Beste Bluetooth TV-adapters 2021

Inbegrepen in deze gids:

1

TaoTronics

TT-BA07 2-in-1 Bluetooth-zender en -ontvanger
2

Avantree

Oase Plus
3

Ziidoo

3-in-1 draadloze Bluetooth-adapter
4

TaoTronics

TT-BA09 Adapter met optische TOSLINK
5

1Mii

B06TX Bluetooth-ontvanger
6

Aluratek

ABC01F Bluetooth-audio-ontvanger en zender
7

MEE

Audio Connect AF-T1 universele zender
8

Carpuride

TX-9 Bluetooth-zender

(Afbeelding tegoed: Avantree)

De beste Bluetooth TV-adapters bieden u een handige oplossing voor een aantal geluidsproblemen die u kunt hebben wanneer u tv kijkt. Staat het geluid van je tv niet hard genoeg? Sluit een draadloze speaker aan en zet hem naast je stoel. Klaagt uw partner dat u te hard naar de tv kijkt? Koppel een Bluetooth TV-adapter met een koptelefoon en houd het geluid voor jezelf. Wil je 's avonds laat nog een film kijken zonder de kinderen wakker te maken? Koptelefoon te hulp voor mama en papa.

Bluetooth TV-adapters zijn er in een breed scala aan prijzen en soorten, met een paar variaties op ontwerp en mogelijkheden. Sommige hebben ook een ontvangermodus, waarmee u audio vanaf uw telefoon, tablet of computer kunt verzenden; sluit de adapter aan op een bedrade hoofdtelefoon en je hebt een Bluetooth-koptelefoon.  • De beste tv's die je kunt kopen
  • Nieuwe set kopen? Onze tv-aankoopgids heeft alle antwoorden
  • De beste draadloze hoofdtelefoon voor privé luisteren
  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

We hebben tientallen Bluetooth TV-adapters onderzocht die beschikbaar zijn via Amazon en Best Buy en hebben degene gekozen die de beste gebruikersbeoordelingen hebben gekregen, terwijl we ervoor hebben gezorgd dat ze de functies hadden die je wilt. Of je nu op zoek bent naar een model dat je mee kunt nemen of je focust op audio van de hoogste kwaliteit die je kunt krijgen, er is een adapter die voor jou werkt.

Bluetooth TV-adapter Black Friday-deals

Black Friday-deals zijn nu beschikbaar, met geweldige verkopen van grote retailers die de hele maand plaatsvinden. En de verkopen zijn nog niet gedaan. We zullen steeds nieuwe deals zien verschijnen naarmate we Black Friday naderen en we zullen het opvolgen met onze Cyber ​​Monday-dealspagina om de besparingen tijdens de feestdagen te behouden.

Wat zijn de beste Bluetooth TV-adapters?

De beste Bluetooth TV-adapter voor de meeste mensen, en de best beoordeelde op Amazon, is de TaoTronics TT-BA07. Het doet alles wat de meeste mensen willen van een Bluetooth TV-adapter en het is ook een van de goedkoopste beschikbare eenheden. De kleine adapter is extreem draagbaar en zal geen doorn in het oog zijn. Het maakt verbinding met de 3,5 mm aux-ingang op uw tv, heeft een batterijduur van 10 uur en kan zowel Bluetooth-audio ontvangen als verzenden. Je kunt er twee koptelefoons of speakers aan koppelen als je het geluid wilt delen. En het bereik van 65 voet is goed genoeg voor de meeste situaties en het signaal zou sterk moeten zijn dankzij het gebruik van Bluetooth 5.0 in plaats van een oudere versie.

beste macbook pro 2020-hoes

Als je een groter budget hebt en een model nodig hebt dat kan worden aangesloten op een optische digitale audio-uitgang op je tv, koop dan de Avantree Oasis Plus. Naast meer invoeropties dan de TaoTronics TT-BA07, heeft de Oasis Plus een indrukwekkend bereik van 164 voet. Het kan met twee apparaten worden gekoppeld en zowel audio verzenden als ontvangen. Het neemt echter meer ruimte in beslag en heeft geen batterij, waardoor het minder draagbaar is.

Voor degenen met een strikt budget is de Ziidoo Bluetooth 5.0-zender en -ontvanger, 3-in-1 draadloze Bluetooth-adapter de beste goedkope optie. Het komt overeen met de meeste specificaties van de TaoTronics TT-BA07, maar is de helft van de prijs. Het is aan de lage kant voor het bereik, maar het is een zeer betaalbare manier om in Bluetooth-tv-adapters te komen.

De beste Bluetooth TV-adapters in 2021

Krediet: TaoTronics

1. TaoTronics TT-BA07 2-in-1 Bluetooth-zender en -ontvanger

Beste adapter voor de meeste mensen

Specificaties:
ingangen:3,5 mm uitgangen:3,5 mm Bluetooth-versie:5.0 Dimensies:1,8 x 1,3 x 0,3 inch Ontvanger modus:Ja Bereik:65 voet Batterijduur:10 uur Volumeregeling:Nee Gelijktijdige verbindingen:JaDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Goedkoop+Zeer draagbaar+Ontvanger modus:
Redenen om te vermijden
-Geen optische digitale audio-ingang

De TaoTronics TT-BA07 is onze eerste keuze omdat hij de functies combineert die je het meest nodig hebt in een Bluetooth TV-adapter en wordt geleverd met een zeer betaalbare prijs. Het maakt verbinding met je tv via een 3,5 mm-kabel en kan tegelijkertijd naar twee apparaten verzenden - perfect als je 's avonds laat met een vriend naar een show wilt kijken en je allebei een koptelefoon moet dragen om anderen niet lastig te vallen.

De TaoTronics TT-BA07 ondersteunt lage latentie, wat betekent dat het geluid en beeld niet synchroon lopen. Met een bereik van 65 voet zou u geen problemen moeten hebben om een ​​solide draadloze verbinding te behouden. De batterijduur van 10 uur en het kleine formaat zijn handig als je hem een ​​tijdje naar een andere tv wilt verplaatsen. Nog een pluspunt van zijn formaat: het is gemakkelijk aan te sluiten op een bedrade hoofdtelefoon om er een Bluetooth-koptelefoon van te maken, dankzij de ontvangermodus.

Het mist een optische digitale audio-ingang, wat betekent dat je ervoor moet zorgen dat je tv een uitgang van 3,5 mm heeft.

(Afbeelding tegoed: Avantree)

2. Avantree Oasis Plus

De adapter met de meeste functies

Specificaties:
ingangen:Optisch digitaal, 3,5 mm, RCA uitgangen:Optisch digitaal, 3,5 mm Bluetooth-versie:5.0 Dimensies:4,5 x 3,0 x 1,2 inch Functies:Gesproken aanwijzingen Ontvanger modus:Ja Bereik:164 voet Batterijduur:Geen Volumeregeling:Ja Gelijktijdige verbindingen:JaDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Optische digitale audio-invoer en uitvoer+Langeafstand
Redenen om te vermijden
-Duur-niet draagbaar

De Avantree Oasis Plus onderscheidt zich als de meest veelzijdige optie voor Bluetooth TV-adapters - en heeft een bijpassende premium prijs. Het kan op bijna elke tv worden aangesloten, dankzij de ingangen voor optische digitale audio, 3,5 mm en RCA. Het is een van de grotere modellen op deze lijst, maar het maakt verstandig gebruik van de voetafdruk. Het bovenpaneel bevat volumeregelaars, een Bluetooth-koppelingsknop, statuslampjes om de huidige invoer weer te geven en meer. Het heeft een van de langste geadverteerde bereik van alle Bluetooth TV-adapters: 50 meter. Maar dat houdt geen rekening met muren of obstakels tussen jou en de adapter.

iphone 12 pro max plus

Met de Avantree Oasis Plus kun je op twee apparaten tegelijk luisteren, of overschakelen naar de ontvangermodus om vanaf je telefoon te streamen. U kunt de uitgangen van het apparaat ook gebruiken om rechtstreeks verbinding te maken met een soundbar of audio-ontvanger - en tegelijkertijd Bluetooth gebruiken. Het heeft echter geen batterij. Als u uw Bluetooth TV-adapter veel gebruikt, is het de kosten waard om het beste te krijgen.

Krediet: Ziidoo

3. Ziidoo 3-in-1 draadloze Bluetooth-adapter

Bluetooth TV-adapter met een beperkt budget

Specificaties:
ingangen:3,5 mm uitgangen:3,5 mm Bluetooth-versie:5.0 Dimensies:Nvt Ontvanger modus:Ja Bereik:33 voet Batterijduur:Nvt Volumeregeling:Nee Gelijktijdige verbindingen:NvtDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Zeer betaalbaar+Ontvanger modus:
Redenen om te vermijden
-Beperkt bereik-Geen optische digitale verbinding

Als je de voordelen van een Bluetooth TV-adapter wilt, maar niet veel kunt uitgeven, kun je de Ziidoo Bluetooth 5.0-zender en -ontvanger krijgen voor ongeveer dezelfde prijs als een lunch. Hoewel het een redelijk barebones-adapter is, hoef je niet veel functies op te offeren in vergelijking met de TaoTronics TT-BA07. Het maakt verbinding met je tv via 3,5 mm en bevat ook een ontvangermodus om van je telefoon naar een koptelefoon of een soundbar te streamen.

Het heeft een van de meer beperkte Bluetooth-bereiken op deze lijst - 33 voet - maar dat zou genoeg moeten zijn om te verzenden terwijl je tv kijkt. Het bereik kan een groter probleem zijn als je het als ontvanger wilt gebruiken. Het mist ook een optische digitale uitgang, maar het vertegenwoordigt nog steeds een grote waarde.

Krediet: TaoTronics

ps5-controller gebruiken op pc

Betaalbare adapter met optische digitale ingang

Specificaties:
ingangen:Optisch digitaal, 3,5 mm uitgangen:Optisch digitaal, 3,5 mm Bluetooth-versie:5.0 Dimensies:2,4 x 2,4 x 0,8 inch Ontvanger modus:Ja Bereik:33 voet Batterijduur:15 uur Volumeregeling:Nee Gelijktijdige verbindingen:JaDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Optische digitale audio-ingang+Betaalbaar
Redenen om te vermijden
-Beperkt bereik

De grotere en iets duurdere neef van onze topkeuze, de TaoTronics TT-BA09 geeft je een belangrijke upgrade ten opzichte van de TT-BA07: een optische digitale ingang. Dat betekent dat je audio van betere kwaliteit kunt streamen en het werkt met de meeste huidige tv-modellen. Ook kun je de optische digitale uitgang gebruiken om het apparaat direct op een soundbar aan te sluiten en als ontvanger te gebruiken als je muziek van je telefoon wilt streamen.

De TT-BA09 heeft ook een batterijduur van 15 uur; hoewel minder draagbaar dan de TT-BA07, is hij met 2,4 x 2,4 x 0,8 inch toch gemakkelijk te verplaatsen. Je kunt twee apparaten tegelijk aansluiten om het geluid van je tv te delen. In zekere zin is hij inferieur aan de TT-BA07: de TT-BA09 heeft een draadloos bereik van 33 voet, vergeleken met 65 voet voor de kleinere eenheid van TaoTronics.

(Afbeelding tegoed: 1Mii)

5. 1Mii B06TX Bluetooth-ontvanger

Flexibele adapter met coaxiale digitale audio

Specificaties:
ingangen:Optisch digitaal, coax digitaal, 3,5 mm uitgangen:Geen Bluetooth-versie:5.0 Dimensies:3,6 x 2,4 x 0,9 inch Ontvanger modus:Nee Bereik:197 voet Batterijduur:Geen Volumeregeling:Ja Gelijktijdige verbindingen:JaDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Coaxiale digitale en optische digitale ingangen+Grootste bereik van elk model
Redenen om te vermijden
-Geen ontvangermodus

Iets oudere tv's hebben mogelijk een coaxiale digitale audio-uitgang in plaats van een optische digitale uitgang; als je in deze groep zit, is de 1Mii B06TX de Bluetooth TV-adapter voor jou. Het is het enige model in deze lijst met de coaxiale digitale ingang. Maar het heeft ook optische digitale en 3,5 mm aux-ingangen (en wordt geleverd met een RCA-naar-3,5 mm-kabel), waardoor het de meest flexibele adapter in het algemeen is. Bovendien heeft het het langste geadverteerde bereik op 30 meter (hoewel in het echte leven binnen, met muren en andere interferentie, het werkelijke bereik waarschijnlijk dichter bij 50-70 meter ligt). Het is aan de grote kant voor deze adapters met 3,6 x 2,4 x 0,9 inch, maar dankzij zijn formaat heeft hij ruimte voor volumeregelingen op het apparaat.

De B06TX heeft echter geen ontvangermodus, wat betekent dat je er geen muziek van je telefoon naar kunt sturen, en er is geen batterij.

beste games op de switch

(Afbeelding tegoed: Aluratek)

6. Aluratek ABC01F Bluetooth-audio-ontvanger en zender

Draagbare adapter met volumeregeling

Specificaties:
ingangen:3,5 mm uitgangen:3,5 mm Bluetooth-versie:5.0 Dimensies:2,1 x 1,5 x 0,4 inch Ontvanger modus:Ja Bereik:50 voet Batterijduur:10 uur Volumeregeling:Ja Gelijktijdige verbindingen:JaDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Ontvanger modus:+Volumeregeling
Redenen om te vermijden
-Geen optische digitale ingang

De Aluratek ABC01F Bluetooth-audio-ontvanger / zender is een andere goede keuze als u een zeer draagbare Bluetooth-tv-adapter wilt. Iets groter dan de TaoTronics TT-BA07, bevat de 2,1 x 1,5 x 0,4-inch ABC01F iets dat de TT-BA07 niet heeft: volumeregeling op het apparaat. Met zijn kleine formaat, ontvangermodus en 10 uur batterijduur is de ABC01F geweldig om bedrade hoofdtelefoons om te zetten in draadloze. De volumeknoppen kunnen ook muzieknummers overslaan en opnieuw afspelen in de ontvangstmodus. Het heeft een ingang en uitgang van 3,5 mm en wordt geleverd met een RCA-naar-3,5 mm-kabel voor verbindingen met stereo-ingangen en -uitgangen.

Het bereik van 50 voet is niet zo goed als de 65 voet van de TT-BA07. Het kost ook meer dan onze topkeuze, maar is verder een zeer solide optie als je geen optische digitale ingang nodig hebt.

(Afbeelding tegoed: MEE)

7. MEE Audio Connect AF-T1 universele zender

Adapter met optische digitale ingang maar beperkt bereik

Specificaties:
ingangen:Optisch digitaal, 3,5 mm uitgangen:Geen Bluetooth-versie:4.0 Dimensies:2,2 x 2,2 x 1 inch Ontvanger modus:Nee Bereik:30 voet Batterijduur:12 uren Volumeregeling:Nee Gelijktijdige verbindingen:JaDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Prime Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+Optische digitale audio-ingang
Redenen om te vermijden
-Gebruikt een oudere versie van Bluetooth-Geen ontvangermodus

Als uw TV een optische digitale audio-uitgang heeft en u niet de nieuwste Bluetooth-standaard nodig heeft, kan de Mee Audio Connect AF-T1 een goede match zijn voor uw Bluetooth TV-adapterbehoeften. Naast optisch digitaal heeft de Connect AF-T1 ook een 3,5 mm-ingang en wordt hij geleverd met een splitter om aan te sluiten op een RCA-uitgang. Met 2,2 x 2,2 x 1 inch is hij klein genoeg om mee te nemen en heeft hij een batterijduur van 12 uur. Je kunt twee apparaten tegelijk aansluiten om met een vriend te luisteren.

Als gevolg van het gebruik van Bluetooth 4.0 heeft de Connect AF-T1 slechts een bereik van 30 voet. Het kan alleen geluid verzenden, niet ontvangen, dus je kunt er geen muziek van je telefoon naar sturen. Het mist ook volumeregelaars, iets dat sommige duurdere adapters bieden.

hoe fb-video op te slaan

Krediet: Carpuride

8. Carpuride TX-9 Bluetooth-zender

Streaming stick-stijl adapter

Specificaties:
ingangen:3,5 mm, USB uitgangen:Geen Bluetooth-versie:4.0 Dimensies:2,4 x 1,0 x 0,4 inch Ontvanger modus:Nee Bereik:32 voet Batterijduur:Geen Volumeregeling:Nee Gelijktijdige verbindingen:JaDE BESTE DEALS VAN VANDAAG Controleer Amazon Bekijk bij Amazon
Redenen om te kopen:
+USB-aansluiting voor streaming vanaf een computer
Redenen om te vermijden
-Oudere Bluetooth-versie-Geen batterij

Als u een gevoede USB-poort op uw tv heeft, kan de Carpuride TX-9 Bluetooth-zender een uitstekende match zijn voor uw Bluetooth-tv-adapterbehoeften. Het ziet eruit als een Roku Streaming Stick en neemt met 2,4 x 1,0 x 0,4 inch heel weinig ruimte in beslag. Als u geen gevoede USB-poort op uw tv heeft, kunt u deze aansluiten op een stroombron met behulp van de muurwrat van uw telefoon. Het kan tegelijkertijd naar twee apparaten verzenden. U kunt hem ook rechtstreeks op de USB-poort van uw computer aansluiten en geluiden vanaf de computer verzenden zonder extra kabels.

De TX-9 gebruikt Bluetooth 4.0, een oudere versie van de draadloze standaard, en heeft daardoor een beperkter bereik dan de meeste adapters op deze lijst. Het heeft een 3,5 mm-ingang en wordt geleverd met een RCA-naar-3,5 mm-adapter voor aansluiting op stereo-uitgang, maar het ontbreekt aan een optische digitale verbinding.

Hoe u de beste Bluetooth TV-adapter voor u kiest

Wanneer u op zoek bent naar een Bluetooth TV-adapter, wilt u er zeker van zijn dat deze verbinding kan maken met uw tv (of computer, als dat uw videobron is). De meeste tv's van tegenwoordig hebben een aux-uitgang van 3,5 mm. Sommige hebben een optische digitale audio-uitgang of een RCA (stereo) uitgang.

Denk ook aan het bereik: hoe ver zit je als je kijkt of luistert? Voor tv-kijken zou het bereik niet zo'n probleem moeten zijn, maar als je de adapter gebruikt om naar muziek te luisteren - of je stuurt audio van je telefoon om via de adapter af te spelen - wil je waarschijnlijk meer bereik.

Als je met een vriend tv kijkt, wil je misschien audio naar twee koptelefoons of luidsprekers tegelijk kunnen sturen. Als je van plan bent hem als ontvanger te gebruiken of als je hem op meer dan één tv moet gebruiken, is een batterij handig. De grootte van het apparaat kan ook een rol spelen als u van plan bent om het te verplaatsen of als u niet wilt dat het duidelijk is.

En bekijk enkele van de beste accessoires voor uw thuisbioscoop:

Beste tv-beugels | Beste Bluetooth-luidsprekers | Beste Soundbars | Beste tv-antennes | Beste goedkope tv-antennes

  • Gebruik je een Bluetooth-koptelefoon op je tv? Dit is wat je moet weten
  • Wat is een smart-tv? Onze FAQ heeft de antwoorden
Verzameling van de beste deals van vandaag Verlaagde prijs Avantree Oasis Plus gecertificeerd ... Avantree Oasis Plus Amazone £ 69,99 £ 52,49 Weergave Bekijk alle prijzen Bluetooth-adapter voor pc Ziidoo 3-in-1 draadloze Bluetooth-adapter Amazone £ 37,63 Weergave Bekijk alle prijzen MEE-audio - Verbinden, ... MEE Audio Connect AF-T1 Universal Amazone £ 49,99 Weergave Bekijk alle prijzenWe controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen
  • Categorie Tv