Apex Legends: Legend Tokens krijgen

(Afbeelding tegoed: EA)

Apex Legends is een gratis te spelen game, en dat betekent niet verwonderlijk dat er een heleboel in-game valuta's zijn die je kunt verdienen of kopen met echt geld. Deze worden op verschillende manieren verzameld en gebruikt voor verschillende soorten in-game aankopen, dus laten we om het een beetje eenvoudiger te maken specifiek naar Legend Tokens kijken.

Dit is waarschijnlijk de meest overvloedige valuta die je in Apex Legends zult hebben, maar het loont om te weten hoe je het kunt verdienen en waaraan je het kunt uitgeven. Lees dus verder voor onze eenvoudige handleiding over hoe u Legend Tokens kunt krijgen en wat ze u in ruil daarvoor kunnen geven.beste Nintendo Switch-games voor meerdere spelers

Wat zijn Legend Tokens?

(Afbeelding tegoed: EA)

is er een gratis vpn

Legend Tokens zijn een van de vier valuta's in Apex Legends, samen met Crafting Metals, Apex Coins en Heirloom Shards. Ze zijn ook de enige volledig gratis valuta in het spel: je kunt ze niet kopen via de in-game store, en ze ook niet krijgen als willekeurige drops in Apex Packs (lootkratten).

  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Legenda-tokens worden aangeduid met een rood en wit 'L'-symbool. Je kunt in het hoofdlobbyscherm zien hoeveel je er hebt door de cursor over je Crafting Metals en Apex Coins (die respectievelijk lichtblauwe en gouden symbolen hebben) in de rechterbovenhoek te bewegen.

Waar kan ik Legend Tokens aan besteden?

(Afbeelding tegoed: EA)

Legend Tokens zijn in de eerste plaats bedoeld om nieuwe Legends te ontgrendelen, de speelbare personages van de game. Om te beginnen zijn er slechts 6 Legends ontgrendeld en er zijn er momenteel 10 om te kopen met Legends Tokens: ze kosten 12.000 per pop, tenzij je liever 750 Apex Coins uitgeeft. Apex Coins kunnen echter alleen worden verkregen door echt geld uit te geven, dus Legend Tokens zijn een geweldige manier om de volledige selectie te ontgrendelen zonder een cent te laten vallen.

Er zijn een paar andere manieren om je overtollige Legend Tokens te besteden. De winkel van de game heeft bijvoorbeeld tijdelijke, opnieuw gekleurde versies van wapens van legendarische kwaliteit en Legend-skins. Je hebt de originele versie van elke skin nodig om de opnieuw gekleurde versie te kunnen kopen, maar als je dat doet, kan het van jou zijn voor 6.500 of 10.500 Legend Tokens (afhankelijk van het item). Deze versies kunnen niet worden gekocht met Crafting Metals of worden gevonden in Apex Packs, dus ze zijn exclusief voor de winkel.

xbox series x schijfstation

Een recentere toevoeging is de mogelijkheid om je dagelijkse uitdagingen opnieuw te rollen door Legend Tokens uit te geven. Stel dat een van je uitdagingen vereist dat je schade aanricht met een wapen dat je niet leuk vindt; klik op het reroll-pictogram en je kunt 200 uitgeven om het te veranderen in een andere, willekeurig geselecteerde uitdaging. Als je nog steeds niet tevreden bent, kun je die uitdaging opnieuw gooien voor 500 tokens, dan opnieuw voor 1.000, dan opnieuw voor 2.000 en 2.000 elke keer daarna. De kosten om dagelijkse uitdagingen opnieuw te plaatsen, worden elke dag gereset naar 200 tokens, om de uitdagingen zelf te evenaren.

Legenda-tokens krijgen

(Afbeelding tegoed: EA)

De gemakkelijkste en meest directe manier om Legend Tokens te krijgen, is door het spel te spelen. Vanaf level 4 verdien je elke keer dat je een level omhoog gaat 600 Legend Tokens. Dit gaat zelfs door als de maximale levelcap is bereikt via ervaringspunten die in wedstrijden zijn verdiend.

best koop serie x restock

Elke kill levert je 50 XP op, wat kan helpen, hoewel je sneller een level omhoog gaat door hogere plaatsingen te scoren - vooral op hogere niveaus, waar XP-accumulatie meer een sleur wordt. Laat overleven en games winnen is daarom veel beter voor je Legend Tokens-saldo dan voor moorden maar vroeg sterven.

Spelen met vrienden helpt ook. Voor elk lid in je groep wanneer je aan matchmaking deelneemt, krijg je aan het einde van de ronde een boost van 5% op je Time Survived XP-bonus, tot een totaal van 10%.

Door de Battle Pass van elk seizoen te kopen en verder te komen, krijg je ook meer XP-uitdagingen en bonussen voor het voltooien van wedstrijden, waardoor je nog sneller Legend Tokens kunt verdienen.

De beste Apex Legends-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over02dagen12uur48minuten29droogKorting Apex Legends 2150 Munten PS4... CDKeys $ 25,28 $ 22,59 Visie Lage voorraad Heilige legendes 1: Samhain... Walmart $ 23,63 Visie Korting Nerf Legends - Nintendo Switch Amazone Prime $ 49,99 $ 24,99 Visie Bekijk meer deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen