Apple TV 2021-killer-upgrade is zojuist uitgelekt - wat u moet weten

(Afbeelding tegoed: T3 / Toekomst)

de geruchten Apple TV 2021 refresh maakt zich op voor gamen met het nieuws dat de aankomende settopbox een soepele verversingssnelheid van 120 Hz zal ondersteunen.

De huidige line-up van Apple TV-apparaten wordt gehinderd door de hardware, met Apple TV 4K met een limiet van 60 Hz. Maar 9to5Mac zag referenties in de tvOS14.5-bètacode die 120Hz-ondersteuning vermelden, wat de argumenten voor een nieuwe Apple TV dit jaar versterkt.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

We weten al dat Apple de Apple Arcade-gamebibliotheek uitbreidt en vorige week NBA 2K21, Fantasian en een hele reeks klassieke iOS-games aan de service toevoegt. Gezien het feit dat de bètaversie van tvOS14.5 eerder dit jaar ondersteuning voor de PS5- en Xbox Series X-controllers heeft uitgerold, is het een veilige gok om aan te nemen dat Apple zich dit jaar op gaming richt.

De nieuwe Apple TV moet worden geleverd met een HDMI 2.1-poort om 120 Hz bij 4K te ondersteunen. 9to5Mac gemeld dat een dergelijk apparaat in 2019 in de maak was, maar we moeten het nog zien. Maar Cupertino is ook nooit iemand die dingen naar de markt haast om een ​​inhaalslag te maken met concurrenten, dus het zou dit intern kunnen testen en wachten op het juiste moment om een ​​nieuwe, op gaming gerichte Apple TV te lanceren.

Kijk maar naar de iPhones van Apple; de iPhone 12 serie wordt geleverd met een verversingssnelheid van 60 Hz, terwijl Android-apparaten 90 Hz tot 120 Hz hebben - zelfs budgethandsets zoals de OnePlus Nord. En hoewel het gerucht gaat dat Apple aan een opvouwbare iPhone werkt, lijkt het geen haast te hebben om deze uit te brengen.

Maar van wat we hebben gehoord over de vernieuwing van de Apple TV 2021, zou de settopbox perfect moeten zijn om gamers voor zich te winnen. Houd er rekening mee dat je een tv nodig hebt die 120 Hz ondersteunt, dus ga naar de selectie van de beste gaming-tv's van TemplateStudio.

In het ideale geval wil je een 4K-tv met 120Hz-ondersteuning als er een next-gen console op de markt is, en de aanstaande Apple TV-vernieuwing is gewoon een andere reden om je installatie toekomstbestendig te maken.

    Meer:Tim Cook plaagde Apple's AR-toekomst - maak je klaar voor Apple Glasses
De beste Apple TV 4K-deals van vandaagCyber ​​Monday Sale eindigt over01dagen00uur54minuten41droog Apple TV 4K 32 GB (2017 ... BT-winkel £ 129 Visie Amazon VK Bekijk vergelijkbaar Amazone Geen prijsinformatie Controleer Amazon Bekijk meer Cyber ​​Monday-uitverkoop deals bij Amazone John Lewis Curry's zeer.co.uk We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen