Apple Watch 8 vroege geruchten en wat we willen zien

Krediet: Jon Prosser & Ian Zelbo

De Apple Watch 8 is al in onze gedachten, zelfs als de Apple Watch 7 nu beschikbaar is om te kopen. En hoewel we enorm onder de indruk zijn van de Apple smartwatch van de zevende generatie, zoals we duidelijk maken in onze Apple Watch 7 recensie , laat het nog enkele functies te wensen over.

Apple heeft sinds de lancering van het origineel elk jaar een nieuwe versie van de beste smartwatch aangekondigd. De kans is dus groot dat het bedrijf al werkt aan een vervolg op de Apple Watch 7. We hebben geen grote lekken gezien zoals bij de iPhone 14 , maar geruchten die niet uitkwamen met het nieuwste model zouden voor Apple Watch 8 bestemd kunnen zijn.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Voor zover we weten, plant Apple nog steeds het platte herontwerp dat veel mensen verwachtten. Het zou ook een nieuwe gezondheidssensor naar de Apple Watch 8 kunnen brengen, aangezien de hardware van de Apple Watch 7 niet veel introduceert op het gebied van welzijn. In de tussentijd verwelkomt watchOS 8 meer soorten trainingen, plus een Mindfulness-app voor dagelijkse reflectie.

Toch zijn we benieuwd naar wat ons te wachten staat. De Apple Watch bepaalt de normen voor wearable computing, waardoor vroege Apple Watch 8-geruchten (en watchOS 9-geruchten) de moeite waard zijn om op je radar te zetten. Zorg ervoor dat u een bladwijzer maakt voor deze pagina voor de nieuwste updates over de mogelijke Apple Watch 8-prijs en releasedatum, verwachte functies en meer.

Apple Watch 8 laatste geruchten en nieuws

beste smartphonehorloge voor Android

Krediet: LeaksApplePro

Hoewel het nog vroeg is voor Apple Watch 8-geruchten, doen er enkele weetjes de ronde. De nieuwste is een vermeende renderafbeelding van de Apple Watch .

We kunnen de legitimiteit van deze afbeelding niet verifiëren, maar als het juist is, zal de Apple Watch 8 geen grote ontwerpverandering ondergaan ten opzichte van de Apple Watch 7.

Als het echter om smartwatches gaat, is de binnenkant net zo belangrijk als het ontwerp. We hopen verbeterde fitnessfuncties en geavanceerdere hardware voor het volgen van de gezondheid te zien, zoals de lange geruchten bloedsuikermeting .

ford bliksem 0-60

Apple Watch 8 mogelijke releasedatum en prijs

We weten nog geen mogelijke releasedatum voor de Apple Watch 8. Maar als we uitgaan van eerdere Apple Watch-lanceringen, verwachten we de volgende Apple Watch in september 2022.

Evenzo is er momenteel geen informatie beschikbaar over de prijs van Apple Watch 8. Maar Apple heeft al meerdere jaren dezelfde prijsstructuur behouden, dus we verwachten dat de Apple Watch van volgend jaar de prijs van de Apple Watch 7 zal evenaren. De Apple Watch 7 begint bij $ 399 voor het 41 mm-model, met premies voor het grotere 45 mm-model en mobiele connectiviteit.

Er is een kans dat de Apple Watch 8 naast een goedkopere komt Apple Watch SE follow-up, die in september volgend jaar twee jaar oud zou zijn. We konden een Apple Watch SE 2 zien vanaf $ 279 met bijgewerkte specificaties in vergelijking met de huidige beste Apple Watch voor mensen met een beperkt budget.

Apple Watch 8-ontwerp

Het uiterlijk van de Apple Watch is vrijwel onveranderd gebleven sinds het eerste model debuteerde in 2016, maar de iconische squircle werd aangepast met de Apple Watch 7 om grotere schermen in een steeds zo ronder chassis te kunnen plaatsen.

Maar de Apple Watch 8 zou de ontwerptaal van nieuwere iPhones met platte randen kunnen volgen, als het de upgrades krijgt die eerder werden gerucht voor de Series 7. De verwachtingen van een platte Apple Watch groeiden toen leaker Jon Prosser deelde een reeks renders eerder dit jaar. Prosser dekte de tijdlijn van de grote ontwerpwijziging af en zei dat zijn bronnen informatie hadden kunnen doorgeven voor een andere toekomstige Apple Watch - niet noodzakelijkerwijs de Apple Watch 7.

iphone 12 pro afmetingen inch

Krediet: Jon Prosser & Ian Zelbo

Nog een set renders gepubliceerd voorafgaand aan de Apple Watch 7-aankondiging onthulde plannen voor een herontwerp met platte randen. De naar verluidt gelekte CAD-renders, gedeeld door 91Mobielen plaag een volledig plat ontwerp, inclusief display.

Kan Apple van zijn meest bochtige Apple Watch tot nu toe naar zijn scherpste springen?

Apple Watch 8: wat we graag zouden willen zien

Betere batterijduur: De batterijduur van de Apple Watch wordt al enkele jaren geschat op 18 uur. En hoewel het bedrijf meer belastende functies heeft toegevoegd, zoals een altijd-aan-scherm, kun je nog steeds niet om een ​​dagelijkse vergoeding heen. Misschien met een grotere batterijcapaciteit en een efficiëntere processor, zal het uithoudingsvermogen van de Apple Watch 8 verbeteren in vergelijking met modellen van de vorige generatie. We hopen hier echter elk jaar op. Zelfs de Apple Watch 7 werd getipt voor een enorme batterijlevensduur , maar het gebeurde niet.

Huidtemperatuurlezer: Volgens een Bloomberg rapport werkt Apple aan een huidtemperatuursensor, zoals gevonden in de Fitbit Sense. EEN Wall Street Journal rapporteer doelen 2022 als de mogelijke aankomst voor deze mogelijkheid, waarvoor nieuwe hardware in de Apple Watch nodig is om de temperatuur te bewaken. Het is mogelijk dat het vermogen van het horloge om de temperatuur op te nemen zou worden gebruikt als een functie voor het plannen van vruchtbaarheid.

Bloedglucoselezer: Er gaan al een tijdje geruchten over bloedglucosemetingen voor Apple Watch. Het Wall Street Journal-rapport waarin melding wordt gemaakt van het lezen van de huidtemperatuur, bevestigt ook dat Apple wil dat zijn smartwatch diabetes kan detecteren of helpen controleren. Er zijn al apps van derden die werken met een invasieve pomp , maar Apple bestudeert naar verluidt niet-invasieve manieren om bloedglucosemetingen te doen. Een recent rapport in DigiTimes ondersteunde dit verder en beweerde dat Apple is begonnen samen te werken met zijn leveranciers om kortegolf-infrarood sensoren die de hoeveelheid suiker in het bloed van een gebruiker kunnen controleren .

Sony zijn vs LG Are

Bloeddrukmonitor : Zoals bloedglucosemetingen, geruchten over bloeddrukmeting voor Apple Watch begon een tijdje terug. Even voor de lancering van Apple Watch 7 leek Apple klaar om de gezondheidssensor aan te kondigen, maar het kwam niet uit. Zoals we hebben gezien, heeft Samsung nog steeds moeite om FDA-goedkeuring te krijgen voor de bloeddrukmeter in de Samsung Galaxy Horloge 4 en Samsung Galaxy Horloge 3 . De Apple Watch krijgt geen bloeddrukmeting totdat het de benodigde certificaten voor Amerikaanse toepassing heeft behaald.

MicroLED-display: Er gaan geruchten dat de Apple Watch een overstap zou kunnen maken van een OLED-display naar een microLED-scherm. Het zou een slankere en energiezuinigere Apple Watch mogelijk kunnen maken. MicroLED-schermen bieden een betere helderheid en hebben geen last van de luminantievervalproblemen van traditionele OLED-panelen. Met andere woorden, het gebruik van micro-LED-schermtechnologie zou de levensduur van de Apple Watch kunnen verlengen, die slechts 18 uur bedraagt ​​met een always-on display.

Touch-ID: Het huidige biometrische systeem van de Apple Watch is vrij eenvoudig. Als u een toegangscode gebruikt, moet u deze op elk moment invoeren wanneer u uw Apple Watch om uw pols doet. Gezien de hoeveelheid informatie die uw smartwatch kan bevatten, zouden we graag meer beveiliging toejuichen. Totdat de Apple Watch een native selfiecamera krijgt voor FaceID, TouchID lijkt de oplossing . Misschien kan een vingerafdruklezer worden toegevoegd aan de zijknop of zelfs onder het Apple Watch-display.

Nog grotere maten: Hoewel de Apple Watch 7 groeide van 40 mm en 44 mm naar 41 mm en 45 mm (zoals bevestigd door Apple Watch-bands die op de website van Apple staan ​​vermeld), willen we dat de Apple Watch in nog grotere maten komt. De huidige formaten zorgen voor een geminiaturiseerde gebruikerservaring die uitstekend is in fragmenten, maar onpraktisch voor de productiviteit. Het toevoegen van een paar millimeter aan de Apple Watch klinkt misschien niet als een grote verandering, maar het zou het bedrijf ruimte kunnen geven om dingen toe te voegen zoals sterkere microfoons en luidsprekers of een grotere processor.

De beste Apple AirPods Pro-deals van vandaag 6770 Walmart-klantenrecensies Black Friday Sale eindigt over01dagen17uur46minuten55droogKorting Apple AirPods Pro Walmart $ 249 $ 197 Visie Apple AirPods Pro met... krukveld $ 249 Visie Apple AirPods Pro Amazone Prime $ 299,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen