Apple Watch 6 versus Apple Watch 3: Moet je upgraden?

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Met een prijsverschil van $ 200 tussen de nieuwe Apple-Horloge 6 en Apple Watch 3, hoeft u verder niet veel te overwegen als u beslist welke u nieuw wilt kopen. Maar als je twijfelt of je je 3-jarige smartwatch wilt upgraden naar het nieuwste model, kan deze Apple Watch 6 vs. Apple Watch 3 face-off helpen.

De Apple Watch 6 heeft een helderder scherm, betere prestaties en bloed zuurstof (SpO2) monitoring om de polsen van gebruikers, waardoor het een duidelijke kanshebber is voor de beste smartwatch-titel. De Apple Watch 3 daarentegen is achterop geraakt bij de concurrentie op het gebied van gezondheidsfuncties en -mogelijkheden.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Maar de Apple Watch 3 ondersteunt de nieuwste watchOS 7 software, die andere populaire tools levert, zoals slaapregistratie-inzichten en timers voor het wassen van de handen. Dus moet je proberen er nog een jaar uit te halen?

Lees deze uitsplitsing van de Apple Watch 6 versus Apple Watch 3 voor uw antwoord.

Apple Watch 6 versus Apple Watch 3: specificaties vergeleken

Apple-Horloge 6Apple-Horloge 3
Beginprijs$ 399$ 199
Maat(en)40, 44 mm38, 42mm
WeergaveAltijd aanRaise-to-wake
VerwerkerS6S3
HartritmemonitorJaJa
SPO2-monitorJaNee
ECG-sensorJaNee
Slaap volgenJaJa
Batterijduur18 uur18 uur

Apple Watch 6 versus Apple Watch 3: Prijs

De Apple Watch 6 begint bij $ 399 voor het 40 mm-model en $ 429 voor het grotere 44 mm-model. Kiezen voor premium Apple Watch-bandjes zal uw prijs opdrijven (hier zijn enkele van de) beste Apple Watch-bandjes voor minder), evenals de toevoeging van LTE.

Vorig jaar verlaagde Apple de Series 3 naar een toegankelijke instapprijs van $ 199 voor het 38 mm-model. Je kunt het vaak voor minder vinden dankzij de beste Apple Watch-deals , te. Echter, Apple doodde de Apple Watch 3 met LTE .

Als u mobiele ondersteuning wilt, is de: Apple Watch SE is ook een goede optie. Het is slechts een premie van $ 50 voor LTE op het nieuwe middenklassemodel, terwijl het $ 100 meer is voor LTE op de Apple Watch 6.

waar te koop ps4 slim

Houd er rekening mee dat u uw Series 3 ook kunt inruilen als deze in goede staat is.

De beste Apple Watch Series 6- en Apple Watch Series 3-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over01dagen16uur14minuten48droogKorting Apple Watch Series 6 (GPS,... Amazone Prime $ 399 $ 349 Visie Korting Apple Watch Series 6 GPS,... Walmart $ 399 $ 349 Visie Apple Watch-serie 6 appel $ 399 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen