Beste Android-games van 2021

Krediet: Lukmanazis/Shutterstock

Beste Android-games per categorie

Beste sociale Android-games

Beste Android-schietspellenBeste Android-puzzelspellen

Beste Android-platformgames

Beste Android-rollenspellen

Beste Android-strategiespellen

Beste Android-racegames

Beste Android-sportgames

De beste Android-games bieden je talloze uren entertainment en plezier. Waar je ook van houdt - strategiespellen, first-person shooters, puzzelaars en meer - er is waarschijnlijk een game in de Google Play Store die je leuk zult vinden.

Het probleem is het sorteren van de vele Play Store-titels om de meest aansprekende games te vinden. En hoewel veel van de beste Android-games gratis zijn, zul je een paar titels vinden waarvoor je moet betalen om ze te downloaden. Je vraagt ​​je misschien af ​​of een bepaald betaald spel de moeite waard is.

  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Geen zorgen: we hebben het beste van het beste op één plek verzameld, verspreid over verschillende categorieën. Of je nu uren in een RPG wilt stoppen, iets met vrienden wilt spelen of je strategische vaardigheden op de proef wilt stellen, we hebben de beste Android-games die we hebben gezien.

Er is echter meer aan uw telefoon dan alleen het spelpotentieel, dus als u hier klaar bent, waarom bekijkt u dan niet de beste Android-apps? Ze helpen de beste Android-telefoons nog beter te maken dan ze al zijn.

Dus zonder verder oponthoud, hier zijn de beste Android-games die je kunt spelen, gerangschikt per categorie.

Beste Android-games: sociale games

Sociale multiplayer-games zijn er een die je met vrienden of familie kunt spelen, sommige lokaal en andere online. Ze zijn een leuke tijd voor bijeenkomsten of gewoon rondhangen met je vrienden op een Discord-chat.

Onder ons

Krediet: innerlijke luiaard / klep

Zijn waanzinnige populariteit neemt misschien af, maar Among Us blijft een leuk spel dat het potentieel heeft om vriendschappen te verpesten. Het is een spel over bedrog. Overal van vijf tot tien spelers verzamelen zich en voeren taken uit in de ruimte. Er is echter een bedrieger onder jullie - soms een paar van hen).

De vaste bemanningsleden moeten de bedrieger zien te overleven, die iedereen probeert te vermoorden. Een goede bedrieger zet het team tegen elkaar op en geeft zichzelf de schuld. Het is meestal een leuke tijd.

Onder ons downloaden: Play Store

Kaartje om te rijden

(Afbeelding tegoed: Asmodee Digital)

Ticket to Ride is een mobiele aanpassing van het prachtige bordspel op basis van treinen waar velen van houden en genieten. Het kan maximaal vijf spelers ondersteunen met pass-and-play (of lokaal als iedereen de game op zijn apparaat heeft). De kracht van technologie schijnt erdoorheen, wat zorgt voor een snelle en gemakkelijke gameplay.

Dit is een uitstekend spel voor feestjes of familiebijeenkomsten, waardoor een gezonde competitie mogelijk is.

Ticket to Ride downloaden: Play Store

drievoudige agent

Krediet: Tasty Rook

Net als Onder ons Bij Triple Agent draait alles om bedrog. Er zullen twee teams zijn, waarbij een van hen de taak heeft om het andere team tegen zichzelf te laten keren. Pas op dat u niet op een zijspoor of voor de gek wordt gehouden, want dit kan gevolgen hebben voor uw team.

Het spel wordt gespeeld op een enkel apparaat met regels die worden uitgelegd terwijl je speelt. Het is weer een geweldig gezelschapsspel dat mensen bij elkaar brengt door ze tegen elkaar op te zetten.

Drievoudige agent downloaden: Play Store

Wie kan er niet tekenen?

(Afbeelding tegoed: een derde)

iphone pro max 12 prijs

Who Can't Draw is als een moderne versie van Pictionary, maar dan voor je Android-telefoon. De eerste persoon ontvangt een woord en doet zijn best om het te tekenen, voordat hij zijn apparaat doorgeeft aan de volgende speler. Die persoon heeft dan 15 seconden om de tekening te kopiëren en langs de lijn door te geven.

De laatste persoon probeert vervolgens te raden wat het oorspronkelijke woord was op basis van de meest recente tekening. Het is echt heel leuk voor groepsbijeenkomsten die een van de beste Android-games willen spelen.

Download wie niet kan tekenen: Play Store

Beste Android-spellen: schietspellen

Er is een goede reden waarom schietspellen zo ongelooflijk populair zijn onder Android-gebruikers. Ze dagen je doel, besluitvaardigheid en tactische vaardigheden uit.

Of het nu first-person of derde is, je kunt er zeker van zijn dat deze beste Android-games die shooter-jeuk zullen stillen.

Call of Duty: mobiel

(Afbeelding tegoed: Activision)

Call of Duty: Mobile ontmoette wat scepsis toen het werd aangekondigd, maar dat vervaagde snel toen mensen de Android-versie van het spel in handen kregen. Het is een ongelooflijk goed uitgevoerde shooter voor mobiel, met veel wapens om te gebruiken en veel dingen om te achtervolgen. De bedieningselementen - touchscreen of controller - reageren erg snel. Je kunt ook kiezen tussen verschillende spelmodi, zoals Death Match, Battle Royale en gerangschikte competitieve afspeellijsten.

Er is een absoluut verbluffende hoeveelheid aanpassingsmogelijkheden, afhankelijk van welke geweren, granaten, secundaire middelen en extra's je verkiest. De wapensmid voegt nog meer diepte toe, zodat je je favoriete wapen kunt aanpassen aan je speelstijl (en je hulpstukken en camo's krijgt om na te jagen). Voor een gratis te spelen game is Call of Duty: Mobile een van de beste keuzes op deze hele lijst. Probeer het eens.

Download Call of Duty: Mobiel: Play Store

Doom en Doom II

(Afbeelding tegoed: Bethesda)

Doom en Doom II zijn de grootvaders van de first-person shooter. Hun komst op Android begon niet zo goed, maar nadat Bethesda enkele belangrijke pijnpunten had opgelost, werden de poorten behoorlijk solide. Beide hebben ondersteuning voor controllers, bredere beeldverhoudingen en snellere verversingsfrequenties.

Als je wat gamegeschiedenis wilt proeven, dan zijn deze twee games je tijd zeker waard. Ze nemen je ofwel een heel eind terug, ofwel helpen je te waarderen waar we nu zijn in het shooter-genre.

Doom downloaden: Doom in de Play Store ; Doom II in de Play Store

PUBG mobiel

Krediet: Tencent Games

PUBG zag ook een overstap naar mobiel en net als Call of Duty pakte de Android-versie best goed uit. De Battle Royale speelt geweldig op mobiel, met een intuïtieve gebruikersinterface en geweldige bedieningselementen. Het is een behoorlijk indrukwekkend spel met veel te doen en verschillende modi om te proberen.

Ondanks de aanwezigheid van Call of Duty: Mobile, onderscheidt PUBG Mobile zich als een van de beste Android-games, dankzij een groot aantal spelers en constante updates.

PUBG-mobiel downloaden: Play Store

Beste Android-spellen: puzzelspellen

Puzzelspellen hebben het goed gedaan op Android, deels vanwege hun schaalbaarheid op mobiel. Het grootste deel van hun populariteit komt echter neer op hun toegankelijkheid - bijna iedereen kan een puzzelspel oppikken en zich onderdompelen in het hersenkrakende plezier.

De term 'puzzel' verwijst naar veel verschillende subgenres - alles van op fysica gebaseerde games tot logische puzzels - dus je moet misschien wat spelen om er een te vinden die voor jou werkt.

Bruggenbouwer Portaal

(Afbeelding tegoed: Head-up)

Er zijn verschillende Bridge Constructor-games, maar de Portal-versie behoort tot de beste Android-games. Het is de perfecte mix van twee uitstekende franchises, die je dwingen te strijden met de wetten van de fysica en enkele eigenaardigheden van Aperture Labs.

Het doel blijft hetzelfde: een brug bouwen om een ​​voertuig veilig van punt A naar punt B te krijgen. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, maar dat ontdek je vanzelf als je eenmaal aan de slag gaat. Niet alleen zal de zwaartekracht je bevechten, maar dingen als portalen en goedheid met een portaalthema zullen je in de weg staan.

Download het Bridge Constructor-portaal: Play Store

Donut County

Krediet: Annapurna Interactive

Donut County is een ontspannend spel waarin je moet zorgen voor zoveel mogelijk chaos in een klein stadje. Je richt een gat in de grond om objecten op het oppervlak in te slikken, waarbij het gat groter wordt elke keer dat er iets in je diepte valt. Uiteindelijk neem je het op tegen gebouwen en andere constructies en richt je verwoesting aan.

Het klinkt intens, maar tussen de mooie en simplistische graphics en de chille sfeer is deze game allesbehalve stressvol en chaotisch. Er zit ook een verhaaltje in de game, en het slikken van de hele stad heeft gevolgen. Maar het schrijven is grappig en het spel houdt je een uur of twee bezig.

Donut County downloaden: Play Store

De ogen van Ara

ninja foodi xl heteluchtfriteuse

Krediet: 100 stenen interactief

Als je Myst and Riven leuk vond uit de goede oude tijd, dan is The Eyes of Ara misschien iets voor jou. Het is een puzzel-avonturenspel dat blijft geven met prachtige omgevingen om je geïnteresseerd te houden. Sommige puzzels zijn behoorlijk krankzinnig, maar de schatten die je zult vinden, houden je op de been.

Om nog maar te zwijgen over het enorme gevoel van voldoening dat je krijgt als je een van de puzzels voltooit. The Eyes of Ara is een geweldig spel dat alles wat we zo leuk vonden aan Myst en Riven op je telefoon zet.

De ogen van Ara downloaden: Play Store

Monument Valley 2

Krediet: Ustwo Games

Je kunt geen puzzelspellen op mobiel praten zonder te vermelden Monument Valley , hoewel we in dit geval het vervolg ervan aanbevelen. Deze M. C. Door Escher geïnspireerde games dwingen je om buiten de gebaande paden te denken om problemen op te lossen, waarbij je letterlijk je perspectief verandert om je doelen te bereiken. Ze zijn echt speciaal.

Het prachtige kunstontwerp en de minimalistische verhalen houden Monument Valley en Monument Valley 2 interessant en boeiend terwijl je doorgaat om de volgende puzzel op te lossen. Beiden worden sterk aanbevolen.

Monument Valley 2 downloaden Play Store

De Kamer: Oude Zonden

Krediet: vuurvaste spellen

De Room-spellenreeks wordt vaak geprezen als het hoogtepunt van puzzelspellen op Android. Hoewel je dat zelf moet beoordelen, kun je er zeker van zijn dat deze spellen uitstekende puzzelspellen zijn en de tijd en het geld zeker waard zijn.

De beste hiervan is The Room: Old Sins, waar je ingewikkelde puzzels oplost en een mysterieuze zaak van vermiste personen oplost. Het is behoorlijk boeiend, met de muziek en sfeer die samenkomen om een ​​griezelige sfeer te creëren.

Download De Kamer: Oude Zonden: Play Store

Thumper: Pocketeditie

Krediet: Drool LLC

De meeste van de vorige puzzelspellen die we tot nu toe hebben bekeken, waren op hun eigen manier ingehouden en ontspannend. Thumper: Pocket Edition is de andere kant van de medaille. Het is een heerlijk chaotisch ritmespel — of 'ritmegeweld' zoals de ontwikkelaars het noemen. Als je van intense, snelle gameplay houdt waarbij je op je reflexen moet vertrouwen, dan is dit de game voor jou.

Thumper is niet gemakkelijk, maar het is een hoop plezier. Er is zelfs een nieuwe game-plus-modus waarin alles nog intenser is. Probeer het eens als je de chaos wilt omarmen.

Thumper: Pocket-editie downloaden: Play Store

Overdragen

Krediet: Wetenschapsmuseum

Transmission is een kalmerend puzzelspel over het creëren van netwerken. Het kan behoorlijk moeilijk en complex zijn, maar het is ook erg leuk en een behoorlijke hersentraining. Met de puzzels van Transmission moet je verschillende netwerken van verschillende complexiteit creëren.

Hoewel simplistisch, is de kunststijl prachtig, en je zult dol zijn op de logische puzzels die Transmission naar je toe gooit. Het is ook helemaal gratis zonder advertenties of in-app-aankopen, en staat daarmee op de lijst met beste Android-games.

Transmissie downloaden: Play Store

Vectronoom

Krediet: ARTE-ervaring

Vectronom is een ander op muziek gebaseerd puzzelspel, hoewel het niet helemaal hetzelfde is als het agressief chaotische Thumper . In plaats daarvan is Vectronom meer psychedelisch en biedt het een puzzelplatformer-ervaring die je meteen in zijn greep zal houden.

Elk niveau daagt je op verschillende manieren uit en dwingt je te overwinnen, je aan te passen en te slagen. Deze niveaus hebben hun eigen thema's, mechanica en manieren om je scherp te houden. Vectronom is een geweldige tijdmoordenaar en uw investering waard.

Vectronom downloaden: Play Store

Beste Android-games: platformgames

Platformgames bestaan ​​al tientallen jaren, dankzij hun afhankelijkheid van 2D-graphics in plaats van 3D. Voordat mobiel gamen explodeerde, waren platformgames een beetje een niche geworden, maar nu zijn ze weer helemaal terug. Enkele van de beste Android-games in de Play Store passen in deze categorie.

Castlevania: Symfonie van de Nacht

(Afbeelding tegoed: Konami)

Konami's ongelooflijke klassieker, Castlevania: Symphony of the Night, landde een tijdje terug op Android en kreeg veel verdiende lof. Veel mensen speelden dit spel lang geleden en het was zo invloedrijk dat het samen met Super Metroid een heel spelgenre definieerde - de metroidvania .

Symphony of the Night's port naar Android is echt goed, met controllerondersteuning. Het is de volledige versie van Castlevania met al het lekkers van eerdere varianten. Betreed het kasteel van Dracula en kijk wat je binnen te wachten staat.

zoals bij Doom en Doom II , er is veel nostalgie met dit spel, maar het staat op zichzelf als een uitstekende poort.

Download Castlevania: Symfonie van de Nacht: Play Store

Dode cellen

Krediet: Playdigious

Dead Cells maakte naam als een zeer moeilijke roguelike met Souls-achtige elementen. Het is in de kern een eenvoudig spel, maar elke keer dat je sterft, word je teruggestuurd naar het begin om het opnieuw te proberen. Je zult snel merken dat de dingen elke keer dat je op pad gaat anders zijn, wat een uitdagende tijd met zich meebrengt.

Laat dat het spel echter niet voor je bederven. Hoewel je veel uitdagingen zult vinden, zul je ook ongelooflijke successen en veel buit vinden om je bezig te houden. Benader elke situatie zorgvuldig en het komt allemaal goed.

Dode cellen downloaden: Play Store

Grimvalor

(Afbeelding tegoed: Direlight)

Grimvalor is deels platformgame, deels RPG. Het is een spel over timing, of je nu ontwijkt of aanvalt. Het is een behoorlijk interessant spel en erg leuk om te spelen, hoewel sommigen de eindbazen misschien uitdagend en/of frustrerend vinden.

Toch is het moeilijk om Grimvalor niet leuk te vinden, die in de loop van het spel zijn uitdaging langzaam opvoert. Er zijn een paar scherpe moeilijkheidspieken, maar als je genoeg doorzettingsvermogen hebt, kun je ze overwinnen. De ontwikkelaars laten je de eerste Act gratis uitproberen voordat je de rest van de game moet kopen.

Grimvalor downloaden: Play Store

Oddmar

Krediet: Mobge Ltd

Oddmar is een schattige platformgame over een verbannen Viking op een zoektocht. Het is een prachtig spel met een prachtig kunstontwerp en uitstekende gameplay. Oddmar biedt unieke vijanden, obstakels en kleine puzzels om te overtreffen, maar je zult waarschijnlijk te veel afgeleid worden door hoe deze game eruitziet.

Een ander groot voordeel van Oddmar zijn de bedieningselementen, die buitengewoon goed zijn ontworpen. Het zou zelfs kunnen zijn dat je niet eens een controller mist om mee te spelen, omdat de bedieningselementen op het scherm net zo goed zijn. Leuk vinden Grimvalor , je krijgt het eerste beetje Oddmar gratis met een betaalde ontgrendeling daarna als/wanneer je er verliefd op wordt.

Oddmar downloaden: Play Store

Suzy Cube

Krediet: Noodlecake Studios

In tegenstelling tot de andere platformgames op deze lijst met beste Android-games, is Suzy Cube een 3D-platformgame, vergelijkbaar met veel van de moderne Mario-games. Elk nieuw niveau biedt zijn eigen uitdagingen terwijl je werkt om het gestolen goud van je koninkrijk terug te winnen.

Tijdens het verkennen moet je power-ups vinden die over de levels zijn verspreid. Het is een luchtig avontuur dat alleen wordt ontsierd door de matte touchscreen-bediening.

Suzy Cube downloaden: Play Store

Beste Android-games: RPG's

Rollenspellen, of RPG's, zijn vaak uitgebreide tijdinvesteringen van meerdere uren, gevuld met verhaal, personages, beslissingen, gevechten en vaak verkenning. Het RPG-genre is enorm en gelukkig heeft Android enkele van de beste die ooit zijn gemaakt.

Baldur's Gate en Baldur's Gate II

(Afbeelding tegoed: Beamdog/BioWare)

Baldur's Gate en het vervolg zijn klassieke computer-RPG's van ver voor de opkomst van smartphones. Maar ze werden vervolgens overgezet naar Android, waar ze tot de beste Android-games behoren.

Zie Baldur's Gate als Dungeons & Dragons door en door, met genoeg van BioWare's spin om de game speciaal te laten voelen.

Welke versie je ook speelt, het is een enorme onderneming, met een enorme hoeveelheid content om door te komen. Baldur's Gate is een klassiek hoog fantasieverhaal en je tijd en geld zeker waard. En als je het leuk vindt wat je ziet, zijn er ook andere klassieke D&D-RPG's die zijn overgezet naar Android, zoals Nooit Winter Nachten , Icewind Dale , en Planescape: Kwelling .

Baldur's Gate downloaden: Baldur's Gate in de Play Store en Baldur's Gate II in de Play Store

Genshin-impact

Krediet: miHoYo

Genshin Impact blijft een van de meest populaire games ter wereld en niet zonder reden. Ondanks enkele duistere gacha-mechanica en het genereren van inkomsten, is de game een mooie variant op de formule van The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Je hebt een enorme open wereld om te verkennen en er is genoeg te doen.

Je moet profiteren van elementaire gevechten en het partysysteem van personages om de beste tijd te hebben in Genshin Impact. Het is een behoorlijk verslavend spel dat cross-save met de pc-versie ondersteunt.

Genshin Impact won 'beste mobiele game' bij de TemplateStudio Awards 2021 voor gamen G.

Genshin-impact downloaden: Play Store

NieR Re[in]anjer

Krediet: Square Enix

vizio m-serie quantum 55

Nier Reincarnation introduceert gacha-mechanica in Yoko Taro's serie waarin existentiële angst centraal staat. Het gaat over een meisje gevangen in de kooi, verloren in de oneindige uitgestrektheid om te boeten voor haar zonden. Onderweg ontmoet je een spookachtig personage dat zichzelf Mama noemt en het meisje door de kooi leidt.

Nier Reincarnation is een vreemd spel, zoals je van Yoko Taro mag verwachten. De gameplay zelf is op commando's gebaseerd, waarbij je je personages commando's geeft om de strijd aan te gaan. Er is een automatische modus voor degenen die dat willen. Omdat het een gacha-titel is, valt Nier Reincarnation ten prooi aan dezelfde valkuilen als andere games van zijn soort, maar het is een prachtige ervaring die je niet mag missen.

Download NieR Re[in]anjer: Play Store

Star Wars: Ridders van de Oude Republiek

(Afbeelding tegoed: Aspyr Media/BioWare)

Star Wars-games hebben een lange en legendarische geschiedenis, maar Knights of the Old Republic (KOTOR) wordt algemeen beschouwd als de beste aller tijden. KOTOR speelt zich duizenden jaren voor de film af en laat je de grens tussen de lichte en de donkere kant bewandelen, zodat je naar eigen keuze naar de ene of de andere kant kunt vallen.

Dit is nog een andere belangrijke titel in BioWare's portfolio en het is erg geliefd. Natuurlijk, zoals Yoda opmerkte aan het einde van Empire Strikes back, is er nog een...

Download Star Wars: Knights of the Old Republic: Play Store

Star Wars: Knights of the Old Republic II

starlink dekkingskaart 2021 usa

Krediet: Aspyr Media/Obsidian Entertainment

Het vervolg op het origineel VIES , Star Wars: Knights of the Old Republic II is ontwikkeld door Obsidian en had een veel genuanceerder benadering van de Star Wars-formule. Personages zijn moreel grijzer en je beslissingen voelen alsof ze meer gewicht hebben dan in de eerste KOTOR.

Deze poort is zeer goed gedaan met een voor mobiel geoptimaliseerde gebruikersinterface. Het behoudt het uiterlijk van het origineel, wat alleen maar bijdraagt ​​aan zijn charme. Dit is een van de beste RPG's ooit gemaakt, wat geen verrassing is gezien het feit dat het van Obsidian kwam.

Download Star Wars: Knights of the Old Republic II: Play Store

Titan Quest

Krediet: HandyGames/Iron Lore

De originele Titan Quest kwam uit tijdens de stilte na Blizzard's geliefde Diablo II actie-RPG. Deze game nam veel van wat mensen zo leuk vonden aan Diablo en gaf het een oude mythologische draai. Het eindresultaat is een geweldig spel met veel buit en Titans om te verslaan.

De Android-poort is onlangs bijgewerkt om overeen te komen met wat je tegenwoordig op pc vindt, wat nog meer inhoud en veel bugfixes betekent. Alles bij elkaar heb je hier een enorm spel in handen.

Titan Quest downloaden: Play Store

Vampire: The Masquerade — Night Road

Krediet: Keuze van Games LLC

Vampire: The Masquerade - Night Road gaat echt old school en is een op tekst gebaseerde RPG die zich afspeelt in de World of Darkness. Je speelt als een vampierkoerier terwijl je in dingen wordt geduwd die veel verder gaan dan je salaris. Het verhaal is goed geschreven en je keuzes hebben invloed op de uitkomst van het spel.

Over het algemeen is het schrijven geweldig, vooral als je van de World of Darkness of vampieren in het algemeen houdt. Er is veel spelersvrijheid en je kunt een personage maken dat echt bij je past (met twee extra clans beschikbaar als DLC).

Download Vampire: The Masquerade — Night Road: Play Store

Beste Android-spellen: Strategiespellen

Strategiespellen laten je een beetje nadenken over je beslissingen. Veel zijn turn-based, zodat je goed kunt overwegen wat je gaat doen en wat de mogelijke gevolgen zijn. Als dat het soort benadering is dat u van uw gaming wilt, vindt u tal van strategische opties tussen de beste Android-games.

Gwent

Krediet: CD Projekt Red

Gwent is een spin-off van de populaire minigame in The Witcher 3: Wild Hunt. Het is een deckbuilder zoals Hearthstone, maar speelt zich af in het Witcher-universum. Je zult ook personages zien die je kent en liefhebt uit de boeken en games.

De speler met de meeste punten aan het einde van de ronde wint. Elke kaart heeft een puntenwaarde, maar je tegenstander zal zijn kracht opbouwen terwijl hij de jouwe aanvalt. Het is een zorgvuldig strategiespel.

Gwent downloaden: Play Store

haardsteen

Krediet: Blizzard Entertainment

Hearthstone heeft weinig introductie nodig als de koning van kaartspellen op Android. Als je van het Warcraft-universum houdt, is dit het strategiespel voor jou, want Blizzard heeft een verslavende en lonende ervaring gecreëerd.

Een van de beste dingen van Hearthstone is hoe toegankelijk het is, terwijl het tegelijkertijd een ongelooflijk hoog vaardigheidsplafond heeft. Sommige mensen steken uren in dit spel en het is gemakkelijk in te zien waarom.

Hartsteen downloaden: Play Store

Legenden van Runeterra

Krediet: Riot Games

Legends of Runeterra rondt de trifecta van grote deckbuilders op Android af, maar deze speelt zich af in het League of Legends-universum. Het functioneert bijna hetzelfde als Hearthstone, alleen met zijn eigen draai.

Alles bij elkaar genomen is Legends of Runeterra een leuke onderbreking van Hearthstone, maar je hoeft niet een heel nieuw spel opnieuw te leren.

Legenden van Runeterra downloaden: Play Store

Regeert: Hare Majesteit

Krediet: Devolver Digital

In de Reigns-serie beheer je een koninkrijk door naar links of rechts op kaarten te vegen om je beslissingen te nemen. In de Her Majesty-versie van Reigns speel je als de koningin van het land terwijl je werkt om alle vier de pijlers van het koninkrijk onder controle te houden. Zwaai echter te ver naar één kant en je heerschappij zal voorbij zijn.

Het is een leuk spel met veel paaseieren en grappen om te ontdekken. Het is ook een bedrieglijk eenvoudig spel, waarbij je echt moet nadenken over hoe je verder wilt gaan.

Download Regeert: Hare Majesteit: Play Store

Rome: Totale Oorlog

Krediet: Feral Interactive/Creative Assembly

Rome: Total War is nog een ander klassiek spel dat is geport naar Android. Het is een strategiespel op grote schaal, dat je in enorme veldslagen drijft terwijl je vecht om de antieke wereld te veroveren. De turn-based gevechten breiden de toch al enorme campagne uit.

Je kunt ook de twee uitbreidingen pakken, Barbaarse invasie en Alexander als je meer inhoud wilt. Over het algemeen is Rome: Total War veel spel voor het geld en perfect voor strategiefans.

Download Rome: Totale Oorlog: Play Store

Beste Android-games: racegames

Racegames voldoen aan je behoefte aan snelheid en de beste Android-games bieden je een breed scala aan mogelijkheden. Uiteindelijk is het echter de bedoeling om met alle mogelijke middelen als eerste de finish te bereiken.

Asfalt 9: Legends

(Afbeelding tegoed: Gameloft)

Asfalt is een al lang bestaande raceserie en vaak de go-to op mobiel. De serie verlegt de grenzen, zowel op goede als op slechte manieren, en de negende iteratie, Legends, is niet anders.

Je krijgt de kans om in een aantal prachtig weergegeven supercars te rijden terwijl je racet om een ​​straatlegende te worden. Over het algemeen is Asphalt 9 een geweldig racespel dat alleen wordt beperkt door zijn tactieken om inkomsten te genereren.

Download Asphalt 9: Legends: Play Store

Krediet: Dan Vogt

Data Wing heeft voor de hand liggende inspiratie uit de film Tron. Het is een geweldig spel over het overbrengen van gegevens van de ene plek naar de andere. Het verhaal is bruikbaar, de soundtrack is goed en de besturing is goed.

Dit is een geweldige game voor retrowave-fans die er zijn. Data Wing is helemaal gratis en hoewel je het misschien snel afrondt, wil je waarschijnlijk terugkomen om het nog een keer te doen.

Gegevensvleugel downloaden: Play Store

GRID Autosport

Krediet: Feral Interactive / Codemasters

GRID Autosport is de eerste racegame op Android. Als consolepoort biedt het ongelooflijke gameplay en graphics, met een aantal van de beste race-acties in de Play Store. Je hebt echter een krachtige Android-telefoon nodig om het te gebruiken.

Betaal één keer en je krijgt alle originele inhoud direct op je telefoon. Deze beste Android-game is een must-have voor fans van racegames.

GRID Autosport downloaden: Play Store

Mario Kart-tour

(Afbeelding tegoed: Nintendo)

Mario Kart Tour is een afgezwakte versie van de populaire Mario Kart-franchise (zelfs meer dan Mario Kart 8 Deluxe). Het klassieke DNA is er nog steeds, alleen gemaakt voor mobiel.

Hoewel je misschien verlangt naar een meer waarachtige Mario Kart-ervaring, is Tour een leuk klein racespel voor mensen die niet per se de actie met een hoog octaangehalte willen die je vindt in de andere opties op onze lijst met beste Android-games.

Mario Kart-tour downloaden: Play Store

Riptide GP: Renegade

(Afbeelding tegoed: vectoreenheid)

Riptide is een andere al lang bestaande serie, maar deze heeft betrekking op speedboten (of hydrojets, om nauwkeuriger te zijn). Renegade is dezelfde actie waarmee veel mensen zijn opgegroeid, alleen op je telefoon. Het verhaal is niet al te slecht, en de game voelt aan als het equivalent van illegaal straatracen, alleen op het water.

Riptide GP: Renegade is veel game voor de vraagprijs met genoeg te doen. Het heeft ook ondersteuning voor meerdere spelers, zowel online als lokaal gesplitst scherm.

Download Riptide GP: Renegade: Play Store

Beste Android-games: sportgames

De sportactie verplaatst zich naar het kleine scherm, met de beste Android-games, waaronder alles van voetbal tot honkbal tot voetbal. Als er een bal, racket of club bij betrokken is, is er waarschijnlijk een equivalente versie van de sport op Android.

eFootball PES 2021

(Afbeelding tegoed: Konami)

airpods pro of powerbeats pro

Konami's eFootball PES is een voetbalspel met strakke besturing, solide gameplay en belonende resultaten. Het is een push van Konami om in te breken in e-sports, omdat het een geweldige competitieve online modus heeft.

De complexiteit van het spel past zich aan je eigen speelstijl aan. Als je een voetbalfan bent, is dit misschien iets voor jou.

Download eFootball PES 2021: Play Store

Madden Mobiel

(Afbeelding tegoed: EA)

Verrassend genoeg zijn er niet veel voetbalgames voor Android, dus je bent eigenlijk beperkt tot Madden. Dat is niet zo erg als het klinkt - Madden is een goede game, maar je zult te maken krijgen met elke tactiek om inkomsten te genereren. Als je dat kunt verdragen, is dit je voetbalfix.

Madden biedt competitief spel, seizoenen en strategieën om je manier van spelen te veranderen. Dit is de enige manier om als je favoriete team op Android te spelen.

Madden-mobiel downloaden: Play Store

MLB 9 beurten 21

(Afbeelding tegoed: Com2uS)

Voor alle honkbalfans, dit is hoe je naar de plaat op Android stapt. 9 Innings heeft de afgelopen jaren een grote opfrisbeurt ondergaan, compleet met alle MLB-actie die je maar kunt wensen. Er zijn ook mobiele optimalisaties, zoals een modus voor één hand.

Afhankelijk van je voorkeur kun je ervoor kiezen om alleen aanvallend of verdedigend te spelen, afhankelijk van wat je uitkomt. Anders kan autoplay het overnemen. De game biedt ook online competitief spel.

MLB 9 Innings 21 downloaden: Play Store

NBA 2K20

(Afbeelding tegoed: 2K)

NBA 2K20 is een premium sportgame op Android, iets dat absoluut zeldzaam is. Het ziet er mooi uit en speelt ook geweldig, en je zou kunnen zeggen dat het de beste sportgame in de Play Store is. Je hoeft niet eens van basketbal te houden om NBA 2K20 te waarderen.

Er zijn meerdere modi om doorheen te spelen, waaronder een GM-modus om een ​​perfect team te bouwen. Voor de prijs krijg je veel content en daar valt zeker wat voor te zeggen.

NBA 2K20 downloaden: Play Store

De beste Razer Kishi-deals van vandaagBlack Friday Sale eindigt over00uur26minuten35droogKorting Razer Kishi mobiel spel ... Amazone Prime $ 79,99 $ 44,99 Visie Lage voorraad Razer Kishi mobiel spel ... Walmart $ 49,99 Visie Korting Razer - Kishi voor Android... Beste koop $ 99,99 $ 59,99 Visie Bekijk meer Black Friday-uitverkoop deals bij Amazone Walmart Beste koop Dell We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen