Livestream van Apple Spring Loaded-evenement: het Apple-evenement bekijken

(Afbeelding tegoed: Apple)

De Apple Spring Loaded-evenement vindt plaats in slechts enkele uren, en we verwachten een aantal grote productaankondigingen zoals de nieuwe iPad Pro 2021 , Apple AirTags , een nieuwe iMac en misschien nog wel meer.

Hier leest u hoe u het Apple Spring Loaded-evenement kunt bekijken en een gids met welke nieuwe Apple-producten u kunt zien als u zich aanmeldt. Net als bij eerdere Apple-evenementen kunt u het hele ding overal streamen.  • De beste tablets je kunt nu kopen
  • Eerste Apple AirTags-accessoires lekken vlak voor lancering geruchten
  • Meer:Nieuwe iMac 2021 getipt om te lanceren op Apple event

Hoe het Apple Spring Loaded-evenement te bekijken

  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Het voorjaarsevenement van Apple is de eerste grote productshowcase van 2021 en begint om 13.00 uur. ET / 10.00 uur PT / 18.00 uur BST vandaag (dinsdag 20 april).

Er zijn een paar manieren waarop je de livestream van het Apple-evenement kunt bekijken. Apple zal het hele ding streamen op zijn YouTube-kanaal; we hebben ook de onderstaande stream ingesloten, dus als je op de hoogte blijft van Tom's Guide, kun je meekijken terwijl we het evenement en alle grote aankondigingen live bloggen.

Je kunt het Spring Loaded-evenement ook bekijken op Apple.com . Op dit moment is er alleen een bewaarpagina, maar als je de app Agenda van Apple gebruikt, kun je op 'Toevoegen aan je agenda' klikken om een ​​herinnering in te stellen.

Het evenement kan ook worden bekeken via de Apple TV-app, zodat je het kunt streamen op elk compatibel apparaat, inclusief de Apple TV zelf.

wanneer is starlink beschikbaar

Apple Spring Loaded evenementproducten

Dankzij verschillende lekken hebben we al een goed idee van wat Apple zou kunnen onthullen tijdens zijn Spring Loaded-event: de iPad Pro 2021 en AirTags maken momenteel de meeste kans om hun opwachting te maken, gevolgd door de nieuwe iMac 2021.

Er zijn geruchten dat er andere Apple-producten in de maak zijn, zoals de AirPods 3 , de Apple TV 2021 en misschien zelfs de iPad Mini 2021 en een nieuwe iPad, hoewel deze er niet zo zeker uitzien. Dit is wat we tot nu toe weten over de potentiële line-up van Spring Loaded-evenementen van Apple.

iPad Pro 2021

nintendo switch release datum ons

(Afbeelding tegoed: Pigtou)

Een nieuwe iPad Pro 2021 lijkt een ding dat zeker zal zijn, waarschijnlijk met een mini-LED samen met het weergeven. Dit kan het nieuwe iPad Pro-product helpen om diepere zwarttinten en een hoger contrast te krijgen, zelfs als de rest van het ontwerp bekend blijft. MacOtakara heeft eerder gemeld dat Apple de meeste nieuwe iPad Pro-behuizingen ongewijzigd laat, hoewel we nog steeds kleine aanpassingen kunnen zien, zoals slankere randen. Het kan gepaard gaan met een nieuwe Magisch toetsenbord ontwerp ook.

De interne specificaties van iPad Pro 2021 blijven onduidelijk: sommige geruchten geven aan dat het de nog onaangekondigde Apple A14X-chip zal gebruiken, hoewel dit blijkbaar is gebaseerd op de Apple M1-chip die wordt gebruikt in laptops zoals de MacBook Pro met M1. Mark Gurman van Bloomberg heeft ook beweerd dat, ongeacht de naam van de iPad 2021-chip, hij even krachtig zal zijn als de M1 zelf.

AirTags

Krediet: MacRumors

De langverwachte AirTags van Apple zullen waarschijnlijk eindelijk hun debuut maken tijdens het Spring Loaded-evenement. Als u niet bekend bent met de jarenlange geruchten, volgen AirTags tags die vergelijkbaar zijn met de Tegel Mate en gebruik een combinatie van Bluetooth, Ultra-Wideband-technologie en Apple's Zoek mijn-app om verloren voorwerpen op te sporen.

s20 vs s20 fe specificaties

Een bèta-update voor iOS 14.5 heeft onlangs verwijzingen toegevoegd naar het volgen van items zoals sleutels en bagage, dus eindelijk lijkt het erop dat de AirTags op handen zijn - en het Apple Spring Loaded-evenement zou de perfecte kans zijn om ze te onthullen. We weten niet zeker hoe de apparaten eruit zullen zien, maar verwachten dat ze klein genoeg zijn om aan een sleutelhanger of de rits van je koffer te klikken.

iMac 2021

(Afbeelding tegoed: Front Page Tech)

Apple volgen het stopzetten van de iMac Pro , het klinkt alsof Apple heeft gewerkt aan een nieuwe iMac-generatie met Apple Silicon-hardware - en deze zou kunnen aankondigen tijdens het Spring Loaded-evenement. De Apple Silicium iMac is sinds eind vorig jaar in geruchtenkringen opgedoken, met de meeste hints naar een release begin 2021. Een lente-onthulling zou daarom precies goed zijn voor timing.

Gezien het immense succes van de M1-chip in Apple MacBooks, lijkt het onvermijdelijk dat Apple Silicon ook de desktop-iMac zal halen. Een mini-LED-display zou ook kunnen worden gebruikt, en ten minste één rapport suggereert dat Apple de iMac-serie zijn eerste grote herontwerp in jaren zal geven door inspiratie halen uit de Apple Pro Display XDR .

AirPods 3

(Afbeelding tegoed: 52 audio)

Het volgende paar draadloze oordopjes van Apple leek een uitstekende kandidaat voor een onthulling in het voorjaar, hoewel de AirPods 3 momenteel niet zo waarschijnlijk zal verschijnen als de iPad Pro 2021 of AirTags; meerdere rapporten hebben aangegeven dat het gaat niet in massaproductie tot de tweede helft van 2021, waardoor een aankondiging op 20 april relatief voorbarig is.

Toch zijn er vreemdere dingen gebeurd en we zullen hoe dan ook uitkijken naar de AirPods 3 tijdens het Spring Loaded-evenement. Het klinkt ook als een behoorlijk opwindend paar knoppen: geruchten suggereren dat het een verbeterde geluidskwaliteit en premiumfuncties zou kunnen hebben die zijn geleend van de AirPods Pro, zoals ruimtelijke audio . Fotolekken, zoals die hierboven, hebben ook een verfijnder ontwerp laten zien met kortere stelen dan de huidige Apple AirPods.

Apple TV 2021

(Afbeelding tegoed: T3 / Toekomst)

Apple's Spring Loaded-evenement zou ook een nieuwe, verbeterde Apple TV-box kunnen onthullen. Details zijn hier schaars, maar er zijn geruchten geweest over een opnieuw ontworpen afstandsbediening, die een van de grote zwakke punten van de huidige Apple TV zou oplossen: de eigen afstandsbediening heeft een zeer kieskeurig touchpad, waarbij de overslaande ingangen bijzonder moeilijk te gebruiken zijn. De Apple TV 2021 zou hier zeker prioriteit aan moeten geven.

Apple iPhone versus Android-telefoon

We verwachten ook een nieuwe SoC uit de Apple A-serie om de Apple TV 2021 van stroom te voorzien. Het heeft geen M1-pk nodig, maar bijgewerkte interne onderdelen zouden tvOS merkbaar sneller en soepeler kunnen maken om te navigeren.

iPad mini 2021

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Hoewel we nog niets hebben gehoord over de aankondiging van de iPad mini 2021 tijdens het Apple Spring Loaded-evenement, is het huidige model aan vervanging toe, en met de iPad Pro 2021 klaar voor gebruik, is de timing zeer geschikt.

De iPad mini 6 , zoals het waarschijnlijk gaat heten, zou een ander Apple-product kunnen zijn dat een mini-LED-display krijgt. Het kan ook groter zijn dan eerdere iPad mini-schermen, met één lek wijzend naar een 8,4-inch scherm.

iPad 2021

Er gaan ook geruchten over een nieuw instapmodel iPad 2021 . Geruchten wezen niet op veel nieuwe functies, maar op een mogelijk lager prijskaartje van $ 299.

beste laptop voor universiteit 2021

Het is aantoonbaar onwaarschijnlijk dat we alle zeven van deze geruchten apparaten in één keer zullen onthullen, hoewel er zeker enkele grote aankondigingen komen. Nu je weet hoe je het Apple Spring Loaded-evenement moet bekijken, kun je ze allemaal zelf zien.

De beste Apple iPhone 12-deals van vandaagPlannen ontgrendeldBlack Friday: koop 3 maanden ELK abonnement en krijg 3 maanden GRATIS Mint Mobiel VS Geen contract Apple iPhone 12 (Afbetalingen 64GB) Apple iPhone 12 (Afbetalingen 64GB) Vrij vooraf $ 45,38/mnd Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 4GB gegevens oproepen:Oproepen naar MX & CA inbegrepenteksten:Berichten naar MX & CA inbegrepenGegevens:(verlaagd tot 128 kbps snelheden) Mint Mobiel VS Geen contract Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 4GB gegevens oproepen:Oproepen naar MX & CA inbegrepenteksten:Berichten naar MX & CA inbegrepenGegevens:(verlaagd tot 128 kbps snelheden) Bekijk Deal Bij Mint mobiel Vrij vooraf $ 45,38/mnd Bekijk Deal Bij Mint mobiel Ontvang een virtuele cadeaubon van $ 100 + GRATIS Beat Studio Buds - zwart wanneer je overschakelt en activeert naar Zichtbaar Geen contract Apple iPhone 12 (Afbetalingen 64GB) Apple iPhone 12 (Afbetalingen 64GB) Vrij vooraf $ 74/mnd Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten Onbeperkt gegevens Gegevens:(downloadsnelheden van 5-12 Mbps, uploadsnelheden van 2-5 Mbps) Geen contract Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten Onbeperkt gegevens Gegevens:(downloadsnelheden van 5-12 Mbps, uploadsnelheden van 2-5 Mbps) Bekijk Deal Bij Vrij vooraf $ 74/mnd Bekijk Deal Bij Black Friday: koop 3 maanden ELK abonnement en krijg 3 maanden GRATIS Mint Mobiel VS Geen contract Apple iPhone 12 (Afbetalingen 128GB) Apple iPhone 12 (Afbetalingen 128GB) Vrij vooraf $ 47,46/mnd Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 4GB gegevens oproepen:Oproepen naar MX & CA inbegrepenteksten:Berichten naar MX & CA inbegrepenGegevens:(verlaagd tot 128 kbps snelheden) Mint Mobiel VS Geen contract Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 4GB gegevens oproepen:Oproepen naar MX & CA inbegrepenteksten:Berichten naar MX & CA inbegrepenGegevens:(verlaagd tot 128 kbps snelheden) Bekijk Deal Bij Mint mobiel Vrij vooraf $ 47,46/mnd Bekijk Deal Bij Mint mobiel We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen