Voorbestellingen van Apple Watch 7 starten op 8 oktober en releasedatum is 15 oktober

(Afbeelding tegoed: Apple)

De Apple-Horloge 7 releasedatum is officieel vastgesteld. Nadat het bedrijf had gezegd dat de volgende generatie smartwatch uiterlijk 'later dit jaar' zou arriveren Apple-evenement , het heeft zojuist een beschikbaarheidsupdate gedeeld met de Apple Newsroom .

Voorbestellingen van Apple Watch 7 openen aanstaande vrijdag 8 oktober om 8 uur ET/5 uur PT. De smartwatch ligt vanaf vrijdag 15 oktober in de winkels. De Apple Watch Series 7 begint om $ 399, met premies voor een grotere behuizing en mobiele ondersteuning.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Om de Apple Watch 7 vooraf te bestellen, moet je op 8 oktober een alarm instellen. De website van Apple en de mobiele Apple Store-app worden bijgewerkt met opties om uit te kiezen Apple Watch 7 kleuren , Apple Watch 7 nieuwe maten en de bekende aansluitmogelijkheden. Je zou ook een optie moeten zien om ruil je Apple Watch in , zodat u uw huidige model aan Apple kunt retourneren voor tegoed voor de Series 7.

De belangrijkste upgrades van de Apple Watch 7 zijn een groter chassis en een groter scherm, dat tot 20% meer onroerend goed zou moeten bieden dan de Apple-Horloge 6 . Een ander Apple Watch 7 versus Apple Watch 6 verschil is een 70% helderder scherm voor het nieuwste model. De nieuwste wearable van Apple wordt geleverd met een USB-C-kabel voor sneller opladen.

Naast een nogal subtiel herontwerp, wordt de Apple Watch 7 geleverd met watchOS 8 . Als je weet hoe watchOS 8 te downloaden , je zou het nu op een Apple Watch 3 of nieuwer kunnen gebruiken om alle onderschatte watchOS 8-functies .

Geruchten over productieproblemen heeft mogelijk verhinderd dat de Apple Watch 7 samen met de iPhone 13 en iPhone 13 Pro serie start in september. Toch onthulde het bedrijf zijn nieuwste wearable tijdens de California Streaming-keynote.

In het weekend kregen we wat de eerste echte glimp van de Apple Watch 7 zou kunnen zijn via screenshots gedeeld door MacRumors . Zoals beloofd heeft de afgebeelde smartwatch ruime schermen. We zien ook het nieuwe QWERTY-toetsenbord, een van de functies waarvan we bijzonder verheugd zijn dat Apple deze kopieert van de Samsung Galaxy Horloge 4 .

Over de Galaxy Watch 4 gesproken, met de komst van de Apple Watch 7 staat de titel voor de beste smartwatch van dit jaar ter discussie. De nieuwste wearable van Samsung is de beste Samsung-horloge , en de Series 7 wordt waarschijnlijk de beste Apple Watch , maar de winnaar van de algemene categorie is het spel van elk bedrijf.

De beste Apple Watch Series 7- en Apple AirPods Pro-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over12uur36minuten55droogKorting Apple Watch Series 7 GPS,... Amazone Prime $ 399 $ 379,99 Visie Apple Watch Series 7 (GPS)... Beste koop $ 399 Voorafgaande bestelling Apple Watch Series 7 GPS,... Walmart $ 429 Voorafgaande bestelling Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen