Army of the Dead time loop-theorie laat je opnieuw kijken op Netflix

(Afbeelding tegoed: Netflix)

ontkoppel Apple Watch van telefoon

Dit is jouw SPOILER ALERT voor Zack Snyder's Leger van de Doden ! Wees gewaarschuwd dat als je hier voorbijgaat, je een paar verrassende paaseieren ziet die worden gezien door toeschouwers met arendsogen.

Vorige week zag Zack Snyder's Army of the Dead in de bioscoop en Netflix, en het duurde niet lang voordat fans een gigantische tijdreistheorie vonden om in te graven. En het kan grote dingen betekenen voor Army of Thieves, de aanstaande prequel van Army of the Dead. We breken het allemaal hieronder af, zoals Vanderohe een horde ondoden doorsnijdt.Army of the Dead-tijdlustheorie - wat is het?

  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

De Army of the Dead 'time loop'-theorie begint met een moment in het casino van Bly Tanaka (ongeveer halverwege de film), waar Dieter (gespeeld door Matthias Schweighöfer) een stel lijken bespioneert die er precies zo uitzien als de bende zelf.

Vanderohe (gespeeld door Omari Hardwick) observeert ook de lichamen en vraagt ​​zich hardop af of ze 'een ander team zijn... of zijn wij het?' En dan blijft hij praten, waardoor samenzweringsgezinde fans reden om zich als Charlie Day te gedragen aan het kurkbord in It's Always Sunny in Philadelphia.

Krediet: Clay Enos/Netflix

Vanderohe gaat verder, met de hypothese dat dit stel lijken zich 'in een andere tijdlijn bevindt en dat we gevangen zitten in een oneindige lus van vechten en sterven en vechten en sterven'. Zwaar, toch? Als je tegen de ondoden vecht voor een grote stapel geld, is dit het soort ding dat je 's nachts wakker kan houden.

Natuurlijk houdt Vanderohe zijn mond niet. Vervolgens vergelijkt hij Bly Tanaka met iets veel grootsers dan alleen de man die hen een missie gaf. 'De poppenspeler, de duivel, God,' mompelt hij, 'we zijn... gewoon pionnen in sommigen in een pervers spel waarin we voorbestemd zijn om onze mislukkingen te herhalen. Eindelijk, in een geestverruimende, ironische onthulling - begint het allemaal opnieuw.'

Leger van de Dode tijdlustheorie uitgelegd

En internet is het daarmee eens. Twitter-gebruiker @SamParkerMetal (voor GamesRadar ) produceerde een storm van tweets die de minutieuze overeenkomsten in de film benadrukten. En ze beginnen met de lichamen: het blijkt dat beide lijken die Dieter zag, dezelfde sleutelketting hebben die Maria draagt.

Dan zijn er de wapens in de kluis. Op de een of andere manier zijn er al drie AK's identiek aan die van Guzman in de kluis. Een aantal daarvan ziet u rechtsonder op deze persfoto:

gebruikte ipad air 4e generatie

Krediet: Clay Enos/Netflix

De kluis zou al jaren verzegeld zijn, dus hoe kunnen die wapens daar al in zijn geweest? Is dit hun vierde poging? Twitteraar @LuchaSpursLucha vraagt ​​zich af hoe Chambers zo goed was in het doden van de ondoden toen ze zei dat ze zoiets nog nooit eerder had gedaan.

Gaat de overval op het Leger van de Doden ooit goed?

Dieter geeft ons al vroeg een montage van de gebeurtenissen in de film, waar alles goed gaat. Twitter-gebruiker @HailMother veronderstelt dat er een 'wat als?' situatie gebeurt hier, omdat Mikey's vriend in Dieter's visie is, maar niet in de daadwerkelijke vlucht van de groep.

Dieter's montage heeft een andere kluis ook, voor wat het waard is.

Zack Snyder heeft de theorie van de Army of the Dead-lus praktisch bevestigd

Wanneer The Film Junkee's Vodka Stream Toen hij Snyder vroeg of Tanaka eerdere pogingen deed om in de kluis te komen, bevestigde hij dat dit waar was.

s21 plus vs s21 ultra

Het is wat hij vervolgens zei dat mensen doet zoemen. 'Ik zal ook zeggen dat... er een kans is - en ik zeg niet dat dit 100% waar is, en in sommige opzichten ook niet - maar de groep aan tafel, ik bedoel, het is behoorlijk subtiel, maar dat zijn zij ook aan de tafel en... ze komen elke keer verder... mogelijk... Is dit de keer dat ze het geld hebben gehaald?' En toen glimlachte Snyder, voordat hij beloofde dat we er niet achter zullen komen dat deze game zich allemaal afspeelde in een videogame.

    Lees volgende:De beste goedkope tv-deals
De beste Roku Streaming Stick Plus-deals van vandaag 88 Amazon-klantrecensies Black Friday Sale eindigt over01dagen16uur14minuten04droogKorting Roku-première | HD/4K/HDR... Amazone Prime $ 39,99 $ 24,99 Visie Roku Streaming Stick + BHPhoto $ 29,99 Visie Van het premièrejaar | 4K / HDR ... Walmart $ 34,86 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen