De beste Alexa-speakers in 2021

Inbegrepen in deze gids:

een

Amazone

Echo Dot met klok
twee

Amazone

Echo (4e generatie)
3

Sonos

Een
4

Amazone

Echo Dot (4e generatie)
5

Amazone

Echo Show 10 (3e generatie)
6

Amazone

Echo Dot (3e generatie)
7

Amazone

Echoshow 8 (2e generatie)
8

Amazone

Echo Dot Kids-editie
9

Amazone

Echostudio
10

EU

Megablast
elf

Amazone

Echoshow 5 (2e generatie)

(Afbeelding tegoed: toekomst)

De beste Alexa-luidsprekers zijn allemaal uitstekend, maar welke je moet kopen, hangt af van je behoeften. Amazon en andere externe audiobedrijven bieden een groot aantal Alexa-compatibele slimme luidsprekers en schermen voor verschillende gebruikssituaties.

De beste Alexa-luidsprekers luisteren naar je stem en kunnen verschillende soorten taken uitvoeren. Of je nu muziek van Spotify wilt streamen, je smarthome-apparaten wilt bedienen, het kanaal van je smart-tv wilt wijzigen, een thuiscommunicatiehub wilt maken, een weerbericht wilt ontvangen of handsfree eten wilt bestellen, de stemassistent van Amazon kan helpen.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Als je weet hoe je Alexa moet gebruiken, kun je met een slimme luidspreker (of drie) profiteren van alle beste Alexa-vaardigheden en kenmerken. Maar niet alle beste slimme luidsprekers zijn hetzelfde gemaakt - daarom hebben we honderden uren besteed aan het testen van tientallen opties voor uw koopgemak.

Bekijk hieronder alle beste Alexa-luidsprekers.

Wat zijn de beste Alexa-speakers?

De beste Alexa-speakers komen grotendeels van Amazon zelf. De line-up van het Echo-apparaat profiteert van de diepste assistent-integratie en je zou niets moeten vinden dat een Echo niet kan doen wat betreft de krachten van Alexa. Daarom werden verschillende Echo-speakers erkend bij de TemplateStudio Awards 2021 voor Smart Home.

De opnieuw ontworpen Amazon Echo Dot met klok, Amazon Echo Dot en Amazon Echo zijn nu beschikbaar. Het zijn allemaal goede keuzes voor zowel nieuwe als ervaren Alexa-gebruikers, hoewel we vooral dol zijn op de Echo Dot met klok van $ 60 voor de beelden.

Voor een totale visuele ervaring is de Amazon Echo Show 10 het beste Alexa-scherm tot nu toe. Het scherm kan je door de kamer volgen om je in beeld te houden, wat handig is voor videogesprekken of rennen door de keuken.

Als je home audio serieus neemt, kijk dan eens naar de Sonos One. Het is een beetje prijzig voor $ 199, maar je zult geen beter klinkende Alexa slimme luidspreker vinden die er is. De Sonos One werkt ook met honderden streamingbronnen via de enorme bibliotheek van het bedrijf. En als je iets draagbaars wilt, is de UE Megablast zowel draadloos als waterdicht, wat betekent dat je Alexa overal mee naartoe kunt nemen.

leuke spelletjes op nintendo switch

Er is ook een Amazon Slimme Thermostaat met Alexa onderweg, evenals de monteerbare Amazon Echo Show 15 . Beide werden aangekondigd op het laatste Amazon-evenement.

De beste Alexa-speakers die je vandaag kunt kopen

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

1. Amazon Echo Dot met klok

De beste Alexa-luidspreker in het algemeen

Specificaties:
Maat:3,9 x 3,9 x 3,5 inch Sprekers:1,6 inch luidspreker Poorten:3,5 mm lijn in/uit Draadloze:2,4/5 GHz, Bluetooth Slimme assistenten:AlexaDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Betaalbaar+Handige LED-display+Klinkt goed voor de prijs+Naadloze Alexa-integratie
Redenen om te vermijden
-Lege lijst

Van alle beste Alexa-luidsprekers is de Amazon Echo Dot met klok onze favoriet. Niet alleen verbetert de bolvorm van het apparaat de volheid van het geluid van de Echo Dot in vergelijking met het model van de 3e generatie, maar het maakt het scherm ook een beetje gemakkelijker te lezen. Meer dan alleen de tijd, het display van de Echo Dot met klok kan u ook de huidige temperatuur laten zien en functioneert als een timer.

Een toegevoegd LED-display voegt meer functionaliteit toe aan de Echo Dot, voorbij de superkrachten van Alexa. We zouden zelfs willen dat meer slimme thuisbedrijven het voorbeeld van Amazon zouden volgen en kleine, maar effectieve verbeteringen zouden aanbrengen aan al uitstekende apparaten. Daarom is de Echo Dot met klok ook een van de beste smarthome-apparaten in het algemeen.

Lees ons volledige Amazon Echo Dot met klokbeoordeling .

(Afbeelding tegoed: toekomst)

2. Amazon-echo (4e generatie)

Beste Alexa-luidspreker onder $ 100

Specificaties:
Maat:5,7 x 5,7 x 5,2 inch Sprekers:Eén 3-inch woofer, twee 0,8-inch tweeters Poorten:3,5 mm lijn in/uit Draadloze:2,4/5 GHz, Bluetooth Slimme assistenten:AlexaDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Prime Bekijk bij Amazon Prime Bekijk bij Amazon Bekijk alle prijzen (4 gevonden) 2 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Klinkt goed voor het formaat+Betaalbaar+Naadloze Alexa-integratie
Redenen om te vermijden
-Ik wou dat het een klok had

De 4e generatie Amazon Echo maakt een groot visueel statement met zijn nieuwe bolvormige ontwerp, maar het is wat er aan de binnenkant van de Echo zit dat het een van de beste slimme luidsprekers maakt, en de algehele beste slimme luidspreker onder de $ 100.

Vergeleken met de 3e generatie Amazon Echo heeft deze niet alleen verbeterde audio, maar ook een groot aantal andere functies die hem tot een van de meest overtuigende smart home-apparaten maken die er zijn. Door de opname van een Zigbee-hub kan deze Echo een basis leggen voor de rest van uw aangesloten producten. Dus als u op zoek bent naar een slimme luidspreker die niet alleen deuntjes speelt, maar ook fungeert als een centrale slimme thuishub, dan is de 4e generatie Echo de beste keuze.

Lees ons volledige Amazon Echo (4e generatie) recensie .

Sonos One(Afbeelding tegoed: toekomst)

3. Sonos One

De best klinkende Alexa-speaker

Specificaties:
Maat:4,8 x 6,4 inch Sprekers:Dubbele versterkers, 1 tweeter, 1 mid-woofer Poorten:Geen Draadloze:2,4 / 5 GHz Slimme assistenten:Alexa, Google AssistentDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk op very.co.uk Bekijk bij John Lewis Prime Bekijk bij Amazon Bekijk alle prijzen (13 gevonden) 582 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Uitstekende geluidskwaliteit+Hiermee kunt u veel muziekbronnen bedienen+Kan meer luidsprekers koppelen voor audio in het hele huis+Werkt met Alexa en Google Assistent
Redenen om te vermijden
-Ondersteunt niet alle Alexa-functies

Dat is juist. De beste Alexa-speaker als het op audio aankomt, is niet gemaakt door Amazon. De Sonos One levert uitzonderlijk geluid in een compact, maar krachtig pakket. Bovendien kun je twee Sonos Ones koppelen voor echt stereogeluid en meerdere apparaten groeperen voor audio in het hele huis.

Maar wat de Sonos One ook geweldig maakt, is de mogelijkheid om audio te streamen van honderden bronnen in de bibliotheek van het bedrijf: niet alleen Spotify en TuneIn, maar SiriusXM, MLB en nog veel, veel meer. En je kunt het allemaal besturen met Alexa. Mocht je Amazon beu worden, dan kun je de Sonos One ook omschakelen naar Google Assistant, wat deze speaker nog veelzijdiger maakt. Het enige voorbehoud is dat de Sonos One twee functies van Alexa mist: de mogelijkheid om Drop-In te gebruiken en te bellen.

Lees ons volledige Sonos One-recensie.

(Afbeelding tegoed: toekomst)

4. Amazon Echo Dot (4e generatie)

De beste Alexa-luidspreker onder $ 50

Specificaties:
Maat:3,9 x 3,9 x 3,5 inch Sprekers:1,6 inch luidspreker Poorten:3,5 mm lijn in/uit Draadloze:2,4/5 GHz, Bluetooth Slimme assistenten:AlexaDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk op very.co.uk Prime Bekijk bij Amazon Bekijk op argos.co.uk Bekijk alle prijzen (23 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Goed geluid voor het formaat+Veel Alexa smart home-vaardigheden+Goedkoop
Redenen om te vermijden
-Grote krachtsteen

Met de 4e generatie Echo Dot heeft Amazon opnieuw een goedkope slimme luidspreker geleverd die niet beknibbelt op functies of kwaliteit. De nieuwe bolvorm is een interessante afwijking van de hockeypuck, en het laat het geluid voller klinken, ondanks dat deze Echo Dot dezelfde luidsprekerhardware heeft als de vorige.

tablets voor 9-jarigen

Het doel van de Echo Dot is om meer een persoonlijke slimme luidspreker te zijn. Voor $ 50 is dit niet de oplossing om al je aangesloten apparaten in huis te bedienen of je ruimte te vullen met geluid. Maar als je een paar slimme lampen hebt of een soundtrack in je slaapkamer wilt, is dit de beste slimme luidspreker die je kunt krijgen. Het is ook een geweldig cadeau.

Lees ons volledige Amazon Echo Dot (4e generatie) recensie .

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

5. Amazon Echo Show 10 (3e generatie)

De beste Alexa-speaker met een display

Specificaties:
Maat:9,9 x 9 x 6,7 inch Gewicht:90,3 oz Sprekers:Dubbele één-inch tweeters, één drie-inch woofer Weergave:10-inch 1280 x 800 Camera:13 MP Batterijduur:nvt Geluid uit:Bluetooth, 3,5 mm audioDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk op argos.co.uk Bekijk op argos.co.uk Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+Cool roterend display+Uitstekende audio+Ingebouwde slimme thuishub
Redenen om te vermijden
-Duur

Het 10-inch scherm van de Echo Show heeft dezelfde afmetingen en resolutie (1280 x 800) als eerdere modellen, maar dit nieuwe model heeft een trucje in petto: het scherm draait zodat jij altijd in het middelpunt van de belangstelling staat. Zo blijft het scherm in je zicht wanneer je videogesprekken voert met de 13 MP camera, door de keuken stuitert volgens Alexa's recepten of meerdere mensen in één huishouden aanstuurt.

Dit klinkt misschien een beetje eng, maar onze ervaring voelde intuïtiever aan dan we hadden verwacht. Het volgt je niet de hele tijd - alleen wanneer je het wake-word van je assistent gebruikt. Het grote display fungeert ook als een hub voor uw verzameling smarthome-apparaten, zodat u ze eenvoudig via één interface kunt bedienen.

Lees ons volledige Amazon Echo Show 10 (3e generatie) recensie .

Amazon Echo Dot(Afbeelding tegoed: toekomst)

6. Amazon Echo Dot (3e generatie)

Deze Echo Dot van de vorige generatie kost $ 30 zolang de voorraad strekt

Specificaties:
Maat:3,9 x 3,9 x 1,7 ' Gewicht:10,6 ons Sprekers:Enkele ingebouwde luidspreker Batterijduur:nvt Geluid uit:Bluetooth, 3,5 mmDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij John Lewis Bekijk op very.co.uk Prime Bekijk bij Amazon Bekijk alle prijzen (10 gevonden) 655 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Slimme en behulpzame Alexa-assistent+Eenvoudig in te stellen+Werkt met of zonder een extra luidspreker
Redenen om te vermijden
-Luidsprekerkwaliteit niet geweldig voor muziek

De derde generatie Echo Dot heeft een enorm verbeterd geluid ten opzichte van de vorige generatie en ziet er, met een fris, met stof bekleed ontwerp, ook beter uit. Hoewel hij ooit hoger op deze lijst van beste slimme luidsprekers stond, is hij vervangen door de bolvormige Echo Dot. Je kunt dit puckvormige model nog steeds krijgen voor de geweldige prijs van $ 30 (en vaak minder), en daarom denken we dat het nog steeds de moeite waard is om aan te bevelen.

Amazon blijft deze Echo Dot verkopen totdat deze niet meer op voorraad is, wat waarschijnlijk tijdens de feestdagen zal gebeuren. Als u op zoek bent naar een nog goedkopere slimme luidspreker, is de Echo Flex van $ 25 een uitstekende variant. Het plug-in Alexa-apparaat klinkt niet het beste, maar het is niettemin nuttig.

Lees ons volledige Amazon Echo Dot (3e generatie) recensie .

Amazon Echo Show 8 (2e generatie)(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

ps 4 spelletjes voor kinderen

7. Amazon Echo Show 8 (2e generatie)

Dit slimme display bewijst dat formaat niet alles is

Specificaties:
Maat:7,9 x 5,4 x 3,9 inch Gewicht:36,6 oz Sprekers:Dubbele 2-inch neodymium-drivers Weergave:8-inch 1280 x 800 Camera:13MP Batterijduur:nvt Geluid uit:Bluetooth, 3,5 mm audioDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk op very.co.uk Bekijk bij John Lewis Prime Bekijk bij Amazon Bekijk alle prijzen (7 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Scherm voelt responsiever aan+Automatisch inlijsten werkt goed+Goed geluid voor formaat+Wordt geleverd met Amazon Sidewalk
Redenen om te vermijden
-Vervelend om YouTube-video's af te spelen

Hoewel de Echo Show 10 misschien wel het beste Alexa-scherm is dat we ooit hebben getest, kost het $ 249. Voor de helft van de prijs heeft de Amazon Echo Show 8 (2e generatie) nu dezelfde camera en Alexa-functies. Het compacte ontwerp maakt het ook meer contra-vriendelijk.

De Echo Show 8 levert beeld en geluid veel beter dan de prijs doet vermoeden. En voor dezelfde prijs als de eerste versie heeft de nieuwe Echo Show 8 een verbeterde 13-megapixelcamera voor videochats van hogere kwaliteit. Het heeft ook de digitale pan- en zoommogelijkheden van de Show 10 overgenomen. Hoewel het scherm fysiek niet kan draaien om je in beeld te houden, kan de nieuwe groothoeklens je centreren zoals de Google Nest Hub Max en de Facebook-portal kan.

Lees ons volledige Amazon Echo Show 8 (2e generatie) recensie .

Amazon Echo Dot Kids-editie(Afbeelding tegoed: Amazon)

8. Amazon Echo Dot Kids-editie

Beste Alexa-luidspreker voor kinderen

Specificaties:
Maat:3,5 x 3,5 x 1,5 inch Gewicht:6,7 gram Sprekers:Enkele ingebouwde luidspreker Batterijduur:nvt Geluid uit:Bluetooth, 3,5 mmDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon Bezoek site
Redenen om te kopen:
+FreeTime Unlimited is een goede prijs+Veel kindvriendelijke inhoud+Sterk ouderlijk toezicht, per kind, op verschillende apparaten
Redenen om te vermijden
-Geen FreeTime Unlimited-app voor iOS-Niet altijd gemakkelijk om inhoud te ontdekken

De Echo Dot Kids Edition is de beste Alexa-luidspreker voor kinderen, niet vanwege de hardware, maar vanwege de extra functies die ermee gepaard gaan. Wanneer je een Echo Dot Kids Edition koopt, krijg je een jaar Amazon FreeTime Unlimited ($ 69/jaar), waarmee je toegang krijgt tot een opwindende verzameling kindvriendelijke inhoud, zoals audioboeken, en vaardigheden van bronnen zoals Disney en Nickelodeon .

Met een ouderlijk dashboard kunt u ook bijhouden wat uw kind doet met de Echo Dot en kunt u de toegang of bepaalde vaardigheden beperken. De Echo Dot Kids Edition is verkrijgbaar in zes kleuren, maar we denken dat het regenboogmodel het beste van het stel is. En het wordt geleverd met een garantie van 2 jaar, voor het geval junior melk over het apparaat morst.

Lees ons volledige Beoordeling Amazon Echo Dot Kids Edition .

Amazon Echo Studio(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

9. Amazon Echo Studio

De best klinkende slimme luidspreker gemaakt door Amazon

Specificaties:
Maat:8,1 x 6,9 inch Gewicht:7,7 pond Sprekers:1-inch tweeter, 5,25-inch woofer Batterijduur:nvt Geluid uit:3,5 mmDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk op very.co.uk Prime Bekijk bij Amazon Bekijk bij John Lewis Bekijk alle prijzen (7 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Kan worden gekoppeld aan een andere Studio+Goede prijs voor kwaliteit+Past automatisch audio aan
Redenen om te vermijden
-Grote maat-Middentonen en zang gaan verloren

De bloeiende Echo Studio is het eerste premium audiohardwareproduct van Amazon in een nog nooit eerder vertoond pakket. Hoewel het qua geluidskwaliteit een tandje lager is dan de Sonos One, is het een van de beste Alexa-apparaten voor audiofielen waarmee je Alexa-bellen kunt gebruiken. Het is ontworpen om Amazon HD Unlimited, het 3D-audioplatform van Amazon, te ondersteunen en heeft zelfs een basopening om een ​​zo volledig mogelijk geluid te garanderen.

South Park pandemie speciale stream

Een ding dat de Echo Studio heeft dat de Sonos One mist, is een 3,5 mm audio-ingang. U kunt bijvoorbeeld een platenspeler rechtstreeks op de Echo Studio aansluiten om het geluid te verbeteren. Het is misschien niet de beste Echo op instapniveau, maar we ontdekten dat het het prijskaartje van $ 200 waard is als je op zoek bent naar een geweldige luidspreker die gebruik maakt van alle Alexa-functies .

Lees ons volledige Amazon Echo Studio-recensie .

(Afbeelding tegoed: UE)

9. UE Megablast

De UE Megablast boordevol Alexa is draadloos en waterdicht

Specificaties:
Maat:9,3 x 3,5 inch Sprekers:2 versterkers, 1 tweeter, 1 mid-woofer Poorten:Geen Draadloze:2,4/5 GHz, Bluetooth Slimme assistenten:AlexaDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon 338 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Alexa binnen+Uitstekend allround geluid+Waterbestendig
Redenen om te vermijden
-Kan niet alles wat een Echo kan

Als je op zoek bent naar een draagbare slimme luidspreker die niet zo duur is als de Sonos Move, dan is de UE Megablast een geweldige optie. Het kost de helft minder, weegt nog minder, maar klinkt geweldig voor zijn formaat. Bovendien is de Megablast waterbestendig, dus je kunt hem maximaal 30 minuten in een zwembad dompelen, en hij zou er prima uit moeten komen.

De batterij van de UE Megablast is goed voor maar liefst 16 uur speeltijd, wat hem een ​​uitstekende metgezel maakt voor een barbecue in de achtertuin of een dagje strand. Zoals met de meeste luidsprekers van derden, heeft de Megablast bijna alle mogelijkheden van Alexa, maar Amazon reserveert enkele functies, zoals drop-in, berichten en oproepen, voor zijn eigen apparaten. Maar als je alleen maar op zoek bent naar een slimme luidspreker die wat deuntjes kan laten horen, kijk dan eens naar de Megablast.

Lees ons volledige UE Megablast-beoordeling .

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

10. Amazon Echo Show 5 (2e generatie)

Een budget smart display met een Kids Edition

Specificaties:
Maat:5,8 x 3,4 x 2,9 inch Gewicht:14,5 ons Weergave:5,5 inch, 960 x 480 pixels Sprekers:Eén 1,7-inch 4W Camera:2 MP Draadloze:802.11ac (2,4 & 5GHz)DE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk op very.co.uk Bekijk bij John Lewis Prime Bekijk bij Amazon Bekijk alle prijzen (22 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Leuk, compact ontwerp+Klinkt goed voor zijn formaat+Kids Edition heeft goede privacy- en garantieopties
Redenen om te vermijden
-No 3.5-mm audio jack-Beperkte camerakwaliteit

De Amazon Echo Show 5 (2e generatie) is een klein slim display dat u kunt gebruiken om te bellen en videochatten, door recepten te bladeren, video's te bekijken met NBC en Prime Video visuele vaardigheden, de feeds van uw beveiligingscamera te bekijken, uw lichten te dimmen en meer op zijn 5-inch scherm.

Vanwege zijn kleine formaat ziet en voelt het echter meer als een klok dan als een slim display op ware grootte. Het is ook niet echt een upgrade in vergelijking met het origineel. Maar als je merkt dat je verliefd bent op het adorabel compacte ontwerp van de Echo Show 5, en het idee leuk vindt om dierbaren te kunnen bellen voordat je gaat slapen, is het slimme display het overwegen waard. Om nog maar te zwijgen van het feit dat de Kids-editie een sterke verkoop is en een stationair alternatief voor Amazon Fire-tablets biedt dat niet altijd hoeft te worden opgeladen. En dat komt met garantie.

Lees ons volledige Amazon Echo Show 5 (2e generatie) recensie .

Hoe u de beste Alexa-luidspreker voor u kiest

De belangrijkste beslissing die u moet nemen tijdens het winkelen voor een van de beste Alexa-luidsprekers, is of u op zoek bent naar een standaard, gegrilde luidspreker of een luidspreker met een display. Als dit je eerste slimme huisaankoop is, kies dan voor de 4e generatie Echo, Echo Dot of Sonos One. Ze zijn allemaal eenvoudig in te stellen en leggen een basis om uw andere gadgets met elkaar te verbinden.

Als je een groot gezin hebt of veel tijd in de keuken of andere gedeelde ruimte doorbrengt, is een slimme speaker met display een betere keuze. U kunt inchecken op uw beveiligingscamera's en videodeurbellen, receptadvies krijgen en bellen. Videogesprekken kunnen echter alleen worden gevoerd met de Echo Show 8, Echo Show van de tweede generatie of Echo Show 5.

Hoe we de beste Alexa-speakers testen

Bij het beoordelen van een van de beste Alexa-luidsprekers (of een van de beste slimme apparaten voor thuisgebruik) houden we rekening met verschillende factoren voordat we er een definitieve beoordeling aan toekennen. Hier zijn enkele dingen waar we naar op zoek zijn, na uren te hebben besteed aan het testen van beschikbare koopopties:

Eenvoudige installatie : Hoe eenvoudig is het apparaat te installeren? Kan iedereen, zelfs een eigenaar van een slimme luidspreker, het zelf instellen?

Functies : Welke features heeft het toestel ten opzichte van anderen in zijn prijsklasse?

Samsung-tv met hdmi 2.1

Prestatie: Werkt het echt zoals geadverteerd? Is de app gemakkelijk te gebruiken, met een verstandige lay-out?

Prijs : Hoe duur is het in vergelijking met vergelijkbare apparaten? Hoewel dit niet het meest kritische criterium is, is het wel een factor bij de uiteindelijke beoordeling.

Verzameling van de beste deals van vandaag Verlaagde prijs Echo Dot (4e generatie)... Amazon Echo Dot met klok Amazone £ 84,98 £ 45,99 Visie Bekijk alle prijzenKorting Echo Dot (3e generatie), houtskool... Amazon Echo (3e generatie) houtskool Amazone £ 124,94 £ 77,98 Visie Bekijk alle prijzen Sonos Sonos One (Gen2) Sonos One zeer.co.uk £ 199 Visie Bekijk alle prijzen Amazon Echo Dot 4e generatie slimme... Amazon Echo Dot (4e generatie) argos.co.uk £ 28,99 Visie Bekijk alle prijzenKorting Amazon Echo Show 10 3e gen... Amazon Echo Show 10 (3e generatie) argos.co.uk £ 239,99 £ 169,99 Visie Bekijk alle prijzen Amazon Echo Dot-smartapparaat... Amazon Echo Dot (3e generatie) John Lewis £ 18,99 Visie Bekijk alle prijzenKorting AMAZON Echo Show 8 (2e generatie)... Amazon Echo Show 8 (2e generatie) Curry's £ 119,99 £ 79,99 Visie Bekijk alle prijzen Echo Studio | Zeer betrouwbaar... Amazon Echo Studio Amazone £ 189,99 Visie Bekijk alle prijzenKorting Ultimate Ears Megablast... Ultimate Ears Megablast Amazone £ 269,99 £ 156,30 Visie Bekijk alle prijzenKorting Amazon Echo Show 5 (2e generatie,... Amazon Echo Show 5 (2e generatie) zeer.co.uk £ 74,99 £ 39 Visie Bekijk alle prijzenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen