Apple Watch 7 vs. Samsung Galaxy Watch 4: Welke smartwatch wint?

(Afbeelding tegoed: toekomst)

De Apple Watch 7 vs. Samsung Galaxy Watch 4 is dit jaar de hot-ticket smartwatch-showdown. Met deze beide smartwatches officieel hier, en de eerste die de lancering nadert, vraag je je misschien af ​​welke wint.

De Apple-Horloge 7 en Samsung Galaxy Horloge 4 zijn twee van de beste smartwatches die je nu kunt kopen - punt uit. Hoewel elk geschikt is voor verschillende gebruikers, worden innovaties in wearable computing meestal bepaald door de nieuwe functies die beide bedrijven aan de pols van klanten kunnen brengen.  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Maar heeft Apple of Samsung het betere apparaat gemaakt? Deze face-off van Apple Watch 7 versus Samsung Galaxy Watch 4 omvat alles wat we weten over hoe de twee smartwatches zich opstapelen.

Apple Watch 7 vs. Samsung Galaxy Watch 4: Prijs en beschikbaarheid

De Apple Watch 7 begint bij $ 399 voor het 41 mm-model met alleen GPS, en dat is hoeveel de 40 millimeter Apple-Horloge 6 met GPS-kosten. Het werd aangekondigd naast de iPhone 13 serie en is nu beschikbaar.

versa 2 vs lading 4

De Samsung Galaxy Watch 4 is ook beschikbaar. Het begint bij $ 249,99 voor het 40 mm Bluetooth-model en $ 299,99 voor het 40 mm LTE-model. Het Galaxy Watch 4 Classic-model met hoogwaardige materialen begint bij $ 349,99 voor het 42 mm Bluetooth-model en $ 399,99 voor het 42 mm LTE-model. Het werd aangekondigd naast de Samsung Galaxy Z Fold 3 en Samsung Galaxy Z Flip 3 , twee van de beste telefoons je kunt nu kopen.

Apple Watch 7 versus Samsung Galaxy Watch 4: ontwerp

Het ontwerp van de Apple Watch kreeg niet de ingrijpende herontworpen met platte randen van de afgelopen maanden - de Series 7 is eigenlijk curvier in vergelijking met eerdere Apple Watch-modellen. Het is niet zo voor de hand liggend, tenzij je naar de Apple Watch 7 versus Apple Watch 6 wel naast elkaar.

Maar het Apple Watch 7-display is waarschijnlijk de grootste upgrade. Apple heeft de weergaveranden van de Apple Watch al een aantal jaren niet veranderd. Maar nu is het scherm van de Apple Watch 7 tot 20% groter dan dat van de Apple Watch 6. Met een kleine bezel van 1,7 mm lijkt de Apple Watch een stuk groter, ook al is de behuizing niet veranderd. Het lijkt er zeker op dat het schermvastgoed beter wordt gemaximaliseerd dan de Galaxy Watch 4.

tv audio uit naar bluetooth

(Afbeelding tegoed: toekomst)

De Galaxy Watch 4 heeft eigenlijk twee ontwerpopties. Eerst de sportief ogende Galaxy Watch 4 als vlaggenschip van het bedrijf en de opvolger van de Samsung Galaxy Watch Active 2 . Ten tweede, de 'Classic'-versie die de luxe kenmerken van vorig jaar voortzet Samsung Galaxy Horloge 3 . Het Classic-model lijkt meer op een traditioneel horloge en biedt een goede balans tussen mode en functie, compleet met een fysieke roterende ring die u kunt gebruiken om door menu's te navigeren.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Apple Watch 7 vs. Samsung Galaxy Watch 4: Nieuwe functies en software

De Galaxy Watch 4 heeft een aantal meer exclusieve functies in vergelijking met de Apple Watch 7. Ze omvatten: lichaamssamenstelling analyse via BIA, plus betere slaapregistratie met frequentere bloedzuurstofmetingen 's nachts.

Extra upgrades voor beide smartwatches komen via software. De Apple Watch 7 wordt geleverd met: watchOS 8 , die nieuwe berichtopties, meerdere timers en een Mindfulness-app biedt. Een software die echter uniek is voor de Apple Watch 7, staat al een tijdje op onze verlanglijst.

model x versus model s

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Door gebruik te maken van het uitgebreide scherm krijgt de Series 7 een volledig toetsenbord om berichten uit te typen. Het is het enige wat we zeiden Apple Watch 7 zou moeten stelen van de Galaxy Watch 4 , dus we zijn blij dat het is uitgekomen.

De Galaxy Watch 4 is de eerste smartwatch met het nieuwe Wear OS, officieel Wear OS 3 genaamd. Samsung heeft de ervaring aangepast met Eén UI-horloge , hoewel, dus het voelt nog steeds een beetje als Tizen.

beste laptops voor college 2021

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Als Wear plus One UI Watch zijn beloften waarmaakt, zou dit de meest overtuigende Apple Watch-rivaal tot nu toe kunnen zijn. Zie onze Draag OS versus watchOS face-off voor meer informatie over hoe de twee software zich opstapelt.

Apple Watch 7 versus Samsung Galaxy Watch 4: batterijduur

Op basis van ons gebruik ontdekten we dat de Galaxy Watch 3 iets meer dan een dag meeging met het altijd-aan-display en frequente activiteitsregistratie. Het lijkt erop dat de Galaxy Watch 4 ongeveer even lang meegaat, hoewel het kan worden uitgerekt tot twee dagen.

De batterijduur van de Apple Watch Series 7 kan ook tot twee dagen duren, maar dat is als je populaire functies doorgeeft. In plaats daarvan werd de batterijduur van 18 uur uitgecheckt met dagelijkse activiteitsregistratie, en altijd te zien en een paar telefoontjes beantwoord vanaf mijn pols. De Series 7 wordt geleverd met een nieuwe USB-C naar magnetische oplader die zou moeten helpen om 33% sneller op te laden dan de Series 6.

Apple Watch 7 vs. Samsung Galaxy Watch 4: Welke zonden?

Deze Apple Watch 7 vs. Samsung Galaxy Watch 4 face-off heeft geen duidelijke winnaar. De Apple Watch is de beste keuze voor iPhone-gebruikers, terwijl de Galaxy Watch 4 de beste keuze is voor Android-gebruikers. Maar nu Samsung samenwerkt met Google, kan het ook uit de fanbase van Fitbit trekken.

De beste deals voor Apple Watch Series 6 en Samsung Galaxy Watch 3 van vandaagBlack Friday Sale eindigt over09uur43minuten25droogKorting Apple Watch Series 6 (GPS,... Amazone Prime $ 399 $ 349 Visie Korting Apple Watch Series 6 GPS,... Walmart $ 399 $ 349 Visie Apple Watch-serie 6 appel $ 399 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen