Apple Watch 7 ziet er prachtig uit in nieuwe weergaven - hier is je eerste blik

Krediet: Jon Prosser & Ian Zelbo

Het design van de Apple Watch is jarenlang grotendeels ongewijzigd gebleven. Maar het lijkt erop dat de Apple-Horloge 7 gaat de boel opschudden. Er zijn zojuist nieuwe renderafbeeldingen van Apple Watch 7 opgedoken, die een nieuw ontwerp met platte randen plagen, evenals de toevoeging van opwindende kleuropties.

Dit komt kort nadat een lek van Jon Prosser zinspeelde op een nieuw iPhone 12-geïnspireerd Apple Watch 7-ontwerp en 'nieuwe experimentele kleuren'. De mockup renders komen voort uit een samenwerking tussen Prosser en zijn vertrouwde concept artist Ian Zelbo, die regelmatig ontwerpen maakt op basis van zijn lekken.  • Hier zijn enkele van de beste smartwatches van dit moment
  • Apple-Horloge 7 : Releasedatum, prijs, functies en lekken
  • Net binnen:Nieuwe iPod touch getipt voor herfstlancering - hier is je eerste blik

De renders zijn naar verluidt gebaseerd op echte interne afbeeldingen die Prosser eerder had ontvangen. 'In dit geval stuurden bronnen me een mix van afbeeldingen en CAD-bestanden voor dit nieuwe ontwerp', verduidelijkte de leaker. En om de originele bron te beschermen, gaf Prosser de afbeeldingen vervolgens door aan Ian Zelbo, bekend als @RendersbyIan op Twitter.

Krediet: Jon Prosser & Ian Zelbo

Volgens Prosser 'zal het scherm waarschijnlijk hetzelfde blijven als de afgelopen generaties, hoewel ze, althans van wat ik heb gehoord, prototypes hebben getest met nog kleinere randen en meer scherm'.

Krediet: Jon Prosser & Ian Zelbo

Een ding om op te merken is echter dat er geen update is geweest over de lekken met betrekking tot het specificatieblad of een van de interne functies. In feite legde Prosser uit dat blijkbaar 'alles op codenamen gaat', dus het is niet te zeggen of de afbeeldingen die hij van zijn bron kreeg ook daadwerkelijk van de Apple Watch Series 7 zijn: 'Voor zover we weten, zou dit ook Series 8 kunnen zijn. '

De afbeeldingen toonden drie levendige kleuren, waaronder rood, blauw, groen, evenals de klassieke opties zoals zilver en zwart. Maar volgens Prosser zouden er meer kunnen zijn: 'Ze hebben aan experimentele kleuren gewerkt', zei de leaker.

Krediet: Jon Prosser & Ian Zelbo

Het ontwerp van de Apple Watch is niet zo veel veranderd sinds het in 2015 debuteerde. Een van de weinige grote herontwerpen betrof het Series 4-scherm en de kleinere randen, maar verder hebben we geen grote transformaties gezien.

Maar alleen omdat de ronde randen er al zo lang zijn, wil nog niet zeggen dat ze blijven hangen. In september 2020 hintte de betrouwbare Apple-leaker Ming-Chi Kuo op een gloednieuw herontwerp voor de 2021-modellen. Er is ook veel gespeculeerd over nieuwe interne functies, zoals: bloedglucosemeting in Apple Watch 7 .

Krediet: Jon Prosser & Ian Zelbo

En nu Prosser een nieuw lek heeft onthuld over een frisse, platte look met nieuwe kleurrijke opties, zijn we waarschijnlijk een stap dichter bij het krijgen van een sterk bijgewerkt ontwerp. Beide functies zouden niet als een verrassing komen, gebaseerd op eerdere vlaggenschipreleases van Apple. 2020 zag een introductie van een nieuwe flat-edged iPhone 12 line-up evenals de iPad Air .

Krediet: Jon Prosser & Ian Zelbo

Ook de toevoeging van 'nieuwe experimentele kleuren' zou niet schokkend zijn. Sinds de lancering van de nieuwste iPhone 12-modellen tot aan de meest recent uitgebrachte iMac 2021, heeft Apple nieuwe, opwindende kleuren toegevoegd en zijn traditionele ontwerpen, die voorheen alleen uit zwarte, zilveren en gouden modellen bestonden, veranderd. De nieuwste toevoeging aan Apple's kleurrijke portfolio was een nieuwe Apple Watch-bandje met Pride-thema .

  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Volg zeker onze Apple-Horloge 7 geruchtenhub om op de hoogte te blijven van alle laatste geruchten en lekken in aanloop naar de grote lancering.

    Meer: Apple Music wordt te mooi om te laten liggen - dit is waarom Spotify zich zorgen zou moeten maken
De beste Apple Watch Series 6-deals van vandaag Verlaagde prijs Apple Watch Series 6 (GPS,... Amazone Prime $ 399 $ 349 Visie Korting Apple Watch Series 6 GPS,... Walmart $ 399 $ 349 Visie Apple Watch-serie 6 appel $ 399 Visie Toon meer aanbiedingenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen