 10 komt eraan. Het nieuwste deel van Ryan Murphy's drama-anthologiereeks heet Double Feature en het zou net zo angstaanjagend en verontrustend moeten zijn als eerdere inzendingen.

Het is nu bijna een decennium geleden dat het debuutseizoen van de show, Murder House, voor het eerst werd uitgezonden. Sindsdien heeft American Horror Story negen bloedstollende seizoenen uitgebracht, en het lijkt erop dat Murphy's werk ons ​​elke keer zal blijven verrassen. AHS heeft zelfs een spin-off voortgebracht in Amerikaanse horrorverhalen , een episodische bloemlezing over Hulu. En er is geen einde in zicht, aangezien FX de serie verlengde tot seizoen 13!  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

American Horror Story seizoen 10 werd in 2018 aangekondigd, zelfs voordat de negende aflevering werd uitgezonden. Seaosn 9, ondertiteld 1984, bracht hulde aan de slasherfilms van de jaren '80.

Seizoen 10 werd uitgesteld vanwege de pandemie, zoals zoveel andere film- en tv-producties. Maar toen de industrie weer op gang kwam, begon Murphy het thema van de volgende AHS te plagen. Hij onthulde dat het Double Feature heette en dat het twee verhalen zou vertellen - 'een bij de zee, een bij het zand'. Het zijn in wezen twee seizoenen in één, zei Murphy, of 'verdubbel het kijkplezier'.

Sommige AHS-stamgasten zullen terugkeren om de cast van beide verhalen te vormen, waaronder Emmy-winnaar Sarah Paulson.

Hier is alles wat we tot nu toe weten over American Horror Story seizoen 10, Double Feature.

American Horror Story seizoen 10 releasedatum

FX heeft de releasedatum van American Horror Story seizoen 10 vastgesteld op woensdag 25 augustus 2021.

best beoordeelde elektrische waterkoker voor thee

Het netwerk bestelde seizoen 10 voor het eerst op 3 augustus 2018, voorafgaand aan een première in 2020. De pandemie vertraagde echter de productie en AHS-seizoen 10 werd uitgesteld tot 2021.

De opnames voor het eerste deel van Double Feature vonden plaats van december 2020 tot en met mei 2021. De opnames voor het tweede deel begonnen op 8 juli 2021.

American Horror Story seizoen 10 afleveringen

Double Feature zal naar verwachting uit in totaal 10 afleveringen bestaan. Met een première op 25 augustus, duurt AHS seizoen 10 tot en met de week van Halloween.

Afleveringstitels, schrijvers en regisseurs zijn nog niet bekendgemaakt.

American Horror Story seizoen 10 cast

in een Instagram-bericht , heeft Ryan Murphy officieel bevestigd welke castleden zullen verschijnen in Double Feature.

Het 10e seizoen van American Horror Story zal de terugkeer zien van fanfavorieten zoals Sarah Paulson, Evan Peters, Kathy Bates en Lily Rabe, die allemaal in eerdere seizoenen van de show te zien waren. We zijn ook verheugd om opmerkelijke acteurs als Billie Lourd, Adina Porter, Frances Conroy, Finn Wittrock, Leslie Grossman en Angelica Ross te zien verschijnen.

(Afbeelding tegoed: FX)

Wat betreft de nieuwe gezichten, de meest schokkende toevoeging is Macaulay Culkin, die beroemd werd als de jongen uit Home Alone. Murphy sprak over zijn castingkeuze in een interview met e! Nieuws :'Ik heb altijd van het werk van Macaulay Culkin gehouden, ik hield van alles wat hij deed, ik hou van de dingen die hij deed in Home Alone, ik hield ook van het soort oudere, recentere dingen die hij deed. En hij heeft al een tijdje niet gewerkt.'

iphone aanbiedingen voor bestaande klanten

Krediet: Ryan Murphy

In datzelfde interview maakte Murphy ook een prikkelende opmerking over een erotische seksscène die zou plaatsvinden tussen de personages van Culkin en Bates. 'Ik zei: 'Ok, hier is het veld'. En ik vertelde hen het personage en ik vertelde hem dat hij gekke, erotische seks heeft met Kathy Bates en andere dingen doet. En hij pauzeerde en zei: 'Dit klinkt als de rol waarvoor ik geboren ben.' Dus schreef hij zich meteen in.'

galaxy buds pro draadloos opladen

Murphy nam Instagram om een ​​foto achter de schermen te delen van Culkin die naast AHS-reguliere Leslie Grossman staat.

In ander castingnieuws deelde Murphy dat performer Spencer Novich en model Kaia Gerber ook aan de cast zijn toegevoegd. in een Instagram-bericht , prees Murphy het briljante optreden van Novich op zijn auditietape.

Er is slecht nieuws over de cast van AHS Double Feature. Emmy-winnaar Jessica Lange heeft een mogelijke terugkeer naar de serie ontkend in een interview met de omslag . 'Ik denk niet dat ik helemaal opnieuw zou willen beginnen en een personage zou willen creëren', zei ze.

American Horror Story seizoen 10 teaser trailer

We moeten de officiële volledige trailer voor American Horror Story: Double Feature nog zien. Maar we hebben een heel klein glimpje opgevangen van seizoen 10 via a teaser video . De video, die in maart werd gedeeld, onthulde de officiële titel van het seizoen.

De teaser onthult verder niet veel. Het komt wel overeen met Murphy's beschrijving dat het seizoen wordt verdeeld over twee verhalen, een over de zee en een over het zand.

Wat komt er hierna op tv? Yellowstone seizoen 4 eindelijk een releasedatum gekregen, terwijl Opvolging seizoen 3 liet zijn eerste trailer vallen. De herfst zal brengen Grey's Anatomy seizoen 18 en NCIS seizoen 19 .

Een beetje verder op de weg wacht meer drama in Dit zijn wij seizoen 6 en in Outlander seizoen 6 .

    Volgende:De beste streaming-apparaten, gerangschikt
De beste Google Chromecast van vandaag met Google TV-dealsBlack Friday Sale eindigt over23uurvijftienminuten55droogKorting Chromecast met Google TV Walmart $ 49,98 $ 39 Visie Google Chromecast met Google... Lowe's $ 39,99 Visie Chromecast met Google TV Google winkel $ 49,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen