Ant-Man 3: Releasedatum, cast, slechterik en laatste nieuws

Krediet: Marvel Studios

Ant-Man 3, of Ant-Man and the Wasp: Quantumania om de volledige titel te gebruiken, is een van de vele Marvel-sequels die de komende jaren op het grote scherm verschijnen, waardoor de krimpende helden Ant-Man and the Wasp hun derde avontuur ingaan . We durven te wedden dat als je tien jaar terug zou gaan, zelfs de meest toegewijde Marvel-fan zou hebben gelachen als je had gesuggereerd dat dit zou kunnen gebeuren.

Maar zowel Ant-Man als de Wasp hebben zichzelf bewezen als hoofdrolspelers in de MCU, ook al klinken hun superheldennamen een beetje dom. Dus wat kunnen we verwachten van de aankomende threequel? En wat betekent Quantumania eigenlijk? En zit Bill Murray er echt in?Ant-Man 3 releasedatum

  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Ant-Man 3 wordt momenteel uitgebracht in de Verenigde Staten op 17 februari 2023. Aangezien dit Marvel is, zou de rest van de wereld de film ook rond dezelfde tijd in de dichtstbijzijnde bioscoop moeten kunnen gaan bekijken.

Dat veronderstelt dat de release niet samenvalt met een ander groot internationaal sportevenement, zoals het geval was met Ant-Man and the Wasp. Die film liep in een aantal Europese landen enkele weken vertraging op omdat de releasedatum botste met het WK.

ring video deurbel 2e generatie

Ant-Man 3 cast

In Ant-Man 3 zullen zowel Paul Rudd als Evangeline Lilly hun rollen hernemen als Scott Lang/Ant-Man en Hope Van Dyne/The Wasp. Het is ook bevestigd dat Michael Douglas en Michelle Pfeiffer terugkeren als gepensioneerde helden Hank Pym en Janet Van Dyne.

Vreemd genoeg lekte acteur Bill Murray het nieuws over zijn eigen mogelijke betrokkenheid bij Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Verscheidenheid meldt dat Murray beweerde in de film te zitten en dat regisseur Peyton Reed hem overtuigde om mee te doen.

Detective Pikachu-ster Kathryn Newton zal zich ook bij de cast voegen als Cassie Lang, de dochter van Scott. Ze vervangt Emma Fuhrmann die kort Cassie speelde in Avengers: Endgame, en Abby Ryder Forston die een jongere versie van Cassie speelde in de eerste twee Ant-Man-films.

gratis filmkanalen op roku

Ook bevestigd is Lovecraft Country's Jonathan Majors, die Kang the Conqueror zal spelen, terwijl Corey Stoll naar verluidt ook terugkeert als Darren Cross/Yellowjacket.

Ant-Man 3 schurk (of schurken?)

Kang de Veroveraar is een bekende schurk uit Marvel Comics, die opvalt door zijn vermogen om door de tijd te reizen en met verschillende helden te knoeien op verschillende momenten in de geschiedenis. Dat maakt zijn stripgeschiedenis... ingewikkeld. Het betekent ook dat er verschillende versies van het personage in verschillende stripseries voorkomen, en dat het niet allemaal schurken zijn.

Kang is echter de bekendste versie en hij is het meest bekend als een terugkerende vijand van zowel The Avengers als de Fantastic Four in plaats van Ant-Man. Maar aangezien het tijdreizen van de MCU gekoppeld is aan de krimpende technologie van Ant-Man, is het logisch dat Kang hier voor het eerst verschijnt. Ik hoop alleen dat hij in de toekomst een veel grotere rol te spelen heeft in de MCU.

Het gerucht gaat ook dat Corey Stoll zal verschijnen, die voor het laatst in het niets werd gezien aan het einde van de allereerste Ant-Man-film. Hoewel hij vermoedelijk dood is, is de speculatie dat hij zou kunnen terugkeren naar de MCU ontstoken dankzij een nu verwijderde afbeelding van het Instagram-account van Evangeline Lilly.

Krediet: Evangeline Lilly/Instagram

Lilly's post vierde het feit dat ze net haar exemplaar van het script had ontvangen en tagde een aantal betrokken partijen in haar beschrijving. Ze waren inclusief Corey Stoll, en daarom vragen mensen zich af of dit betekent dat de schurk zou kunnen terugkeren voor de derde film.

vizio v655-h19 beoordeling

Er is op dit moment niets bevestigd door Marvel Studios, maar het betekent wel dat er veel meer aan de hand kan zijn in Ant-Man 3 dan we aanvankelijk dachten.

Ant-Man 3 plot speculatie

Marvel heeft nog geen details onthuld over de plot van Ant-Man 3, maar we kunnen speculeren over een paar dingen alleen al op basis van de titel. Quantumania bevestigt bijna dat het subatomaire kwantumrijk een grote rol zal spelen in de film, wat heel goed mogelijk is waar zowel Kang als Yellowjacket in het spel komen.

Fans hebben gespeculeerd dat het bestaan ​​van Kang werd geplaagd tijdens de scènes van het kwantumrijk in Ant-Man and the Wasp. Op een gegeven moment is er een stad op de achtergrond te zien, en er is een theorie dat dit misschien wel Chronopolis is, die in zijn stripgeschiedenis connecties heeft gehad met verschillende iteraties van Kang.

Het kwantumrijk biedt ook de mogelijkheid dat Yellowjacket terugkeert. Hoewel de manier waarop hij kromp ongelooflijk gewelddadig en mogelijk dodelijk was, als Cross het had overleefd, zou hij zijn gestrand in het kwantumrijk, net als Janet en Scott.

Aan de andere kant, met tijdreizen die nu stevig verankerd is in de MCU, en de aanwezigheid van een tijdreizende schurk, konden we dat goed zien spelen tijdens de film. Het zou niet alleen dode personages (zoals Cross) toestaan ​​​​om uit het graf terug te keren, het zou ook kunnen eindigen in de inkomende Loki Disney Plus-serie. En de MCU zou de MCU niet zijn zonder verschillende links naar andere eigenschappen.

    Meer:Aankomende Marvel-films en -series: elke film en elk tv-programma onderweg
De beste Roku Streaming Stick Plus-deals van vandaag 88 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt over00uur03minuten17droogKorting Roku-première | HD/4K/HDR... Amazone Prime $ 39,99 $ 24,99 Weergave Roku 4K-streamingapparaat met... Lowe's $ 29,99 Weergave Van het jaar van première | 4K / HDR ... Walmart $ 33,85 Weergave Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen