Apple AirPods vs. Google Pixel Buds A-Series: welke draadloze oordopjes zijn het beste?

Krediet: Toekomst/Ian Morris

De Apple AirPods werden belachelijk gemaakt toen ze voor het eerst werden aangekondigd, maar zoals vaak het geval is, heeft Cupertino bewezen dat dit een product is dat mensen willen bezitten. Het heeft nu miljoenen en miljoenen AirPods verkocht, met schattingen die suggereren dat mensen er tot nu toe meer dan 200 miljoen van hebben gekocht.

Nu concurreert elk bedrijf op de batterij-aangedreven, in-ear hoofdtelefoonmarkt met producten die eruitzien en werken op een manier die alleen kan worden geïnspireerd door Apple's Airpods. En nu, met de Google Pixel Buds A-serie , is de strategie van Google duidelijk om Apple aan te vallen op prijs, met een superconcurrerend product van $ 99 dat veel van dezelfde functies belooft als de AirPods.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

In deze confrontatie tussen Apple AirPods en Google Pixel Buds A-Series bekijken we beide producten en proberen we erachter te komen welke het beste bij je past. Maar hier is een hint: het lijkt u dat de voor de hand liggende keuze voor Google Pixel-bezitters is om de Pixel Buds A-Series en Apple-gebruikers te laten kiezen voor de AirPods, misschien heeft u gelijk.

Apple AirPods versus Google Pixel Buds A-serie: specificaties vergeleken

Apple AirPods (2019)Google Pixel Buds A-serie
Prijs$ 159$ 99
Draadloos oplaadetuiOptioneelNee
Levensduur batterij (nominaal)5 uur muziek, 3 uur praten, 24 uur muziek met oplaadetui5 uur, 2,5 uur praten, 24 uur muziek met oplaadetui
Waterbestendigheid:IPX4 (alleen zweet en stof)IPX4 (alleen zweet en stof)
Afmeting behuizing2,1 x 1,7 x 0,8 inch2,5 x 1,9 x 1 inch
Gewicht kast1,5 ons1,9 ons

Apple AirPods versus Google Pixel Buds A-serie: prijs

Krediet: Toekomst/Ian Morris

Het wordt een beetje lastig voor de Apple Airpods als het gaat om de prijs. De Google Pixel Buds A-serie begint bij $ 99, terwijl het goedkoopste AirPods-model van Apple $ 159 is. Dat is nogal een prijsverschil, en hoewel het vermeldenswaard is dat Amazon de AirPods vaak onder hun verkoopprijs verkoopt, is de voorraadbeschikbaarheid vrij slecht.

De beste Apple Airpods (2019)-deals van vandaag 403 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt over17uur01minuten23droogKorting Apple AirPods (2e generatie) Amazone Prime $ 159 $ 109 Visie Korting Apple AirPods met opladen... Walmart $ 159 $ 114,99 Visie Apple AirPods (2e... krukveld $ 149 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen