De beste fietshelmen in 2021

Inbegrepen in deze gids:

1

Draai

Registreer MIPS
2

Klok

Traceer MIPS
3

Klok

Super Air R
4

Vrije tijd

Mes + MIPS
5

Gespecialiseerd

S-Works Prevail II
6

Bontrager

Spectre WaveCel-helm
7

Scott

Live Plus
8

Smit

uitdrukken
9

POC

Axion SPIN
10

POC

Ventral Lite

(Afbeelding tegoed: Shutterstock)

Je moet niet rijden met minder dan de beste helm om je hoofd te beschermen. Tweeënzestig procent van de fietsers die in 2019 omkwamen, droeg geen helm, volgens het Fatality Analysis Reporting System van het Amerikaanse Department of Transportation en eerdere studies in New York City ontdekte dat bijna alle fietsers die stierven (97%) geen helm droegen.

Maar helmen kunnen moeilijk aan te passen zijn en ze kunnen duur zijn. Bovendien hangt het kiezen van de juiste af van wat voor soort fietsen je doet. Daarom hebben we 10 van de beste helmen getest die momenteel op de markt zijn, inclusief racefietsmodellen die geventileerd en licht zijn, mountainbikehelmen die vaak een kinbescherming hebben, en forenzenmodellen doen het beter bij slecht weer en kunnen dubbel werk doen als bescherming voor degenen die op elektrische scooters rijden, maar ook voor skaters en skeelers.Wat zijn de beste fietshelmen?

  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Na het testen van een aantal topmodellen, denken we dat de Giro Register MIPS voor de meeste mensen de beste fietshelm is. Het is een van de lichtere helmen die we hebben getest en is zeer comfortabel om gedurende lange tijd te dragen. Het heeft extra vulling en een verstelsysteem dat zorgt voor een goede pasvorm. Bovendien kost het minder dan $ 100. Als je op zoek bent naar iets ingetogener, de Bell Trace heeft een meer bescheiden ontwerp, maar was ook net zo comfortabel - en net zo betaalbaar.

Voor degenen die meer aan mountainbiken doen, raden we de Bell Super Air R aan, die een kinbescherming heeft, zodat hij je hele gezicht beschermt. Het biedt een nauwsluitende maar comfortabele pasvorm met veel vulling, en ondanks het zwaardere gewicht dan de meeste, heeft het voldoende ventilatie om te voorkomen dat uw bril of veiligheidsbril beslaat. Bovendien is het kinbeschermingsgedeelte verwijderbaar voor die momenten dat je niet zoveel bescherming nodig hebt.

Lees verder voor al onze keuzes voor de beste fietshelmen.

De beste fietshelmen die je vandaag kunt kopen

(van laag naar hoog geprijsd)

welke kanalen biedt sling?

(Afbeelding tegoed: Giro)

1. Giroregister MIPS

De beste fietshelm voor de meeste mensen

Specificaties:
Prijs:$ 64,95 Type:Open, wielrennen Ontwerp:MIPS Gewicht:280 gramDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Prime Bekijk bij Amazon Prime Bekijk bij Amazon Bekijk alle prijzen (5 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Comfortabel+Uitstekende waarde
Redenen om te vermijden
-Geen kinbeschermer

Als je een hekel hebt aan het dragen van een helm, is de Giro Register MIPS misschien wel de beste fietshelm voor jou. Het was een van de lichtste helmen die we hebben getest, en we ontdekten dat hij extreem comfortabel was, zozeer zelfs dat we meestal als eerste onze helm afzetten als we stoppen, maar de Giro Register MIPS was zo licht dat we vergaten dat we hem droegen tijdens het winkelen voor boodschappen bij een lokale boerderijkraam.

Naast het lichte gewicht heeft de Register een extra strook opvulling op het voorhoofd en de binnenste opvulstroken strekken zich meer uit naar de achterkant van je hoofd dan andere, wat deels bijdraagt ​​aan het betere gevoel. De enige modellen die we vonden om te wedijveren met het Giro Register op het gebied van comfort, waren de Bell Super Air R en de Scott Vivo Plus. Deze helm wordt geleverd met een opklikbaar vizier en maakt gebruik van het RocLoc Sport Fit-systeem, een back-of-the-head dialing-systeem dat erg lijkt op de BOA Fit die door Bontrager en anderen wordt gebruikt, en net zo effectief.

Krediet: Bell Trace

2. Bell Trace MIPS

Een andere kwaliteitsfietshelm onder $ 100

Specificaties:
Prijs:$ 65,00 Type:Open, wielrennen Ontwerp:MIPS Gewicht:360 g (universeel XL)DE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Prime Bekijk bij Amazon Bekijk bij Amazon Bekijk alle prijzen (4 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Solide functies+Goede waarde
Redenen om te vermijden
-Bescheiden ontwerp

Als er één model was dat zich leek aan te passen aan een verscheidenheid aan gebruik en de minste hoeveelheid gedoe vereiste, dan was het de Bell Trace MIPS-helm. Het was zeer comfortabel in warme en in koele omstandigheden, inclusief een clip-on vizier en kostte geen fortuin.

We vonden dat de maatvoering nauwkeurig was en dat het kies-en-kabel-aanpassysteem net zo gebruiksvriendelijk was als dat van modellen die twee keer zoveel kosten. Hoewel het misschien niet de meest stijlvolle helm op de markt is, is dat misschien wel een van zijn voordelen. Omdat het Bell Trace-ontwerp minder radicaal en gereserveerder is dan verschillende andere modellen, is het een goed compromis als je aan verschillende smaken moet voldoen, bijvoorbeeld, waardoor het de ideale helmkeuze is als je een heel gezin moet uitrusten met hoofddeksels .

Krediet: Bell-helmen

3. Bell Super Air R

Beste fietshelm voor mountainbiken

Specificaties:
Prijs:$ 280 Type:Open, weg en off-road Ontwerp:MIPS Gewicht:640 g (medium met kinbescherming)DE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Prime Bekijk bij Amazon Bekijk op Als.com Bekijk alle prijzen (30 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Superieur comfort+Uitstekende bescherming voor mountainbikers
Redenen om te vermijden
-Prijzig

De meest comfortabele helm die de meest complete bescherming bood die we hebben getest - vooral voor mountainbikers - was de Bell Super Air R. Een van de beste fietshelmen die we hebben getest, was het enige model met een kinbescherming om je te beschermen in geval van een - wegdekplant, en het bood een meer knusse maar comfortabele pasvorm dan alle andere die we probeerden. De Bell Super Air R maakt gebruik van een dial-in Float-fit-systeem, vergelijkbaar met andere, maar het heeft ook een dikkere vulling aan de binnenkant dan elk ander model dat we hebben getest en de vulling strekt zich verder naar achteren uit voor een betere pasvorm.

Als u denkt dat de kinbescherming te agressief en onnodig is in stadsstraten, kan deze snel worden verwijderd; twee haken aan de voorkant maken het vast met een paar snap-down clips aan de achterkant. Met zijn open, geventileerde ontwerp kunt u er echter ook voor kiezen om de kinbescherming op zijn plaats te laten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat uw bril beslaat. Voor zichtbaarheid heeft het vizier ook drie standen, dus als je bergop gaat, kun je het naar achteren duwen zodat het je zicht niet belemmert. Uiteindelijk, als je een serieuze mountainbiker bent, is de Bell Super Air R misschien wel de beste investering die je kunt doen.

(Afbeelding tegoed: Lazer)

4. Lazerblad + MIPS

Een nauwsluitende, maar kleine helm

Specificaties:
Prijs:$ 109,99 Type:Open, wielrennen Ontwerp:MIPS Gewicht:320 gramDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Competitive Cyclist Bekijk bij Amazon Bekijk op Backcountry.com Bekijk alle prijzen (7 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Uitstekende aansluitende pasvorm
Redenen om te vermijden
-Maatvoering kan klein vallen

Lazer zit al een eeuw in de fietshelmenbusiness (te beginnen met leren mutsen), dus het Belgische bedrijf heeft veel ervaring in het ontwerpen van uitrustingen voor fietsers. De Blade+MIPS-helm van het bedrijf is een open, goed geventileerd model dat we comfortabel en gemakkelijk aan te passen vonden. Het maakt gebruik van een unieke duimschroef (ze noemen het Rollsys) aan de bovenkant van de helm die de binnenkooi strakker of losser maakt.

hoe legende-tokens te verdienen

De Blade was verrassend knus, zowel voor als achter (sommige systemen voelen gewoon alsof ze de achterkant van je hoofd grijpen). Als je problemen hebt, is Lazer een van de weinige bedrijven die een extra strook vulling bevat die je aan de binnenkant kunt toevoegen. Er zijn ook opties zoals een aerodynamische hoes ($ 19,99) voor een meer aerodynamische vorm en om de regen (of sneeuw als je zo avontuurlijk bent) af te weren. Eén aanbeveling: we raden aan om groter te gaan dan wat u gewend bent in termen van maatvoering voor Lazer-modellen.

(Afbeelding tegoed: gespecialiseerd)

5. Gespecialiseerde S-Works Prevail II

Een slimme fietshelm die contactpersonen voor noodgevallen kan waarschuwen

Specificaties:
Prijs:$ 250,00 Type:Open, racefiets Ontwerp:MIPS Gewicht:305 gramDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk op Als.com Uitzicht op Jenson USA Controleer Amazon
Redenen om te kopen:
+Lichtgewicht+Inclusief crashwaarschuwing
Redenen om te vermijden
-Prijzig

Met een waarschuwingssysteem voor ongevallen was de S-Works Prevail II van Specialized de meest technische helm die we hebben getest. Het begint met een koolstof- en aramidevezellaag, waardoor het stijfheid en lichtheid krijgt, en het MIPS-impactdeflectiesysteem. Toen voegde de fietsenmaker zijn ANGi-systeem toe: het staat voor hoek- en g-krachtindicator en omvat een sensor die aan de achterkant van de helm is bevestigd. Als het een ernstige val detecteert, wordt er afgeteld naar een alarm op een verbonden smartphone met behulp van de Specialized Ride-app.

Als alles wat gekneusd is uw trots is, kunt u het alarm beëindigen; anders stuurt het een sms met uw locatie naar uw contacten voor noodgevallen. Dit kan letterlijk levensreddend zijn voor solo-rijders die van landwegen houden - vergeet niet om de Ride-app te starten voordat je vertrekt. Wat comfort betreft, merkten we dat we de pasvormknop elke keer dat we hem aan- en uittrokken, strakker en losser moesten maken. Desalniettemin was de S-Works Prevail qua pasvorm beter dan gemiddeld, hoewel niet zo comfortabel als de Giro- en Bell-modellen die we hebben getest.

(Afbeelding tegoed: Bontrager)

6. Bontrager Spectre WaveCel-helm

Magnetische riem maakt deze fietshelm gemakkelijk te openen en te sluiten

Specificaties:
Prijs:$ 149,99 Type:Open, wielrennen Ontwerp:WaveCel Gewicht:341 g (medium voor heren)DE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk op REI.com Bekijk op Als.com Bekijk op Als.com Bekijk alle prijzen (6 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Comfortabel+Snelsluiting van de riem
Redenen om te vermijden
-Smallere pasvorm

Dit in Wisconsin gevestigde bedrijf dat nu eigendom is van fietsenmaker Trek, gebruikt zijn eigen exclusieve technologie genaamd WaveCel. In onafhankelijke tests is aangetoond dat het ontwerp, dat verplettert bij impact, een verbetering is ten opzichte van traditionele schuimhelmen bij het beschermen tegen hoofdletsel veroorzaakt door bepaalde fietsongevallen. Net als MIPS-ontwerpen is het de bedoeling om betere bescherming te bieden bij schuine schokken door de rotatie-energie te absorberen.

We vonden het Spectre-model zeer comfortabel, hoewel het een beetje smaller is dan sommige van de beste fietshelmen op deze lijst, waardoor het er minder omvangrijk uitziet, maar grotere hoofden moeten proberen voordat ze kopen. Voor aanpassingen maakt de helm gebruik van het BOA-passysteem dat gebruik maakt van een interne kooi van kabels, en het werkt goed. De Spectre gebruikt ook een magnetische klik op de kinband, de enige van onze top 10 helmen die dit doet. Sommige mensen vinden de magnetische vergrendeling gemakkelijker en sneller, maar je kunt ook alle traditionele drukknopen met één hand openen of sluiten, dus het is meer een kwestie van persoonlijke voorkeur.

sluit een bluetooth-koptelefoon aan om te schakelen

Krediet: Scott Sports

7. Scott Vivo Plus

Zwaarder dan de meeste van de beste fietshelmen, maar comfortabel

Specificaties:
Prijs:$ 119,99 Type:Open, op de weg en off-road Ontwerp:MIPS Gewicht:390 gramDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Competitive Cyclist Bekijk op Backcountry.com Bekijk bij Amazon Bekijk alle prijzen (4 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Goede pasvorm die goed blijft zitten+Erg comfortabel+Afneembaar vizier
Redenen om te vermijden
-Kan heet zijn op warme dagen

Een van de meest comfortabele geventileerde helmen voor racefietsers die we hebben getest, was de Scott Vivo Plus. We denken vaak aan het bedrijf voor zijn snowboard- en skihelmen, maar waren ook erg blij met deze MIPS-fietshelm. Een van de beste fietshelmen is aanzienlijk zwaarder dan bijvoorbeeld het Giro Register, en het maakt geen gebruik van longitudinale ventilatieopeningen om de aero-flow te verbeteren. Bijgevolg had het bij langere ritten in de zon de neiging om meer warmte te genereren dan we hadden gewild.

We vonden echter dat de Scott Vivo Plus-pasvorm uiterst comfortabel was en niet de neiging had om naar voren te schuiven, zoals sommige andere modellen die we hebben getest. Het profiel was een beetje omvangrijker dan andere, maar het had geen invloed op de maatvoering of pasvorm. De helm heeft ook een afneembaar vizier met twee standen en een zachte witte draagtas.

(Afbeelding tegoed: Smith)

8. Smith Express

Een goede fietshelm voor forenzen

Specificaties:
Prijs:$ 100 Type:Ingesloten, forens Ontwerp:MIPS Gewicht:886 gramDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Prime Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Solide gesloten ontwerp
Redenen om te vermijden
-Relatief zwaar

De Smith Express is ontworpen voor stadsrijders en forenzen die stadsstraten verkiezen boven landwegen. In plaats van uitgebreid geventileerd, is de Express een gesloten ontwerp dat ook typerend is voor ontwerpen voor skateboarders. Daarom is het een warmere helm en beter geschikt voor herfstdagen dan voor zwoele zomerritten. Esthetisch, hoewel het niet kleiner is, maakt het meer gesloten ontwerp van de Express het minder omvangrijk en bolvormig dan typische geventileerde helmen.

Helaas vonden we de Smith Express niet zo comfortabel als sommige van de andere beste fietshelmen, voornamelijk omdat de vulling niet voldoende is om te voorkomen dat de achterkant van je hoofd het harde schuim van de voering raakt. Het kan worden gecorrigeerd met wat extra vulling rond de bovenrug van de helm, maar Smith voegt geen extra vulling toe. Na urenlang fietsen te hebben gedragen, raakten we gewend aan de pasvorm, maar als je in het begin niet tegen het dragen van een helm opgewassen bent, is dit niet het model voor jou.

Krediet: POC Sports

9. POC Axion SPIN

Een helm die goed is voor on- en off-road fietsen

Specificaties:
Prijs:$ 150,00 Type:Open, op de weg en off-road Ontwerp:POC Spin Gewicht:350 gramDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Uitzicht op Jenson USA Bekijk bij Amazon Bekijk op REI.com Bekijk alle prijzen (11 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Goede crossover-bescherming+Aantrekkelijk ontwerp
Redenen om te vermijden
-Zou meer opvulling kunnen gebruiken

De Axion SPIN van POC is een voorbeeld van een offroad- of enduro-helm die zich net zo goed thuis voelt in de stadsstraten als voor woon-werkverkeer, waardoor het een van de beste fietshelmen is voor diegenen die één model willen voor verschillende omstandigheden. Het ontwerp is niet volledig omsloten zoals stedelijke modellen, maar het bedekt meer van de achterkant en zijkanten van het hoofd dan typische lichtgewicht racehelmen die zijn ontworpen voor snelheid en warm weer. De Axion schuwt ook het MIPS-impactsysteem en gebruikt in plaats daarvan POC's eigen oplossing, SPIN voor Shearing Pad INside.

De Axion SPIN maakt gebruik van een systeem van siliconenkussentjes om rotatiekrachten af ​​te buigen en lijkt in tests beter te presteren dan traditionele ontwerpen met alleen schuim. We houden ook van het uiterlijk van de Axion, hoewel hij ook niet zo comfortabel zat als sommige andere, en we wilden dat hij werd geleverd met extra kussens om wrijving in de rug te verminderen.

Krediet: POC Sports

10. POC Ventral Lite

Een zeer lichte helm met geweldige ventilatie

Specificaties:
Prijs:$ 275 Type:Open, rijden op de weg Ontwerp:EPS Gewicht:270 gramDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Competitive Cyclist Uitzicht op Jenson USA Prime Bekijk bij Amazon Bekijk alle prijzen (7 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Verbazingwekkend licht+Uitstekende ventilatie
Redenen om te vermijden
-Kan sommige hoofden schuren-Geen specifieke rotatie-impactbescherming

De POC Ventral Lite is letterlijk de coolste fietshelm die we hebben getest. Het is het meest open en daardoor ook het lichtst, dus als je merkt dat je onder de meeste helmen zweet, is dit misschien de oplossing voor jou. Om een ​​dergelijke vederlichte status te bereiken, gebruikt de POC Ventral echter een traditionele voering van geëxpandeerd polystyreen (EPS) in plaats van een MIPS-ontwerp of POC's eigen SPIN-systeem. Bijgevolg geeft u wat meer geavanceerde crashbescherming op ten gunste van het gewicht.

We ontdekten ook dat de Ventral niet zo comfortabel was als sommige andere modellen; we hebben het vastgemaakt met behulp van POC's dial-to-tighten-systeem, maar we konden op sommige plaatsen nog steeds de wrijving van de harde pc-shell voelen. Een paar extra kussentjes (die POC vaak bij zijn skihelmen meeneemt) zouden het probleem hier al een heel eind kunnen helpen. De POC Ventral Lite is letterlijk de coolste fietshelm die we hebben getest. Het is het meest open en daardoor ook het lichtst, dus als je merkt dat je onder de meeste helmen zweet, is dit misschien de oplossing voor jou. Om een ​​dergelijke vederlichte status te bereiken, gebruikt de POC Ventral echter een traditionele voering van geëxpandeerd polystyreen (EPS) in plaats van een MIPS-ontwerp of POC's eigen SPIN-systeem. Bijgevolg geeft u wat meer geavanceerde crashbescherming op ten gunste van het gewicht.

We ontdekten ook dat de Ventral niet zo comfortabel was als sommige andere modellen; we hebben het vastgemaakt met behulp van POC's dial-to-tighten-systeem, maar we konden op sommige plaatsen nog steeds de wrijving van de harde pc-shell voelen. Een paar extra pads (die POC vaak bij zijn skihelmen voegt) zouden het probleem hier al een heel eind op kunnen lossen.

hoeveel kost sling tv?

Hoe kies je de beste fietshelm voor jou?

Rotatiekrachten doen pijn: Er is nog steeds enige discussie over de meest effectieve helmtechnologie om je hoofd te beschermen. De meeste onderzoekers zijn het er echter over eens dat het de rotatiekrachten zijn die de meeste schade veroorzaken, inclusief hersenschudding. De meest populaire technologie om dit soort crashes aan te pakken, is het multidirectionele impactbeschermingssysteem of MIPS-technologie. Het is ontworpen om de rotatiekracht op de schedel bij een ongeval te verminderen door de buitenste schil van de helm iets te laten schuiven bij een botsing. Veel helmfabrikanten bieden MIPS-modellen aan, en er zijn een aantal concurrerende ontwerpen, waaronder POC's SPIN-pads en Bontrager's Wavecel-voering die samendrukt om de rotatiekrachten te verminderen.

Pasvorm is belangrijk: Helmen moeten goed passen om je knie te beschermen bij een botsing. De meeste modellen hebben nu een kooiachtig ontwerp dat een set riemen aan de binnenkant kan losmaken of vastzetten om rond je hoofd te passen. Na verloop van tijd kunnen kinbanden uitrekken en losser worden, dus vergeet niet om ze af en toe goed vast te maken. Zorg er ook voor dat je de helm niet naar achteren duwt; ze zijn ontworpen om iets naar voren over je voorhoofd te zitten om je voorhoofd te beschermen.

Wanneer een fietshelm vervangen?

Elke keer dat u een botsing of zelfs een val krijgt die geen letsel tot gevolg heeft, moet uw helm worden vervangen, zelfs als er geen zichtbare schade is. Elke impact kan het vermogen om uw noggin te beschermen verminderen. (Hetzelfde geldt voor ski- en motorhelmen.)

Hoewel er geen vaste regel is, is de algemene consensus dat fietshelmen om de vijf jaar moeten worden vervangen, afhankelijk van het gebruik. Als u uw helm zelden gebruikt, kan deze langer meegaan, maar bij normale slijtage is vijf jaar een goede maatstaf.

Hoe we de beste fietshelmen hebben getest

Een van de criteria bij het selecteren van de beste fietshelmen om te testen, was of ze MIPS-bescherming hadden, of het equivalent daarvan. MIPS, dat in dit gebruik staat voor Multi-directioneel Impact Protection System, bevat een laag waardoor de helm kan schuiven ten opzichte van het hoofd, waardoor de rotatiekrachten die hersenschudding of ander hersenletsel kunnen veroorzaken, worden verminderd.

Natuurlijk konden we de helmen niet testen onder daadwerkelijke crashomstandigheden, dus hebben we verschillende testrapporten geraadpleegd die uitgebreide laboratoriumgebaseerde impactanalyses hebben uitgevoerd. die inbegrepen Virginia Tech en het Insurance Institute for Highway Safety's evaluatie van 133 fietshelmen en een 2021 studie van 27 helmen getest in schuine effecten gepubliceerd in de Annals of Biomedical Engineering. We hebben ook gekeken naar de resultaten van a Onderzoek uit 2020 uitgevoerd door een Zweedse verzekeringsmaatschappij als onderdeel van onze evaluatie.

Omdat pasvorm en comfort twee van de belangrijkste kenmerken van fietshelmen zijn, hebben we elk model aan het hoofd getest, vele kilometers gereden in verschillende omstandigheden (offroad, onverharde wegen, snelwegen en stadsstraten) om te zien hoe ze zich in de echte wereld hielden gebruik maken van.

Verzameling van de beste deals van vandaag Verlaagde prijs Giro Registreren MIPS Volwassen ... Giro Inschrijven MIPS Amazone $ 60 $ 48 Weergave Bekijk alle prijzenKorting BELL Trace MIPS Volwassen... Bell Trace MIPS recreatieve fiets voor volwassenen Amazone $ 65 $ 48,75 Weergave Bekijk alle prijzenKorting BELL Super Air R MIPS Volwassen... Bell Super Air R MIPS Amazone $ 280 $ 209,96 Weergave Bekijk alle prijzenKorting Lazer Blade+ MIPS-helm Lazer Blade + MIPS-helm Competitieve wielrenner $ 109,99 $ 74,99 Weergave Bekijk alle prijzenKorting Gespecialiseerde S-Works preval... Gespecialiseerde S-Works Prevail II ANGI Als.com $ 249,99 $ 187,49 Weergave Bekijk alle prijzenKorting Bontrager Spectre WaveCel... Bontrager Spectre WaveCel-helm REI.com $ 150 $ 109,93 Weergave Bekijk alle prijzenKorting Scott Vivo Plus-helm Scott Vivo Plus-helm Backcountry.com $ 119,95 $ 95,96 Weergave Bekijk alle prijzen Smith Optics Express MIPS... Smith Optics Express-helm Amazone $ 93,50 Weergave Bekijk alle prijzenKorting Klein | Axion Spin Helm Heren ... POC Axion SPIN-helm Jenson VS $ 150 $ 120 Weergave Bekijk alle prijzenKorting POC Ventral Lite-helm POC Ventral Lite Competitieve wielrenner $ 274,95 $ 219,96 Weergave Bekijk alle prijzenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen