De beste blauw licht blokkerende bril in 2021

Inbegrepen in deze gids:

een

spectrum

Arctische vooruitzichten
twee

TIJN

Vierkante Nerd Blauw Licht Blokkerende Bril
3

Felix

Grijze Roebling
4

ElementenActief

Anti-blauwe blokker over bril
5

Gunnar

Onderscheppen
6

HyperX

Gaming brillen

(Afbeelding tegoed: TemplateStudio)

De beste blauwlichtblokkerende bril kan helpen wanneer urenlang staren naar een computer of scrollen door je telefoon je ogen irriteert of de kwaliteit van je slaap beïnvloedt. Deze lenzen claimen de vermoeide ogen te verminderen die worden veroorzaakt door te lang naar schermen te kijken.

Voor alle duidelijkheid: er is geen wetenschappelijk bewijs dat blauw licht daadwerkelijk vermoeide ogen veroorzaakt, noch dat de beste blauwlichtblokkerende bril de vermoeidheid van de ogen volledig kan verlichten. Neem contact op met een oogarts als u last heeft van aanhoudende oogirritatie of als u uw bestaande lenzen op sterkte wilt vervangen door een paar blauwlichtblokkerende lenzen.beste budgetmicrofoon voor streaming
  • De beste smartwatches die we hebben getest
  • Al de beste monitoren voor thuiswerken
  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Als je een paar wilt uitproberen, hebben we een aantal opties verzameld, of je nu een serieuze gamer bent, een baan hebt waarvoor je meerdere uren achter je beeldscherm zit of je aan het wennen bent aan thuisonderwijs.

Bekijk hieronder de beste blauwlichtblokkerende brillen.

Wat zijn de beste blauw licht blokkerende glazen?

De beste blauwlichtblokkerende bril in het algemeen is de Prospek Arctic van Spektrum ($ 37), die een klassiek uiterlijk en een bijna heldere lenstint biedt tegen een redelijke prijs. Als je op zoek bent naar een goedkoop paar, dan zijn de TJIN Square Nerd Blue Light Blocking Glasses ($ 17) en Amazon-darlings ook geweldig.

Maar voor de meest uitgebreide receptmogelijkheden heeft Felix Grey aantrekkelijke stijlen, zoals Roebling, voor dagelijks gebruik.

Gunnar maakt de beste blauwlichtblokkerende bril voor gamers, zoals het Intercept-paar. Dit bedrijf heeft een lange geschiedenis in het maken van brillen voor het blokkeren van blauw licht en biedt ook een verscheidenheid aan lenzen en framevormen.

De beste blauwlichtblokkerende bril die je vandaag kunt kopen

Krediet: Spektrum

1. Spectrum Prospek Arctic

De beste blauwlichtblokkerende bril voor de meeste computergebruikers

Specificaties:
Gewicht:7,2 ons Lenstint:enigszins geel Totaal stijlen:28 Recept optie:Ja, en lezers tot +3.00DE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Prime Bekijk bij Amazon Prime Bekijk bij Amazon Bekijk alle prijzen (20 gevonden) 213 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Redelijke prijs+Overvloed aan opties+Lezerstijlen
Redenen om te vermijden
-Lege lijst

Spektrum's Prospek Arctic, de beste blauwlichtblokkerende bril, is betaalbaar, bescheiden en verkrijgbaar in een breed scala aan leesvermogens. De lichte gele tint van de lenzen filtert blauw licht zonder een digitaal scherm volledig te verkleuren, waardoor ze perfect zijn voor computerwerk. Voor een extra kunt u uw recept eenvoudig toevoegen aan de Prospek Arctics op Spektrum's website . Hoewel de Arctic-stijl een unisex, moderne esthetiek weerspiegelt, zijn er een aantal meer conventionele framestijlen van minder dan $ 50 verkrijgbaar bij het merk.

(Image credit: TIJN)

2. TIJN Vierkante Nerd Blauw Licht Blokkerende Bril

Leuk, veel kleuren en makkelijk voor je budget.

Specificaties:
Gewicht:1,44 ons Lenstint:geen Totaal stijlen:vijftien Recept optie:NeeDe beste TIJN Square Nerd Blue Light Blocking Glasses-deals van vandaag TIJN Blue Light Blocking... Amazone £ 9,99 Visie TIJN Blue Light Blocking... Amazone £ 9,99 Visie TIJN Blue Light Blocking... Amazone £ 13,99 Visie Nachtzicht Rijbril... Amazone £ 16,99 Visie Bekijk alle prijzen (16 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Goedkoop+Meerdere kleuropties
Redenen om te vermijden
-Slechts één vorm

Als je niet zeker weet of een blauw licht blokkerende bril iets voor jou is, is dit $ 17 paar van TIJN een goede plek om te beginnen. De schattige, nerdvormige monturen zijn een Amazon-bestseller en een budgetversie van de high-end stijlen van het merk. Ze zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en zijn perfect om te bewaren als reis- of back-uppaar blauwlichtblokkers. Hoewel je deze niet kunt krijgen met lenzen op sterkte, doet de bril van TIJN het prima als je contactlenzen draagt ​​of een goed gezichtsvermogen hebt.

ax1800 wifi 6 router

Krediet: Felix Gray

3. Felix Grijze Roebling

Voeg sterkte toe aan deze monturen voor betaalbaar, dagelijks gebruik.

Specificaties:
Gewicht:0,86 ons Tint:Geen Totaal stijlen:16 Recept optie:Ja, en lezers tot +2,5DE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon Bekijken bij Felix Gray
Redenen om te kopen:
+Grondige receptopties+Meerdere pasvormen
Redenen om te vermijden
-Duur voor stijl zonder recept

Met een Felix Grey bril hoef je niet te kiezen tussen je glazen op sterkte en bescherming tegen blauw licht. Hoewel beperkt in aantal, kunnen alle stijlen van Felix Gray worden aangepast aan uw recept, en het merk biedt ook leesbrillen met vermogens tot +2,5. Ze zijn duur voor niet-receptplichtige stijlen, maar de kosten van $ 145 voor een zichtcorrigerend paar zijn redelijk betaalbaar voor een alledaagse bril.

Felix Gray vernoemt zijn bril ook naar beroemde wetenschappers, wiskundigen en uitvinders. De Roebling-stijl is genoemd naar Emily Roebling, de eerste vrouwelijke veldingenieur die toezicht hield op de bouw van de Brooklyn Bridge.

Krediet: ElementsActive

4. ElementsActive Anti Blue Blocker voor over brillen

Blauwlichtblokkers die kunnen worden gedragen met lenzen op sterkte.

Specificaties:
Gewicht:1,6 ons Tint:Amber oranje Totaal stijlen:4 Recept optie:NeeDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon 901 Amazon-klantrecensies
Redenen om te kopen:
+Past goed over bril op sterkte+Groot bereik van dekking
Redenen om te vermijden
-Oranje getinte lens

Als u tevreden bent met de lenzen op sterkte die u bezit, maar af en toe de beste blauwlichtblokkerende bril wilt, is de ElementsActive Over Glasses Anti Blue Blocker-bril van $ 20 voldoende. We ontdekten dat ze het beste zijn om op sterkte te dragen, omdat ze groot genoeg zijn om comfortabel over de meeste brillen te passen. ElementsActive biedt ook clip-on blauwlichtblokkers die aan frames worden bevestigd. De lenzen zijn onaantrekkelijk oranje getint, maar u kunt er zeker van zijn dat blauw licht uw ogen niet bereikt als u ze draagt.

Krediet: Gunnar

5. Gunnar onderscheppen

Deze blauwlichtblokkers zijn goedgekeurd door gamers.

Specificaties:
Gewicht:1,12 ons Tint:Geel Totaal stijlen:30 Recept optie:JaDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon Prime Bekijk bij Amazon Prime Bekijk bij Amazon Bekijk alle prijzen (7 gevonden)
Redenen om te kopen:
+Comfortabele pasvorm+Groot bereik van dekking
Redenen om te vermijden
-Geel getinte lens

Gunnar is de enige gepatenteerde gaming-bril, waardoor het Intercept-paar perfect is voor diegenen die uren achter elkaar op een pc of een andere console die op een tv is aangesloten, spelen. Hoewel ze worden geadverteerd als 'gaming'-brillen, werken ze net zo goed voor elke computeractiviteit waarbij je langere tijd naar een scherm moet kijken. De geel getinte lens schrikt sommigen misschien af, maar de kleur verzacht het licht dat door schermen wordt uitgestraald. Gunnar heeft een uitgebreide selectie framestijlen, waarvan sommige behoorlijk stijlvol zijn.

Samsung z flip 3 recensie

(Afbeelding tegoed: HyperX)

6. HyperX-gamingbrillen

Premium gaming blauw licht blokkerend frame

Specificaties:
Gewicht:11,5 ons Tint:Geen Totaal stijlen:1 (4 kleuren) Recept optie:JaDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Gericht op gamers+Geen gele lenstint+Duurzaam ontwerp
Redenen om te vermijden
-Lege lijst

HyperX Gaming Eyewear is een van de beste blauwlichtblokkerende brillen voor gamers. Deze zijn comfortabel, beschermend en hebben geen duidelijke lenstint, dus ze zullen ook geen aandacht trekken als je ze ook tijdens Zoom-vergaderingen draagt. Hoewel er niet veel framevormen van HyperX Gaming Eyewear zijn, biedt de neutrale kleurselectie wat ruimte voor personalisatie.

Hoe we de beste blauw licht blokkerende bril testen

Om de beste blauwlichtblokkerende bril te vinden, hebben we producten van best beoordeelde merken op Amazon en Best Buy beoordeeld. We vroegen onze collega's en vrienden in de technische wereld ook welke stijlen ze leuk vinden voor lange uren met schermen.

Nadat we indrukken van het ontwerp hadden genoteerd en onderzoek hadden gedaan naar receptopties, droegen we een aantal dagen verschillende paren en peilden we elke avond hoe onze ogen aanvoelden.

Verzameling van de beste deals van vandaag Verlaagde prijs PROSPEK Computerbril -... Prospek blauwlicht blokkerende bril Amazone £ 28,95 £ 23,63 Visie Bekijk alle prijzenKorting TIJN Blue Light Blocking... TIJN Blauw Licht Blokkerende Bril Amazone £ 18,99 £ 9,99 Visie Bekijk alle prijzen ElementsActive Ombouw ... ElementsActive Blue Light Blocking Amazone £ 39,01 Visie Bekijk alle prijzenKorting GUNNAR Gaming en computer... Gunnar Gaming-brillen Amazone £ 39,99 £ 34,99 Visie Bekijk alle prijzen HyperX-gamingbrillen HyperX-gamingbrillen Amazone £ 133,82 Visie Bekijk alle prijzenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen