De beste alternatieven voor kabel-tv in 2021: live tv-diensten die u geld besparen

(Afbeelding tegoed: Google/Shutterstock)

Het doorknippen van het snoer wordt mogelijk gemaakt door de beste kabel-tv-alternatieven. Deze live tv-services bieden snellere prestaties, strakkere interfaces - en het beste van alles - maandelijkse betalingsstructuren. Juist, geen contracten! En terwijl de leerlingen zich voorbereiden om weer naar school te gaan, is het vinden van een fantastische manier om online kabel-tv te kijken de perfecte manier om op de hoogte te blijven van je favoriete programma's, en ervoor te zorgen dat je geen ruzie hoeft te maken over wie de tv's van de slaapzaal mag gebruiken .

samsung galaxy s20 vs fe

De beste vervangingsservices voor kabel-tv bieden de meeste uitzendingen, entertainment-, nieuws- en sportkanalen die u wilt bekijken en stellen u in staat om premiums zoals HBO en Showtime toe te voegen. Dankzij de topkeuze kon Kelly Woo van TG eindelijk het snoer doorknippen.  • Black Friday deals: bekijk nu al de beste aanbiedingen!

Deze lijst met kabel-tv-alternatieven is voor jou als je lokaal nieuws wilt kijken om van alles op de hoogte te blijven, sportgames wilt zien (zoals NFL-livestreams) of afleveringen van je favoriete guilty pleasure reality-series wilt opnemen. En hoewel velen in prijs stijgen, zijn ze nog steeds goedkoper dan kabel. Het enige probleem is dat ze soms platformproblemen kunnen hebben, iets wat we hieronder met YouTube TV zullen onderzoeken.

Wat zijn de beste alternatieven voor kabel-tv?

De beste kabel-tv-alternatieven bieden veel kanalen (en vooral de netwerken die u wilt), gebruiksgemak, beschikbaarheid op de belangrijkste streaming-apparaten en natuurlijk waar voor de prijs.

Ons beste alternatief voor kabel-tv, Sling TV, begint bij $ 35 per maand voor de Sling Blue- of Sling Orange-pakketten. Het gecombineerde Sling Orange+Blue-pakket kost $ 50 per maand, maar je krijgt wel alle netwerken die Sling aanbiedt.

Op de hielen van Sling zijn Hulu With Live TV en YouTube TV, die beide $ 65 per maand zijn, maar meer kanalen en meer uren DVR bieden. Fubo TV, ook $ 65 / maand, is een geweldige optie met meer dan 120 kanalen, waaronder veel nichesportkanalen.

AT&T TV heeft onlangs zijn naam veranderd in DirecTV Stream, de nieuwste rebranding die de service in de loop der jaren heeft ondergaan, zoals het verlagen van de prijs en het wegnemen van HBO Max. Maar de trage prestaties en de prijs van $ 70 zijn ruw wanneer betere opties je omringen.

De beste kabel-tv-alternatieven die u vandaag kunt kopen

Krediet: Sling TV

1. Draagdoek

Beste kabelvervangingsservice in het algemeen

Startprijs (per maand): $ 35 | Kanalen (in instappakket): 30 | DVR: 50 uur (200 uur voor $ 5 per maand) | Op aanvraag: Ja | Apparaatondersteuning: Amazon Fire, Android, Apple TV, Chromecast, Chromecast-compatibele tv's, computers, iOS, Roku | Gelijktijdige streams: 1 ($ 35 per maand); 3 ($ 35 per maand); 4 ( per maand)

Eerste maand slechts Draagdoek Blauw $ 35/mnd Eerste maand slechts Sling Oranje $ 35/mnd Eerste maand slechts $ 20 Draagdoek Oranje + Blauw $ 50/mnd Bezoek site bij Sling TV Grote verscheidenheid aan kanaalpakketten Beschikbaar op een groot aantal apparaten Potentieel goedkoop Beperkte aanpassing Ontbrekende meerdere gebruikersprofielen

Sling TV krijgt een enorme verandering in de interface (eerst komst naar Fire TV) die het echt op de hoogte brengt van de concurrenten - en helpt om het op dit moment het beste alternatief voor kabelvervanging te houden en degene die TG-schrijver Kelly Woo koos om kabel te vervangen. Sling won ook twee van de TemplateStudio Awards 2021 : voor de beste live tv-streamingservice en de beste sportstreamingservice.

Sling TV begint goedkoop ($ 35 per maand), hoewel de kosten kunnen oplopen als u voor add-ons kiest. De service biedt twee basispakketten met kanalen (oranje en blauw), waarna kijkers kleinere extra's kunnen kiezen en kiezen, die meestal $ 5 per maand kosten. Een van onze redacteuren test momenteel alle kabelvervangingsservices en heeft vastgesteld dat Sling een topconcurrent is, en merkt op dat de nieuwe Sling-app op Fire, Roku en andere platforms een goed ontworpen upgrade is elke maand nieuwe functies krijgen . De nieuwe app van Sling wordt nog steeds uitgebreid naar meer platforms, dus maak je geen zorgen als deze nog niet op je apparaat staat.

Van sport tot comedy tot kinderprogramma's tot zenders in een vreemde taal, Sling TV heeft voor elk wat wils. De DVR-functies van de service zijn ook niet slecht. Voor meer details, inclusief line-ups en prijzen en meer, bekijk onze Wat is Sling-tv? bladzijde. Zelfs het Orange+Blue-pakket van Sling is nog steeds betaalbaarder dan de meeste basispakketten van zijn concurrenten. Sling werkt ook zijn app bij, met een nieuwe en verbeterde interface die in golven wordt uitgerold. Bovendien komt het naar alle Echo Show-apparaten, zodat je overal in huis tv kunt kijken.

Lees ons volledige Sling TV recensie

(Afbeelding tegoed: Hulu)

2. Hulu met Live TV

De beste originele programmering

Startprijs (per maand): $ 65 | Kanalen (in instappakket): Meer dan 60+ | DVR: Ja | Op aanvraag: Ja | Apparaatondersteuning: Android, Apple TV, Chromecast, iOS, Xbox One | Gelijktijdige streams:

Ontvang de eerste week gratis Hulu + Live TV $ 64,99/mnd Bezoek site bij Hulu Aantrekkelijke interface Goede kanaalselectie Eenvoudige DVR-functies Veel menu's Dure extra's

Hulu begon als een on-demand streamingdienst en breidde zich vervolgens uit met het aanbieden van live-tv. Voor $ 65 per maand krijg je Hulu's traditionele catalogus met shows en films, plus toegang tot meer dan 60 livekanalen, van A&E tot ESPN tot TNT. Hulu met Live TV is bijzonder goed in het aanbevelen van nieuwe inhoud, en de interface is een van de meest kleurrijke en navigeerbare op het gebied van kabelvervanging. Je zult echter te maken krijgen met een heleboel advertenties, en als je er minder wilt, moet je $ 10 meer betalen. En als je meer DVR-ruimte of gelijktijdige streams nodig hebt, moet je tot $ 30 extra per maand betalen.

Hulu doet grote browniepunten voor het toevoegen van zijn bibliotheek met originelen en on-demand programmering. Bovendien heeft het FX on Hulu-partnerschap een heleboel klassieke en moderne shows toegevoegd, zoals The Shield en Atlanta. Niet al deze andere diensten bieden exclusieve aanbiedingen die vergelijkbaar zijn met de bekroonde Handmaid's Tale, Normal People en Little Fires Everywhere.

Lees ons volledige Hulu met Live TV-recensie

(Afbeelding tegoed: toekomst)

3. YouTube-tv

Beste DVR-functie en toegang tot lokale netwerken

Startprijs (per maand): $ 65 | Kanalen (in instappakket): 85 | DVR: Ja | Op aanvraag: Ja | Apparaatondersteuning: Android-, Chromecast- en Chromecast-compatibele tv's, computers, iOS | Gelijktijdige streams: 3

YouTube TV $ 64,99/mnd Bezoek site op YouTube TV Onbeperkte DVR Lokale kanalen Eenvoudig te gebruiken Gebrekkige originelen Geen Viacom-kanalen

Eenvoudig, gebruiksvriendelijk en met een zeer sterke selectie van kanalen, blijft YouTube TV een top alternatief voor kabel-tv. De grootste opvallende functie is DVR met onbeperkte opslag, aangezien de meeste concurrenten een limiet op uw opnamen stellen. Het heeft ook alle grote omroepnetwerken, dus je kunt je lokale nieuws en sport ontvangen, evenals sitcoms en drama's op het netwerk. En u kunt premiumkanalen zoals HBO toevoegen.

Een van onze favoriete aspecten van YouTube TV is dat het de kortste vertraging heeft op kabel-tv. Sling en andere services kunnen iets verder (minder dan een minuut, maar het telt nog steeds voor sport en live-evenementen) achter de live feeds.

De prijs van $ 65 per maand van YouTube TV was vroeger hoog (nu is het de standaard voor de meeste services die niet Sling worden genoemd). In ruil daarvoor kreeg YouTube TV Viacom-kanalen (wat nodig was). YouTube TV heeft een Roku-probleem, omdat je nu de YouTube-app moet gebruiken om er toegang toe te krijgen, nadat een ruzie tussen bedrijven YouTube TV van Roku had geschopt. En nu zegt Google dat het zich klaarmaakt om de hele YouTube-app van Roku-apparaten te verwijderen, wat niet goed is.

Toch ontving de service een Highly Recommended-award in de TemplateStudio Awards 2021 voor de beste live tv-streamingservice.

Lees ons volledige YouTube TV-recensie

Krediet: FuboTV

4. FuboTV

De beste streamingdienst voor sport

Startprijs (per maand): $ 65 | Kanalen (in instappakket): 122 | DVR: Ja | Op aanvraag: Ja | Apparaatondersteuning: Amazon Fire TV, Android, Chromecast, Computers, iOS, Apple TV, Roku, Samsung Smart TV's, Vizio Smartcast TV's | Gelijktijdige streams: twee

FuboTV-familie $ 64,99/mnd Fubo TV Elite $ 79,99/mnd Bezoek site bij fuboTV Enorm aantal kanalen Niche-sportnetwerken Sommige 4K-content Duurder dan concurrenten Geen ondersteuning voor gameconsoles

Al deze live tv-streamingservices bieden wat sportinhoud, maar FuboTV is een van de beste kabel-tv-alternatieven omdat het praktisch elke sport heeft waar je om zou kunnen vragen. NFL-fans kunnen elke game zien op Fubo, met zijn sterke lijst van lokale zenders (inclusief ABC, CBS, FOX, NBC), evenals de recent toegevoegde ESPN (evenals ESPN2 en 3) en het NFL-netwerk. Bovendien krijg je internationale sporten met 8 beIN Sports-kanalen, het Big Ten Network, het Golf Channel en de TUDN (voorheen bekend als UniVision Deportes Network) kanalen. Het is een buffet voor sportliefhebbers.

Het enige grote nadeel van Fubo is de startprijs van $ 65 voor het standaard Starter Plan, dat bijna twee keer zoveel is als Sling Orange. Maar als je meer dan 100 kanalen krijgt - veel meer dan bij elke andere optie hier - betaal je meer. Het enige kanaal dat we zouden willen dat FuboTV had, is TNT, voor NBA-games (en All Elite Wrestling). Fubo zou ook in onze ranglijst kunnen stijgen door ondersteuning voor gameconsoles toe te voegen. Fubo won een Highly Recommended Award in de TemplateStudio Awards 2021 voor de beste sportstreamingservice.

Lees ons volledige FuboTV-recensie

Krediet: AT&T TV nu

5. DirectTV-stream

Niet aangeraden

Startprijs (per maand): $ 70 | Kanalen (in instappakket): 65+ | DVR: Ja (20 uur) | Op aanvraag: Ja | Apparaatondersteuning: Amazon Fire TV, Android, Chromecast en Chromecast-compatibele tv's, computers, iOS, Apple TV, | Gelijktijdige streams: 3

AT&T TV-entertainment $ 69,99/mnd AT&T TV Keuze $ 84,99/mnd AT&T TV Ultimate $ 94,99/mnd Bezoek site bij AT&T TV Lokale zenders 500 uur DVR Eenvoudige, schone interface De basisreeks van kanalen ontbreekt Shows worden traag geladen

Directe TV-stream (voorheen AT&T TV, AT&T TV Now daarvoor en oorspronkelijk DirecTV Now) is in prijs op en neer gesprongen en is uiteindelijk geland op $ 70 per maand voor het basis entertainmentpakket. Maar wanneer die prijs alleen 'meer dan 65 zenders' omvat? en 20 uur Cloud DVR? Vergeleken met de bovenstaande opties, is het een grote ophopende kom 'bleh'. En de andere plannen proberen u naar een jaarcontract te lokken - het laatste wat u wilt krijgen.

We hopen een betere kwaliteit te zien wanneer we het snel weer ophalen voor een nieuwe test, maar we zijn niet optimistisch. Dit komt allemaal neer op een service die niet in de buurt komt van een van de beste keuzes. Voor meer informatie over hoe deze services verschillen, bekijk onze Hulu Live vs. YouTube TV-vergelijking, die ook DirecTV Stream omvat.

Lees ons volledige AT&T TV-recensie

    MEER: MLB heeft de beste app voor sportstreaming, met één groot probleem

Hoe u het beste alternatief voor kabel-tv voor u kiest?

U kunt op een aantal manieren door de beste kabel-tv-alternatieven filteren. Het gemakkelijkst is natuurlijk de prijs. Als u minder dan $ 40 per maand wilt uitgeven, heeft u een gemakkelijke koopbeslissing. Sling TV - ofwel de oranje of blauwe pakketten - is de enige optie, en het kost een relatief lage $ 30 per maand. Het biedt misschien niet zoveel kanalen, maar al het andere begint op zijn minst bij $ 50, wat frustrerend kan zijn als je ook streamingdiensten zoals Netflix en Disney Plus wilt die $ 6 tot $ 13 per maand kosten.

Maar als u al uw beschikbare lokale uitzendkanalen nodig hebt - ABC, CBS, FOX en NBC - gaan uw keuzes weg van Sling TV naar al zijn concurrenten. Hulu With Live is de meest betaalbare om je alle vier de lokale bevolking te geven en kost $ 10 minder dan YouTube TV. Bovendien krijg je die buzzwaardige originelen zoals Normal People, Shrill, Ramy en Little Fires Everywhere.

Hoe we alternatieven voor kabel-tv testen

Om de beste streamingdiensten te bepalen, evalueren we deze door de diensten te gebruiken op een breed scala aan apparaten, van streamingboxen en smart-tv's tot mobiele apps. Dit is een geweldige manier om te zien welke services soepel worden gestreamd en welke moeten worden genegeerd.

best beoordeelde fitnessapparatuur voor thuis

Terwijl we deze streamingdiensten gebruiken, beoordelen we ook hoe hun interfaces eruit zien. De beste streamingdiensten bieden overzichtelijke menu's en maken het gemakkelijk om nieuwe dingen te ontdekken om naar te kijken. Vervolgens vergelijken we de zenderopstellingen, die sterk kunnen variëren als je van de ene dienst naar de andere gaat. Sommige streamingdiensten bieden ook meerdere pakketten aan, dus daar houden we rekening mee voordat we tot onze beoordeling komen.

Last but not least kijken we naar prijs en waarde. De beste streamingdiensten kunnen de kabel vergroten of u helpen het snoer volledig door te snijden. Dus we wegen de functies die u krijgt voor het geld af tegen de concurrentie.

  • Pluto-tv : Alles over de gratis streamingdienst
  • Hoe het snoer door te knippen en vrij te zijn van kabel?
Verzamel de beste deals van vandaag Eerste maand slechts $ 10 Sling TV Draagdoek Blauw $ 35/mnd Visie Ontvang de eerste week gratis Hulu Hulu + Live TV $ 64,99/mnd Visie Youtube YouTube TV $ 64,99/mnd Visie FuboTV FuboTV-familie $ 64,99/mnd Visie AT&T TV AT&T TV-entertainment $ 69,99/mnd Visie We controleren elke dag meer dan 250 miljoen producten voor de beste prijzen