Het gerucht gaat dat Apple Watch 8 deze kritieke gezondheidsfunctie heeft

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Update: een nieuwe Apple Watch 8 vermeende renderafbeeldingshints dat we geen grote ontwerpwijziging zullen krijgen van de volgende smartwatch van Apple.

beste koffiemolen 2021

Een nieuw gerucht suggereert dat de Apple-Horloge 8 zal sensoren bevatten die de bloedglucosewaarden van gebruikers kunnen controleren en meten. De doorbraaktechnologie zou een primeur zijn voor smartwatches.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Volgens een rapport van DigiTimes , is Apple begonnen samen te werken met zijn leveranciers om infraroodsensoren met een korte golflengte te maken - niet anders dan die worden gebruikt in een aantal andere opmerkelijke gezondheidsapparaten - die aan de achterkant van een Apple Watch zouden worden gemonteerd en de hoeveelheid suiker in de bloed.

Controle van de bloedglucosespiegels is enorm belangrijk voor mensen met aandoeningen zoals diabetes en is meestal een invasieve procedure. Het vereist dat iemand zichzelf prikt en een druppel bloed krijgt, die vervolgens op een wegwerpteststrip wordt geplaatst die is aangesloten op een bloedsuikermeter.

Het is dan ook logisch dat andere rapporten hebben aangegeven dat Apple moeite heeft om deze baanbrekende functie te perfectioneren. Het repliceren van hetzelfde niveau van testnauwkeurigheid met niet-invasieve technologie blijkt problematisch te zijn, en dit zou kunnen verklaren waarom het bedrijf naar verluidt de functionaliteit heeft vertraagd.

beste case voor s20 plus

De Samsung Galaxy Horloge 4 , misschien wel de meest directe concurrent van Apple Watch, werd ook verwacht met bloedglucosemonitoringmogelijkheden door gebruik te maken van door-de-huidtechnologie genaamd Raman-spectroscopie. Echter, de release kwam en ging zonder verdere vermelding van de functie .

Een toekomstige Apple Watch die de bloedglucosespiegels kan controleren, zou echter helemaal niet verrassend zijn, gezien Apple's voorliefde om consequent nieuwe gezondheidsfuncties aan zijn ecosysteem toe te voegen. De huidige polsuitrusting van het bedrijf is onder meer in staat om de hartslag te bewaken, het zuurstofgehalte in het bloed te meten en zelfs een ECG te maken.

Apple kondigde de Apple-Horloge 7 vorige maand, pronkend met een meer afgerond ontwerp, nieuwe kleuren en snellere oplaadmogelijkheden, maar aanzienlijke vertragingen hebben de hoop van veel early adopters al verpletterd.

Ondertussen wordt verwacht dat Apple Watch 8 en zijn potentiële bloedglucoseniveausensoren pas in 2022 debuteren, dus we zullen nog even moeten wachten om te zien of deze handige functie daadwerkelijk uitkomt.

De beste Apple Watch Series 7-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over01dagen16uur59minuten38droogKorting Apple Watch Series 7 GPS,... Amazone Prime $ 399 $ 379,99 Visie Apple Watch Series 7 (GPS)... Beste koop $ 399 Voorafgaande bestelling Apple Watch Series 7 GPS,... Walmart $ 429 Voorafgaande bestelling Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen