Beste grote telefoons van 2021: Top phablets van 6 inch of groter

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

De beste grote telefoons gaan all-in op grote schermen, enorme batterijen en afscheid van gebruik met één hand. Ze geven prioriteit aan schermgrootte en batterijduur boven of ze wel of niet in je zak passen. Ze zijn het tegenovergestelde van compact, maar je kunt video's bekijken, jezelf verliezen in games of tekst met minder typefouten. Elk van de telefoons hier heeft zeker twee handen nodig om te gebruiken.

Vrijwel elke high-end handset wordt geleverd in een supergrote optie, van Apple's nieuwe iPhone 13 Pro Max tot de OnePlus 9 Pro en Samsung's opvouwbare Galaxy Z Fold 3. Alle drie de telefoons in het geheel Galaxy S21 line-up en beide nieuwe Pixel 6-modellen hebben ook gigantische schermen, waardoor er een tekort aan kleinere telefoons is.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Naast hun uitgebreidere schermen en verbeterde levensduur tegen een vergoeding, bevatten de beste grote telefoons uitgebreidere camera's, met een grotere hoeveelheid lenzen en de beste optica en sensoren op de markt.

Als je klaar bent om groots te worden op je volgende telefoon, hebben we een lijst samengesteld met enkele van onze supergrote favorieten. En wil je een van de beste kleine telefoons in plaats daarvan hebben we je daar ook gedekt.

Wat zijn de beste grote telefoons?

De grootste iPhone is ook de beste grote telefoon die er is. De iPhone 13 Pro Max heeft een 6,7-inch scherm aangedreven door de best-in-class A15 Bionic-processor. Het heeft ook de beste batterijduur van alle iPhone 13-families. Het ProMotion-display kan oplopen tot 120 Hz, waardoor de iPhone 13 Pro Max in lijn is met veel high-end Android-telefoons.

Hoewel Apple een wisseling van de wacht heeft, blijft de Samsung Galaxy S21 Ultra een van de beste Android-telefoons met een groot scherm die er zijn, dankzij het dynamisch verfrissende 6,8-inch scherm. Als geld echt geen rol speelt, is er geen grotere telefoon dan de Galaxy Z Fold 3, een telefoon van $ 1.799 die opengaat en een groot 7,6-inch scherm onthult. Deze bijgewerkte opvouwbare is niet alleen duurzamer, hij voegt ook S Pen-ondersteuning toe. De Pixel 6 Pro, de grootste van de twee nieuwste vlaggenschepen van Google, staat ook op deze lijst.

Aan de andere kant van het prijsspectrum kun je je wenden tot de $ 250 Moto G Power, beschikbaar in een nieuwe versie voor dit jaar met een groter scherm en dezelfde 5000 mAh-batterij die zowat elke telefoon die er is, langer meegaat. Voor nog eens $ 300 kun je gaan voor de Google Pixel 5a, die een goede mix van kwaliteits- en budgetfuncties biedt, net als de Motorola Edge 5G UW van $ 549.

Big phone Black Friday-deals

Het is die tijd van het jaar, wat betekent dat de verkoop op telefoons in overvloed is. Van carrier-deals die een iPhone 13 weggeven of een mooi deel van de prijs van een ontgrendelde telefoon kloppen, je kunt veel geld besparen op veel van de onderstaande opties.

We raden u aan om een ​​kijkje te nemen in de beste iPhone Black Friday-deals en beste Black Friday-telefoonaanbiedingen pagina's om de beste verkopen te vinden. We updaten ze dagelijks met de laatste informatie.

De beste grote telefoons die je vandaag kunt kopen

Het scherm van de iPhone 13 Pro Max rekt 6,7 inch uit, zodat je allerlei soorten werk gedaan kunt krijgen.(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

1. iPhone 13 Pro Max

De beste grote telefoon die momenteel beschikbaar is

Specificaties:
Scherm grootte:6,7-inch OLED (2778 x 1284) CPU:A15 Bionic RAM:6 GB Opslag / Uitbreidbaar:128GB, 256GB, 512GB, 1TB / No Camera's (achter/voor):12 MP groothoek, ultragroothoek, telefoto / 12 MP Gewicht:8,5 ons Levensduur batterij (uur:min):12:16DE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij John Lewis Bekijk op very.co.uk Bekijk bij Amazon Bekijk alle prijzen (119 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Best-in-class camera's+Uitstekende batterijduur+Meeslepend 6,7-inch scherm
Redenen om te vermijden
-Een beetje zwaar-Geen oplader

De iPhone 13 Pro Max is niet alleen de beste grote telefoon die er is, maar het is ook de beste telefoonperiode. Het prachtige 6,7-inch OLED-scherm met een verversingssnelheid van 120 Hz verbaasde ons, net als de camera's en de levensduur van de batterij. Apple heeft dit jaar serieuze verbeteringen aangebracht, waarbij de iPhone 13 Pro Max meer dan een uur langer meegaat dan de iPhone 12 Pro Max in onze batterijtest.

beste budgetdrone met camera

De hoofd- en ultrabrede camera's hebben nu grotere sensoren, die meer licht binnenlaten voor betere foto's rondom. De telelens werd gestoten tot 3x. Dus niet alleen de hardware is indrukwekkend, maar ook de daadwerkelijke foto's.

Apple liet het daar niet bij en voegde de filmmodus en fotografische stijlen toe om je creativiteit te verbeteren. De filmmodus is in feite portretvideo met dynamisch verschuivende focus. Fotografische stijlen zijn realtime filters die u naar wens kunt aanpassen.

Als je de best mogelijke telefoon wilt, dan wil je de iPhone 13 Pro Max.

Lees ons volledige iPhone 13 Pro Max recensie .

De 6,8-inch Galaxy S21 Ultra heeft een dynamische verversingssnelheid en biedt dezelfde S Pen-ondersteuning als een Galaxy Note-telefoon.(Afbeelding tegoed: toekomst)

2. Samsung Galaxy S21 Ultra

De beste grote telefoon voor Android-gebruikers

Specificaties:
Scherm grootte:6,8-inch OLED (3200 x 1400) CPU:Leeuwebek 888 RAM:12GB, 16GB Opslag/uitbreidbaar:128GB, 256GB, 512GB / Nee Camera's (achter/voor):108 MP breed, 12 MP ultragroothoek, 2 10 MP telefoto / 40 MP Gewicht:8,08 ons Levensduur batterij (uur:min):11:25 uurDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon Bekijk op very.co.uk Bekijk op Mobiles.co.uk Bekijk alle prijzen (41 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Dynamisch 6,8-inch AMOLED-scherm+Geweldige batterijduur+S Pen-ondersteuning
Redenen om te vermijden
-Geen microSD-kaartsleuf-Een beetje omvangrijk

Het enige dat groter is dan het scherm op de Galaxy S21 Ultra, is het aantal premiumfuncties dat Samsung dit jaar in het vlaggenschip van dit jaar heeft kunnen inpakken. Net als de Galaxy S20 Ultra daarvoor biedt het scherm van de S21 Ultra een verversingssnelheid tot 120Hz. Maar u hoeft de resolutie van het OLED-paneel niet te downgraden om van die functie te genieten, en de verversingssnelheid wordt automatisch aangepast op basis van de taak die u uitvoert.

Dit is het eerste Galaxy S-vlaggenschip dat de geweldige S Pen van Samsung ondersteunt – de productiviteitsverhogende stylus wordt apart verkocht – en het is een van de eerste telefoons die de nieuwe Snapdragon 888-processor van Qualcomm aanbiedt. Naast de grote prestatieverbetering krijg je ook een batterij die lang meegaat, hoewel de levensduur van de batterij verbetert als je de dynamische weergavesnelheid vasthoudt op 60 Hz. Twee telelenzen markeren een geweldige set camera's die bewijzen dat de Galaxy S21 Ultra meer inhoudt dan alleen een supergroot scherm.

Lees ons volledige Samsung Galaxy S21 Ultra review .

De Google Pixel 6 Pro heeft het grootste scherm van de nieuwste vlaggenschiptelefoons van Google.(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

3. Google Pixel 6 Pro

Beste grote telefoon met Android 12

Specificaties:
Weergave:6,7-inch OLED (3120x1440) CPU:Google Tensor RAM:12GB Opslag / Uitbreidbaar:128GB, 256GB, 512GB / Nee Camera's (achter/voor):50 MP hoofd, 12 MP ultragroothoek, 48 MP telefoto / 11,1 MP Gewicht:7,4 ons Levensduur batterij (uur:min):7:49DE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk op Mobiles.co.uk Bekijk op buymobiles.net Bekijk bij Amazon Bekijk alle prijzen (21 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Ongelooflijke camera's+Tensor presteert goed+Prachtig nieuw ontwerp
Redenen om te vermijden
-Kortere batterijduur dan concurrenten

Terwijl de 6,4-inch Google Pixel 6 is een grote telefoon op zich, het is de Pixel 6 Pro die de meeste schermruimte biedt van elk nieuw vlaggenschip van Google. Je krijgt een 6,7-inch scherm dat kan verversen tot 120 Hz, afhankelijk van je activiteit.

Het scherm is niet de enige geweldige functie van deze nieuwe Pixel, mogelijk gemaakt door Google's Tensor-chip. Je krijgt ook een 48MP-telelens met 4x zoom. En net als de reguliere Pixel 6, betekent die Tensor-chip in combinatie met Android 12 dat je een aantal behoorlijk krachtige nieuwe functies krijgt, zoals een magische gum om ongewenste mensen van de achtergrond van foto's te verwijderen en een slimmere Google-assistent.

De levensduur van de batterij zou beter kunnen zijn op de Pixel 6 Pro, maar dankzij de verbeterde smarts op dit apparaat is het degene voor mensen die een groot scherm en een pure Android-ervaring willen.

Lees ons volledige Google Pixel 6 Pro-recensie .

De dynamische verversingssnelheid van de OnePlus 9 Pro heeft een nog groter bereik dan alle S21-modellen van Samsung.(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

4. OnePlus 9 Pro

Beste 5G-telefoon met een dynamisch display

Specificaties:
Scherm grootte:6,7 inch verwerker:Leeuwebek 888 Grootte en gewicht:6,4 x 2,9 x 0,34 inch / 6,9 ounce Levensduur batterij (uur:min):10:40 5G-netwerken ondersteund:T-Mobile, Verizon (lage band)DE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon Bekijk bij Box Bekijk op buymobiles.net Bekijk alle prijzen (10 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Prachtig ontwerp+Prachtig 120Hz-scherm+Gek snel bekabeld en draadloos opladen
Redenen om te vermijden
-Morning Mist-model is erg glad-Nachtlandschapfoto's zijn inconsistent

Het 6,7-inch AMOLED-paneel op de OnePlus 9 Pro is een functie die echt opvalt op deze vlaggenschiptelefoon en niet alleen vanwege zijn formaat. Net als de Galaxy S21-serie heeft OnePlus zijn nieuwste telefoon uitgerust met een dynamisch verfrissend scherm, zodat de verversingssnelheid toeneemt als je iets doet dat baat zou hebben bij een hogere snelheid (zoals bijvoorbeeld scrollen door een webpagina). Maar de OnePlus 9 Pro biedt een nog groter bereik dan de Galaxy S21 en springt tussen 1 Hz en 120 Hz als uw activiteiten dit vereisen.

Hoe indrukwekkend dat scherm ook is, er zit meer in de OnePlus 9 Pro, die dankzij een samenwerking met cameraspecialist Hasselblad de beste reeks lenzen ooit in een OnePlus-telefoon heeft. De 9 Pro gaat lang mee op een lading - meer dan 10,5 uur in onze test - en de snellaadtechnologie van OnePlus betekent dat je de batterij snel kunt opladen, of je nu draadloos oplaadt of niet. We ontdekten ook dat de Snapdragon 888 in de OnePlus 9 Pro elke Android-telefoon kan evenaren voor prestaties.

Lees ons volledige OnePlus 9 Pro-recensie .

Er is geen groter scherm dan het 7,6-inch scherm dat je krijgt als je de Galaxy Z Fold 3 opent.(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

5. Samsung Galaxy Z Fold 3

De beste grote telefoon met een opvouwbaar scherm

Specificaties:
Weergave:Interieur: 7,6-inch OLED (2208 x 1768; 120 Hz); Exterieur: 6,2 inch (2268 x 832; 120 Hz) CPU:Leeuwebek 888 RAM:12GB Opslag / Uitbreidbaar:256 GB, 512 GB / Nee Camera's (achter/voor):12 MP breed (f/1.8), 12 MP ultragroothoek (f/2.2), 12 MP telefoto (f/2.4) / 10 MP (f/2.2), 4 MP onder-display (f/1.8) Gewicht:9,55 ons Levensduur batterij (uur:min):7:52 (60Hz), 6:35 (120Hz)DE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon Bekijk op very.co.uk Bekijk op Mobilephonesdirect Bekijk alle prijzen (42 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Duurzamer, waterafstotend ontwerp+Dubbele 120Hz-schermen+Verbeterde multitasking-functies
Redenen om te vermijden
-S Pen is niet inbegrepen-Nog steeds erg duur

Als je van grote telefoons houdt, waarom zou je dan niet kiezen voor een telefoon die nog groter wordt als je hem openmaakt? Dat is het idee van de Samsung Galaxy Z Fold 3, die een 6,2-inch coverdisplay heeft, maar kan worden geopend om een ​​7,6-inch tablet-formaat te onthullen.

Nog beter, de Galaxy Z Fold 3 is duurzamer dan voorheen, dankzij een IPX8-waterbestendigheidsclassificatie en zowel harder glas als aluminium dat wordt gebruikt voor het scherm en de behuizing. Samsung heeft ook S Pen-ondersteuning toegevoegd, hoewel die functie optioneel is, waardoor je een aparte stylus moet kopen.

Met meer apps die zijn geoptimaliseerd voor het scherm van de Galaxy Z Fold 3, zou je in grotere mate moeten kunnen genieten van functies zoals multitasking. Hoewel de Galaxy Z Fold 3 niet voor iedereen is, is het een zeer goede keuze voor fans van grote telefoons die een hulpmiddel voor mobiele productiviteit nodig hebben.

Lees ons volledige Samsung Galaxy Z Fold 3 review .

De 6,1-inch iPhone 13-slots zitten qua grootte tussen de iPhone 13 mini en Pro Max in.(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

6. iPhone 13

De beste grote, goedkope iPhone

Specificaties:
Scherm grootte:6,1-inch OLED (2532 x 1170) CPU:A15 Bionic RAM:4GB Opslag / Uitbreidbaar:128GB, 256GB, 512GB / Nee Camera's (achter/voor):12 MP breed, ultrabreed / 12 MP Gewicht:6,1 ons Levensduur batterij (uur:min):10:33DE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk op very.co.uk Bekijk bij Amazon Bekijk bij John Lewis Bekijk alle prijzen (92 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Zeer goede batterijduur+Uitgebreide 5G-dekking+Ongelooflijke prestaties
Redenen om te vermijden
-Langzamer opladen-Filmische modus beperkt tot 1080p

De iPhone 13 is voor de meeste mensen de beste telefoon. Het beschikt over verschillende cameraverbeteringen, zoals grotere sensoren en OIS met sensorverschuiving. Apple heeft ook de filmmodus en fotografische stijlen toegevoegd die te vinden zijn op de Pro-modellen.

De 6,1-inch OLED is helder en mooi met een kleinere inkeping. Je krijgt 128 GB basisopslag, een stijging van 64 GB vorig jaar. De nieuwe A15 Bionic-chip is een krachtpatser en vernietigt het beste dat je kunt vinden in een Android-telefoon. Wat je telefoon ook moet doen, de iPhone 13 kan het.

beste koop laptop studentenkorting

Lees ons volledige iPhone 13 recensie .

Als middelste kind krijgt de Galaxy S21 Plus veel dingen goed.(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

7. Samsung Galaxy S21 Plus

Een geweldige Galaxy op groot scherm voor minder dan $ 1000

Specificaties:
Scherm grootte:6,7-inch OLED (2400 x 1080) CPU:Leeuwebek 888 RAM:8GB Opslag/uitbreidbaar:128GB, 256GB / No Camera's (achter/voor):12 MP breed, 12 MP ultragroothoek, 64 MP telefoto / 40 MP Gewicht:7,05 ons Levensduur batterij (uur:min):09:41 (adaptief) / 09:53 (60Hz)DE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk op Mobiles.co.uk Bekijk bij Amazon Bekijken bij Fonehouse Bekijk alle prijzen (18 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Uitstekende dynamische 120Hz-weergave+Krachtige prestaties+Geweldige zoomlens
Redenen om te vermijden
-Geen oplader of microSD-kaartsleuf-Enigszins onpraktisch

De Galaxy S21 Plus van Samsung doet zo ongeveer alles wat de kleinere S21 goed doet, maar dan in een groter pakket. Met een meer premium constructie is het een mooiere telefoon rondom. Het heeft dezelfde drie camera's als zijn kleinere broer, terwijl hij dezelfde prestaties levert. Beter nog, de levensduur van de batterij is over de hele linie beter in zowel 120Hz- als 60Hz-modi

Er zit geen oplader in de doos en Samsung heeft de microSD-kaartsleuf verwijderd. Maar dat zijn vrij kleine compromissen, aangezien je nog steeds geniet van een scherm met een dynamische verversingssnelheid, een supersnelle Snapdragon 888-chipset en zeer goede camera's.

Lees ons volledige Samsung Galaxy S21 Plus review .

Als u een groot scherm maar een kleine prijs wilt, heeft de Pixel 5a van Google u gedekt.(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

8. Google Pixel 5a

De beste mid-range grote telefoon

Specificaties:
Scherm grootte:6,43-inch OLED (2400 x 1080) CPU:Leeuwebek 765G RAM:6 GB Opslag / Uitbreidbaar:128GB / No Camera's (achter/voor):12 MP breed, 16 MP ultrabreed / 8 MP Gewicht:6,5 ons Levensduur batterij (uur:min):9:45 uurDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+Prachtig scherm voor de prijs+Uitstekende groothoek/ultrabrede camera's+IP67 waterbestendigheid
Redenen om te vermijden
-Oudere chipset-Geen beschikbaarheid in het VK

Met een opmerkelijke toename van de schermgrootte ten opzichte van zijn voorganger, is de Pixel 5a een goedkopere keuze geworden onder de beste grote telefoons. Let echter niet op de lagere prijs, deze telefoon neemt het nog steeds op tegen veel duurdere rivalen als het gaat om fotografie en weergavekwaliteit.

Andere telefoons zoals Samsung, OnePlus en Motorola moeten er rekening mee houden. Dat gezegd hebbende, denken we niet dat ze zich veel zorgen hoeven te maken, aangezien de Pixel 5a alleen beschikbaar is in de VS en Japan. Dus Britse lezers zullen deze missen. Het maakt ook gebruik van de Snapdragon 765G, een upgrade ten opzichte van de Pixel 4a, maar toch een oude chip.

De Pixel 5a biedt ook ondersteuning voor mmWave en sub-6 Ghz 5G en is ontgrendeld voor alle grote providers. Het is $ 100 meer dan de Pixel 4a vorig jaar, maar $ 449 is nog steeds een geweldige prijs voor wat je krijgt - dat wil zeggen, de beste cameratelefoon onder $ 500.

Lees ons volledige Google Pixel 5a recensie .

Net als het model van vorig jaar gaat de Moto G Power (2021) lang mee op een lading.(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

9. Moto G-kracht (2021)

Grootbeeldtelefoon die het langst meegaat

Specificaties:
Scherm grootte:6,6-inch LCD-scherm (1600 x 720) CPU:Leeuwebek 662 RAM:3GB, 4GB Opslag/uitbreidbaar:32 GB, 64 GB / Ja Camera's (achter/voor):48MP hoofd; 2MP-macro; 2MP diepte Gewicht:7,3 ons Levensduur batterij (uur:min):14:04DE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+De hele dag batterijduur+Lage prijs inclusief een model van minder dan $ 200+Aantrekkelijk ontwerp voor een budgettelefoon
Redenen om te vermijden
-Slechts één Android-update-Ho-hum prestaties

Grote schermen hebben grote batterijen nodig om ingeschakeld te blijven, maar dat is geen probleem met de Moto G Power (2021). Net als de versie van vorig jaar van de duurzame Motorola-telefoon, heeft dit apparaat een batterij van 5.000 mAh. En hij maakt optimaal gebruik van al die kracht, die meer dan 14 uur meegaat volgens onze batterijtest.

Andere aspecten van de Moto G Power, zoals de camera's en processor, zijn eenvoudiger, maar de prijs is zeker in het oog springend. De 64 GB-versie van de Moto G Power met 4 GB RAM kost een aantrekkelijke $ 249. Maar als je weg kunt komen met minder RAM en opslag, kun je de telefoon vinden voor minder dan $ 200. Dat is een koopje dat bijna net zo groot is als het 6,6-inch scherm van de Moto G Power.

Lees ons volledige Moto G Power (2021) recensie .

De Motorola Edge 5G UW biedt een 6,8-inch display maar een relatief lage prijs.(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

10. Motorola Edge 5G UW

Een voordelige telefoon met groot scherm en indrukwekkende functies

Specificaties:
Weergave:6,8-inch LCD-scherm (2460x1080) CPU:Leeuwebek 778G RAM:8GB Opslag / Uitbreidbaar:256B / Nee Camera's (achter/voor):108 MP hoofd, 8 MP ultrabreed, 2 MP dieptesensor / 32 MP Gewicht:7,1 ons Levensduur batterij (uur:min):11:38 (60Hz); 9:23 (144Hz)DE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+108 MP hoofdcamera maakt goede foto's+Goede prestaties ten opzichte van andere telefoons voor deze prijs+Verversingssnelheid maximaal op 144Hz
Redenen om te vermijden
-De verversingssnelheid van 144 Hz belemmert de levensduur van de batterij-Camera's hebben soms moeite met kleurnauwkeurigheid

Als u een Verizon-klant bent die op zoek is naar een goedkopere telefoon met een groot scherm, mag u de Motorola Edge 5G UW niet over het hoofd zien. Je krijgt een 6,8-inch LCD-scherm op een apparaat dat minder dan $ 600 kost en werkt met het supersnelle Ultra Wideband 5G-netwerk van Verizon.

Een hoofdsensor van 108 MP levert geweldige foto's, hoewel we enkele kleurproblemen hebben opgemerkt bij opnamen die zijn gemaakt bij meer uitdagende verlichting. De levensduur van de batterij is solide, hoewel je een hit kunt verwachten als je het scherm instelt om te vernieuwen op 120 Hz. Maar andere functies, zoals snel opladen, maken dit een goede prijs voor een middenklasse prijs.

Lees ons volledige Motorola Edge 5G UW review .

beste digitale fotolijst met wifi

Hoe u de beste grote telefoon voor u kiest

    Android of iPhone?Android-telefoons geven je meer keuze in termen van prijs, grootte en innovatieve ontwerpen - veel van hen zijn toevallig ook groter. iPhones bieden echter snellere software-updates, betere games en apps en betere beveiliging en privacy. Zie onze iPhone versus Android face-off.Ontgrendeld of vervoerder?De meeste kopers in de VS kopen nieuwe telefoons via hun draadloze netwerkaanbieder. Maar een ontgrendelde telefoon geeft je de vrijheid om het apparaat zonder enige vorm van contract te kopen en vervolgens naar de provider te brengen die je wilt gebruiken.Scherm grootte:Voor fans van grote telefoons is 6 inch en groter een goed begin. De grootste telefoons zijn 6,5 tot net onder de 7 inch. Als je iets wilt dat je gemakkelijk met één hand kunt gebruiken, ga dan met een van de beste kleine telefoons met een scherm onder de 6 inch.camera's:Let niet op het aantal megapixels. Kijk in plaats daarvan naar camera-face-offs tussen telefoons om de fotokwaliteit te zien en zoek naar speciale functies zoals de nachtmodus om betere kwaliteit te krijgen bij weinig licht. Bekijk ook onze beste verzameling cameratelefoons.Batterijduur:Over het algemeen bieden telefoons met grotere batterijen (gemeten in mAh) de langste batterijduur, maar dat is niet altijd het geval. Daarom voeren we onze eigen aangepaste batterijtests uit, waarbij telefoons herhaaldelijk webpagina's laden via een T-Mobile-gegevensverbinding terwijl ze zijn ingesteld op 150 nits schermhelderheid totdat ze geen sap meer hebben.

Hoe we smartphones testen

Om ervoor te zorgen dat een smartphone onze beste telefoonlijst haalt, moet hij uitblinken in verschillende tests die we op elke handset uitvoeren. We voeren sommige van deze tests uit in onze laboratoria en sommige in de echte wereld.

Als het op prestaties aankomt, vertrouwen we op synthetische benchmarks als Geekbench 5 en 3DMark om grafische prestaties te meten. Met deze tests kunnen we de prestaties van iPhones en Android-apparaten vergelijken. We voeren ook een real-world video-transcoderingstest uit op elke telefoon met behulp van de Adobe Premiere Rush-app en timen het resultaat.

Om de kwaliteit van het scherm van een telefoon te meten, voeren we laboratoriumtests uit om de helderheid van het paneel (in nits) te bepalen, evenals hoe kleurrijk elk scherm is (DCI-P3-kleurengamma). In deze gevallen zijn hogere aantallen beter. We meten ook de kleurnauwkeurigheid van elk paneel met een Delta-E-classificatie, waarbij lagere cijfers beter zijn en een score van 0 perfect is.

Een van de belangrijkste tests die we uitvoeren is de TemplateStudio-batterijtest. We voeren een websurftest uit via 5G of 4G met 150 nits schermhelderheid totdat de batterij het begeeft. Over het algemeen is een telefoon die 10 uur of langer meegaat goed, en alles boven de 11 uur maakt onze lijst met de beste batterijduur van de telefoon.

Last but not least nemen we de beste telefoons mee om buiten, binnen en 's nachts bij weinig licht foto's te maken om te zien hoe ze presteren ten opzichte van hun naaste concurrenten. We maken foto's van landschappen, eten, portretten en meer, en laten u ook beoordelen met vergelijkingen naast elkaar in onze beoordelingen.

  • De beste batterijduur van de telefoon
  • 5G-telefoons : Wat u nu kunt kopen
  • Beste cameratelefoons: onze topkeuzes
Verzameling van de beste deals van vandaagContractdeals Sim vrij Apple iPhone 13 Promax 5G... Apple iPhone 13 Pro Max Sky Mobiel 36 maanden Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 2GB gegevens Vrij vooraf £ 43/mnd Visie Bij Lucht Bekijk alle prijzen Google Pixel 6 Pro 5G (256GB... Google Pixel 6 Pro O2 24 maanden Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 20GB gegevens £ 561,99 vooraf £ 25/mnd Visie Bij koopmobielen.net Bekijk alle prijzenKeuze van de redactie Apple iPhone 13, 128GB, Blauw Apple iPhone 13 Lucht 36 maanden Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 3GB gegevens Vrij vooraf £ 33/mnd Visie Bij Lucht Bekijk alle prijzenKeuze van de redactie Samsung Galaxy S21 Ultra 5G... Samsung Galaxy S21 Ultra Vodafone 24 maanden Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 105GB gegevens Vrij vooraf £ 49/mnd Visie Bij Samsung mobiel Bekijk alle prijzen OnePlus 9 Pro 5G 128GB OnePlus 9 Pro Drie 24 maanden Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 100 GB gegevens Vrij vooraf £ 42/mnd Visie Bij fonehouse Bekijk alle prijzenBeste op EE Samsung Galaxy Z Fold3 5G... Samsung Galaxy Z Fold 3 EE 24 maanden Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 40GB gegevens £ 70 vooraf £ 89/mnd Visie Bij EE Mobiel Bekijk alle prijzenKeuze van de redactie Galaxy S21 Plus 5G 128GB... Samsung Galaxy S21 Plus Drie 24 maanden Onbeperkt minuten Onbeperkt teksten 100 GB gegevens £ 89 vooraf £ 40/mnd Visie Bij Betaalbare mobieltjes Bekijk alle prijzenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen