Apple Watch 7-tips: functies om nu in en uit te schakelen

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Welkom bij je nieuwe Apple-Horloge 7 . Voordat je doorgaat om van deze smartwatch je dagelijkse uurwerk te maken, zijn er een paar Apple Watch 7-tips die je wilt weten wanneer je het apparaat uit de doos haalt.

De Apple Watch-ervaring is aanpasbaar genoeg om aan uw individuele behoeften te voldoen, wat een van de redenen is waarom het meestal de beste smartwatch is die er is. Wil je dat je smartwatch je virtuele portemonnee wordt? Daar is een instelling voor. Wilt u de weergavemodus Always On uitschakelen om de batterij van de Apple Watch 7 te verlengen? Dat kan jij ook.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Deze Apple Watch 7-tips zijn absoluut optioneel, maar we raden je aan ze te bekijken, zodat je het het beste weet hoe de Apple Watch te gebruiken . U kunt deze handleiding ook op elk moment raadplegen, niet alleen wanneer u uw smartwatch voor het eerst instelt.

En ja, sommige van deze functies zijn ook te vinden op alle beste Apple Watch modellen. Maar bekijk zeker onze gidsen voor de Apple Watch 7 versus Apple Watch 6 en Apple Watch 7 versus Apple Watch SE voor belangrijke verschillen. De Apple Watch SE heeft bijvoorbeeld geen Always On-display-optie.

Dit zijn de beste Apple Watch 7-functies die u nu kunt in- en uitschakelen.

muziek downloaden van youtube-muziek

Altijd te zien

(Afbeelding tegoed: toekomst)

De Apple Watch 7 is niet de eerste Apple Watch met een Always On-display - dat was de Apple-Horloge 5 - maar het biedt wel een helderder scherm in deze inactieve modus. Het is ongeveer 70% helderder wanneer je pols niet omhoog is in vergelijking met de Apple-Horloge 6 .

Wanneer u uw horloge instelt, wordt u gevraagd om Always On-display in te schakelen. Hoewel de instelling handig is om uw complicaties in één oogopslag te zien, wilt u misschien niet dat uw pols altijd verlicht is. Misschien wilt u ook de verwachte batterijduur van 18 uur van uw Apple Watch verlengen. In dat geval kan het uitschakelen van Always On display een slimme zet voor je zijn.

Ga op je Apple Watch naar Instellingen > Scherm en helderheid > Altijd aan. Schakel Altijd aan in of uit, afhankelijk van de modus die u verkiest. Je kunt ook aanpassen welke apps of informatie je wilt zien als je pols omlaag is.

Toegangscode

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Net als Always On display, wordt u tijdens het instellen gevraagd een Apple Watch-toegangscode aan te maken. Maar zou moeten maak je er een aan? In de meeste gevallen raden we aan om je smartwatch te beveiligen met een unieke code. Dit voegt een beveiligingslaag toe aan belangrijke instellingen en voorkomt dat iemand anders uw horloge opnieuw instelt als u het ergens kwijtraakt.

Apple Watch Series 8 prijs

Beter nog, het grotere scherm van de Apple Watch 7 en op maat gemaakt watchOS 8 maakt de toegangscodeknoppen praktischer om op te tikken. U kunt uw toegangscode op elk gewenst moment in- of uitschakelen door naar Instellingen > Toegangscode te gaan.

Apple vereist ook dat uw Apple Watch een toegangscode heeft als u uw Apple Wallet om uw pols wilt hebben. Omdat de Apple Watch 7 een NFC-chip heeft, kun je er overal mee betalen met contactloos uitchecken.

Apple Portemonnee

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Over Apple Wallet gesproken, dit is een andere functie die u tijdens het instellen zult gebruiken. Als u creditcards hebt opgeslagen in de Apple Wallet op uw verbonden iPhone, wordt u gevraagd of u deze voor Apple Pay aan uw pols wilt toevoegen. U moet waarschijnlijk de CVV-code van uw creditcard invoeren en het kan even duren voordat uw portemonnee uw gegevens heeft geverifieerd bij uw kaartuitgever.

In uw Apple Wallet kunt u ook winkelbeloningskaarten, filmpassen, vliegtuigtickets en meer bewaren. In watchOS 8 kun je ook hotelkamers en andere digitale sleutels aan je pols toevoegen. Om een ​​kaart aan uw Apple Wallet toe te voegen, gaat u naar de Apple Wallet-app op uw smartwatch en klikt u op Kaart toevoegen. U kunt eerdere kaarten (een in uw iPhone Apple Wallet), een debetkaart of creditcard (nieuwe betaalmethode) of een openbaarvervoerkaart (kaarten voor het openbaar vervoer beschikbaar in bepaalde markten) toevoegen.

Nogmaals, om deze Apple Wallet-functies op Apple Watch 7 te gebruiken, moet u een toegangscode hebben.

Valdetectie

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Om de een of andere reden wordt valdetectie niet automatisch ingeschakeld op een nieuwe Apple Watch. Er zijn meerdere gevallen waarin de valdetectiefunctie - die kan herkennen of je een harde val hebt gemaakt en de hulpdiensten naar je locatie roept - levens heeft gered. Of je nu van buitensport houdt, of gewoon ergens woont waar je trappen neemt, er is geen reden om valdetectie niet in te schakelen.

Ga naar Instellingen > Valdetectie en schakel Valdetectie in. Je Apple Watch waarschuwt je dat als je fysiek actief bent, bepaalde bewegingen valdetectiewaarschuwingen kunnen activeren. In dat geval wil je je Apple Watch laten weten dat je in orde bent, zodat er geen alarm afgaat en om hulp wordt gevraagd.

Apparaten zoeken

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Een andere Apple Watch 7 die niet automatisch wordt ingeschakeld, is Apparaten zoeken. Deze app is nieuw bij watchOS 8 en is een van de effectievere manieren om je iPhone nooit te verliezen nog een keer. In de app Apparaten zoeken kun je Melden bij achtergelaten waarschuwingen instellen die je laten weten wanneer je ergens een van je Apple-producten bent vergeten.

U kunt de app gebruiken om al uw apparaten te lokaliseren en een routebeschrijving ernaartoe te krijgen. Het is een effectieve manier om spoor verloren AirPods op , bijvoorbeeld. En als je een Apple AirTag aan je tas of een ander persoonlijk item hebt bevestigd, kun je er ook naartoe worden geleid.

Open de app Apparaten zoeken op je Apple Watch 7. Je wordt gevraagd om Apparaten zoeken toe te staan ​​je locatie te gebruiken. Klik op de instelling 'Tijdens gebruik van de app' om Apparaten zoeken in te schakelen.

Geluidsmeldingen

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Als u ruismeldingen inschakelt, waarschuwt uw Apple Watch 7 u wanneer geluidsniveaus in uw omgeving schadelijk kunnen zijn voor uw gehoor. Hij neemt de geluiden niet op, maar meet wel periodiek de geluidsniveaus om je heen met behulp van de microfoon van de Apple Watch.

Ga naar Instellingen > Ruis en schakel Omgevingsgeluidsmetingen in om Ruismeldingen in te schakelen. U kunt ook een decibeldrempel toewijzen die u een waarschuwing stuurt wanneer het geluidsniveau in uw omgeving een bepaalde hoogte bereikt. Volgens de CDC , herhaalde, langdurige blootstelling aan geluiden van meer dan 70 decibel kan blijvende schade veroorzaken. We raden aan om Ruismeldingen te gebruiken, zodat je op de hoogte bent van de geluiden om je heen - en hoe deze je gehoor kunnen beïnvloeden.

Slaap volgen

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Apple Watch-slaapregistratie is niet zo geavanceerd als Fitbit- of Garmin-slaapregistratie, maar het is een handig hulpmiddel om een ​​regelmatig slaapschema bij te houden. Het vereist dat je je Apple Watch 7 's nachts draagt, zodat het kan zien wanneer je wakker bent of slaapt, en je ademhalingsfrequentie kan controleren.

wat is het beste koffiezetapparaat?

U wilt een Wind Down-routine maken voor een volledig effect, zodat uw Apple Watch en uw iPhone u kunnen waarschuwen wanneer u zich klaar moet maken om naar bed te gaan (als u van plan bent uw slaapdoel te halen, tenminste). U kunt zelfs oplaadherinneringen inschakelen om ervoor te zorgen dat uw smartwatch de nacht doorkomt. Met de nieuwe snellaadfunctie van de Apple Watch 7 krijg je na acht minuten opladen voor het slapengaan acht uur slaapregistratie.

Ga naar Instellingen > Slaapstand en scrol omlaag totdat je Sleep Tracking en Oplaadherinnering ziet wisselen. Schakel beide in om slaapregistratie op uw Apple Watch 7 in te schakelen.

De beste Apple Watch Series 7-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over01dagen09uur14minuten18droogKorting Apple Watch Series 7 GPS,... Amazone Prime $ 399 $ 379,99 Weergave Apple Watch Series 7 (GPS)... Beste koop $ 399 Voorafgaande bestelling Apple Watch Series 7 GPS,... Walmart $ 429 Voorafgaande bestelling Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen