Apple Watch 7-prijzen - dit is wat elk model kost

(Afbeelding tegoed: Apple)

De Apple-Horloge 7 gaat vandaag omhoog voor pre-orders, maar op de een of andere manier heeft Apple de wereld nog steeds niet de specifieke prijzen verteld. Gelukkig is er een leaker tussengekomen om de ontbrekende informatie te verstrekken.

Voorpagina Tech's Jon Prosser heeft een prijslijst gepubliceerd voor alle verschillende Apple Watch 7-modellen, daarbij verwijzend naar 'bronnen die bekend zijn met de zaak'. Het is ongebruikelijk dat Apple nog geen officiële details openbaar heeft gemaakt, maar voor nu geeft dit je een idee van wat je geld gaat opleveren als je overweegt de Apple Watch 7 later vandaag te bestellen.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

De enige officiële informatie die Apple heeft onthuld over de prijs van de Apple Watch 7, is dat deze begint bij $ 399. Dat is dezelfde prijs die de Apple-Horloge 6 ging voor vorig jaar. Het is niet verwonderlijk dat de rest van de prijsstructuur ook lijkt overeen te komen.

In onderstaande tabel ziet u de prijzen, uitgesplitst naar maat en karkastype. Tenzij anders vermeld, zijn deze exclusief de kosten van niet-standaard bandjes, dus houd er rekening mee dat deze prijzen zullen stijgen als je een metalen of stoffen band wilt in plaats van de standaard Sport-band.

Prijsverdeling Apple Watch 7 (geruchten)
41 mm 45mm
Aluminium (gps) $ 399$ 429
Aluminium (GPS en mobiel) $ 499$ 529
Roestvrij staal (met sportband; GPS en mobiel) $ 699$ 799
Roestvrij staal (met Milanese Loop; GPS en mobiel) $ 749$ 849
Titanium (GPS + mobiel) $ 799$ 849
Nike (gps) $ 399$ 429
Nike (GPS + mobiel) $ 499$ 529

Een ander lek van Amazon Canada (via 9to5Mac ) heeft onthuld welke kleur- en bandcombinaties beschikbaar zullen zijn. Deze zie je in deze tabel.

Apple Watch 7 behuizing / bandconfiguraties (geruchten)
Kleur/materiaal kast Kleur/type band
Groente; aluminiumKlaver Sportbandje
Blauw; aluminiumAbyss Blue Sportband
PRODUCT (ROOD); aluminiumRODE sportband
Sterrenlicht; aluminiumStarlight Sportband
Middernacht; aluminiumMiddernacht Sportband
Goud, roestvrij staalDark Cherry of Starlight Sport-band; Gouden Milanese Loop-band
Grafiet; roestvrij staalAbyss Blue Sportband; Grafiet Milanese Loop-band
Zilver; roestvrij staalZilveren Milanese Loop-band

Als geen van deze keuzes je aanspreekt, onthoud dan dat als je Apple Watches rechtstreeks van Apple koopt, je toegang krijgt tot de Apple Watch Studio, waarmee je hoesjes en bandjes kunt mixen en matchen zoals je wilt. Verschillende configuraties zijn mogelijk ook beschikbaar in andere winkels of landen.

Zoals we al eerder zeiden, is het vandaag de dag dat de pre-orders voor de Apple Watch 7 worden geopend. De Apple Store-website is momenteel niet beschikbaar, maar de holding-pagina zegt dat deze om 05.00 uur PT, 08.00 uur ET, 13.00 uur weer beschikbaar zal zijn. VK

De enige resterende vraag is of de Apple Watch 7 het waard is om te kopen. Hoewel het nieuwe ontwerp van de behuizing betekent dat je een groter en helderder gebogen scherm krijgt in hetzelfde frame, lijkt er niet veel anders te zijn veranderd ten opzichte van de Series 6, vooral als je bedenkt hoe verschillend een foto is die de vooraankondiging lekt geschilderd van de volgende Apple-smartwatch.

Het is waarschijnlijk geen upgrade waard als je Apple Watch 6 van vorig jaar nog hebt, maar de Apple Watch 7 is waarschijnlijk nog steeds een goede smartwatch om te kopen. Als je nog steeds niet zeker bent, kom dan terug als we de Watch 7 hebben beoordeeld en we zullen je een volledig overzicht geven van de goede en slechte delen van de nieuwe smartwatch van Apple.

De beste Apple AirTag-deals van vandaagVroege Black Friday Sale eindigt over02uur3. 4minuten16droogKorting Apple AirTag Loop - Elektrisch... Walmart $ 29 $ 22,96 Visie Apple AirTag Loop, Wit... nietjes $ 27,49 Visie Apple AirTag Amazone Prime $ 29 Visie Bekijk meer deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen