De beste Apple Pencil-alternatieven in 2021

Inbegrepen in deze gids:

1

Logitech

Digitale pen met krijt
2

Adoni

markering
3

Zagg

Pro-stylus
4

Adoni

Opmerking - M
5

annotatie

Stylus pen
6

Zspeed

Stylus pen

(Afbeelding tegoed: Logitech)

hoeveel kost pluto tv?

De beste Apple Pencil-alternatieven bestaan ​​niet voor niets: de dure Apple Pencil en de 2e generatie Apple Pencil zouden niet (en zijn) niet je enige opties voor iPad-styli moeten zijn.

Deze Apple Pencil-alternatieven voldoen aan andere behoeften: schrijfinstrumenten zijn immers verre van een one-size-fits-all apparaat. Sommigen willen een groter, dikker hulpmiddel, anderen geven de voorkeur aan een kleinere en meer draagbare pen. De beste Apple Pencil-alternatieven bieden een comfortabele tekenervaring, organische drukgevoeligheid (indien van toepassing) en een tip die geen krassen op uw tabletscherm maakt. En wat is een van de? beste tablet (meerdere iPads vullen onze lijst is) zonder een capabele stylus?  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

En je zult dat scherm willen beschermen als je een van de velen bent die een van de gloednieuwe iPads krijgt - die we zojuist hebben getest. Bekijk onze Apple iPad 10.2 (2021) recensie om meer te weten te komen over de nieuwe iPad op instapniveau (die enkele, maar niet veel veranderingen heeft ondergaan) en onze Apple iPad mini 6 (2021) recensie ook. De eerste gebruikt de standaard $ 99 Apple Pencil (en veel aanbiedingen van derden), terwijl de laatste zowel die als de 2e generatie Apple Pencil ondersteunt.

Het is een van die thuiskantooraccessoires waarvan je nooit wist dat je ze nodig had, en de juiste stylus kan je algehele tabletervaring aanzienlijk verbeteren.

Bekijk hieronder onze lijst met de meest stijlvolle styli die u kunt kopen, met handige functies als kantelherkenning, dubbele tips, dynamisch lijngewicht en meer.

Beste Apple Pencil Black Friday-deals

In onze Black Friday iPad-deals roundup vindt u allerlei besparingen op de meeste iPads van Apple. We hebben zelfs het uitstekende gevonden? 2e generatie Apple Pencil tot $ 100 , dus als u met minder geen genoegen wilt nemen, hoeft dat ook niet.

Op dit moment zien we verkopen op veel van de iPads die de nieuwere Apple Pencil ondersteunen, waaronder de iPad Pro, iPad Air en iPad mini. Bekijk al die kortingen, vooral als je de nieuwe M1-gebaseerde iPad Pro-prestaties wilt.

De beste Apple Pencil-alternatieven die je vandaag kunt kopen

(Afbeelding tegoed: Logitech)

1. Logitech Crayon digitale pen

Zonder twijfel het beste alternatief voor Apple Pencil

Specificaties:
Compatibiliteit:iPad Pro 11-inch (1e - 3e generatie), iPad Pro 12,9-inch (3e - 5e generatie), iPad (8e - 6e generatie), iPad Air (4e, 3e generatie), iPad mini (5e generatie) Levensduur batterij (actieve schrijftijd):7,5 uur Lengte:6,4 inch Gewicht:0,7 onsDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Dell Bekijken bij Best Buy Bekijken bij Staples Bekijk alle prijzen (6 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Aanzienlijk goedkoper dan iPad Pencil+Eenvoudig en comfortabel in gebruik+Koppelen niet nodig+Nauwkeurige penpunt
Redenen om te vermijden
-Mist drukgevoeligheid

Oorspronkelijk gericht op de onderwijssector, is de Logitech Crayon het beste alternatief voor Apple Pencil dat we tot nu toe hebben gevonden, en het is een geweldig hulpmiddel voor iPad-gebruikers over de hele linie... eh, tabletscherm. Sommige recensenten geven zelfs de voorkeur aan Logitech Crayon boven de Apple Pencil, punt uit. De eerste is net zo functioneel als de laatste, en die functionaliteit is niet beperkt tot studenten. De slanke 6,4-inch, 0,7-ounce aluminium behuizing doet denken aan een timmermanspotlood en voelt aangenaam koel aan.

De Logitech Crayon is ook kindvriendelijker dan de gemakkelijk af te rollen Apple Pencil, en de punt van 2 millimeter is uiterst nauwkeurig gebleken voor zowel professionele techneuten als casual consumenten. (Op het moment van schrijven waren er meer dan 3.000 recensies op Amazon, met een gemiddelde beoordeling van 4,5 sterren. Niet te sjofel.) Deze stylus ondersteunt dynamisch lijngewicht, wat betekent dat de lijndikte varieert op basis van de hoek waarin het Logitech Crayon is geplaatst. vastgehouden, waardoor het echte potloodgevoel wordt nagebootst.

Het opraken van sap zou ook geen probleem moeten zijn; volgens Logitech gaat de lithiumbatterij 7,5 uur mee op een lading, en de snellaadfunctie geeft lege batterijen een boost van 30 minuten na slechts 2 minuten opladen. Je kunt nooit genoeg sap hebben, vooral niet als je onderweg bent, en je handen zullen al beginnen te krampen lang voordat dit Crayon oom huilt.

Tel alles bij elkaar op en dit is het beste alternatief voor Apple Pencil dat je kunt kopen. Als het op premium styli aankomt, is de Logitech Crayon de coolste van de hele school.

(Afbeelding tegoed: Adonit)

2. Adonit Mark

Het beste alternatief voor Apple Pencil voor mensen met een beperkt budget

Specificaties:
Compatibiliteit:iPad (8e - 6e generatie), iPad Pro (3e, 4e generatie), iPad Air (3e, 4e generatie), iPad mini (5e generatie) Levensduur batterij (actieve schrijftijd):7,5 uur Lengte:5,5 inch Gewicht:0,8 onsDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Prime Bekijk bij Amazon Bekijk bij Walmart Bekijk alle prijzen (4 gevonden) 1 Amazon-klantrecensie
Redenen om te kopen:
+Extreem goedkoop+Verkrijgbaar in zwart, zilver of groenblauw+Ondersteunt veel iPads
Redenen om te vermijden
-Goedkopere bouwmaterialen dan concurrentie

De Adonit Mark is zeker een spotgoedkoop alternatief voor Apple Pencil, maar iedereen met een tablet, smartphone of touchscreen-apparaat kan genieten van deze supereenvoudige stylus. Misschien wilt u zelfs meerdere van deze styli met een lage inzet in uw huis voor het hele gezin.

Compatibel met een verscheidenheid aan Apple-producten - van de 3e generatie iPad Air tot de 4e generatie iPad Pro tot de 8e generatie iPad - de Adonit Mark is een betaalbare stylus voor alle doeleinden waarvan de mooie behuizing van geanodiseerd aluminium goed in de hand ligt; de driehoekige vorm ligt comfortabel in de hand en is bestand tegen rollen, net als de Logitech Crayon.

Omdat de Adonit Mark minder nauwkeurig is dan andere premium penconcurrenten, is deze stylus het beste voor het maken van informele aantekeningen, in tegenstelling tot meer gedetailleerde schetsen. Eén ding is zeker: voor deze prijs krijgt u binnen de kortste keren waar voor uw geld, en uw thuiskantoorklusjes zijn misschien nog leuker.

(Afbeelding tegoed: Zagg)

3. Zagg Pro-stylus

Een superslanke dual-tip stylus met kantelherkenning om op te starten

Specificaties:
Compatibiliteit:iPad (8e - 6e generatie), iPad Pro (3e, 4e generatie), iPad Air (4e generatie), iPad mini (5e generatie) Levensduur batterij (actieve schrijftijd):8 uur Lengte:9,1 inch Gewicht:0,6 onsDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijken bij Best Buy Prime Bekijk bij Amazon Bekijk bij Walmart
Redenen om te kopen:
+Premium bouw en gevoel+Kantelgevoeligheid en handpalmafwijzing+Uber-precieze capacitieve tip
Redenen om te vermijden
-Relatief duur-Mist drukgevoeligheid-Vereist een USB-C-verbinding om op te laden

Als u op zoek bent naar een goedkoop alternatief voor Apple Pencil dat niet goedkoop aanvoelt, is de Zagg Pro Stylus een goede tweede achter het Logitech Crayon. Net als bij concurrerende styli, heeft de Zagg Pro het duurdere formaat voor een schrijfinstrument, maar als je een professionele maker bent, is het misschien de uitgave waard. Deze stylus met dubbele punt (inclusief kantelherkenning) heeft een universele capacitieve touch-backend-tip, terwijl de actieve punt aan de andere kant zorgt voor vloeiende, nauwkeurige lijnen voor notities, tekeningen en schetsen.

De Zagg Pro-stylus past in wezen met elke iPad 2017 of nieuwer en kan magnetisch worden bevestigd aan elke iPad Pro 11 of Pro 12.9. De Type-C snellaadverbinding is gemaakt voor nieuwere technologie en je kunt de pen in minder dan 1,5 uur volledig opladen. Er is genoeg leuks aan de Zagg Pro-stylus, maar als de afwezigheid van drukgevoeligheid een dealbreaker voor je is, zijn we nog niet klaar.

hete nieuwe xbox one-games

(Afbeelding tegoed: Adonit)

4. Adonit Note - M

Het beste alternatief voor Apple Pencil dat ook een muis is

Specificaties:
Compatibiliteit:iPad (6e en latere generatie), iPad Pro (alle 11-inch, 3e generatie en nieuwere 12,9-inch), iPad Air (3e generatie en 4e generatie) en iPad mini (5e generatie) Levensduur batterij (actieve schrijftijd):tot 10 uur (nominaal) Lengte:6.5 inch Gewicht:0,5 onsDe beste Adonit Note-M-deals van vandaag Bekijk vergelijkbare Amazon US Amazone Geen prijsinformatie Controleer Amazon We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen