De beste Alexa-compatibele apparaten in 2021

Inbegrepen in deze gids:

een

Amazone

Vuur TV Kubus
twee

Philips

Hue White LED-startpakket
3

Lifx

Mini
4

Wemo

Slimme wifi-stekker
5

augustus

Wi-Fi Smart Lock
6

Ecobee

5e generatie thermostaat
7

Arlo

Q
8

LG

CX OLED-TV
9

Sonos

Straal
10

Simplisafe

Benodigdheden

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

De beste Alexa-compatibele apparaten verhogen het IQ van je huis met behulp van de stemassistent van Amazon. Wanneer je bepaalde modellen slimme lampen, sloten, luidsprekers, tv's en meer koppelt aan Alexa , je kunt ze allemaal bedienen met je stem.

Zodra je een van de beste Alexa-compatibele apparaten online hebt, kun je ze bedienen zonder ook maar iets te zeggen. Binnen de Alexa-app kun je 'routines' maken, die onder bepaalde voorwaarden automatisch verschillende smart home-gadgets activeren. Dit zal u helpen uw huis intuïtief, veiliger en efficiënter te maken.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Als je weet hoe je Alexa moet gebruiken om routines te maken, kun je de assistent je slimme lampen laten aanzetten als hij je rookmelder hoort, of de temperatuur op je thermostaat wijzigen wanneer je weggaat of thuiskomt. Of misschien wil je gewoon Netflixen en chillen; je kunt een Alexa-compatibel apparaat gebruiken om je favoriete programma te vinden.

Apple flip-telefoon releasedatum

Er zijn honderden, zo niet duizenden slimme apparaten voor thuisgebruik die met Alexa werken en als zodanig adverteren op Amazon. En hoewel ze allemaal beweren dat ze de beste zijn, voldoen de meesten niet aan die claim. Daarom hebben we de tests voor je gedaan om deze lijst met de beste Alexa-compatibele apparaten te maken.

Wat zijn de beste Alexa-compatibele apparaten?

Na honderden opties te hebben getest, hebben we enkele van de beste Alexa-compatibele apparaten gekozen voor een reeks producttypen en toepassingen.

Een van de beste Alexa-compatibele apparaten is er een waarin Alexa is ingebouwd. De Amazon Fire TV Cube is een streamingapparaat dat op je tv wordt aangesloten en waarmee je toegang hebt tot inhoud in 4K HDR van Amazon Prime Video, Netflix, Hulu, HBO en tientallen op tientallen andere streamingdiensten.

De kans is groot dat als je een slim huis wilt opzetten, een van de eerste dingen die je wilt, slimme lampen zijn, wat enkele van de beste goedkope slimme apparaten voor thuisgebruik . We raden de Philips Hue White LED Starter Kit aan als de beste Alexa-compatibele slimme lampen; Hoewel je voor deze lampen een kleine Wi-Fi-bridge moet opzetten, zien de lampen van Philips er niet alleen geweldig uit, maar ze hebben ook een ongelooflijke hoeveelheid aanpassingsmogelijkheden.

Van alle verschillende slimme apparaten voor thuisgebruik zijn slimme stekkers het meest alomtegenwoordig, maar de beste Alexa-compatibele slimme stekker is de geheel nieuwe Wemo WiFi Smart Plug. We houden van het compacte formaat, de Thuis/Afwezig-modus en hoe het werkt met alle belangrijke stemassistenten.

Er is ook een Amazon Slimme Thermostaat met Alexa onderweg, evenals de monteerbare Amazon Echo Show 15 . Beide werden aangekondigd op het laatste Amazon-evenement.

De beste Alexa-compatibele apparaten die je vandaag kunt kopen

Amazon Fire TV-kubus(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

1. Amazon Fire TV-kubus

Het beste Alexa-compatibele apparaat voor streaming

Specificaties:
Aantal apps:honderden Maat:3,4 x 3,4 x 3,0 inch Gewicht:16,4 ozDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk op argos.co.uk Controleer Amazon 4 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Snelle prestaties+De bedieningselementen van de kabelbox van Alexa zijn geweldig+Geweldige 4K HDR-beeldkwaliteit
Redenen om te vermijden
-Startscherm kan niet worden bewerkt, packs advertenties-Onhandige Ethernet-adapter

Net als zijn voorganger, de Fire TV, is de Amazon Fire TV Cube een van de beste streaming-apparaten en de beste Alexa-compatibele apparaten die er zijn. Hiermee kun je de assistent van Amazon gebruiken om je tv, kabelbox en andere streamingapparatuur te bedienen. Het wordt geleverd met een intuïtieve interface, uitstekende 4K HDR-beeldkwaliteit en elke streaming-app van Hulu tot Sling en DirecTV Now.

Als bonus wordt de Fire TV Cube geleverd met een nieuwe en verbeterde Alexa-afstandsbediening, zodat je nog steeds handmatig kunt navigeren als de stemassistent van Amazon niet kan vinden wat je zoekt (of als je geen zin hebt om te praten) . De Fire TV Cube kost ongeveer $ 120 en is een van de duurdere streaming-apparaten, dus shoppers met een beperkt budget zouden onze handleiding voor het gebruik van de Fire TV Stick-gids moeten bekijken om het meer betaalbare Alexa-compatibele Amazon-streamingapparaat onder de knie te krijgen.

Lees ons volledige Amazon Fire TV Cube beoordeling .

Philips Hue White LED-startpakket(Afbeelding tegoed: Philips)

2. Philips Hue White LED-startpakket

De beste Alexa-compatibele slimme lampen

Specificaties:
Inclusief gloeilampen:Twee Wi-Fi-bridge vereist?:Ja Werkt met:Alexa, Google Assistent, Apple HomeKit, Samsung SmartThings, IFTTT, Xfinity, meerDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Uitgebreide app+Werkt met talloze smarthome-systemen+Dimbaar
Redenen om te vermijden
-Vereist hub

Er zijn veel slimme lampen die werken met Alexa, maar we denken dat de beste Alexa-compatibele apparaten in deze categorie de Philips Hue slimme lampen zijn. Dat komt omdat Philips het grootste assortiment lamptypes heeft en met de Hue-app kun je veel meer met die lampen doen dan met lampen van andere bedrijven.

Philips verkoopt verschillende soorten slimme lampen, maar de basis Hue White Starter-kit van het bedrijf bevat twee lampen en een kleine hub die de lampen met je wifi verbindt. Van daaruit kun je Alexa opdracht geven om de lichten te dimmen, en de lampen zullen reageren. De lampen in deze set veranderen echter niet van kleur; daarvoor heb je de Philips Hue White and Color Ambiance A19 lamp starterkit nodig. Philips maakt namelijk een breed scala aan slimme LED's en verlichtingsarmaturen; bekijk onze gids voor Philips Hue-lampen om te zien wat elk doet.

Lees ons volledige Philips Hue White LED Starter Kit review .

LIFX Mini(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

3. Lifx Mini

Beste Alexa-compatibele slimme wifi-lampen

Specificaties:
Inclusief gloeilampen:Een Wi-Fi-bridge vereist?:Nee Werkt met:Alexa, Google Assistent, Apple HomeKit, Samsung SmartThings, IFTTTDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Box Bekijk op 365games.co.uk Prime Bekijk bij Amazon Bekijk alle prijzen (4 gevonden) 1 Amazon-klantrecensie
Redenen om te kopen:
+Geen hub vereist+Werkt met Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit en meer+Bevat veel slimme functies+Past in kleine lampen
Redenen om te vermijden
-Duur

Als het gaat om de beste Alexa-compatibele apparaten, zijn Philips Hue-lampen top, maar ze vereisen dat je ook een bridge installeert om ze te bedienen. Ter vergelijking: de Lifx Mini slimme lamp kan rechtstreeks verbinding maken met uw wifi-netwerk, wat de installatie veel eenvoudiger maakt. Met een lengte van slechts 2,2 inch passen de Lifx Mini-lampen in een verscheidenheid aan bureaulampen en kleine verlichtingsarmaturen.

Met Alexa kun je de Lifx-lampen in- en uitschakelen en hun helderheid, kleur en schema instellen. Je kunt ook een aantal coole lichteffecten produceren: de lampen kunnen flikkeren als een kaars, uitflikkeren voor een spookachtig effect, flitsen en zelfs van kleur veranderen met het ritme van je muziek. Naast Alexa zijn de lampen van Lifx enkele van de beste HomeKit-apparaten .

Lees ons volledige Lifx Mini-recensie .

(Afbeelding tegoed: Wemo)

4. Wemo WiFi slimme stekker

De beste Alexa-compatibele slimme stekker

Specificaties:
Maat:1,3 x 2,0 x 1,8 inch Werkt met:Alexa, Google Assistent, HomeKit, IFTTT Electrische beoordeling:120V~/15A/60Hz/1800WDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Apple UK Prime Bekijk bij Amazon Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Verbeterde voetafdruk+Fysieke bedieningsknop
Redenen om te vermijden
-Niet compatibel met 5 Ghz wifi

De Wemo WiFi Smart Plug is een van de beste Alexa-compatibele apparaten onder de en onze topkeuze onder de beste slimme pluggen. Het is compacter dan concurrerende opties die er zijn, zelfs zijn voorganger, de Wemo Mini. En hoewel het geen energiemonitoring heeft zoals sommige andere slimme stekkers, werkt de Wemo WiFi Smart Plug wel met alle grote slimme assistenten.

Deze slimme stekker heeft een fysieke schakelaar, dus als u Alexa niet wilt vragen om uw apparaat aan of uit te zetten, kunt u op de schakelaar op de Wemo klikken. Het heeft ook een slimme Away-modus. waardoor het lijkt alsof u thuis bent, zelfs als u dat niet bent, door af en toe een lamp aan te doen.

Lees ons volledige Wemo WiFi Smart Plug beoordeling .

is levenslang bij ontdekking plus

(Afbeelding tegoed: augustus)

5. Augustus WiFi Smart Lock

Het meest verbonden slimme slot dat we hebben getest

Specificaties:
Slottype:Nachtschoot Smart Home-compatibiliteit:Alexa, Google Home, Apple HomeKit Connectiviteit:Wifi, Bluetooth, Z-Wave Plus Nummeriek toetsenbord:Optioneel Alarm:Nee Codes:Onbeperkt Toepassing:JaDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Kleinere maat+Ingebouwde wifi+Makkelijk te gebruiken+Werkt met veel slimme apparaten voor thuisgebruik
Redenen om te vermijden
-Toetsenbord apart verkrijgbaar

Heb je ooit 's nachts wakker gelegen om je te herinneren of je de voordeur op slot had gedaan? Als een van de beste Alexa-compatibele apparaten, kan het Wi-Fi Smart Lock van augustus je angst verlichten. Vraag Alexa gewoon of je deur op slot is, en het zal je vertellen - en je kunt het vergrendelen of ontgrendelen met je stem. Er viel niet veel te verbeteren in onze Smart Lock Pro-recensie van augustus, maar het bedrijf ging door en paste het origineel aan om het kleiner en gebruiksvriendelijker te maken.

Als onze nieuwe topkeuze onder de beste slimme sloten, is het augustus Wi-Fi Smart Lock 45 procent compacter dan zijn voorganger, dus het ziet er minder voor de hand liggend aan uw deur. Ook heeft hij wifi ingebouwd, waardoor je de August Connect bridge overslaat om je slot aan je thuisnetwerk te koppelen.

Lees ons volledige Augustus Wi-Fi Smart Lock beoordeling .

Ecobee 5e generatie slimme thermostaat(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

6. Ecobee 5e generatie thermostaat

De beste slimme thermostaat met Alexa

Specificaties:
Werkt met:Amazon Alexa, Apple HomeKit, Google Assistent, Samsung SmartThings, Logitech, Wink, IFTTT Sensoren op afstand:Ja Zelf-installatie:Ja Bewegingsactivering:Ja Werkt offline:JaDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Volledige Alexa-ondersteuning+Verbeterde sensoren op afstand+Werkt met Spotify
Redenen om te vermijden
-Groot-Grote rand

De slimme thermostaat van de 5e generatie van Ecobee maakt onze lijst met de beste Alexa-compatibele apparaten omdat hij onder andere Alexa heeft ingebouwd. Dus als je wilt communiceren met de assistent van Amazon, maar geen aparte slimme luidspreker wilt installeren, moet je kunt u deze thermostaat gewoon gebruiken.

Met de Ecobee 5e generatie slimme thermostaat krijg je alle functies van Alexa, inclusief bellen, berichten versturen en Drop-In. De nieuwe Ecobee heeft ook een veel betere luidspreker en Spotify-ondersteuning, dus het is nu goed - maar niet geweldig - om deuntjes af te spelen als je op zoek bent naar een apparaat om wat achtergrondmuziek te leveren. Het belangrijkste is dat de nieuwe Ecobee externe sensoren opnieuw heeft ontworpen die een veel beter bereik en een langere levensduur van de batterij hebben.

Lees ons volledige Ecobee 5 slimme thermostaat review

Arlo Q-camera(Afbeelding tegoed: Netgear)

7. Arlo Q

De beste Alexa-compatibele camera voor thuisbeveiliging

Specificaties:
Video resolutie:1080p/30fps Gezichtsveld:130 graden Nachtzicht:25 voet Geluid:half duplex Lokale opslag:geen Batterij aangedreven:Nee Weersbestendig:Nee Smart Home-compatibiliteit:Alexa, Google Assistent, IFTTT Cloud opslag:zeven dagen beeldmateriaal gratis; langere periodes beginnen bij /maandDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Prime Bekijk bij Amazon 446 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Scherpe 1080p-camera+gezichtsveld van 130 graden+2-weg audio
Redenen om te vermijden
-Alleen binnenshuis te gebruiken-Moet aangesloten zijn om te werken

De Arlo Q is de beste beveiligingscamera voor thuis vanwege het gebruiksgemak en de geweldige 1080p-video, dag en nacht. Het wordt ook geleverd met een royaal 7-daags opslagplan, zelfs als u zich niet aanmeldt voor een van Arlo's cloudopslagplannen voor beveiligingscamera's.

iphone se zwarte vrijdag prijs

Als je een Alexa-apparaat met een display hebt, zoals de Amazon Echo Show of een Amazon Fire TV, kun je Alexa vragen om een ​​live feed van de Arlo Q te streamen, wat handig is als je in een kamer van je huis bent, maar wil horen wat er ergens anders aan de hand is. De Arlo Q is echter alleen een camera voor binnenshuis; voor weerbestendige modellen, bekijk onze beste beveiligingscamera's voor thuis bladzijde.

Lees ons volledige Arlo Q-recensie .

LG C9 OLED-TV(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

8. LG CX OLED-tv

De beste Alexa-compatibele slimme 4K-tv

Specificaties:
Scherm grootte:65 inch Oplossing:3.840 x2.160 HDR:Dolby Vision, HDR10, HLG Vernieuwingsfrequentie:120 Hz Poorten:4 HDMI 2.1, 3 USB Geluid:2.2 kanalen, 2 x 40-W luidsprekers x/20-W woofer Smart TV-software:webOS 4.0 Maat:57 x 32,7 x 1,8 inch [zonder standaard] Gewicht:55,6 pond [zonder standaard]DE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Bekijk bij Appliances Direct Bekijk bij John Lewis Bekijk alle prijzen (6 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Onberispelijk OLED-scherm+Goed geluid+Solide smart-tv-functies+Google Assistent en Amazon Alexa ingebouwd
Redenen om te vermijden
-Duur

LG's CX OLED-tv is een van de beste tv's die we hebben beoordeeld vanwege het werkelijk indrukwekkende scherm in een superslank ontwerp, maar wat dit een van de beste Alexa-compatibele apparaten maakt, is dat de assistent van Amazon is ingebouwd, zodat je kunt draaien je tv aan en uit, de helderheid aanpassen, van kanaal wisselen, het volume wijzigen en zelfs YouTube-streaming starten met niets anders dan je stem.

Deze 4K-set ondersteunt ook Dolby Vision, HDR10, HLG, evenals HDMI 2.1. Maar tv's zijn meer dan alleen beeldkwaliteit, en LG's ThinQ AI maakt deze set echt slim. Hou je niet van Amazon? De CX ondersteunt ook Google Assistant.

Lees ons volledige LG CX OLED TV Review .

beste laserprinter voor studenten

Sonos Beam(Afbeelding tegoed: toekomst)

9. Sonos-straal

De beste Alexa-compatibele soundbar

Specificaties:
Maat:25,6 x 3,9 x 2,7 inch, 6,2 pond Ingangen/uitgangen:HDMI Arc, optische audio, wifi, Apple AirPlay 2 Audiokanalen:Stereo Bluetooth:NeeDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Selfridges Bekijken bij Sonos Europe Prime Bekijk bij Amazon Bekijk alle prijzen (4 gevonden) 481 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Eenvoudige installatie+Alexa binnen+Breed geluidsbeeld
Redenen om te vermijden
-Bas mist detail-Geen Bluetooth-audio

Net als de Sonos One, is de Sonos Beam-soundbar van $ 399 een van de beste Alexa-compatibele apparaten omdat Alexa is ingebouwd. Dit apparaat is niet alleen een hoogwaardige Sonos-slimme luidspreker met vier full-range woofers, maar het heeft ook een HDMI ARC-poort, die helpt bij het synchroniseren van de audio van de luidspreker met je tv.

Met een breedte van 26 inch en een diepte van 4 inch is de Beam behoorlijk compact voor een soundbar, dus hij past op de meeste tv-standaards. Net als bij andere Sonos-apparaten kun je de Beam gebruiken om muziek af te spelen, zelfs als je tv uit staat, en kun je streamen vanaf honderden bronnen via de Sonos-app. Hoewel het de bas-oomph van de grotere Sonos Playbase mist, is dit een uitstekende soundbar voor minder dan $ 400.

Lees onze volledige recensie van de Sonos Beam .

Simplisafe-benodigdheden(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

10. Simplisafe-benodigdheden

De beste Alexa-compatibele doe-het-zelfbeveiligingskit

Specificaties:
Professionele monitoring / maandelijkse prijs:$ 14,99- $ 49,99 Aantal sensoren inbegrepen:4 Mobiele back-up:Ja Batterij backup:Ja Smart Home-compatibiliteit:Alexa, Nest, IFTTTDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Makkelijk te installeren+De afstandsbediening van het toetsenbord is bekend+Alarm is erg luid
Redenen om te vermijden
-Beperkte ondersteuning voor apparaten van derden-Toegang op afstand alleen beschikbaar met professionele bewaking

SimpliSafe is een van de beste doe-het-zelf-huisbeveiligingssystemen omdat het een makkie is om in te stellen, een heleboel opties heeft als het gaat om sensoren en accessoires - het heeft zelfs een eigen slim slot - en biedt optionele professionele bewaking voor een redelijke prijs. Maar het is ook een van de beste Alexa-compatibele apparaten omdat je de assistent van Amazon kunt gebruiken om je Simplisafe-systeem in te schakelen terwijl je de deur uitloopt.

Simplisafe Essentials kost ongeveer $ 200 en wordt geleverd met een basisstation, een toetsenbord, drie deur-/raamsensoren en een bewegingsdetector; u kunt desgewenst extra sensoren aanschaffen. De professionele monitoringkosten van Simplisafe beginnen bij $ 15 per maand, maar als je functies wilt zoals slimme thuisconnectiviteit met Alexa, augustus en Google Assistant, stijgt de vergoeding tot $ 25 per maand.

Lees ons volledige Simplisafe Essentials-beoordeling .

Hoe u de beste Alexa-compatibele apparaten voor u kiest

Vrijwel elk smart home-product werkt met Alexa, dus het kan lastig zijn om te bepalen welke het beste zijn. Dingen die u wilt overwegen, zijn onder meer:

Ontwerp : Is dit een goed gemaakt product? Is een slimme stekker bijvoorbeeld zo dun dat hij je andere stopcontact niet blokkeert?
Functionaliteit : Welke functies heeft het smart home-apparaat? Als het een slimme stekker of een slim licht is, heeft het dan een Thuis/Afwezig-functie en kun je plannen dat het bij zonsondergang aangaat?
Prijs : Vaak is het goedkoopste smarthome-apparaat niet het beste. Je wordt misschien verleid door een gadget van $ 10, maar zorg ervoor dat het aan je behoeften voldoet voordat je het koopt.

Hoe we de beste Alexa-compatibele smart home-apparaten testen

Bij het beoordelen van een smart home-apparaat kijken we naar een paar dingen voordat we er een beoordeling aan toekennen:

    Eenvoudige installatie: Hoe eenvoudig is het apparaat te installeren?Functies: Welke features heeft het toestel ten opzichte van anderen in zijn prijsklasse?Prestatie:Werkt het echt zoals geadverteerd? Is de app gemakkelijk te gebruiken, met een verstandige lay-out?Prijs: Hoe duur is het in vergelijking met vergelijkbare apparaten? Hoewel dit niet het meest kritische criterium is, is het wel een factor bij de uiteindelijke beoordeling.
  • Hoe de Amazon Echo in te stellen
  • De beste slimme luidsprekers van dit moment
  • Ik gebruik deze Alexa-vaardigheid om te voorkomen dat mijn kind ons te vroeg wakker maakt
Verzameling van de beste deals van vandaag Philips Hue Wit A19 E27 60... Philips Hue White A19 Starterspakket Amazone £ 56,33 Visie Bekijk alle prijzen Amazon Fire TV Cube met... Amazon Fire TV-kubus argos.co.uk £ 59,99 Visie Bekijk alle prijzen LIFX Mini Day & Dusk LED lamp... Lifx Mini 365games.co.uk £ 26,99 Visie Bekijk alle prijzen Wemo mini slimme stekker Belkin WeMo mini slimme stekker Apple VK € 24,95 Visie Bekijk alle prijzen Augustus Home AUG-SL05-M01-G01... Augustus Wi-Fi Smart Lock Amazone £ 269,59 Visie Bekijk alle prijzen ecobee SmartThermostaat met... Ecobee (5e generatie) Amazone £ 399 Visie Bekijk alle prijzen NETGEAR Arlo Q 1080P HD... Netgear Arlo Q Amazone £ 174,31 Visie Bekijk alle prijzen LG CX 55 Inch OLED 4K Ultra... LG CX OLED Apparaten Direct £ 997 Visie Bekijk alle prijzen Beam Smart compacte soundbar Sonos Beam-soundbar Selfridges £ 399 Visie Bekijk alle prijzen SimpliSafe 7 Delige Draadloze... SimpliSafe Essentials-beveiligingssysteem Amazone £ 309 Visie Bekijk alle prijzenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen