Apple Watch 7 krijgt mogelijk geen bloedglucosemeting - en dat is een enorme klap

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Volgens een recente Bloomberg melden, de Apple-Horloge 7 kan een bloedglucose-meetsensor overslaan - en dat zou het komende jaar een deal-breaker kunnen zijn voor sommige smartwatch-kopers.

CDC's National Diabetes Statistics Report in 2020 ontdekten dat 34,2 miljoen Amerikanen - praktisch 1 op de 10 - diabetes hebben. Ondertussen heeft ongeveer 1 op de 3 Amerikaanse volwassenen prediabetes. Dat is een aanzienlijke populatie die onmiddellijk baat zou hebben bij een smartwatch-sensor die is ontworpen om bloedsuikerspiegels te meten wanneer traditionele testmethoden mogelijk niet beschikbaar zijn.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Terwijl de Apple Watch 7 wordt verwacht Samsung Galaxy Horloge 4 rivaal nog steeds niet-invasieve bloedglucosemonitoring zal aanbieden, zal Apple naar verluidt zijn versie van de functie pas in 2022 of later introduceren. In plaats daarvan zal de komende Apple Watch naar verluidt zie incrementele verbeteringen aan ontwerp en prestaties .

De Apple Watch is geen onbekende in incrementele veranderingen. Apple heeft de neiging om te wachten om zijn gezondheidskenmerken goed te krijgen, en dat is misschien waarom zijn horloge domineert bijna de helft van de wereldwijde smartwatch-markt . Het bedrijf moedigt nog geen jaarlijkse of halfjaarlijkse upgrades van zijn $ 399 smartwatch aan zoals bij de iPhone. Met uitzondering van de elektrocardiogram-app van Apple Watch 4, was Apple langzamer op de markt met wellnessfuncties in vergelijking met andere topwearables.

Pols-gebaseerde pulsoximetrie was niet nieuw toen Apple het bijvoorbeeld aanpaste. Terwijl de app voor bloedzuurstof het belangrijkste kenmerk was van de Apple-Horloge 6 , het was beschikbaar op veel van de beste Fitbit-modellen, Galaxy Watches en meer. Deze merken, plus de beste Garmin-horloges , bood ook slaapregistratiegegevens ruim vóór de Apple Watch.

Apple begint net de mentale welzijnsinitiatieven van zijn concurrenten in te halen met de introductie van de Mindfulness-app in watchOS 8 , te.

De voordelen van bloedglucosemetingen om uw pols

Samsung werkt actief aan Raman-spectroscopie, een methode waarbij een laser wordt gebruikt om de chemische samenstelling van glucose via de huid te identificeren. Zoals ontwikkeld door Samsung-onderzoekers , de laser biedt naar verluidt hoge voorspellingsnauwkeurigheden. Fitbit loopt waarschijnlijk ook niet ver achter met zijn eigen studies en implementaties. Eerder dit jaar kondigde het een bloedglucosemeter voor de Fitbit-app aan.

Vorig jaar heb ik de voordelen van de Apple Watch gedocumenteerd voor gebruikers met diabetespompen wanneer: Ik hielp een van mijn beste vrienden beslissen welk smartwatch-model ze moest kopen . Hoewel ik niet kan beweren dat ik de verantwoordelijkheden begrijp van het constant beheren van een belangrijke metabolische lichaamsfunctie, heb ik gezien hoe de voortschrijdende technologie de relatie van mijn vriend met het corrigeren van haar bloedsuikerspiegel heeft versoepeld en verbeterd.

Een Apple Watch kan uw glucosewaarden niet alleen controleren; u moet het koppelen met een continu monitoringsysteem zoals: Dexcom , die een speciale Apple Watch-app (en ook een Samsung Galaxy Watch-app en WearOS-app, voor wat het waard is.) Dexcom-protocollen pushen meldingen van de draadloze insulinepomp van een gebruiker naar hun pols via hun smartphone. De Dexcom-app voor Apple Watch weerspiegelt de informatie die beschikbaar is op de smartphone-app en toont in één oogopslag de huidige glucosewaarden van een gebruiker en algemene glucosetrends.

Toch is er een grote addertje onder het gras: je hebt je smartphone nodig om de monitoring te laten werken. U kunt uw Apple Watch niet gebruiken om glucosemetingen te krijgen van een insulinepomp op het lichaam als uw iPhone leeg is of buiten bereik van Bluetooth is. Wanneer dit gebeurt, kan het on-demand lezen van uw Apple Watch een baanbrekende - en zelfs levensreddende - tool zijn.

Het is belangrijk op te merken dat een dergelijke smartwatch-functie waarschijnlijk niet alle invasieve tests kan vervangen. Zelfs als het goed werkt en gemak biedt, zijn er andere zorgen, waaronder hoe een extra Apple Watch-gezondheidssensor de prijs en de levensduur van de batterij zou beïnvloeden.

Dat is waarschijnlijk de reden waarom een ​​bloedglucoselezer is gekoppeld aan een toevoeging voor 2022, in plaats van te worden onthuld met de Apple Watch 7. Maar Apple mag hopen dat Samsung of andere toonaangevende smartwatch-makers niet aanzienlijk eerder klaar zijn met hun eigen versies van de tool. We verlaten de pandemie met gezondheidsbewustzijn op een historisch hoogtepunt, dus dit jaar is niet het jaar waarin we op de achtergrond blijven bij het bevorderen van wellnesstechnologie.

De beste Apple Watch SE-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt overvijftienuur09minuten52droogKeuze van de redactie LAAGSTE PRIJS Verlaagde prijs Apple Watch SE (GPS, 40mm) -... Amazone Prime $ 279 $ 219,99 Visie Apple Watch SE GPS, 40mm... Walmart $ 249 Visie Apple Watch Nike SE - 40mm -... AT&T $ 329,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen