Apple lekt per ongeluk Beats Fit Pro op AirPods 3 lanceringsdag

(Afbeelding tegoed: 9to5Mac)

Terwijl Apple eindelijk de langverwachte AirPods 3 onthulde op het Apple Event eerder vandaag (18 oktober), lijkt het erop dat het bedrijf een ongebruikelijke fout heeft gemaakt en per ongeluk de Beats Fit Pro heeft gelekt.

De Apple-snuffelaars bij 9to5Mac waren de eersten die de Beats Fit Pro ontdekten. In interne iOS 15.1 RC-bestanden vond 9to5Mac een afbeelding van de Beats Fit Pro, die een opvallende gelijkenis vertoont met de eerste generatie Samsung Galaxy Buds uit 2019.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Afgezien van de gelekte afbeelding vond 9to5Mac geen diepere informatie over de specificaties of functies. Maar bronnen vertellen de op Apple gerichte website dat de Beats Fit Pro erg lijkt op de betaalbare Beats Studio Buds van eerder dit jaar. De Beats Fit Pro zal, althans volgens de bronnen van 9to5Mac, beschikken over actieve ruisonderdrukking (ANC), Apple's H1-chip voor snel koppelen en Hey Siri-ondersteuning. In tegenstelling tot de Beats Studio Buds, die een vrij grote oplaadcase hebben gezien het kleine formaat van de oordopjes, lijkt de Beats Fit Pro meer zakformaat te hebben.

In ieder geval voor Apple had de timing van dit lek niet op een slechter moment kunnen komen. Op dit moment gaat alle aandacht uit naar het recente Apple 'Unleashed'-evenement waarin het bedrijf de nieuwe M1 Pro- en M1 Max-computerchips aankondigde, een nieuw ontworpen MacBook Pro met een SD-kaartsleuf en MagSafe-opladen en de AirPods 3 . Hoewel het atypisch is voor Apple om de Beats Fit Pro op zo'n manier te lekken, zal het waarschijnlijk weinig doen om kopers ervan te weerhouden hun nieuw gemaakte AirPods 3-pre-orders te annuleren.

Helaas is het moeilijk om precies te weten wanneer we een officiële onthulling van de Beats Fit Pro zullen zien. Maar aangezien het al in iOS 15-code zit, kan het zeer binnenkort verschijnen. Zelfs dan, nu het vakantieseizoen snel nadert en veel van de beste Black Friday-deals al binnen zijn, zou Apple waarschijnlijk eerder vroeger dan later moeten handelen.

    Meer:Samenvatting van Apple-evenement: M1 Pro, M1 Max, MacBook Pro en AirPods 3
De beste Beats Studio Buds-deals van vandaagCyber ​​Monday Sale eindigt over01dagenvijftienuur14minuten54droogKorting Beats Studio Buds - Echt... Amazone Prime $ 149,95 $ 99,95 Visie Korting Beats Studio Buds - Echt... Walmart $ 149,95 $ 99,95 Visie Beats door Dr. Dre Studio Buds... BHPhoto $ 99,95 Visie Bekijk meer Cyber ​​Monday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen