De beste Apple Watch-apps in 2021

(Afbeelding tegoed: toekomst)

Met de beste Apple Watch-apps haalt u het meeste uit uw hightech smartwatch.

In feite is de App Store van de Apple Watch een belangrijke reden waarom de Apple-Horloge 7 en Apple Watch SE behoren tot de beste smartwatches die je kunt kopen.Beste Apple Watch-apps per categorie

Beste Apple Watch-fitness-apps
Beste Apple Watch-apps voor geestelijke gezondheid
Beste Apple Watch-muziek- en podcast-apps
Beste Apple Watch-apps voor het bijhouden van slaap
Beste Apple Watch-productiviteits-apps
Beste Apple Watch-reis-apps
Beste Apple Watch-game-apps

  • Cyber ​​Monday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Of u nu aan het browsen bent vanaf uw iPhone of om uw pols, de App Store is gevuld met handige, vermakelijke, gezondheidsbevorderende en productiviteitsverhogende programma's die u op elk van de beste Apple Watch modellen.

Maar met duizenden apps om uit te kiezen, hebben we de beste Apple Watch-apps beperkt door rekening te houden met gebruikersrecensies, onze persoonlijke ervaringen en functies. Sommige apps zijn gewoon logischer om om je pols te hebben dan andere. Veel van de beste Apple Watch-apps zijn ook helemaal gratis.

garmin slimme horloges voor dames

Voor meer informatie over alle dingen die je met je wearable kunt doen, bekijk onze complete Apple Watch-gids . Houd er rekening mee dat apps het beste werken als je de nieuwste versie gebruikt watchOS 8 software. Zien hoe u uw Apple Watch kunt updaten als je tips nodig hebt.

Bekijk hieronder alle beste Apple Watch-apps.

Beste Apple Watch-fitness-apps

Met zijn activiteitenringen en diepe Apple Health-integraties is de Apple Watch de ultieme fitnesstool. Of je nu actiever wilt worden of meer inzicht wilt krijgen in je lichaam, er is een app voor jou. Hier zijn de beste Apple Watch-apps voor fitness en lichamelijke gezondheid.

Waterherinnering

Krediet: waterherinnering

Waterherinnering is de één Apple Watch-app die iedereen zou moeten gebruiken , en daarom is het de beste Apple Watch-app in het algemeen. Zelfs met de beste waterfles , gehydrateerd blijven is moeilijk als je een druk schema hebt, dus deze app zal je op de hoogte stellen als je iets te lang zonder water bent geweest.

Hoe weet het? Terwijl u de hele dag door water of andere dranken drinkt, registreert u de hoeveelheid vloeistof die u op uw pols consumeert. Eerst moet je Water Reminder downloaden op je iPhone of Apple Watch. U wordt dan gevraagd om uw instellingen te configureren. De app geeft je de mogelijkheid om te synchroniseren met Apple Health voor informatie over je leeftijd, gewicht en lengte, of je kunt die gegevens handmatig invoeren. U wordt ook gevraagd om uw activiteitenniveau, klimaat en persoonlijke doelen in te voeren.

Downloaden Waterherinnering voor Apple Watch (vrij)

KaartMyRun

(Afbeelding tegoed: MapMyRun)

De workout-tracking-app van Under Armour is een van de beste workout-apps op de iPhone, en het is ook een van de beste Apple Watch-apps. Als je MapMyRun ooit hebt gebruikt om je mijlen te loggen, is het een goed idee om door te gaan met trainen met de horloge-app.

MapMyRun gebruikt de ingebouwde GPS en hartslagmeter van het horloge om een ​​verscheidenheid aan trainingen bij te houden, waaronder hardlopen in de buitenlucht en op de loopband, wandelingen en fietstochten. De app geeft tijdens elke training je afstand, duur, tempo en hartslag weer. MapMyRun kan worden verbonden met de MyFitnessPal-app van Under Armour voor een goed overzicht van uw gezondheid en activiteit. Dat is handig als je op je gewicht let of een trainingsdoel probeert te halen.

MapMyRun kan worden gekoppeld aan Under Armour's line-up van Bluetooth-uitgeruste schoenen voor meer geavanceerde details, zoals of je op de bal van je voet of je hiel landt terwijl je op de stoep beukt. We raden deze app aan als je wilt dat je Apple Watch een van de best lopende horloges .

Downloaden MapMyRun voor Apple Watch (vrij)

Nike Run Club

Krediet: Nike Run Club

Nike's relatie met Apple is diepgaand: de twee bedrijven werken samen aan een Nike+ editie van de Apple Watch, die een speciaal ontworpen Nike sporthorlogeband en een wijzerplaat bevat die de Nike Run Club-horloge-app van het bedrijf centraal plaatst. Maar je hoeft het Nike-model niet te kopen om de Nike Run Club-app te gaan gebruiken, een van de beste Apple Watch-apps voor hardlopen.

De gratis app, die ook een van de best lopende apps is, registreert statistieken zoals afstand, tempo, tussentijden, hartslag en meer. Het biedt ook gratis audiogeleide runs, aangepaste coachingplannen om je te helpen je doelen te bereiken, en een sociaal element waarmee vrienden je kunnen aanmoedigen.

Downloaden Nike Run Club voor Apple Watch (vrij)

De beste Apple Watch Series 6 Nike+ deals van vandaag Bekijk vergelijkbare Amazon US Amazone Geen prijsinformatie Controleer Amazon We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen