Asus pakt de hoogste eer bij de confrontatie met laptops en verslaat Dell en Apple

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

Als je denkt aan top laptopmerken, denk je waarschijnlijk aan pijlers als Dell, Apple en HP. Maar Asus steeg boven hen allemaal uit om de beste laptopfabrikant van het jaar te worden, volgens onze vrienden bij Laptop Mag .

Het Taiwanese bedrijf won de hoogste eer in Laptop's Best and Worst Laptop Brands showdown, een jaarlijks terugkerend evenement waarin alle grote laptopmerken worden gerangschikt op basis van een aantal factoren. Deze omvatten hoe goed de laptop van het bedrijf presteerde in recensies, de kwaliteit van de klantenondersteuning en hoe een merk vooruitgang boekt op het gebied van design en innovatie.  • Black Friday-deals: bekijk hier de beste vroege aanbiedingen.

Na een tweede plaats in 2019, steeg Asus uiteindelijk naar de eerste plaats door een reeks kwaliteitslaptops aan te bieden met echt onderscheidende en innovatieve ontwerpen. Het bedrijf heeft een bijzonder sterk jaar achter de rug op het gebied van gaming met machines zoals de Asus ROG Zephyrus G14 en het wilde ROG Mothership, en bleef opwindende laptops met twee schermen uitbrengen, zoals de ZenBook Duo.

herstelkorting versus stimuluscontrole

Andere hoogtepunten uit het jaarverslag van Laptop zijn MSI, die maar liefst 7 plaatsen steeg naar de 4e plaats dankzij de uitgebreide selectie en vernieuwde vlaggenschip-notebooks. En hoewel Apple kwaliteitsnotebooks blijft uitbrengen, belandde het op een lage 10e plaats vanwege het gebrek aan variatie (vooral op het gebied van het budget) en innovatie. Bekijk de volledige laptop beste en slechtste merken rapport voor de hele storing.

Het is niet moeilijk in te zien waarom Asus bovenaan de ranglijst van Laptops kwam te staan. De Zephyrus G14 is onze keuze voor de beste gaming-laptop , dankzij de uitstekende batterijduur en geweldige algehele prestaties. En de Asus Chromebook Flip C434 staat bovenaan onze lijst van de beste Chromebooks , met een van de beste ontwerpen en schermen die je op een Chromebook kunt vinden. Nu Intel Tiger Lake-chips binnenkomen, willen we graag zien hoe Asus en zijn collega's een poging wagen om de eerste plaats in onze eigen beste laptopranglijst te behalen.

De beste Asus ROG Zephyrus G14-deals van vandaagVroege Black Friday Sale eindigt over03uur54minuten48droog ASUS ROG Zephyrus G14 14-inch... Amazone $ 1.034,97 Visie Korting ASUS ROG-SE G14... Walmart $ 1.099,99 $ 1,037,77 Visie ASUS-ROG SE G14 14'... Beste koop $ 1.149,99 Visie Bekijk meer deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen