Animal Crossing: New Horizons recensie

Ons oordeel

Animal Crossing: New Horizons neemt de speler mee naar een andere wereld, een wereld waar de ontberingen van het leven onbelangrijk lijken.

Voor

 • Bevredigende progressie
 • Oprechte sfeer
 • Diepe aanpassing
 • Schattige wereld

Tegen

 • Af en toe verveling

TemplateStudio Oordeel

Animal Crossing: New Horizons neemt de speler mee naar een andere wereld, een wereld waar de ontberingen van het leven onbelangrijk lijken.

Pluspunten

 • +Bevredigende progressie
 • +Oprechte sfeer
 • +Diepe aanpassing
 • +Schattige wereld
 • +

nadelen

 • -Af en toe verveling

OPMERKING VAN DE UITGEVER: Animal Crossing: New Horizons won een 'zeer aanbevolen' eer voor beste personages in de TemplateStudio Awards 2021 voor gaming .Animal Crossing: New Horizons introduceert de speler in een probleemloze wereld waar ze middelen verzamelen, beestjes vangen en omgaan met antropomorfe dieren. Regisseur Aya Kyogoku toont haar visie op een vredig universum; het communiceren van een overtuigende filosofie over hoe de viering van het leven van vitaal belang is voor de geestelijke gezondheid.

beste prijs op airpods pro
 • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Met zijn organische beelden, heerlijke dialogen, rustgevende muziek en relaxte progressie, slaagt New Horizons erin een bron van verlichting te zijn voor stress en zorgen in de echte wereld door ongelooflijk gezond te zijn.

Lees onze volledige Animal Crossing: New Horizons-recensie om erachter te komen waarom deze ontspannende levenssimulator een van de beste Nintendo Switch-spellen nog.

Animal Crossing: New Horizons-gameplay

Het starten van het eilandleven gaat gepaard met een handvol moeilijke beslissingen. Het creëren van een personage is de meest uitdagende, en gelukkig is geen enkele cosmetische keuze permanent. In het geval dat een speler spijt heeft van hoe hij eruitziet, is dit een eenvoudige in-game oplossing. Het bepalen van de indeling van het eiland is een beetje eenvoudiger omdat de vier opties voornamelijk esthetisch zijn, waarbij de middelen gelijkmatig worden verdeeld.

mercedes benz eqs releasedatum

(Afbeelding tegoed: Nintendo)

Het kiezen tussen de twee hemisferen is echter ongelooflijk belangrijk, omdat het weerspatronen en seizoensverschuivingen beïnvloedt. Op het noordelijk halfrond zal het overweldigende gevoel van zomerse hitte het eiland in juli bezoeken. Aan de andere kant zal juli op het zuidelijk halfrond worden binnengevallen door een koude en sneeuwrijke winter.

De speler zet dan zijn tent op, begroet zijn buren en begint aan zijn gezonde reis. Vanaf nu vraagt ​​New Horizons nooit teveel van de speler, aangezien elk gebouw en project in een zelf te bepalen tempo kan worden voltooid.

(Afbeelding tegoed: Nintendo)

Het aangaan van een lening bij Tom Nook heeft geen wekelijks minimum, feestelijke evenementen kunnen op elk moment worden geactiveerd en het bouwen van Nook's Cranny kan worden gedaan in de loop van hoeveel dagen, weken of maanden de speler ook wil. Als iemand Animal Crossing: New Horizons lanceert en gewoon zin heeft om te vissen, insecten te vangen en materialen te verzamelen, dan kan dat.

Dit is een ongelooflijk belangrijk aspect van waarom het spel zo ontspannend is. Er is geen druk, geen tijdslimieten en geen gevolgen als je het rustig aan doet, tenzij je een completist bent die op jacht is naar seizoensbeestjes.

is geest van tsushima multiplayer

Animal Crossing: New Horizons-progressie

(Afbeelding tegoed: Nintendo)

Met de toevoeging van Nook Miles implementeert Animal Crossing: New Horizons het equivalent van een prestatiesysteem waarin de speler wordt beloond voor het uitvoeren van verschillende activiteiten. Als je bijvoorbeeld in de loop van een playthrough in totaal 50 vissen vangt, kan de speler 500 Nook Miles krijgen. Deze kunnen worden gebruikt als valuta voor het kopen van zaken als vliegtickets naar nieuwe eilanden, schattige kapsels, een uitgebreide inventaris en een gereedschapsring.

Specifieke Nook Mile-prestaties kunnen maar één keer worden behaald, maar er is ook een tabblad dat vijf algemene mijlpalen doorloopt. Sommige vragen de speler om een ​​boom te planten, 10 rotsen te raken of een foto te maken. Wanneer een van deze is voltooid, worden een aantal Nook Miles verdiend en verschijnt er een nieuwe taak. Zodra Resident Services van een tent naar een echt gebouw gaat, zal het aantal te kopen items dat bij het Nook Mileage-programma hoort ook exponentieel toenemen.

Bovendien heeft New Horizons dezelfde Bell-valuta als altijd, waardoor de speler schelpen, beestjes, fruit en fossielen kan verzamelen om met Timmy en Tommy te verkopen. Hiervan kunnen nieuwe kleding en meubels worden gekocht bij Nook's Cranny of de Nook Miles Machine. Spelers kunnen ook recepten leren en honderden items maken op een DIY Workbench met allerlei materialen. Deze middelen zijn doorgaans nodig voor nieuwe gereedschappen, meubels en gebouwen.

deus ex mensheid verdeeld vervolg

Deze mechanica creëren een genereuze basis voor een constant gevoel van vooruitgang. Alles wat de speler doet, resulteert in een soort beloning en het maakt zelfs de eenvoudigste taken boeiender, of het nu gaat om het verkopen van items, het verzamelen van Nook Miles of het maken van nieuwe meubels.

De beste Animal Crossing: New Horizons-deals van vandaag 467 Walmart-klantenrecensies Black Friday Sale eindigt over07uur59minuteneenentwintigdroog Animal Crossing: nieuwe horizonten... Amazone Prime $ 59,99 $ 48,93 Visie Korting Animal Crossing: nieuwe horizonten... Walmart $ 59,99 $ 49,94 Visie Korting Animal Crossing: nieuwe horizonten... Beste koop $ 59,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen