Android 12 heeft een controversiële verandering - en sommige mensen zijn echt overstuur

(Afbeelding tegoed: Shutterstock)

Android 12 heeft een hele reeks veranderingen geïntroduceerd, maar ze zijn niet allemaal populair bij gebruikers. Een daarvan is de wijziging in het aan / uit-menu - het menu dat verschijnt wanneer u de aan / uit-knop ingedrukt houdt - dat drastisch verschilt van zijn tegenhanger in Android 11.

releasedatum iphone 7 se

De belangrijkste klacht is het verwijderen van de G Pay- en Home-apparaatbedieningen in het powermenu zelf. Nu is het slechts een menu met drie knoppen met Power Off, Reset, Emergency. De bovengenoemde bedieningselementen zijn verplaatst naar Snelle instellingen.(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Sommige gebruikers en verkooppunten zeggen dat het power-menu is geruïneerd, maar zelfs sommige Googlers hebben gereageerd op het probleem. Over De probleemtracker van Google , iemand bracht dit 'probleem' naar voren en a Googler reageerde :

'Als dit de bedoeling is, is ons product gedoemd te mislukken.'

Het energiemenu van Android 11(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Over hyperbool gesproken. Hoewel zeggen dat het power-menu 'verpest' is nogal een stuk is, ben ik op het hek over deze. Ik vind het niet erg dat de bedieningselementen naar Snelle instellingen worden verplaatst, vooral omdat ik nog nooit de G Pay-bedieningselementen in het aan/uit-menu heb gebruikt en gewoon met mijn telefoon tegen een lezer tik, maar ik mis de gemakkelijke toegang tot de schakelaars van het Home-apparaat, zoals mijn lichten.

  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Haal hier uit wat je wilt. Misschien was het verandering omwille van de verandering, of misschien dacht Google dat die bedieningselementen beter geschikt waren voor Snelle instellingen. Als er niets anders was, vond ik het leuk om ze weggestopt te hebben in het power-menu om ze uit het zicht te houden, tenzij ik ze nodig had. Zoals ik al zei, ik zit hier niet mee vast, maar misschien ben ik in de minderheid.

Android 12 bevindt zich nog in bètavorm, dus het is mogelijk dat Google deze wijziging ongedaan maakt vóór de definitieve release. Er schijnen nogal wat mensen van streek te zijn, dus wie weet.

beste 75 inch smart-tv
De beste Google Pixel 4a-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over02dagen02uur56minuten25droog Google Pixel 4a Google winkel $ 349 Visie Google Pixel 4a 128GB... Walmart $ 470,01 Visie Google Pixel 4a (4G) G025N ... Amazone $ 595 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen