Apple AirPods Pro vs. Samsung Galaxy Buds Live: welke oordopjes zijn het beste?

Krediet: Regan Coule / TemplateStudio

Sinds de release zijn de AirPods Pro een van de beste draadloze oordopjes op de markt gebleven. De combinatie van verbeterde audio en ergonomie, samen met indrukwekkende actieve ruisonderdrukking en onverslaanbare iOS-integratie, heeft Apple's bungels een perfecte score van TemplateStudio opgeleverd.

Het was slechts een kwestie van tijd voordat Samsung de strijd aanging met zijn mobiele rivaal, en dat is precies wat het bedrijf heeft gedaan met de Galaxy Buds Live. Deze oordopjes proppen een lange batterijduur, ruimtelijk geluid en verschillende coole functies in wat het best kan worden omschreven als een polariserend ontwerp. Met overwegend positieve recensies en geïntrigeerde blikken (de jellybean-vorm is zeker in het oog springend), bieden de vlaggenschipknoppen van Samsung veel voor een relatief betaalbare prijs.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Als je praktisch perfecte ANC-oordopjes wilt die soepel werken met je iPhone, iPad of MacBook Pro, dan is de AirPods Pro ideaal, terwijl Android-fans kunnen genieten van begrijpelijke en onmiddellijke functionaliteit van de Galaxy Buds Live. Hoe je het ook snijdt, beide modellen zijn de uitblinkers voor iedereen die op zoek is naar hoogwaardige draadloze oordopjes, hoewel er maar één winnaar kan zijn in deze strijd.

AirPods Pro vs. Samsung Galaxy Buds Live: specificaties vergeleken

AirPods ProSamsung Galaxy Buds Live
Prijs$ 249,00$ 169,00
kleurenwitZwart, brons, wit
Levensduur batterij (nominaal)4,5 uur, 24 uur (met oplaadcassette)6 uur (ANC aan), 6,5 uur (ANC uit), 8 uur (ANC en Bixby uit), 21 uur (met oplaadcassette) en 29 uur (met oplaadcassette en alle functies uit)
Grootte en gewicht1,22 x 0,86 x 0,94 inch, 0,19 ounce0,58 x 0,96 x 0,52 inch, 0,19 ons
DuurzaamheidIPX4 (water- en zweetbestendigheid)IPX2 (water- en zweetbestendigheid)
BijzonderhedenActieve ruisonderdrukking, transparantiemodus, adaptieve EQ, aanpasbare pasvorm, audio delen, aangekondigde berichten met Siri, Hey Siri spraakgestuurde assistentie, draadloos opladen, ruimtelijke audio, automatisch schakelenActieve ruisonderdrukking, EQ, Bixby voice wake-up, Spotify-integratie, Samsung Scalable codec, Music Share, Game Mode, draadloos opladen

AirPods Pro versus Samsung Galaxy Buds Live: prijs en waarde

Het is geen geheim dat de AirPods Pro niet goedkoop is, voor $ 249 wordt verkocht en slechts in één kleur verkrijgbaar is: wit. Ondertussen lanceerde Samsung de Galaxy Buds Live voor een meer concurrerende $ 169, en in meerdere kleuren, waaronder Mystic Bronze, Mystic White en Mystic Black.

Elk model biedt veel functionaliteit om uw dollars te rechtvaardigen. De Galaxy Buds Live biedt echter meer waar voor je geld, ondersteund door een krachtig specificatieblad en een geweldig geluid dat de luisterervaring op meerdere manieren verbetert, van gamen tot draadloze muziekstreaming.

Winnaar: Samsung Galaxy Buds Live

De beste Apple AirPods Pro-deals van vandaag 6770 Walmart-klantenrecensies Black Friday Sale eindigt over02dagen08uur04minuten12droogKorting AirPods Pro Walmart $ 197 $ 159 Visie Apple AirPods Pro Amazone Prime $ 299,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen